Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben içli köftenin içini, karnıyarığın içini de dondurucuya koyuyorum. Acil lazım olunca çok kolaylık oluyor

Menülerde hep büyük kahve görmekten canım nasıl kahve çekti. Dün de içememiştim kalkıp yapayım. Zaten şimdi çok aç hissediyorum. Halbuki olmamam lazım
Kimisinin uykusunu etkiliyor, bu satte dokunmasin cnm

benimde 6-7 cekmeceli var, tam hatirliyamadim simdi :)) ama no frost degil, buz tutuyor
Benimki de no frost değil ama öyle aman aman buz tutmuyor abla yeni evliydik ev kredisi vs çok bütçemiz kart limitimiz yoktu no frostla 500 TL fark vardı yanlış hatırlamıyorsam daha uygun diye bunu almıştım
Ya dantel dedin de benim hiç dantel yok sevmiyorum bi komşum var dikiş nakış hocası evinde her şeyin üstünde örtü var
ya komşunun evine gidince insan yeni gelin evinde olduğunu anlıyor Demişti bana

Ben de zamanında çok yaptım. Görünce çok severim el emeği, nostalji hem. Ama kullanamam . Hepsi durur öyle evde bazen açıp sevip sevip kaldırırım

Benimki de no frost değil ama öyle aman aman buz tutmuyor abla yeni evliydik ev kredisi vs çok bütçemiz kart limitimiz yoktu no frostla 500 TL fark vardı yanlış hatırlamıyorsam daha uygun diye bunu almıştım
Benimki18-20 sene olmustur cnm belki o yuzden cok buz tutuyor
cok pismanim öyle almadigima, zaten taksitle aldiydim

Ben buzluklara bakarak olayim bari

ben daha yeni menü yazabildim kızımın kolikliği tuttu yine
Ay geçmiş olsun atlatırsınız inş bian önce kolik deyince içim cız ediyo annem hala diyo ne ağlıyodun kız sen diye bizim 4 ayda hafifledi geçti sonra ama mızmızlığı kaldı hatta az önce uyandı baya ağladı şuan beyaz gürültüyü açtım beynim uyuşuyo ne kadarlık senin bebek

Bizim vize icin, nikah 1 sene once yapilmisti, o zaman oyleydi
Annem ceyiz ceyiz diye kac takim vitrin ortusu,
Kanevce yatak takimlari falan yaptiydim
Her yaz tatilinde zorla elisi yaptirirdi :))

Ben ilk geldigim zaman herkes kullaniyordu ama simdi kalkti
Bende hic sevmiyorum
Hem bosuna iş cikiyor hemde fazlalik gibi geliyor
Sadece orta masamin ustunde örtü var o kadar :))

Benim kiza hic bisey yapmadim, yapmayida dusunmuyorum :))
Benimkiler dolap bekliyor, cok gereksiz

O kanaviçeler birer hazineeeeeee
Kanaviçe modası geri döndü çok çok uçuk fiyatlara satılıyor artık, eski nevresimlerden sökülüp yeni modern pike takımlarına falan monte ediliyor. Bir de çok zariftir kanaviçe ya, hiç bir güpüre dantele benzemez çok kıymetli çoookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…