Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ilk kızımada vardı hatta onunki daha ileri boyuttu. bir hafta tatile gittik geldik çocuğun düzen bozuldu. 2 aylık teyzesi ellerinden öper inşallah bizimkide geçer hemen darısı bize canım yaa

Kızlar aksam üzeri gorumcemler geldi kilo konusu tekrar acldi acayip uyuz oldm. Bide kışın daha cok alınır hareket azaliyor vs muhabbeti yaptılar
Biraz kilomu aldın diyor gorumce kayinvaldede almış almış baya falan dedi acaba giydigim beyazdi fazlami gosterdi anlamadim yoksa oyle acayip bi kilo almadim 4 kg bukadar farkedermiki.

Fazla almamışsın cnm
Sen zaten 67-72 arasi gidip geliyodun :))

Bendede degisen bisey yok
İşe devam ediyorum
Önümüzdeki 2 hafta izinliyim

Haa bi küçük oglani sozlicez onumuzdeki ay :)
Aksamlari hafif tutmaya calisiyorum abla zaten aksam yediklerimiz hep kilo yapiyo senden az cok biseyler ogrendim :)
Oglan icin hayirli ugurlu olsun inşallah abla
Diger psikopat dunurlerden kurtuldunuz mu dava acmistiniz galiba sonuclandimi
izinin tadini cikar gez dolas :) bu sene tr ye gittiniz mi izinde gitmeyi dusunuyormusun

Son düzenleyen: Moderatör:
Eti pişiriyorum abla evet karton bardaklara koyuyorum yemeklerde kullanmak için

Beyaz kilolu gösterir canım
Bir dahakine siyah götür tüm kıyafetleri :))

Bende geçen haftadan bu haftaya 1 kilo verdim
Bugün annem zayıflamışsın dedi Salı günü görüşmüştük en son oysaki

Eder tabi etmez mi, o kayınvalidelerin görümcelerin gözü geline gelince röntgen kesilir ama biz napıyoruz fazla kiloları verip kendimiz kilo mevzusunu açıyoruz okey? :)

Ayy ne kotu bendede oylesine alinmis sacma seyler vardır yani aslında at gitsin iste hata bende turuyorum onlari cekyatin altinda

Sormaa

Kız gülmeyin yumurta greyfurt tost benim gizli silahım haftada 3kg garantili
Ayy emzirende yapabiliyormu acaba bahar acilen zayiflamaliym hirslandim enazindan 70in altina bi dusseydim

Beyaz bol biseydi ama neyse bidhakine siyah getireyim yad 65e duseyim istedigm renk giyerm :)
Masallah annen de baya dikkatli ama motive etmisdir seni onu soylemesi

Eder tabi etmez mi, o kayınvalidelerin görümcelerin gözü geline gelince röntgen kesilir ama biz napıyoruz fazla kiloları verip kendimiz kilo mevzusunu açıyoruz okey? :)

Aynenn fenalar ya :) ayy ben hic yapamam oyle ama normalde ama bu defa iyi gicik ettiler beni yapicam zayifliyimde denkgelirsek gene laf carptiriym bu bile hirslandirdi benii simcikkk

Ben severim ama kaynanamı. İyi anlaşırız. Hoşbuldum canım. En iyisi senimkiymiş
ne güzel MaşAllah cnm
yedim biseyler ama yakmak için tabisi spor yaptim canimcim
bı an önce toparlar kuzucuk insAllah
menun gayet güzel canım
oo iyiymiş hadi rahatladın
ayyyy o cidden çok sinir bozucu ya herşey kalıyor en sıkıntısı da tuvalet
bı ucunu buldular ya irdeler de irdelerler artık bazı insanlar öyle he benimde var bı öyle akraba eşim tarafından kilo alınca söylenir de söylenir bı ara byaa fark oldu hiç laifni etmefi
Gece kuşu gelmiş
O ben mi oluyorum

Kaneviçe güzel aslında abla onları kızın isterse değerlendirebilirsin
Netten zeytinyagi ismarladim
Bio, soguksikim diyor
İnşallah dogrudur

Yorumlari hep olumluydu
Afiyetle yiyin abla
Aaa hele bu salgında ne su kesintisi Allah aşkına ?
Gözleriyle tartar o kenafir gözlüler bi dahaki görüşmeye onları pişman et dostum
Ayy ne kotu bendede oylesine alinmis sacma seyler vardır yani aslında at gitsin iste hata bende turuyorum onlari cekyatin altinda
Burda belediyenin atık kıyafet kutusu var hemen hemen her sokakta genelde oraya bırakıyorum ben sizin orda da varsa sen de oraya bırak gitsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…