- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.241
yokmu benle sporda yarışan babayigit
Selam kızlar sabah herkese bol neşeli haftalar diledim ama ben kötü bir başlangıç yaptım bende salgına yakalandım ishal istifar ölüyorum sandım sabah(
çok heveliyim ama bunu gözüm yemiyor
hadi kız korkma ben seni geçebilirim ama bişecik olmaz
iyi bakalım pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.... Oooo benim atasözüm bile boğazdan geçerken işimiz varBu gün başlıyorum seni geçemem ama olsuun rüzzgarına kapılıp peşine düşeyim bari waşşşş ne romatik söz söylediim kıısss....
Kızlar şu ana kadar dayandım son 5 saatEve götürücem vericem bizimkilere zaten onlar 2 dk'da bitirir
Ayy ben başlarsam hiçş abartmıyorum kutunun yarısı biter hatta tamamıda akşama kadar bitebilir...
betüş geçmiş olsun :))) kızma ama çok güldümmm yaa :)
Bügünkü Menümü de aradan çıkarayımmm :)
SABAH
1 dilim kepek ekmeği
2-3 dilim karpuz
ÖĞLE
1 tabak çorba
1 tabak türlü
ARA: 2 küçük nektari
AKŞAM
1küçük bayram çikolatası büyüklüğünde çikolata (Arabistan'da geldi ya çikolata annem tuttturur şifa niyetine ye diye bende 1 tane yedim:)
Yarım tabak mercimek yemeği
Azıcık salata
SPOR: Yarım saat yürüyüş.
bu gün pantalonum patladı :))) Allah tan spora gidebilirim hesabına eşofmanlarım duruyodu da giyiverdim.... millet ne düşündü bilmem sabah başka pantalon akşam başka :)))) rezalet.... ya olmasaydı yanımda hiç bir şey, eve nasıl giderdim.... al sana zayıflamak için iyi bir neden daha... ayyy ya insanların yanında olsaydı.... Allah tan kimsenin görmediği bir alanda köpüşü sevmek için eğildiğimde oldu.... ben hissediyordum zaten de du bakalım diyodum :))) cıırt diye gidiverdi boylu boyunca namussuz.... Hulk gibi oldum valla :)))).... ye kızım sen daha çukulataları :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?