- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.701
ben o kahveyi içersem sabahlarım heraldeKimisinin uykusunu etkiliyor, bu satte dokunmasin cnm
ilk kızımada vardı hatta onunki daha ileri boyuttu. bir hafta tatile gittik geldik çocuğun düzen bozuldu. 2 aylık teyzesi ellerinden öperAy geçmiş olsun atlatırsınız inş bian önce kolik deyince içim cız ediyo annem hala diyo ne ağlıyodun kız sen diye bizim 4 ayda hafifledi geçti sonra ama mızmızlığı kaldı hatta az önce uyandı baya ağladı şuan beyaz gürültüyü açtım beynim uyuşuyone kadarlık senin bebek
Aksamlari hafif tutmaya calisiyorum abla zaten aksam yediklerimiz hep kilo yapiyo senden az cok biseyler ogrendim :)Fazla almamışsın cnm
Sen zaten 67-72 arasi gidip geliyodun :))
Bendede degisen bisey yok
İşe devam ediyorum
Önümüzdeki 2 hafta izinliyim
Haa bi küçük oglani sozlicez onumuzdeki ay :)
Eti pişiriyorum abla evet karton bardaklara koyuyorum yemeklerde kullanmak için2 cocukla uzun yol baya zor olur cnm iyi gözünüz yedi :)) ne kadar kalicaksiniz
Insallah biseye bulaşmadan donersiniz
Bacagina niye yaptirmiski, koluna bari yaptirsaydi
yaşım küçüktü ama bazen don don cevap verirdim
O yuzden bana bisey demeye cekinirlerdi :)))
Sende iyi demişin
Ben iyi dantel örerdim
Ilk evlendigim zaman kv cok ugrasti, evdeki gorumceme dantel yapayim diye :)))
Ben cok yaptim, elisinden biktim iyice dedim
benimde 6-7 cekmeceli var, tam hatirliyamadim simdi :)) ama no frost degil, buz tutuyor
patlican aldim, onuda biseyler yapicam cnm
etidemi pişirip koyuyon cnm
Bugdayi unuttuydum onuuda koyyum
Tavugun tekrar isitilmasi dogru degil aslinda
Onuda pek isteyerek yemiyorum aslinda, bazen cesit olsun diye
Bak kiymali dolmada olabilir :))
İş yerinde birisi, kavrulunca kiymanin tadi degisiyor dediydi, ondan sordum
Gelin adaylarinin düğünden once eve gelip gitmesinden laf acilmisti
Bende dedim bi taraftan iyi oluyor birbirimizi tanimis oluyoruz
Onlarin tanisma isteme düğün 3 ay icinde olmustu, pek tanisamamistik
Baslarda biraz soguktu, cocuk olduktan sonra daha yakinlasti bize
Herkesin hatalari vardir, benimde seninde olmustur
Ama en azindan niyetimizi biliyorsun, bizi daha iyi tanidin dedim
Biz ne kadar iyi olsakda anne - kiz iliskisi farklidir
Ben bisey derim alinirsin, ayni seyi annen soylese alinmazsin belki dedim :))
Ayni sey benim icinde gecerli tabi
Ben geçen irdeledim arkadaşların hoşuna gitmedi merdaneyle kovalayan bile oldu"Afiyet olsun" yazmak menü yorumlamak olmuyor tatlım...
Lütfen menüleri irdeler misin..
Kaçamak yapan eleştiriyi kabul edecekBen geçen irdeledim arkadaşların hoşuna gitmedi merdaneyle kovalayan bile oldu
Beyaz kilolu gösterir canımKızlar aksam üzeri gorumcemler geldi kilo konusu tekrar acldi acayip uyuz oldm. Bide kışın daha cok alınır hareket azaliyor vs muhabbeti yaptılar
Biraz kilomu aldın diyor gorumce kayinvaldede almış almış baya falan dedi acaba giydigim beyazdi fazlami gosterdi anlamadim yoksa oyle acayip bi kilo almadim 4 kg bukadar farkedermiki.
Eder tabi etmez mi, o kayınvalidelerin görümcelerin gözü geline gelince röntgen kesilirKızlar aksam üzeri gorumcemler geldi kilo konusu tekrar acldi acayip uyuz oldm. Bide kışın daha cok alınır hareket azaliyor vs muhabbeti yaptılar
Biraz kilomu aldın diyor gorumce kayinvaldede almış almış baya falan dedi acaba giydigim beyazdi fazlami gosterdi anlamadim yoksa oyle acayip bi kilo almadim 4 kg bukadar farkedermiki.
Senden korkulur, yaman gelinEder tabi etmez mi, o kayınvalidelerin görümcelerin gözü geline gelince röntgen kesilirama biz napıyoruz fazla kiloları verip kendimiz kilo mevzusunu açıyoruz okey? :)
Benim kayınvalide her görüşmemizde kilo mevzusunu açar bi 70in altına ineyim bi açıcam kilo mevzusunu hiç kapanmamak üzere hem deSenden korkulur, yaman gelin
Ayy ne kotu bendede oylesine alinmis sacma seyler vardır yani aslında at gitsin iste hata bende turuyorum onlari cekyatin altindaDüşüncesizlik yaptıkları kesin canım ince düşünce zaten herkese nasip olmamış kayınvalidem bana bohça getirmişti bildiğin anne penyesi ya hu almasa İnan gücenmezdim sırf kalabalık görünsün diye saçma sapan şeyler
Sormaadarısı minicik midellerle bize
Öyle sutunu azaltmadan devam etmek istiyorsan patır patır gitmez canım kısa yoldan zengin olmak yok emek ve zaman şart
Ben kıramam şahsen
cocuklar hasta olunca öyle oluyor zorlama sen şu ve emzirmeyi teklif et o cikarsada kalanı kalır ona . Mide birde sindirime uğraşmasn zaten ama ishalle birlikte olması iyi değil yarında devam ederse tenha olduğunu bildiğin bı hastaneye götür serum takarlar sıvı kaybı olmaz
menu yazda görelim nerde hata yapmışsın amaç sağlıklı güzel beslenmek herşeyi kesmek değil zaten
yuhh bari deme birşey
Ayy emzirende yapabiliyormu acaba bahar acilen zayiflamaliym hirslandim enazindan 70in altina bi dusseydimKız gülmeyin yumurta greyfurt tost benim gizli silahım haftada 3kg garantili
Beyaz bol biseydi ama neyse bidhakine siyah getireyim yad 65e duseyim istedigm renk giyerm :)Beyaz kilolu gösterir canım
Bir dahakine siyah götür tüm kıyafetleri :))
Bende geçen haftadan bu haftaya 1 kilo verdim
Bugün annem zayıflamışsın dediSalı günü görüşmüştük en son oysaki
Eder tabi etmez mi, o kayınvalidelerin görümcelerin gözü geline gelince röntgen kesilirama biz napıyoruz fazla kiloları verip kendimiz kilo mevzusunu açıyoruz okey? :)
Yine uyumadın mı ?Gece kuşu gelmiş
ne güzel MaşAllah cnmBen severim ama kaynanamı. İyi anlaşırız. Hoşbuldum canım. En iyisi senimkiymiş
yedim biseyler ama yakmak için tabisi spor yaptim canimcimSelam kızlar, kızlarla ben saat 11e kadar uyumuşuz. Büyük kızım cop diye öpünce uyandımkahvaltı temizlik çamaşır akşam yemeğii hazırlığı derken anca oturabildim.
Ayrıca diyet harika gidiyorFit mutlu anne sende ne var ne yok dünden yemek kaldıysa atma ha onları da ye
bı an önce toparlar kuzucuk insAllahKızlar bugün duygusal açlık yaşıyorum farkındayım ama kendimi engelleyemiyorum
Uykusuzum yorgun ve gerginim kızım hasta aç ve halsiz sabahtan beri sadece birazcık emdi
Sürekli Kusuyor ve ishal
Ben de kara delik gibiyim geleni yutuyorum ve doymuyorum
menun gayet güzel canımKızlar ilk günümü anlatıyorum
Kahvaltı:1 haşlanmış yumurta 3 zeytin kibrit beyaz peynir salatalık domates roka kapya bi dilim ekmek
Öğlen:bi tabak çorba salata
Ara öğün olarak yağsız tarçınlı süt yapmıştım yağ yakıyomuş
Akşam: bi tabak kabak yemeği (üstüne yoğurt) ve baskılara dayanamayarak yarım lahmacun (canım çekti vurun beni ama emziriyorum kıyamazsınız) ekmek yemedim ama salata karpuz
Gün içinde 20 dk leslie sanırım doğru yazdım onun videosunu açtım kız kucağımda yaptım gerçekten terletiyo
oo iyiymiş hadi rahatladınİyi akşamlar fıstıklar
Ne baş ağrım nede işim bitti neyse annem gelecek yarın o bebekle ilgilenirken ben kalanları halledeceğim bunun verdiği rahatlıkla şuan yayildimağlarsa anam ağlar gerisi yalan diye boşa dememisleer. Erkek kardeşimde bacağına annemle babamın resimlerinin dövmesini yaptırmış yanyana annem diyor ki oğlum ilerde gelin yanlış anlar evlenince onunkinide yaptır bari düşündüğü şeye bak ya
ayyyy o cidden çok sinir bozucu ya herşey kalıyor en sıkıntısı da tuvaletBen yatmaya gidiyorum kızlar
12 den beri su kesik sinir oldum
İski arızada önce akşam 7 yazıyordu sonra gece 12 oldu,şimdi sabah 8 diyor, sövüyorum durmadan. Ne yemek yapabildim bugün, ne bir iş, tuvalete gitmemek için su bile içmiyorum asabım yerle bir
bı ucunu buldular ya irdeler de irdelerler artık bazı insanlar öyle he benimde var bı öyle akraba eşim tarafından kilo alınca söylenir de söylenir bı ara byaa fark oldu hiç laifni etmefiKızlar aksam üzeri gorumcemler geldi kilo konusu tekrar acldi acayip uyuz oldm. Bide kışın daha cok alınır hareket azaliyor vs muhabbeti yaptılar
O ben mi oluyorumGece kuşu gelmiş
Kaneviçe güzel aslında abla onları kızın isterse değerlendirebilirsinBizim vize icin, nikah 1 sene once yapilmisti, o zaman oyleydi
Annem ceyiz ceyiz diye kac takim vitrin ortusu,
Kanevce yatak takimlari falan yaptiydim
Her yaz tatilinde zorla elisi yaptirirdi :))
Ben ilk geldigim zaman herkes kullaniyordu ama simdi kalkti
Bende hic sevmiyorum
Hem bosuna iş cikiyor hemde fazlalik gibi geliyor
Sadece orta masamin ustunde örtü var o kadar :))
Benim kiza hic bisey yapmadim, yapmayida dusunmuyorum :))
Benimkiler dolap bekliyor, cok gereksiz
Afiyetle yiyin ablaNetten zeytinyagi ismarladim
Bio, soguksikim diyor
İnşallah dogrudur
Yorumlari hep olumluydu
Aaa hele bu salgında ne su kesintisi Allah aşkına ?Ben yatmaya gidiyorum kızlar
12 den beri su kesik sinir oldum
İski arızada önce akşam 7 yazıyordu sonra gece 12 oldu,şimdi sabah 8 diyor, sövüyorum durmadan. Ne yemek yapabildim bugün, ne bir iş, tuvalete gitmemek için su bile içmiyorum asabım yerle bir
Gözleriyle tartar o kenafir gözlüler bi dahaki görüşmeye onları pişman et dostumKızlar aksam üzeri gorumcemler geldi kilo konusu tekrar acldi acayip uyuz oldm. Bide kışın daha cok alınır hareket azaliyor vs muhabbeti yaptılar
Burda belediyenin atık kıyafet kutusu var hemen hemen her sokakta genelde oraya bırakıyorum ben sizin orda da varsa sen de oraya bırak gitsin canımAyy ne kotu bendede oylesine alinmis sacma seyler vardır yani aslında at gitsin iste hata bende turuyorum onlari cekyatin altinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?