Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ooooff şu işler biter bitmez köpüşümle yürüyüşe çıkıcam..... Ruhum darlandı aaaaaaa..... Neredesiniz yahu..... Tek ve tek başıma rejim yapıyorum.... Sabah yediğim marullar beni hiiiç kesmedi... Öğleni zor bekledim.... Haşlama tavuğu öğlen yedim....hala açım oooff.... bu ne arkadaş ben rejim dedikçe yemekler aklımdan çıkmıyo :))) ayy dün eve giderken şurdan bir dondurma alayım, yok şurdan mısır alayım zor mukayyet oluyorum kendime... almadım ama aklım kaldı.... bir de bahane üretiyorum bak yaz bitiyor zaten bir daha nerde yicen tabe tabe biz de yedik :)))

Betüşümmm ben burdayımmm

benzer şeyleri de ben düşündüm dün, kaçamak yapınca bu çikolataları yemedim diye pişma olacağımı düşündüm amaneyseki günü 1,5 küçük çikolata ile kapadım

Heyoooo ben geldimmmmm ....

Naber kızlarrr ????

Allah cumartesıden beri bi younluk bı yuonluk kı sorma gıtsınnnn...Anca musaıt olabıldım valla...Benım dıyet gene sekteye ugradı bugun fena deıldı ama yarın takrrdan baslıyorum allahın ıznıyle

Yaawww ne olacak bızım bu 1 gun dıyet 2 gun tıkınma halımız bıulmıyorumm ... Neyse du bakalım bu ne kadar surecekk

Eeee sizler naptınız nasıl gectı 2 gunh anlatın bakalımmmm

valla ben yemedim pazar günü lüp lüp yediğim için.... hayretler içindeyim bu günde pek usluyum :))) kabak yemeğimde pişiyooorr... çok severim....

betüş dün çikolata kutusunu yanıma koymuslar 2 kat çikolata var içinde 1 katını bitirmişler 1 katı kalmıs 15-20 dk sürekli açayım mı açmayayım mı diye düşündüm :) ama sonunda annem dur şunu içeriye götüreyim dedi de kurtuldum açmaya çok istekli olduğumdan yanımdan da kaldırmıuorum

Şu an meyve yedimde yedim.

BUGÜNKÜ MENÜM

SABAH
1 kase ev yoğurdu
2 dilim kepek ekmeği

ÖĞLE
1 kase çorba
5 adet terbiyeli köfte+Yarım haşlanmış patates

Ara: 6-7 erik
1 elma
Çilekli yoğurt (patlıcam birazdan çok acıkmıştım hepsini yedim )

AKŞAM
Domates+salata

spor: 1,5 saat yürüyüş.

1 saatten fazla yürüdüm.... tempolu tempolu cibrem çıktı....

neyseki az sonra akşam yemeğimi yicem....kabak yemeğee.... çok ça yaptım kısmetse yarına da yeter yarın yemek derdim olmaz.... tembel olduğumu söylemiş miydim :)))

betüş sen tek 1 saatmi yürüdün ben toplam 2.5 saat spor yaptım bugün özelikle göbek bölgesini çalışıyorum yarında step var

menümü yazayım ama halen açım..........
sabah tost elma yedigimi hatırlıyorum ama daha ne yedigimi hatırlamıyorum
spordan gelince 1 şeftali 4 k yogurt 1 kaşık yulaf kepegiyle karışım yaptım üzerine toz tarçın serptim yedim
ftnesse gitmeden 1 b yeşil çay
öglenle akşamı 1 yaptım eve geldigimde saat 4 olmuştu
1 kepçe şehriye çorbası
4 k etli sebze yemegi 3 k yogurt
sögüş
1 saat sonra 2 s bardayı mısır patlagı yagsız 1 b yeşil çay
sonra meyve yada yogurt yerim
3 lt su bitti yatana kadar 1 lt daha bitter

soda şişesinin altı yapışaklı olmuş... içmek için masadan alırken baya bir zorlanıyorum... ama bakmıyorum hiç altına.... ayyy diyorum ne kadar yorulmuşum soda şişesi bile ağar geliyo :))))) Allah akıl fikir versin diyorum daha da bir şey demiyorum :))))

Günaydınn kızlar, bugün bir yorgunluk var üzerimde, elimi kaldırmaya bile halim yokk..

Diyettte öyle böyle gidiyor iştee..valla yazı yazmaya bile halim yok napcam bugün bilmiyormmm

mursh hatırlarsan ben hedefimi 60'a çekmiştim, benim hedefi tekrar 65 olarak düzeltebilir miyiz? Cuma günü tekrar hatırlatırım, 60 çok gözüme geliyor benimm. 65 olsamda yeter bana, hele bi 65 olayımm sonrasına bakarımm..

sabah yediklerimi hemen yazayım sonra unutuyorum
1 h yumurta 2 d k ekmek
1 kk peynir 2domates1 salatalık 1 sivri biber,1 havuç 1 tutam maydonoz
şimdi şekersiz neskafe
1.5 lt su bitti
2 saat spor

Betüşş senin boyun kaç hedefin 55 ya çok az değil mi, tabii sen manken gibi olmak istiyon değil mi

Boyum 1.58 bildiğin cüceyim :)) bu boyla anca konu mankeni olurum :))))) 55 kilo süper olur benim niyetim 50 oolmak aslında da daha 66 nın altına düşemiyom nasıl olcaksa 50 :)))

şimdilik ilk hedef 65 sonraki hedef 60 sonraki hedef 55 ondan sora olsada oluur olma sada 50.... acelemiz yok bekleyenimiz yok....

bu gün ne haltlar yedim

sabah

1 burger tavuk burger doğrayıp 2 yumurtayla pişirip yedim

Ara 1 kornet yedim ....
1 bardak zero içtim

öğlen
1 kase bamya yemeği
1 dilim etimek üstüne ajvar sos

ara
1 elma
1 çilekli soda

akşam arkadaşla dışarı çıkçaz ciğer yerim ekmek yemem öyle...

dondurma kola ve soda ayıp oldu.... ve hatta tavuk burgerde hiç yakışmadı.... bu günün üzerine bir çarpı koyuyorum... şimdi yeşil çay demliyeyim bakiim...

sabah yediklerimi hemen yazayım sonra unutuyorum
1 h yumurta 2 d k ekmek
1 kk peynir 2domates1 salatalık 1 sivri biber,1 havuç 1 tutam maydonoz
şimdi şekersiz neskafe
1.5 lt su bitti
2 saat spor

yıkılıyooo spora bak 2 saaat.... süpersiiin.....

Ben zayıflama konusunda hiç bekleyemiyorum yapı itibariyle de sabırlı bir insan değilim, kilo verme konusunda da hemen vereyim istiyorum.

betüş 55 olsan yeter ya, bence 50 çok azz.. Bana 65 bile yeter şimdilik

Kızlar ben detoks, meyve sebze diyeti karışımı bir diyete başlıyorum yarın. Sadece 10 gün

6 Eylül'de başlayıp 15 Eylül akşamı bitiricem, hedefim 10 günde 5 kilo vermek.

Yediğimi, içtiğimi, sporumu, suyumu, çayımı, verdiğim kiloları herşeyi günü gününe yazacağım buraya.

Haydi gazam mübarek olsunn

Not: Bugün biraz mideye yemek stoklayayım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…