- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.981
Sağol canım inşallah hep böyle devam edervaayy maşallah harika olmuş arada ki 80 i görmeden 79 a inmişsin mükemmellll
darısı banaaaaa
Ay inşallah canım yaa gitsin hepsi eski kiloma dönmek istiyorum üstüne hiç bişey olmuyor inatla alışveriş yapmıyorum tatile gittim bir parça bişey almadım bu duruma alışıp boşlamak istemiyorum vermem gerekçok değil cnm cumaya telafi edersn
cumaya eksiye gecersn artidaysan bile Şişligin iner cnm o zmna herhld
ayy hakikaten çok pahalıymış ama sağlık insAllah bişey çıkmaz
evet ablamla eniştem vardı şükür bitti karantina süresi ama biz yinede şimdilik görüşemiyoruz
aynen ablA
çok güzel tebrik ederim
gider dhaa insAllah cnm tabiki moral bozmak yok benim de çok vereceğim kilo
abla kim bilir ne zmn yeriz bayadr görüşemiyoruz özledik kutlama yapacaz
Hadi hayırlısı cnm insAllah bişey yoktur sizde çocuklar ağır atlatmiyor herhlde genelde öyle duyuyoruz yeğenlerim de çok ağır geçirmedi siz de varsa hafif atlatırsnz insAllah❤
Süpürgeli cadı demek istemiş
Bilmiyor ki bizim Zehra'mız kanatsız bir melek
Allah muhabbetinizi artırsın canımAllah ondan razı olsun, işimi bırakırken çok tereddütüm vardı, korkma asla standartlarını değiştirmeyeceğim demişti, ağzından çıkan söze çok dikkat eder ama bende ona kıyamıyorum işte, 5. Aydan sonra maaşları vergi kesintisine giriyor, zaten kalıyor kuş kadar, stres yapsın istemedim. Bir kafa çayı demledim, biraz çimdirdim iyi şimdi, hiç kıyamam ona
Bahsettiğin kulüp Keçiören’de mi canım ? Birkaç tanıdığın kulübü var da oradaGida takviyeleriyle ac birakan kuluplerden canimfoto atmayi beceremiyorum yoksa suan masami gostermeyi cok isterdim. Cok yogun cok. Yoksa cok seviyorum burada olmayi. Yine buradayim ama 10 mesaj menu yazma filan yetisemiyorum.
KesinlikleCanlı ders arası verdim. Bi bakayım neler yapıyorsunuz dedim. Uzaktan eğitim cidden yüzyüzeden daha zor
insAllah cnm en mantıklısı bende şu an yenilerini almayı düşünmüyorumAy inşallah canım yaa gitsin hepsi eski kiloma dönmek istiyorum üstüne hiç bişey olmuyor inatla alışveriş yapmıyorum tatile gittim bir parça bişey almadım bu duruma alışıp boşlamak istemiyorum vermem gerek
Aynen canım almam zaten ayrıca kış geldi işe başlamıcam yaza kadar gider inşallahinsAllah cnm en mantıklısı bende şu an yenilerini almayı düşünmüyorum
Benimde 1-3 haftadır öyle yaa kaç gündür kahvaltı yapamıyorumBugün oğlum huysuz biraz hep kucağımda memede kalmak istiyor hiç bı is yapamadım yakıza oyuncak dolabı almıştik netten bı onu güç bela monte ettim ara öğün yapamadım öğle yemeğim çok gecikti demin yedim şimdi yine emiyor iliğimi kemiğimi kurutacak herhalde bu bebe
insAllah ben inanıyorum olacakAynen canım almam zaten ayrıca kış geldi işe başlamıcam yaza kadar gider inşallah
biz iyiydik ama bu kaç gündür böyleBenimde 1-3 haftadır öyle yaa kaç gündür kahvaltı yapamıyorum
Belki yeşilin bişey gaz yapmıştır. Bende rezeneye dayandım kıvranıp duruyor ya yavruminsAllah ben inanıyorum olacak
biz iyiydik ama bu kaç gündür böyle
Yok cnm gaz sıkıntısı değil sürekli beni istiyor yanında gaz sıkıntısı olsa dediğin gibi kıvranıyorlar ayaklarını karnına çekiyor ben yanındayken uyuyor ben kalkınca uyaniyo şimdi biraz uyuyor bklm mutfağını topluyorum bende turşuyu içerde akşam eşim bakarken falan hallederim yemek faslını halledeyim hiç olmazsa uyanmadanBelki yeşilin bişey gaz yapmıştır. Bende rezeneye dayandım kıvranıp duruyor ya yavrum
Ne yemek yapicaksinYok cnm gaz sıkıntısı değil sürekli beni istiyor yanında gaz sıkıntısı olsa dediğin gibi kıvranıyorlar ayaklarını karnına çekiyor ben yanındayken uyuyor ben kalkınca uyaniyo şimdi biraz uyuyor bklm mutfağını topluyorum bende turşuyu içerde akşam eşim bakarken falan hallederim yemek faslını halledeyim hiç olmazsa uyanmadan
vayy senin elinde boyle seylerdemi geliyoduBugün oğlum huysuz biraz hep kucağımda memede kalmak istiyor hiç bı is yapamadım yakıza oyuncak dolabı almıştik netten bı onu güç bela monte ettim ara öğün yapamadım öğle yemeğim çok gecikti demin yedim şimdi yine emiyor iliğimi kemiğimi kurutacak herhalde bu bebe
a.slmmSlmm millet
Kahvaltida kv gil gorumcem vardi
Sonra terasda oturduk biraz
Gidip şişe alip, domateslerimi halletmem lazim
Bi kalkamadim
cook iyiiiii masallah cnmGünaydıııııınnnnnnnn kızlaaaaaaar
Hepimizin bol bol eksi göreceği mutlu huzurlu sağlıklı çok güzel bi hafta olsun inşAllah acıktım baya kahvaltımı hazrladim kilomu da bildireyim dedim
Cuma: 91.8
Pazartesi: 91.2
Fark: -600 şimdilik spor bı gün yapıp bı gün dinlenicem ilerleyen zamanlarda cogalticam tabi 80lere bı an önce geçiş yaparım insAllah 90lar canımı sıkıyor
vavvvvv harikaaaaagunaydin kizlar
bi turlu yetisemiyorum sayfalara
tam sona yaklasiyorum alintilari cevapliycam bisey oluyo birakiyorum teli elimden
bildirimide yapiyim.kizimi okula biraktim kosu bandinda yuruyorum
cuma 65.9
pazartesi 64.3
fark 1.600
seneye Allah kerim cnm bakalim virüs durumu ne olacakBu sene gitmedik abla koronadan dolayi
Seneyede korkuyom gitmeye :)
Ama kv ler orda esim gitmek istiyor seneye duruma bakacaz hayirlisi olsun
Dava acarken psikolojim bozuldu falan deseydin keske
Abisi para oduyomus iyi olmus ama yaptiklari unutulmaz iste
Adalet yerini bulur er gec abla
amin cnmMefkurem abla yazdıklarını okudum bı verdiğinz karşı gelmiş herhlde vala ucuz kurtulmussunz evlenmeden en azinda Rabb'im hep hayırlı insanlarla karşılaştırsın cümlemizi
kacMaklarin cok değilmiş aslinda cnmGünaydın hanımlar..
Liste yazamadım çünkü arkadaşımda idim, hamile diye yemekleri ben yapayım dedim canının çektikleri vardı.Telefondan girip yazmayı da valla yapamadım. aşırı yorgunum ve ellerim ayaklarım şiş parmağımdaki yüzük oynamıyor. 2 poşet yeşil çay yaptım bir fincana şimdi geç de kalktım bugün. Hava kapalı olunca maalesef böyle feleğim şaşıyor.
Tartı yazmasam kimsenin morali bozulmasınben bile yuhh dedim. 3 gün kaldım orada suya çok dikkat edemedim lakin 2 gün çok güzel yürüdüm. yeşil çayları içtim. kahvaltı geç saatte oldu. bozduğum şeyleri hemen yazıyorum ; 2 kaşık un helvası 3 senedir yemiyordum daha doğrusu kimse güzel yapmıyor diye yemiyordum çikolata gibi idi 4 tatlı kaşığı magnolya ve az kete 4/1 diyebilirilz. bunları dengelemeye çalıştım sabah kete yedim akşam havuç tarator ve salata bol limonlu. işte böyle.
yürüyüşlerimi de 1 akşam 1,5 saat yürüdüm ara sokak diye çocuklar ile az koştum =)
öğlende 30 dk çocukları bırakıp tempolu yürüdüm. bacaklarım güzel yandı.
zaten free listedesin cnm sen :) ama bildirim yapmazsan kaptan ordan da atarSelam kizlar nasilsiniz? Benim dort koldan yogunlugum devam ediyor. Cocuklarin dersleride cok vaktimi almaya basladi aksamlari. Hakkini veremiyorum gurubun. Simdi birde su yeni katildigim kulup var. Onlarda epey aktif. Birazcik izin istiyorum listede olmamak icin. Belki daha cok ihtiyaci olan biri girer benim yerime ona engel olmayayim. Yine buralarda olacagim. Yine kilo bildirimi yaparim. Gitmiyorum yani azci izin istiyorum. En az eksi 5 ile tekrar listeye girmek uzere. Kim ilgilenir benimle.
Oooo nihayet gelmis 7 lerBildirimim
Cuma 80.3
Bugün 79.7
Fark -600 gr
sıkınca nisey degismicekki cnmAksama ıspanak yemeği domates salatası düşünüyorum tartiya canımı çok sıktım
aynen cnm
baya gitmisBende bildirim yapayım
Cuma:81.9
Pazartesi:79.2
Tatik dönüşü hızlı gitti
aynen banada yaramiyor cnmSelam kızlar bildirimim
Cuma:103.5
Bugün:104.0
Fark:+500
Demek ki lahmacun yemeyecekmişim. Zaten karbon bana hiç yaramıyor.
amin cnm sagolasinMefkurem
verilmis sadakaniz varmis abla
nasil insanlarmis oyle
allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin
pazartesi icin cok guzrl eksi cnmcuma 68.1
bugun 67.8
fark 300 gr
biz yuvarlanmaya devam cnm :)) sen nasilsin hersey yolundamiArkadaşlar merhaba iyi haftalar, Umarım güzel bir haftaya başlangıç yapmışızdır.
İşe başladım bugün itibariyle. Sizler nasılsınız?
sagolasin cnmAman yarabbim nasıl insanlarmış bunlar. Şükür Rabbim korumuş sizleri
Amin cnm insallahVerilmiş sadakanız varmış abla allah kurtarmış sizi ve oğlunuzuallah kimseye böyle insanlarla karşılaştırmasın allah islah etsin böylelerini
Ben kahvemi içtim :) biraz kuruyemis bikac tane üzüm yedimvayy senin elinde boyle seylerdemi geliyodu
hic anlamam monte islerindan:)
a.slmm
kizimi okula biraktim
ona mercimek corbasi yaptim
okuldan gelince yesin diye
simdide kahvemi aldim oturdum:)
O zaman tişörtünü koy yanına ilk kızımda işe yarıyorduYok cnm gaz sıkıntısı değil sürekli beni istiyor yanında gaz sıkıntısı olsa dediğin gibi kıvranıyorlar ayaklarını karnına çekiyor ben yanındayken uyuyor ben kalkınca uyaniyo şimdi biraz uyuyor bklm mutfağını topluyorum bende turşuyu içerde akşam eşim bakarken falan hallederim yemek faslını halledeyim hiç olmazsa uyanmadan
aleyküm selam abla ohh teras balkon sefası çok severimSlmm millet
Kahvaltida kv gil gorumcem vardi
Sonra terasda oturduk biraz
Gidip şişe alip, domateslerimi halletmem lazim
Bi kalkamadim
vala mercimek çorbası yaptım bı brokoli yapacaktım güya ama kalacak herhalde bulaşık makinesini boşalttım kirlileri koydum bı de çöp attım geldim yine oğlan uyandı dün pişirdigiim taze fasulye vardı onu yeriz herhalde gerçi kocam öğlen de onu yedi ama napalim yaptırmadi bugün sıpa hiç bişeyNe yemek yapicaksin
canım zaten içinden kağıdı çıkıyor nerelere vidalanacagi belli merak ettim nasılmış diye yaptım vidaları sıkarken biraz ellerim acıdı amavayy senin elinde boyle seylerdemi geliyodu
hic anlamam monte islerindan:)
saol ablacook iyiiiii masallah cnm
denemek lazım mantıklı kokuyu istiyorlar sanırımO zaman tişörtünü koy yanına ilk kızımda işe yarıyordu
Hg canım afiyet olsun kolay gelsin bı gün önceden yarının yemeğini yapmak büyük rahatlık olur senin için bende en işi çocuk yemek debeleniyorumMerhaba arkadaşlar eve geldim simdi. Yogun ve yorucuydu iş kendimi yataga attim
Biraz uzanip yemek isitip yarinin yemegini yapcam insallah.
Sizler nasılsınız
ohhhh gunun bıtmıs sayılır ben de iş bıtımı için gerı sayıyorum bıtsın atıcam kendımı yatagaMerhaba arkadaşlar eve geldim simdi. Yogun ve yorucuydu iş kendimi yataga attim
Biraz uzanip yemek isitip yarinin yemegini yapcam insallah.
Sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?