- 7 Mart 2011
- 7.397
- 8.068
- 398
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.681
Afiyet olsun yazdıklarım bana göre kilo verdirecek kadar yiyenler. Her mesajı irdeleyerek okuyorum .Hatalı gördüklerimi de yazıyorum zaten."Afiyet olsun" yazmak menü yorumlamak olmuyor tatlım...
Lütfen menüleri irdeler misin..
Ben içli köftenin içini, karnıyarığın içini de dondurucuya koyuyorum. Acil lazım olunca çok kolaylık oluyor2 cocukla uzun yol baya zor olur cnm iyi gözünüz yedi :)) ne kadar kalicaksiniz
Insallah biseye bulaşmadan donersiniz
Bacagina niye yaptirmiski, koluna bari yaptirsaydi
yaşım küçüktü ama bazen don don cevap verirdim
O yuzden bana bisey demeye cekinirlerdi :)))
Sende iyi demişin
Ben iyi dantel örerdim
Ilk evlendigim zaman kv cok ugrasti, evdeki gorumceme dantel yapayim diye :)))
Ben cok yaptim, elisinden biktim iyice dedim
benimde 6-7 cekmeceli var, tam hatirliyamadim simdi :)) ama no frost degil, buz tutuyor
patlican aldim, onuda biseyler yapicam cnm
etidemi pişirip koyuyon cnm
Bugdayi unuttuydum onuuda koyyum
Tavugun tekrar isitilmasi dogru degil aslinda
Onuda pek isteyerek yemiyorum aslinda, bazen cesit olsun diye
Bak kiymali dolmada olabilir :))
İş yerinde birisi, kavrulunca kiymanin tadi degisiyor dediydi, ondan sordum
Gelin adaylarinin düğünden once eve gelip gitmesinden laf acilmisti
Bende dedim bi taraftan iyi oluyor birbirimizi tanimis oluyoruz
Onlarin tanisma isteme düğün 3 ay icinde olmustu, pek tanisamamistik
Baslarda biraz soguktu, cocuk olduktan sonra daha yakinlasti bize
Herkesin hatalari vardir, benimde seninde olmustur
Ama en azindan niyetimizi biliyorsun, bizi daha iyi tanidin dedim
Biz ne kadar iyi olsakda anne - kiz iliskisi farklidir
Ben bisey derim alinirsin, ayni seyi annen soylese alinmazsin belki dedim :))
Ayni sey benim icinde gecerli tabi
Kimisinin uykusunu etkiliyor, bu satte dokunmasin cnmMenülerde hep büyük kahve görmekten canım nasıl kahve çekti. Dün de içememiştim kalkıp yapayım. Zaten şimdi çok aç hissediyorum. Halbuki olmamam lazım
Benimki de no frost değil ama öyle aman aman buz tutmuyor abla yeni evliydik ev kredisi vs çok bütçemiz kart limitimiz yoktu no frostla 500 TL fark vardı yanlış hatırlamıyorsam daha uygun diye bunu almıştımbenimde 6-7 cekmeceli var, tam hatirliyamadim simdi :)) ama no frost degil, buz tutuyor
Ya dantel dedin de benim hiç dantel yok sevmiyorum bi komşum var dikiş nakış hocası evinde her şeyin üstünde örtü varyaşım küçüktü ama bazen don don cevap verirdim
O yuzden bana bisey demeye cekinirlerdi :)))
Sende iyi demişin
Ben iyi dantel örerdim
Ilk evlendigim zaman kv cok ugrasti, evdeki gorumceme dantel yapayim diye :)))
Ben cok yaptim, elisinden biktim iyice dedim
Ben geç yatıyorum zaten . En azından açlığımı bastırır canımKimisinin uykusunu etkiliyor, bu satte dokunmasin cnm
Kavrulmus kiyma hazir yemek gibi baya kolaylik olurBen içli köftenin içini, karnıyarığın içini de dondurucuya koyuyorum. Acil lazım olunca çok kolaylık oluyor
Ben de zamanında çok yaptım. Görünce çok severim el emeği, nostalji hem. Ama kullanamam . Hepsi durur öyle evde bazen açıp sevip sevip kaldırırımBenimki de no frost değil ama öyle aman aman buz tutmuyor abla yeni evliydik ev kredisi vs çok bütçemiz kart limitimiz yoktu no frostla 500 TL fark vardı yanlış hatırlamıyorsam daha uygun diye bunu almıştım
Ya dantel dedin de benim hiç dantel yok sevmiyorum bi komşum var dikiş nakış hocası evinde her şeyin üstünde örtü var
ya komşunun evine gidince insan yeni gelin evinde olduğunu anlıyor Demişti bana
Kıymayı sade kavurup hiç koymadım ama nasıl olur bilememKavrulmus kiyma hazir yemek gibi baya kolaylik olur
Bende yapayim bari :))
Benimki18-20 sene olmustur cnm belki o yuzden cok buz tutuyorBenimki de no frost değil ama öyle aman aman buz tutmuyor abla yeni evliydik ev kredisi vs çok bütçemiz kart limitimiz yoktu no frostla 500 TL fark vardı yanlış hatırlamıyorsam daha uygun diye bunu almıştım
Ben hiç yapamıyorum o kadar emeğe göz nuruna yazık vallaBen de zamanında çok yaptım. Görünce çok severim el emeği, nostalji hem. Ama kullanamam . Hepsi durur öyle evde bazen açıp sevip sevip kaldırırım
AynenBenimki18-20 sene olmustur cnm belki o yuzden cok buz tutuyor
cok pismanim öyle almadigima, zaten taksitle aldiydim
Ben buzluklara bakarak olayim bari
Ay geçmiş olsun atlatırsınız inş bian önce kolik deyince içim cız ediyo annem hala diyo ne ağlıyodun kız sen diye bizim 4 ayda hafifledi geçti sonra ama mızmızlığı kaldı hatta az önce uyandı baya ağladı şuan beyaz gürültüyü açtım beynim uyuşuyoben daha yeni menü yazabildim kızımın kolikliği tuttu yine
Bizim vize icin, nikah 1 sene once yapilmisti, o zaman oyleydiBenimki de no frost değil ama öyle aman aman buz tutmuyor abla yeni evliydik ev kredisi vs çok bütçemiz kart limitimiz yoktu no frostla 500 TL fark vardı yanlış hatırlamıyorsam daha uygun diye bunu almıştım
Ya dantel dedin de benim hiç dantel yok sevmiyorum bi komşum var dikiş nakış hocası evinde her şeyin üstünde örtü var
ya komşunun evine gidince insan yeni gelin evinde olduğunu anlıyor Demişti bana
O çok gençliğimdeydi benim de 10 yılı geçti hiç yapmayalıBen hiç yapamıyorum o kadar emeğe göz nuruna yazık valla
Tamam kaptanMenü sayfasının ilk mesajında örnek menümüz var, aynı şekilde yazar mısın canım
Tamam deniyorum hemen teşekkürlerProfil fotoğrafına tıkladığında hesap detaylarından kilonu ve hedef kilonu eklersen olur canım
Benimki de 9 aylık oldu bugün8aylık benimki
Bizim vize icin, nikah 1 sene once yapilmisti, o zaman oyleydi
Annem ceyiz ceyiz diye kac takim vitrin ortusu,
Kanevce yatak takimlari falan yaptiydim
Her yaz tatilinde zorla elisi yaptirirdi :))
Ben ilk geldigim zaman herkes kullaniyordu ama simdi kalkti
Bende hic sevmiyorum
Hem bosuna iş cikiyor hemde fazlalik gibi geliyor
Sadece orta masamin ustunde örtü var o kadar :))
Benim kiza hic bisey yapmadim, yapmayida dusunmuyorum :))
Benimkiler dolap bekliyor, cok gereksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?