Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yeme yeme kız şişiceksin bak ben artık tam diyet yapıyorum

İyi akşamlar bayanlar.... Bu gün zayıflamak için neler yaptığımı aktarıyorum. İşte bu günkü menüm :)

SABAH: yarım domates, yarım salatalık, 30 gr peynir, 50 gr ekmek

ARA: 100 gr şeftali

ÖĞLE: 100 gr yoğurt, 200 gr türlü, 50 gr ekmek

ARA: 100 gr nektari

AKŞAM: 150 gr yoğurt, 200 gr türlü, 50 gr ekmek, 60 gr köfte..

Arada yine 1 porsiyon meyve yiyeceğim.

1 lt su içtim. 1 saat yürüyüş yaptım...

Günaydın..................

Herkese bol keyifli bol enerjili haftalar diliyorum..Sağlık ve huzur yakanıza yapışsınnnnnnnnnnnnnnnnnn

birazdan mısır püsküllü çayımı içeceğim inşallah..

günaydın arkadaşlar, yarmagül arkadaşınız geldi bugün itibari ile +600 gr olmuşum çünkü haftasonu pazardan 8 tane mısır alıp, 7 tanesini kendim yedim ve sonuç +600
ama bu sabah itibari ile eşimi 4 günlük şehir dışına yolladım, cumaya kadar inşallah 63^lü kilolara veda etmek istiyorum. sabah k-fleksimi yedim, öğlen ya çeğrek ekmek tost yerim, yada bir çeşit sulu yemek ile birlikte cacık yiycem. karnım acıktıkça altınbaşak yiyorum kuru kuru tahta gibi
buket çok geçmiş olsun ALlah şifa versin.

menülerin çok güzel inşallah sonucunu alırsın

7 miinanmıyorum bari ötekinide yeseydin arkandan aglamasın

Günaydın beybiler,

Zıppkkın gibi fişşek gibi bir hafataya daha girmiş bulunuyoruz. Slogan buldum kendimiz "Ölene kadar güzel yaşayalım" .... dimi

evde olmak benim ayarımı kaçırıyor :)))

dün tablerone midr nedir bayramda alınmış bana kakalanmış bir çukulata 6 parça falan yemişimdir hepsini yicektimde şöyle düşündüm bütün hafta uslu durursam hafta sonu iki parça yicem.... öyle öyle avuttum kendimide yemedim.... onları yememek için 2 armut yedim 2 salkım üzüm yedim 2 bardak 3in1 jacobs hüplettim son kalan iki paketti daha da almam inşallah.... öyle yane.... yemek babında çok bişi yemedim sabah klasik kahvaltı öğle kendi yağında pişmiş 4 köfte bir kaç kaşık makarna sadece haşlanmış tuz sozsuz... akşam 2 baget 1 domates 1 biber

bu güne gelelim
salata tabağı marul maydanoz domates
1.5 yumurta aslında 3 tü de yarını köpüş hülettii...

Ara 1 elma

Öğlen ne yesek acep

Ara 1 elma

Akşam ??

ne yisem bilemiyorum..... sizden kopya çekiim bari....

hade hade hadee... durmak yok zaman ilerliyor yarışma devam ediyor geri gitmicez ieri gidicez....

7 miinanmıyorum bari ötekinide yeseydin arkandan aglamasın

ONU DA EŞİM YEDİ YOKSA YERDİM FADİME ABLACIM, böyle bir pis boğaz olmuşum işte ben yaa yazıklar olsun bana, topiğe giren herkes yüzüme tükürmeden geçmesin
neyse bugün tam rejime başlama günü zaten başladım inşallah, yalnız evden meyve getirmeyi unutmuş şimdi betüşün yazısını okuyunca hatırladım. neyse bugün az yiyimde midem küçülsün azıcık. betüşümde zaten götürmüş tabloren çikoları, ah bende yedim bende halam almanyadan "hanuta" diye bir çikolata getirmiş ki ben onun hastasıyım onu yedim son 2 tane kaldı, onuda bu akşam kesin yerim kendimi tutamam, ama yersem de akşam yemeği yemem ceza verirrim kendime

aaa onuda eşine ayırmıştır :)))
bende eşi yokken yemiş sandım

çikolata yeme kız bir çocuga ver sevinsin sevap işlersin
ben heralde galiba bayramda 10 günlügüne köye tatile gidebilirim bu akşam konuştuk 8 kilo vermem lazım
artık çayıma şeker atmıyorum daha dogrusu çaydan vazgeçtim sabah çay yerine kavunla peynir yumurta 2 dilim kepekli etimek yedim ,şimdi yeşil çayımı içiyorum
2 saat spor yapıp geldim hoca bizi öldürdü

herkese günaydın geçen hafta izinli olmamın yüzünden bu hafta işler birikmiş.. beni bekliyor...
1 eylülde kardeşimin düğünü vardı...bol bol oynadık zıpladık...çok güzel geçti
şuanda evde bir sürü misafir var..bu hafta diyet biraz zor gibi..ama haftaya gümbür gümbür geliyor...hedefim kurban bayramına 55 kilo olmak..yavaş yavaş spor yapmayada başlıyorum artık

menülerin çok güzel inşallah sonucunu alırsın

sanırım alıyorum ya :) bu sabah tartırdığımda cumadan beri 600 gr kaybetmişim :) bu işin püf noktası hakikatten o klasik lafmış; Sık sık azar azar yemek.... Şöyle heryerimden biraz törpülendin diyor annem. Görenler de yüzün küçülmüş diyor.

Darısı herkesin başına... :)

Bir de canım deli gibi tatlı istiyor aslında. Zor tutuyorum kendimi. Onun yerine tatlı meyveler yiyorum. Hafta sonu annemin doğum günü. Orda 1 dilim pasta yiyeceğim ödül olarak....

Selam kızlar sabah herkese bol neşeli haftalar diledim ama ben kötü bir başlangıç yaptım bende salgına yakalandım ishal istifar ölüyorum sandım sabah (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…