- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.941
bir daha yiycen hem de ablanı da yoldan çıkarıcanHabersiz gittik teyzeme yemek yapmış götürmüşler senle de yerik insAllah onu da yakmak için spor yaptım
vaayy maşallah harika olmuş arada ki 80 i görmeden 79 a inmişsin mükemmellllBende bildirim yapayım
Cuma:81.9
Pazartesi:79.2
Tatik dönüşü hızlı gitti
ağzım açık okudum o nasıl hastane çalışanlar nasıl maske takmaz canlarını da mı bilmiyorlar diycem sağlık çalışanı bilmezler mii hayretler içindeyim resmen , tabi için içini yerEvin yolunu buldum şükür
Bugün doktor kontrolüm vardı, geldiğimden beri bir saat dezenfekte ettim her yanımıpandemiden beri ilk kez hastaneye gittim, özel olmasına rağmen orada bile mesafe sıfır ve bir çok sağlık personeli maskesizdi. Odaya aldıklarında doktorda da maske yoktu, muayeneye geçince maske taktı çok pişman oldum gittiğime ama smearım çok geçmişti yaptırmak zorundaydım. Kendi doktorumun muayenesi 500 olmuş 100 smear 600, rutin kontrol diye kardeşimin doktoruna gittim ama içim içimi yedi
yazık yaaa eşin ortamı görünce nasıl üzülmüş ki şimdi somurtuyor , kız bu adam seni düşünüp seviyor al gönlünü sen kıyamıyorsun ama bak o da neleri düşünüyor :)9 yıl önce rahim ağzım alındı, ilk beş yıl üç ayda bir kontrol, sonra 6 ayda bir devam etti. Pandemi başlayınca boşver dedim ama artık 11 ay oldu bu kontrolü yaptırmak zorundayım yani. 20 yıl sonra ilk kez başka bir doktora gittim, kendi doktorumun muayenehanesine gidiyorum inanılmaz temiz, steril bir ortamı var ama çok artmış ücreti şimdi çalışmıyorum ya eşime kıyamadığımdan buna gittim, maskemi hiç çıkarmadım, çatala çıkmak için ayakkabılarımı çıkarınca yere basmamak için yanımda götürdüğüm galoşları giydim doktorun yardımcısı güldü bana bi asabım oynadı, bir de baktım maske falan hiç dikkat etmiyorlar sinirlerimi laçkaya çevirdiler, birde burada bayağı meşhur özel bir hastane, zaten tedirginim salgından dolayı iyice gerildim. Eşim izinliydi bugün birlikte gittik bir dünya da o söylendi, bir doktorunu karşılayamayacak mıyım, beni adam yerine koymuyor musun niye buraya geldik diye, hala somurtuyor şu an
ben de seneler seneler önce ayrı zamanlarda 2 kere denemiştim çöpe gitmişti bu sene benim koca heveslendi yaptırdı:)ben hayatimda 1 kere tursu yaptim
ilk ve sondu
beceremedim cope gitti
Yok abla evde karantina yaptık kendimize . Hastaneye gitmek pozitifsek başkalarına değilsek bizim için tehlikeli olabilir. Öğretmene ekip gelecekmiş o öğrencilerinin isimlerini verecek bakanlıktan ailelere yönlendirme olacakmış. Bu şekilde işliyormuş sistem. Eşim evde zaten işe gitmiyor. Şimdi de çamaşır katlıyor oğlanın çizgifilmine yorum yapıyor oğlanın da keyfi iyi şükür okul tatil ben okula gitmicem araba sürcem diyor. Şükür iyiyiz soran arkadaşlara teşekkür ederim. Bişiler olursa bilgi vereceğim zatenLusi ne yaptınız gülüm hastaneye mi gittiniz
çok değil cnm cumaya telafi edersnSelam kızlar bildirimim
Cuma:103.5
Bugün:104.0
Fark:+500
Demek ki lahmacun yemeyecekmişim. Zaten karbon bana hiç yaramıyor.
cumaya eksiye gecersn artidaysan bile Şişligin iner cnm o zmna herhldMerhabalar
Bugün tartilamadim dün köye gittik. Bu sabah eve dönebilmek. Regl oldum karnım davul gibi anlayamadım. daha önceleri hiç faketmemistim sılsliğının artıralım sanırım.
ayy hakikaten çok pahalıymış ama sağlık insAllah bişey çıkmazEvin yolunu buldum şükür
Bugün doktor kontrolüm vardı, geldiğimden beri bir saat dezenfekte ettim her yanımıpandemiden beri ilk kez hastaneye gittim, özel olmasına rağmen orada bile mesafe sıfır ve bir çok sağlık personeli maskesizdi. Odaya aldıklarında doktorda da maske yoktu, muayeneye geçince maske taktı çok pişman oldum gittiğime ama smearım çok geçmişti yaptırmak zorundaydım. Kendi doktorumun muayenesi 500 olmuş 100 smear 600, rutin kontrol diye kardeşimin doktoruna gittim ama içim içimi yedi
evet ablamla eniştem vardı şükür bitti karantina süresi ama biz yinede şimdilik görüşemiyoruzben orayi kacirmisim ailede kovid mi vardi
aynen ablAinşallah olur gülüm turşunun salçanın da nazara geldiğini biliyorum , bir de elden tutmaz işte annemin de tutmaz benim de:)
çok güzel tebrik ederimcuma 68.1
bugun 67.8
fark 300 gr
gider dhaa insAllah cnm tabiki moral bozmak yok benim de çok vereceğim kiloKız tatilden sonra gitti şimdi duraklar. Zaten doğumda 5 kg gitti sinirlerim bozuk. Ama napalım sağlıklı olsunda diyorum öyle avutuyorum kendimi
abla kim bilir ne zmn yeriz bayadr görüşemiyoruz özledik kutlama yapacazbir daha yiycen hem de ablanı da yoldan çıkarıcan
Hadi hayırlısı cnm insAllah bişey yoktur sizde çocuklar ağır atlatmiyor herhlde genelde öyle duyuyoruz yeğenlerim de çok ağır geçirmedi siz de varsa hafif atlatırsnz insAllahYok abla evde karantina yaptık kendimize . Hastaneye gitmek pozitifsek başkalarına değilsek bizim için tehlikeli olabilir. Öğretmene ekip gelecekmiş o öğrencilerinin isimlerini verecek bakanlıktan ailelere yönlendirme olacakmış. Bu şekilde işliyormuş sistem. Eşim evde zaten işe gitmiyor. Şimdi de çamaşır katlıyor oğlanın çizgifilmine yorum yapıyor oğlanın da keyfi iyi şükür okul tatil ben okula gitmicem araba sürcem diyor. Şükür iyiyiz soran arkadaşlara teşekkür ederim. Bişiler olursa bilgi vereceğim zaten
Çok geçmiş olsun canımYok abla evde karantina yaptık kendimize . Hastaneye gitmek pozitifsek başkalarına değilsek bizim için tehlikeli olabilir. Öğretmene ekip gelecekmiş o öğrencilerinin isimlerini verecek bakanlıktan ailelere yönlendirme olacakmış. Bu şekilde işliyormuş sistem. Eşim evde zaten işe gitmiyor. Şimdi de çamaşır katlıyor oğlanın çizgifilmine yorum yapıyor oğlanın da keyfi iyi şükür okul tatil ben okula gitmicem araba sürcem diyor. Şükür iyiyiz soran arkadaşlara teşekkür ederim. Bişiler olursa bilgi vereceğim zaten
öğretmen isimleri verince sizleri de arayacaklar o zaman , inşallah size bulaşmamıştır , oğlan da şimdi iyi diyorsun belki de ona da bulaşmadı yada bünyesi hızlıca üstesinden gelmiştir , kötü düşünüp kendini üzme gülümYok abla evde karantina yaptık kendimize . Hastaneye gitmek pozitifsek başkalarına değilsek bizim için tehlikeli olabilir. Öğretmene ekip gelecekmiş o öğrencilerinin isimlerini verecek bakanlıktan ailelere yönlendirme olacakmış. Bu şekilde işliyormuş sistem. Eşim evde zaten işe gitmiyor. Şimdi de çamaşır katlıyor oğlanın çizgifilmine yorum yapıyor oğlanın da keyfi iyi şükür okul tatil ben okula gitmicem araba sürcem diyor. Şükür iyiyiz soran arkadaşlara teşekkür ederim. Bişiler olursa bilgi vereceğim zaten
biliyorsun benim düşünceme göre, nadiren olan şeylere hele de canın çekiyorsa hayır diyerek nefsinle savaşa girip enerji tüketmek gereksiz , yiyin afiyet şifa olsun gülümçok değil cnm cumaya telafi edersn
cumaya eksiye gecersn artidaysan bile Şişligin iner cnm o zmna herhld
ayy hakikaten çok pahalıymış ama sağlık insAllah bişey çıkmaz
evet ablamla eniştem vardı şükür bitti karantina süresi ama biz yinede şimdilik görüşemiyoruz
aynen ablA
çok güzel tebrik ederim
gider dhaa insAllah cnm tabiki moral bozmak yok benim de çok vereceğim kilo
abla kim bilir ne zmn yeriz bayadr görüşemiyoruz özledik kutlama yapacaz
Hadi hayırlısı cnm insAllah bişey yoktur sizde çocuklar ağır atlatmiyor herhlde genelde öyle duyuyoruz yeğenlerim de çok ağır geçirmedi siz de varsa hafif atlatırsnz insAllah❤
ne yapan nasılsın çıtırıkkHerkese hayırlı günler
Bildiğinden şaşmasaydın keşke canım sen eşini düşünmüşsün o da seni düşünüyor sonuçların iyi çıksın da alırsın gönlünü Allah’ın izniyle9 yıl önce rahim ağzım alındı, ilk beş yıl üç ayda bir kontrol, sonra 6 ayda bir devam etti. Pandemi başlayınca boşver dedim ama artık 11 ay oldu bu kontrolü yaptırmak zorundayım yani. 20 yıl sonra ilk kez başka bir doktora gittim, kendi doktorumun muayenehanesine gidiyorum inanılmaz temiz, steril bir ortamı var ama çok artmış ücreti şimdi çalışmıyorum ya eşime kıyamadığımdan buna gittim, maskemi hiç çıkarmadım, çatala çıkmak için ayakkabılarımı çıkarınca yere basmamak için yanımda götürdüğüm galoşları giydim doktorun yardımcısı güldü bana bi asabım oynadı, bir de baktım maske falan hiç dikkat etmiyorlar sinirlerimi laçkaya çevirdiler, birde burada bayağı meşhur özel bir hastane, zaten tedirginim salgından dolayı iyice gerildim. Eşim izinliydi bugün birlikte gittik bir dünya da o söylendi, bir doktorunu karşılayamayacak mıyım, beni adam yerine koymuyor musun niye buraya geldik diye, hala somurtuyor şu an
Çok sevindim canım inşallah düşündüğümüz gibi değildirYok abla evde karantina yaptık kendimize . Hastaneye gitmek pozitifsek başkalarına değilsek bizim için tehlikeli olabilir. Öğretmene ekip gelecekmiş o öğrencilerinin isimlerini verecek bakanlıktan ailelere yönlendirme olacakmış. Bu şekilde işliyormuş sistem. Eşim evde zaten işe gitmiyor. Şimdi de çamaşır katlıyor oğlanın çizgifilmine yorum yapıyor oğlanın da keyfi iyi şükür okul tatil ben okula gitmicem araba sürcem diyor. Şükür iyiyiz soran arkadaşlara teşekkür ederim. Bişiler olursa bilgi vereceğim zaten
İyiyim canım Perşembe mi test verecektin?Arkadaşlar merhaba iyi haftalar, Umarım güzel bir haftaya başlangıç yapmışızdır.
İşe başladım bugün itibariyle. Sizler nasılsınız?
çok şükür Bugun iyim ablane yapan nasılsın çıtırıkk
Hatırlı olsun canım işinArkadaşlar merhaba iyi haftalar, Umarım güzel bir haftaya başlangıç yapmışızdır.
İşe başladım bugün itibariyle. Sizler nasılsınız?
Ne güzel olmuş yeni isminİyiyim canım Perşembe mi test verecektin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?