Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hani zayıf kızların bacaklarının arasında boşluk olur yaa (tı tııı kötü şeyler getirmeyin aklınıza :)))) ) işte bacaklarım öyle olsun istiyorum... gobeğem küçülsün gobek olmasın istiyorum...

hadi kız korkma ben seni geçebilirim ama bişecik olmaz

iyi bakalım pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.... oooo benim atasözüm bile boğazdan geçerken işimiz var bu gün başlıyorum seni geçemem ama olsuun rüzzgarına kapılıp peşine düşeyim bari waşşşş ne romatik söz söylediim kıısss....

sen yeterki başla ben seni kanatlarımın üzerine uturttup uçarım

demin bir müşterimiz geldi, 164 kilo olarak başlamış spora ve diyete tam 2,5 ay evvel, günde 2,5 saat spora gidiyormuş, birde diyet listesi varmış hani tavuğun beyaz eti, lor peyniri filan gibi tamamen yağsız tuzsuz gıdalar dan oluşan. adam 2,5 ayda 30 kilo vermiş maşallah onu dinledim hemen kendime çeki düzen verdim, o sırada lokantacı geldi bizim ne yemek istiyorsunuz diye, "BEN YEMEK İSTEMEM" dedim. çeğrek tost ve ayran yiycem. onun yağlı yemeklerini yemiycem karar verdim. akşamada sporrrrrrrrrrr beni bekle ben geliyorum, fadime abla arkandayım kim tutar bizii

Kızlar ben geldimmmmm, haftasonu yine kaçamaklar yapılmışş yaptığım kaçamaklardan sonra buraya gelince sizlerinde kaçamak yaptığını okuyunca hiç moralim bozulmadı ne kadar kötü örnek oluyoruz birbirimize şaka bir yana, valla haftasonu çok kötüydü benim için yedimde yedim, sanki midem büyümüş ne yesem doymadım yaa. Ama yine bugün başladımm

Patronum Arabistan'dan çikolata getirmiş içinde 48 adet çikolata var muhteşem görünüyorlar sabahtan beri yememek için kendimle savaşıyorum ama yemicemmmmmm. Bu kez çikolayı yiyince gerisi de geliyor...

Gamzecim hoşgeldin, evet 1 tane yersen tüm kutuyu yersin o yüzden hiç bulaşma. ama onu öyle bekletirsen eninde sonunda yersin, ya dağıt millete yenilsin bitsin, yada otur ye ve rahatla

bende öğlen menümü yazayım :
çeğrek ekmek karışık tost + ayran.

ben birey bireey yerim valla... o yüzden sakıncalı çukulata bulundurmak.... Allah tan çaklıtlar evde de göz görmeyince gönül katlanıyor.... Ama pazar günü sobelendik valla :))) neyseki el frenini çektik tümünü yemeden. onuda ben almadım zaten ablam verdiydi bayramda... yoksa almıyom ben, gerçi daha bir haftadır almıyorum ama bana sorsan aylardır yemiyorum derdim düne kadar :)))

Neyse... öğlen yemeğim koca tabak marul salatası boll limonlu az zeytinyağlı... tuzsuz... tuzla aram yok çok şükür....

Akşama dakabak yemeği yapıcam..... bakalım kısmet şu işleri bir toparlıyayım da...

Kızlar şu ana kadar dayandım son 5 saat Eve götürücem vericem bizimkilere zaten onlar 2 dk'da bitirir

Ayy ben başlarsam hiçş abartmıyorum kutunun yarısı biter hatta tamamıda akşama kadar bitebilir...

Kızlar şu ana kadar dayandım son 5 saat Eve götürücem vericem bizimkilere zaten onlar 2 dk'da bitirir

Ayy ben başlarsam hiçş abartmıyorum kutunun yarısı biter hatta tamamıda akşama kadar bitebilir...

başlama bak sonra iştahı açılıyor insanın.... şu an tatlı krizimle başbaşayım yani....

Forumda yine in cin top oynuyor çok cnmm sıkılıyor cnmm sıkıldıkça da birşeyler yiyesim geliyor, benim çekmecede nektari vardı şimdi aklıma geldi en iyisi onu yiyeyim.

bu gün pantalonum patladı :))) Allah tan spora gidebilirim hesabına eşofmanlarım duruyodu da giyiverdim.... millet ne düşündü bilmem sabah başka pantalon akşam başka :)))) rezalet.... ya olmasaydı yanımda hiç bir şey, eve nasıl giderdim.... al sana zayıflamak için iyi bir neden daha... ayyy ya insanların yanında olsaydı.... Allah tan kimsenin görmediği bir alanda köpüşü sevmek için eğildiğimde oldu.... ben hissediyordum zaten de du bakalım diyodum :))) cıırt diye gidiverdi boylu boyunca namussuz.... Hulk gibi oldum valla :)))).... ye kızım sen daha çukulataları :)))

betüş geçmiş olsun :))) kızma ama çok güldümmm yaa :)

Bügünkü Menümü de aradan çıkarayımmm :)

SABAH
1 dilim kepek ekmeği
2-3 dilim karpuz

ÖĞLE
1 tabak çorba
1 tabak türlü

ARA: 2 küçük nektari

AKŞAM
1küçük bayram çikolatası büyüklüğünde çikolata (Arabistan'da geldi ya çikolata annem tuttturur şifa niyetine ye diye bende 1 tane yedim:)
Yarım tabak mercimek yemeği
Azıcık salata

SPOR: Yarım saat yürüyüş.

iyi geceler... menümü yazıp kaçıyorum :)

SABAH: 30 gr peynir, 50 gr ekmek, yarım domates

ARA: 1 küçücük elma

ÖĞLE: 75 gr mantar sote(azcık etli), 3 yemek kaşığı püre ( yaklaşık 1 dilim ekmeğe eşit), 50 gr ekmek

ARA: 1 küçük şeftali

AKŞAM: 150 gr kabak yemeği, 150 gr yoğurt, 50 gr ekmek

şimdide son meyvemi yiyorum. 1 küçük nektari...

1.5 lt su içtim. 1 saat yürüyüş yaptım.

ayyy kabus gibi bir gündü.... çukulata deme banaa :)))

Selamlaar,

Bu günkü menüm

Sabah,

1 domates
1 kase marul üstüne maydanoz
1 etimek
1 çk ajvar

Ara
1 b. sütlü nescafe şekersiz...

Öğlen
2 yumurta
1 parça peynir

Ara
1 elma

Akşam
haşlama tavuk
belki kabak yemeği

dün kabak yemeği yapmaya vaktim olmadı.... bende karatayın kitabında verilen kabak salatası tarifini yaptım.... kabağı çiğden rendeliyon üzerine yoğurt sarımsak vs... ayyy bi kötü oldu anlatamam.... çok acıktığımdan yedim ama bi daha mı töööbe.... aklıma geldikçe midem bulanıyo....

betülcüm geçmiş olsun ALLAHTAN FARKKETMİŞSİN HERŞEYDE VARDIR BİR HAYIR BELKİ KİLO VERMENİ DAHA HIZLANDIRACAKSIN ÇİKOLATA YEMİCEKSİN

günaydınlar 1 saatlik yürüyüşümü yaptım geldim spordan 1 saat önce 1 tost 1 çay 1 elma yedim sporda 1 lt su bitti
şimdi ara ögün 1 şefteliyi rendeledim 3 k yogurt döktüm üzerine 1 yemek kaşıgı yulaf kepegini döktüm 1 çay k toz tarçın serptim karıştırdım yiyorum tatlı istegim yok olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…