- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.201
insanın huzuru olmayınca içinden hiiç bir şey yapmak gelmiyor(( neyse...
bu gün işleri toparlarsam şayet
saat 7 deeen 9 a kadar bir moral yürüyüşü yapçam köpüşle....
betüş noldu niye canın sıkkın bakimmm. Sen de mi ben gibi cumartesi senromu yaşıyorsun? Ahh bu cumartesiler beni öldürecek, pazar tatil yapıcam diye sevinemiyorum bileee... Zaten 1 günlük tatilden hiç birşey anlamıyorumm.
ailevi problemeler... psikopat bir baba var bende... ayrı yaşıyoruz ama kurtulamıyoruz....
Dün gece 9 dan sonra hastane de idik oğlum çok rahatsızlandı tomografiler kan idrar tahlili hepsi yapıldı bir şey çıkmadı ama fışkırarak kusması öldürdü bizi öyle çok korktum ki dudağımda uçuk çıktı dualarınızı bekliyorum arkadaşlar..
çok geçmiş olsun canım ALLAH ŞİFASINI VERİR İNŞALLAH
Dün gece 9 dan sonra hastane de idik oğlum çok rahatsızlandı tomografiler kan idrar tahlili hepsi yapıldı bir şey çıkmadı ama fışkırarak kusması öldürdü bizi öyle çok korktum ki dudağımda uçuk çıktı dualarınızı bekliyorum arkadaşlar..
hayırdır inşallah, yediği bir şey mi dokundu acaba yada midesini mi üşüttü acaba .... bir kaç gündür serin gidiyor... kaç yaşında acep...
17 aylık..Yediğine içtiğine soğuk sıcak çok dikkat ederim kimse de bir şey yedirmedi..AMA tek aklıma gelen midesini üşüttüğü((
Hastanede bir sürü çocuk bu şikayetten gelmişti salgın mı var acaba..Ama öyle rahatsız kimsenin yanına da götürmedim bilmiyorum(
17 aylık..Yediğine içtiğine soğuk sıcak çok dikkat ederim kimse de bir şey yedirmedi..AMA tek aklıma gelen midesini üşüttüğü((
Hastanede bir sürü çocuk bu şikayetten gelmişti salgın mı var acaba..Ama öyle rahatsız kimsenin yanına da götürmedim bilmiyorum(
şimdi farkettim bu kusma acil yeni mi oldu niye aramadın bakarsan buraya benim tel. çaldır şimdi uyuyor olabilirsin diye arayamıyorum
geçmiş olsun kuzuma
taçsız bu gün ben ne aldım 9 hayat bitkisi ayrı paketlenmiş işe yararsa yazıcam sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?