- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.661
Allah rahatlık versin canım yorgun ve uykusuzsun dinlen bariKızlar ben yatıyorum, dünden de uykusuzum.
Hepinize iyi geceler
ne guzel kaynana kiz daha ne istiyorsunBenim kaynana da sakın kilo verme diyor ben burda sinir krizi geçiyorum kilo yüzünden
ya aslinda var gittik 2 uc hafta once ormanlik ve tenhaydi.canım pazar günü heryer tıklım tıklım öyle yer varsa konum at
ben koyarim abla kavrulmusta. Hatta soganli biberli kavurdugumdan artani koyar diger yemeklere ilave ederim.Kizlar jzindeyken buzluga biraz yemeklik yapip koyayim diyorum
Kofte hazirlicam
Kurufasulye, nohut haslayip koyacam
Hic kiyma kavurup koydunuzmu
Baska ne yapsam acaba
yaa bugun bende oyleydim surekli tikinasim vardi ve tikindim. Menu yazmaya korkuyorum.Kızlar bugün duygusal açlık yaşıyorum farkındayım ama kendimi engelleyemiyorum
Uykusuzum yorgun ve gerginim kızım hasta aç ve halsiz sabahtan beri sadece birazcık emdi
Sürekli Kusuyor ve ishal
Ben de kara delik gibiyim geleni yutuyorum ve doymuyorum
genel koca laflari.Ne versem anında kusuyor. Eşim de ilgileniyor çocuk bi şey olmaz Afrika’da çocuklar aylarca aç kalıyor 1 gün aç kalınca ölmez diyor
peki be dedi odami onyargilimiymis sana karsiAyni seyi gecen gün gelinle konustuk :))
acik sozlu olmak guzeldirBizimkide düğün icin tr ye geldiklerinde, burdan 2.el pazarindan aldigi modasi gecmisbi etek getirmisti, hediye diye
Ben böyle seyleri sevmiyorum dedim, almadim
Ne iyi gelinmissin bak millete oyle ovmus seniAnam bu gelinde bulmuş bunuyorbenmki doğru dürüst bişey getirmedi millete de, 'gelinim çok iyi, bişey yapma anne'dedi demiş
Fayda eder de halama etmedi, o kesin yuvarlanarak mutfağa gitmiştir
Sayfanın üst tarafındaki şu etikete tıkla canımMenüyü paylaşamadım bulamadım
Neinn koruma da degilsin, 1 kilo almışın onu verecenEvet pirinç, misafirim vardı onlar ne yediyse yedim artık
Kilo korumadayım ve emziriyorum bu arada
+1 ile korumak istiyorum kilomuNeinn koruma da degilsin, 1 kilo almışın onu verecen
Sabahta girdim yazılar eski heralde yanlış girdim dedim altta yeni yorum yazma aklıma gelmemişti teşekkür ederim çömezlik başa belaSayfanın üst tarafındaki şu etikete tıkla canım
Ya da linke tıklayabilirsin
9.Takım Menü ve Spor Listeleri
9.TAKIMIN MENÜ ve SPOR PAYLAŞIM SAYFASIDIR. @Dream00 @Furha63 @pamukseker11 @Ucmelekannesi @papatya_2014 @ela_2019 @UcanSupurge @medine66 @Beyazkugu87 @strontium @Pnrrr-20 @bi prenses annesi @hadikonusalim 9. Takımın Güzelleri, Menüleri ve yaptığımız sporları burada paylasıyoruz...www.kadinlarkulubu.com
Estağfirullah canım ilk sayfaya yönlendiriyor evet haklısınSabahta girdim yazılar eski heralde yanlış girdim dedim altta yeni yorum yazma aklıma gelmemişti teşekkür ederim çömezlik başa bela
Dimee öyle canım yaaaadarısı minicik midellerle bize
Öyle sutunu azaltmadan devam etmek istiyorsan patır patır gitmez canım kısa yoldan zengin olmak yok emek ve zaman şart
Ben kıramam şahsen
cocuklar hasta olunca öyle oluyor zorlama sen şu ve emzirmeyi teklif et o cikarsada kalanı kalır ona . Mide birde sindirime uğraşmasn zaten ama ishalle birlikte olması iyi değil yarında devam ederse tenha olduğunu bildiğin bı hastaneye götür serum takarlar sıvı kaybı olmaz
menu yazda görelim nerde hata yapmışsın amaç sağlıklı güzel beslenmek herşeyi kesmek değil zaten
yuhh bari deme birşey
Ilk sayfaya bakmişindir cnmSabahta girdim yazılar eski heralde yanlış girdim dedim altta yeni yorum yazma aklıma gelmemişti teşekkür ederim çömezlik başa bela
8aylık benimkiSeninki ne kadarlık canım
İyi yapmışsın canım dinlenemiyordunİyi aksamlar arkadaşlar bugün full yattim yuvarlandim evde
Sanki aylardir dinlenmemisim gibi hissediyorum :)
Menümü yazayim
Sağ ol canımLahmacuna karsi degilim ama girunce canim cekiyorAfiyet olsun canim
Yumurta greyfurt tamam da tost?Kız gülmeyin yumurta greyfurt tost benim gizli silahım haftada 3kg garantili
Menü sayfasının ilk mesajında örnek menümüz var, aynı şekilde yazar mısın canım20 Eylül menüm
kahvaltı : kızım ağlama krizine girdiği için sadece yarım yumurta
öğlen : yarma çorbası
akşam: çok az pilav ve türlü yanına yoğurt
Su:3,5 litre- 2 bardak rezene
spor: kızım hala krizde daha yapamadım
Afiyet olsun canım ama akşam bulgur yemesen daha iyi olacakmış20 Eylül 2020
Kahvalti 11.00
- 1 dilim peynir
-1 domates
-1 salatalik
- 1 yumurta zeytinyaginda
-1 dilim tb ekmegi
Ögle Yemeği 14.30
- 1 kase sebzeli bulgur pilavi
- 1 kase yogurt
17.00
-2 kare bitter cikolata
Akşam Yemeği 18.30
-1 tabak zeytinyagli barbunya yemegi
- yarim tabak sebzeli bulgur pilavı
-2 bardak ayran
su 1.5 litre
spor yok
Pilav 2 kaşık yeseymişsin keşke canım20.09.2020
12.00
2 yumurta ile omlet
1 tk labne
5 zeytin
1 incir
Domates-salatalık-roka
15.30
1 fincan nescafe
1 avuç kabak çekirdeği
18.00
100 gram antrikot et
5 yk pilav
Salata
su : 2,5 litre
Afiyet olsun canım20 Eylül Pazar
Sabah(9:00)
2 göz yumurta
2 dilim ekmek
Yeşillik
Öğle 12
Bir kase çorba
Tom balıklı salata
Akşam 19
2 dilim ekmek
3 yumurta dan çılbır
Su:3 lt
Afiyet olsun canım20 Eylül Pazar
07:00=== 1 su bardağı sade türk kahvesi
5 adet ceviz
14:00=== 3 yumurta yağda
2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber
1 adet galeta
1/3 ananas
Su=== 2 lt
Afiyet olsun canım20 Eylül pazar
11.50
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalik
1 dilim tam buğday ekmeği
15.30
10 findik
2 kuru incir
1 bardak sut
18.00
5 yk tavuk sote
Söğüş domates salatalık
Su 1.5 lt
Spor yok
Afiyet olsun canım20 eylül
11.30
3 kepekli galeta (38 kalori)
1 d süzme peynir
1 d kaşar p.
Domates
14.30
1 sb sütlü kahve
2 incir
18.00
4 köfte
Marul
Domates
1 lokma ekmek
Su 1.5
Spor 50 dk tempolu yürüyüş 150p @Pnrrr-20
Afiyet olsun canım20 eylül menusu
Sabah 09:30 sahanda bi yumurta bi dilim peynir 4zeytin 3 çeri domates bi kıl biber 2dilim tm buğday ekmeği
14:30 büyük fincan sade kahve
17:30 bi kase kıymalı taze fasulye,bi kase sebzeli bulgur pilavı salata 3 Acı biber turşusu
20:00 10 tane yeşil üzüm
Su 3lt
Spor 45dk tempolu yürüyüş
135pn @Pnrrr-20
Afiyet olsun canım20.09.2020
12:00
1 cavdar ekmegı dılımlı tost
18:00
1 kase tavuk suyu corba
annemlerın sucuklu yumurtasından tırtıkladım
1 dılım cavdar ekmegı
su 2lt
Afiyet olsun canım20 eylül menüm
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Kibrit kutusu beyaz peynir
Domates salatalık roka kapya
Öğlen:
1 kase çorba
Bol salata
16:00 ara öğün
Tarçınlı süt
Akşam:
Yarım lahmacun
Bir tabak kabak yemeği üstüne yoğurt
Salata
Karpuz
Su :2,5 lt
Spor : 20 dk leslie
Afiyet olsun canım20 Eylül menüm
kahvaltı : kızım ağlama krizine girdiği için sadece yarım yumurta
öğlen : yarma çorbası
akşam: çok az pilav ve türlü yanına yoğurt
Su:3,5 litre- 2 bardak rezene
spor: kızım hala krizde daha yapamadım
Profil fotoğrafına tıkladığında hesap detaylarından kilonu ve hedef kilonu eklersen olur canımya bu hedef kilo gümcel kilo yazıyor ya adınızın yanında nasıl yapıyoruz kocaman yazayım da iyice yemeyi keseyim
2 cocukla uzun yol baya zor olur cnm iyi gözünüz yedi :)) ne kadar kalicaksinizİyi akşamlar fıstıklar
Ne baş ağrım nede işim bitti neyse annem gelecek yarın o bebekle ilgilenirken ben kalanları halledeceğim bunun verdiği rahatlıkla şuan yayildimağlarsa anam ağlar gerisi yalan diye boşa dememisleer. Erkek kardeşimde bacağına annemle babamın resimlerinin dövmesini yaptırmış yanyana annem diyor ki oğlum ilerde gelin yanlış anlar evlenince onunkinide yaptır bari düşündüğü şeye bak ya
yaşım küçüktü ama bazen don don cevap verirdimAy abla açık sözlüsün ben gibi kayınvalidem bana bi yatak örtüsü yaptırmış saten kumaştan koca koca güller üstünde taşlar bi gün dedi ki sen onu niye sermiyorsun doğumda onu serip içinde yatmanı misafirleri lohusa yatağında karşılamanı çok istemiş heves etmiştim onlara yaptırdığı örtüyü gösterip gurur duyacak kendiyle zannımca dedim ben hayatta kimseyi yatakta karşılaşmam lohusa olsam bile dedim ayrıca heves edip yaptırmışsın Ama çok demode bekar görümcem var ben bunu hayatta. Kullanmam götür onun çeyizine kullanırsın örtü böyle bir şeydiBu gülleri daha iri ve daha yoğun düşün
benimde 6-7 cekmeceli var, tam hatirliyamadim simdi :)) ama no frost degil, buz tutuyorDondurucu var benim abla 6 çekmeceli bi de buzdolabının buzluğu var epey bi şey koyuyorum ben abla işe yarıyor hakikaten
patlican aldim, onuda biseyler yapicam cnmKöz patlıcan-biber. Domates püresi. Nohut,fasülye, barbunya, taze fasülye,mantı,kurabiye,pasta,börek,çörek . Ne bulsam koyuyorum
etidemi pişirip koyuyon cnmHaşlanmış tavuk, pişmiş kuşbaşı,fırında karnıyarık, bamya, taze fasulye, sulu köftelik, izmir köftelik, ayran çorbası için buğday nohut fasulye karışımı. Bnm dondurucuda diyete uygun bunlar var abla.
Bak kiymali dolmada olabilir :))koyarim abla kavrulmusta. Hatta soganli biberli kavurdugumdan artani koyar diger yemeklere ilave ederim.
Borekler corekler pogacalar geldi benimde aklima ama istememissin
Sarmalar dolmalarda olabilir tab
Gelin adaylarinin düğünden once eve gelip gitmesinden laf acilmistibe dedi odami onyargilimiymis sana karsi
"Afiyet olsun" yazmak menü yorumlamak olmuyor tatlım...Afiyet olsun canım ama akşam bulgur yemesen daha iyi olacakmış
Pilav 2 kaşık yeseymişsin keşke canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?