Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ağzım açık okudum o nasıl hastane çalışanlar nasıl maske takmaz canlarını da mı bilmiyorlar diycem sağlık çalışanı bilmezler mii hayretler içindeyim resmen , tabi için içini yer
yarın arayacaklar değil mi iş görüşmesi sonucu için hadi hayırlısı heyecanla bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelirsin

yazık yaaa eşin ortamı görünce nasıl üzülmüş ki şimdi somurtuyor , kız bu adam seni düşünüp seviyor al gönlünü sen kıyamıyorsun ama bak o da neleri düşünüyor :)

Lusi ne yaptınız gülüm hastaneye mi gittiniz
Yok abla evde karantina yaptık kendimize . Hastaneye gitmek pozitifsek başkalarına değilsek bizim için tehlikeli olabilir. Öğretmene ekip gelecekmiş o öğrencilerinin isimlerini verecek bakanlıktan ailelere yönlendirme olacakmış. Bu şekilde işliyormuş sistem. Eşim evde zaten işe gitmiyor. Şimdi de çamaşır katlıyor oğlanın çizgifilmine yorum yapıyor oğlanın da keyfi iyi şükür okul tatil ben okula gitmicem araba sürcem diyor. Şükür iyiyiz soran arkadaşlara teşekkür ederim. Bişiler olursa bilgi vereceğim zaten

Selam kızlar bildirimim
Cuma:103.5
Bugün:104.0
Fark:+500

Demek ki lahmacun yemeyecekmişim. Zaten karbon bana hiç yaramıyor.
çok değil cnm cumaya telafi edersn
Merhabalar

Bugün tartilamadim dün köye gittik. Bu sabah eve dönebilmek. Regl oldum karnım davul gibi anlayamadım. daha önceleri hiç faketmemistim sılsliğının artıralım sanırım.
cumaya eksiye gecersn artidaysan bile Şişligin iner cnm o zmna herhld
ayy hakikaten çok pahalıymış ama sağlık insAllah bişey çıkmaz
ben orayi kacirmisim ailede kovid mi vardi
evet ablamla eniştem vardı şükür bitti karantina süresi ama biz yinede şimdilik görüşemiyoruz
inşallah olur gülüm turşunun salçanın da nazara geldiğini biliyorum , bir de elden tutmaz işte annemin de tutmaz benim de:)
aynen ablA
cuma 68.1
bugun 67.8

fark 300 gr
çok güzel tebrik ederim
Kız tatilden sonra gitti şimdi duraklar. Zaten doğumda 5 kg gitti sinirlerim bozuk. Ama napalım sağlıklı olsunda diyorum öyle avutuyorum kendimi
gider dhaa insAllah cnm tabiki moral bozmak yok benim de çok vereceğim kilo
bir daha yiycen hem de ablanı da yoldan çıkarıcan
abla kim bilir ne zmn yeriz bayadr görüşemiyoruz özledik kutlama yapacaz
Hadi hayırlısı cnm insAllah bişey yoktur sizde çocuklar ağır atlatmiyor herhlde genelde öyle duyuyoruz yeğenlerim de çok ağır geçirmedi siz de varsa hafif atlatırsnz insAllah

Çok geçmiş olsun canım inşallah birleyen yoktur

öğretmen isimleri verince sizleri de arayacaklar o zaman , inşallah size bulaşmamıştır , oğlan da şimdi iyi diyorsun belki de ona da bulaşmadı yada bünyesi hızlıca üstesinden gelmiştir , kötü düşünüp kendini üzme gülüm

biliyorsun benim düşünceme göre, nadiren olan şeylere hele de canın çekiyorsa hayır diyerek nefsinle savaşa girip enerji tüketmek gereksiz , yiyin afiyet şifa olsun gülüm
mutlu mutlu aileyle yenen ne olursa olsun kilo yapmazzzzzzz :)

Kızlar oglan uyudu bende gecmis yaptm alintilara sonra donucem bi kahve icicem smdi. Kaynana da hamur yapiyor hem kilo almissin diyip bunu yapmak hak mı bana sanki sanami yapiyor desenize ogluna yapiyodur ayy iyice kadini kotu yaptm yazik dur gideyimde soraym yardm edeyimmi diye

Bildiğinden şaşmasaydın keşke canım sen eşini düşünmüşsün o da seni düşünüyor sonuçların iyi çıksın da alırsın gönlünü Allah’ın izniyle
Çok sevindim canım inşallah düşündüğümüz gibi değildir Sizlere de bulaşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…