Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

insanın huzuru olmayınca içinden hiiç bir şey yapmak gelmiyor (( neyse...
bu gün işleri toparlarsam şayet
saat 7 deeen 9 a kadar bir moral yürüyüşü yapçam köpüşle....

SABAH
2 küçük biber dolması (akşam yiyemedim sabah yürüyüş yapıp eritirim diye yedim, akşamdan gözümde kaldı zaten )

Ara: 4 incir, 1 nektari, 1 dondurma

ÖĞLE
1 kase çorba
3 küçük pane harçlı tavuk
1 domates+1 salata

AKŞAM
Bol salata.

SPOR: 1 saat yürüyüş, 20 dk yer hareketleri.

insanın huzuru olmayınca içinden hiiç bir şey yapmak gelmiyor (( neyse...
bu gün işleri toparlarsam şayet
saat 7 deeen 9 a kadar bir moral yürüyüşü yapçam köpüşle....

betüş noldu niye canın sıkkın bakimmm. Sen de mi ben gibi cumartesi senromu yaşıyorsun? Ahh bu cumartesiler beni öldürecek, pazar tatil yapıcam diye sevinemiyorum bileee... Zaten 1 günlük tatilden hiç birşey anlamıyorumm.

ailevi problemeler... psikopat bir baba var bende... ayrı yaşıyoruz ama kurtulamıyoruz....

ailevi problemeler... psikopat bir baba var bende... ayrı yaşıyoruz ama kurtulamıyoruz....

Allah yardımcın olsun, Rabb'im sabır versin cnmm. Sıkma canının köpüşle bir gezmeklere çık stres at bende şu sıralar ne yapsam da stres atsam diye düşünüyorum, ben de sen gibi bir köpüş bir kedi alıp onla mı oyalansam dedim ama 5 dk sonra hiçte iyi bir fikir olmadığını düşündüm, pek hazzetmem köpüşlerdennn

azz sonra kendime bir salata tabağı hazırlıcam peynirli meynirli.....

akşamada tavuk haşlıcam bozulmadan haşlıyayım bari :)))

Dün gece 9 dan sonra hastane de idik oğlum çok rahatsızlandı tomografiler kan idrar tahlili hepsi yapıldı bir şey çıkmadı ama fışkırarak kusması öldürdü bizi öyle çok korktum ki dudağımda uçuk çıktı dualarınızı bekliyorum arkadaşlar..

çok geçmiş olsun canım ALLAH ŞİFASINI VERİR İNŞALLAH

hayırdır inşallah, yediği bir şey mi dokundu acaba yada midesini mi üşüttü acaba .... bir kaç gündür serin gidiyor... kaç yaşında acep...

hayırdır inşallah, yediği bir şey mi dokundu acaba yada midesini mi üşüttü acaba .... bir kaç gündür serin gidiyor... kaç yaşında acep...

17 aylık..Yediğine içtiğine soğuk sıcak çok dikkat ederim kimse de bir şey yedirmedi..AMA tek aklıma gelen midesini üşüttüğü ((

Hastanede bir sürü çocuk bu şikayetten gelmişti salgın mı var acaba..Ama öyle rahatsız kimsenin yanına da götürmedim bilmiyorum (

ooyy daha bebekmiş oo kıyamam.... havalar gece serin oluyo o da minnak ya etkilenmiştir belki.... Allah acil şifalar versin bebişe...

İyi akşamlar... Bu gün yediklerimi aynen aktarıyorum.

SABAH: 30 gr peynir, yarım domates, birkaç dilim salatalık, 50 gr ekmek.

ARA: 110 gr armut

ÖĞLE: 200 gr türlü, 200 gr yoğurt, yarım domates, 20 gr peynir, 50 gr ekmek

ARA: 100 gr armut

AKŞAM: 200 gr türlü, 150 gr yoğurt, 55 gr ekmek

sıradaki ara öğünde ise bir küçük elma yiyeceğim.

Henüz 1 litre su içtim...

çok geçmiş olsun. Daha çok küçükmüş oğlun. Bir an önce sağlığına kavuşur umarım...

geçmiş olsun kuzuma
taçsız bu gün ben ne aldım 9 hayat bitkisi ayrı paketlenmiş işe yararsa yazıcam sana da

şimdi farkettim bu kusma acil yeni mi oldu niye aramadın bakarsan buraya benim tel. çaldır şimdi uyuyor olabilirsin diye arayamıyorum

kızlar çatlayana kadar yedim haftasonu onun için gelip menü yazmaya yüzüm olmadı, ama yarın sabah eşim şehr dışına gidicek yine, üzüntüden iştahımı keseyim bari, akşamları yemek yapma telaım filan olmayacağı için, birde evde yalnı başıma kalacağım için sporumu yapabilirim. inşallah bu hafta hizya girerim artık yetti ya.
betüşçüm Allah içine ferahlık versin hayatta en önemli şey önce sağlık sonrada huzur zaten..
taşsızrenses çok geçmiş olsun Allah şifa versin bebeğine inşallah, büyük insan hasta olsa soruyorun öğreniyorsun şikayetlerini ona göre ne hastalık olduuğunu anlıyor doktorlar ama minik bebek derdinide söyleyemiyor, inan üzülüyor bu sefere çaresizce, inşallah düzelmiştir bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…