- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.221
kızlar çatlayana kadar yedim haftasonu onun için gelip menü yazmaya yüzüm olmadı, ama yarın sabah eşim şehr dışına gidicek yine, üzüntüden iştahımı keseyim bari, akşamları yemek yapma telaım filan olmayacağı için, birde evde yalnı başıma kalacağım için sporumu yapabilirim. inşallah bu hafta hizya girerim artık yetti ya.
betüşçüm Allah içine ferahlık versin hayatta en önemli şey önce sağlık sonrada huzur zaten..
taşsızrenses çok geçmiş olsun Allah şifa versin bebeğine inşallah, büyük insan hasta olsa soruyorun öğreniyorsun şikayetlerini ona göre ne hastalık olduuğunu anlıyor doktorlar ama minik bebek derdinide söyleyemiyor, inan üzülüyor bu sefere çaresizce, inşallah düzelmiştir bebeğin.
Günydın arkadaşlar,
çok hastayımÖksürük, burun tıkanıklığı ve akıntısı azcık da ateş
menülerin çok güzel inşallah sonucunu alırsınİyi akşamlar bayanlar.... Bu gün zayıflamak için neler yaptığımı aktarıyorum. İşte bu günkü menüm :)
SABAH: yarım domates, yarım salatalık, 30 gr peynir, 50 gr ekmek
ARA: 100 gr şeftali
ÖĞLE: 100 gr yoğurt, 200 gr türlü, 50 gr ekmek
ARA: 100 gr nektari
AKŞAM: 150 gr yoğurt, 200 gr türlü, 50 gr ekmek, 60 gr köfte..
Arada yine 1 porsiyon meyve yiyeceğim.
1 lt su içtim. 1 saat yürüyüş yaptım...
günaydın arkadaşlar, yarmagül arkadaşınız geldibugün itibari ile +600 gr olmuşum çünkü haftasonu pazardan 8 tane mısır alıp, 7 tanesini kendim yedim ve sonuç +600
ama bu sabah itibari ile eşimi 4 günlük şehir dışına yolladım, cumaya kadar inşallah 63^lü kilolara veda etmek istiyorum. sabah k-fleksimi yedim, öğlen ya çeğrek ekmek tost yerim, yada bir çeşit sulu yemek ile birlikte cacık yiycem. karnım acıktıkça altınbaşak yiyorum kuru kuru tahta gibi
buket çok geçmiş olsun ALlah şifa versin.
7 miinanmıyorum bari ötekinide yeseydin arkandan aglamasın
günaydın arkadaşlar, yarmagül arkadaşınız geldibugün itibari ile +600 gr olmuşum çünkü haftasonu pazardan 8 tane mısır alıp, 7 tanesini kendim yedim ve sonuç +600
ama bu sabah itibari ile eşimi 4 günlük şehir dışına yolladım, cumaya kadar inşallah 63^lü kilolara veda etmek istiyorum. sabah k-fleksimi yedim, öğlen ya çeğrek ekmek tost yerim, yada bir çeşit sulu yemek ile birlikte cacık yiycem. karnım acıktıkça altınbaşak yiyorum kuru kuru tahta gibi
buket çok geçmiş olsun ALlah şifa versin.
7 miinanmıyorum bari ötekinide yeseydin arkandan aglamasın
bende eşi yokken yemiş sandımaaa onuda eşine ayırmıştır :)))
onu da eşim yedi yoksa yerdim fadime ablacım, böyle bir pis boğaz olmuşum işte ben yaa yazıklar olsun bana, topiğe giren herkes yüzüme tükürmeden geçmesin
Neyse bugün tam rejime başlama günü zaten başladım inşallah, yalnız evden meyve getirmeyi unutmuş şimdi betüşün yazısını okuyunca hatırladım. Neyse bugün az yiyimde midem küçülsün azıcık. Betüşümde zaten götürmüş tabloren çikoları, ah bende yedim bendeHalam almanyadan "hanuta" diye bir çikolata getirmiş ki ben onun hastasıyım onu yedim son 2 tane kaldı, onuda bu akşam kesin yerim kendimi tutamam, ama yersem de akşam yemeği yemem ceza verirrim kendime
hade hade hadee... Durmak yok zaman ilerliyor yarışma devam ediyor geri gitmicez ieri gidicez....
*** 9. Takım 279. Etap Sonuçları ***
Fadime0292,9/95,5/-2,6/%-2,80)
Mursh: (84/85,4/ -1,4/%-1,67)
Nagieymen(63,5/64,1/-0,6/%-0,94)
Nora (67,5/70,5/-3,0/%-4,44)
antsibel (65) kilo bildirimi yapmadı
taçsızprenses (78,6/78,6/0,0/%0,00)
buk@ (108,2/108,7/-0,5/%-0,46)
rdlpstck (54,8) kilo bildirimi yapmadı
btlbetul (67,8/67,8/0,0/%0,00) 258. etapta geri dönmek üzere ayrılan üye
9.Takım Toplam % -1,23
kızlar kusura bakmayın kardeşimin düğünü nedeni ile izinliydim ..koşuşturmadan dolayı uğrayamadım...
menülerin çok güzel inşallah sonucunu alırsın
Günydın arkadaşlar,
çok hastayımÖksürük, burun tıkanıklığı ve akıntısı azcık da ateş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?