Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günbaydınn kızlarr ..

Herkese neşeli az kcl bi perşembe dılıyorum yarın cumaaaa

Benım dıyet kor topal gıdıyor hala :26:

Merhaba arkadaslar ben yeni kabul edildim gruba. Umarim devam edebilirim diyete ve istedigim sonuca ulasirim. Bu sabah yediklerimi yazarak baslayayim Kahvaltidan once 1 bardak su kahvaltida 1yumurta , 1kk beyaz peynir ,salatalik,domates,maydanoz,yesil biber,3dilim kepek ekmek,1 brd sekersiz cay,1tk recel,5 zeytin.

merhaba cnmm hosgeldınnn....

Umarım berber guzel seyler başarabılırız.Kahvaltın guzel olmus aynı gazla devam et derım

slm kızlar bu aralar çok yogunum spora takmışım günlük 3 saate çıkardım .tek yaptıgım hatta spordan hemen sonra yemek yemekmiş hoca 2 saat sonra ye dedi bakalım nasıl olucak karnım çok acıktı yarım saatim kaldı yemek yemeye
şunuda belşirteyim aç karnına spor iyi degilmiş spordan 2 saat önce yemek yenilcekmiş
menüm şöyle
sabah 1 tost ,domates ,salatalık,maydonoz ,roka ,1 b süt
ara 3 erik yarım b süt
ögle yok
sadece biraz leblebi yeşil çay içtim
akşam
birazdan yerim
salata çorba tavuk haşlama 4 k yogurt
1 d ekmek
sonra meyve yerim yogurtla beraber
2.5 lt su bitti
3 saat spor bitti

hoş geldin grubumuza menün çok güzel hep güzel menüler bekliyoruz senden

Selamlar, herkese iyi akşamlar, bugün itibari ile sıkı bir diyete başlamıştım 10 günde 5 kilo olmasada 3-4 kilo vermek hedfim.
Bugünkü Menüm
SABAH
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği

Ara: 4 erik

ÖĞLE
1 tabak çorba

Ara: 2 erik

AKŞAM
Salata
4-5 erik
1 küçük armut

2 bardak yeşil çay içtim

SPOR: 25 dk yürüyüş.

Bu diyete 71 ile başladım bakalım yarın sabah kaç çıkacağımm

Günaydın kızlarrr, hemen kilo bildirimimi yapayım yoğunluk başlamadan.

Geçen hafta: 70.5
Bu hafta: 69.6

günaydın kızlar kilom 95.5
sporum 890 dakika oldu bu hafta sporu fazlalaştırdım belki işe yarar diye yediklerimede dikkat ediyorum menülerimi hep paylaşıcamyanlış şeyler yedigimde beni uyarın lütfen artık kilo vermek istiyorum

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr...

Aman allahım saat 07:00 den berı nasıl youn nasıl youn kafamı kaldıramadım yemın ederım o denlı ... Takımda sımdı geldı aklıma zaten dusuncek durumda degıldım....

Ztem pek gelen gıdende olmamıss..

Neyse benım kılomda 85 haydı bakalım kızlarrr ALALIM BİLDİRİMLERİ !

bir kaç gündür menülerimi paylaşamıyorum. internet konusunda ufak bir sıkıntım vardı ama hallettim. artık burdayım.

kilo bildirimimi yapayım. umarım bu hafta listeye yazılırım.

geçen hafta: 88.3
şimdi: 87.2

şu anda aşırı şiş durumdayım. muhtemelen daha fazla kilo vermişimdir. hadi bakalım kaçıncı olacağız....

bu aralar yoğunluktan ve düğün telaşından diyetle falan ilgileniyorum..sabahda tartım bozuktu tartılamadım ...beni izinli yazın haftaya cumadan itibaren dolu dizgin başlıyorum...

*** 9. Takım 27. Etap Sonuçları ***

Fadime02: (95,5/95,5/0,0/%0,00)
Mursh: (85,4/85 /0,4/%0,47)
Nagieymen (64,1) izinli
Nora (70,5/69,9/0,6/%0,85)
antsibel (65/65/0,0/%0,00)
taçsızprenses (78,6/78,6/0,0/%0,00)
buk@ (108,7/108,7/0,0/0,00)
rdlpstck (54,8/54,8/0,0/%0,00)
magnum_opus (88,3/87,2/1,1/%1,25)

9.Takım Toplam % 0,29

pufff ya arkadaş gitmiyorlar yerleşik hayata geçtiler bu kilolar tartı bile görmek istemiyorum..Yiyorum da dikkat de etmiyorum kendime format atmam lazım ya sabır diyorum kendime sabır ama öyle işteee

yediklerimi aynen yazıyorum...

sabah geç uyandığım için kahvaltıyı atladım.

ARA: 80 gr üzüm

ÖĞLE: 100 gr yoğurt, 150 gr ıspanak, 50 gr ekmek

ARA: 2 adet hanımeller bisküvi (acayip tatlı krizim tuttu da)

AKŞAM: 200 gr yoğurt, 200 gr ıspanak, 50 gr ekmek

arada yine 1 porsiyon meyve yiyeceğim..

1 lt su içtim.

Merhaba arkadaşlar,
ben çok kötü hasta oldum ve işe bile gidemedim. Rapor aldım. Eski mesajları okuyamayabilirim. Gerçekten halim yok.
İnterneti açtırdı eşim. Kilo durumuma bile bakmadım ama vermişimdir. Çünkü çorbadan başka birşey yiyemedim.

Gecmıs olsun cnm dıkkaat et kendıne.İstirhatine bak dinlen biran once

işte bu günkü menüm:

SABAH: 30 gr peynir, 1 adet domates, yarım salatalık, 50 gr az yağlı kete, 20 gr maydonoz

Ara öğünü atladım...

ÖĞLE: 200 gr yoğurt, 200 gr ıspanak, 50 gr ekmek

ARA: 1 küçücük köy elması.. :)

AKŞAM: 175 gr ıspanak, 175 gr yoğurt, 50 gr ekmek, az yağlı salata ( normalde salataları yağsız yiyorum)

Arada yine 1 porsiyon meyve yiyeceğim..

ne yazık ki yürüyüş yapamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…