- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.961
ağzım açık okudum o nasıl hastane çalışanlar nasıl maske takmaz canlarını da mı bilmiyorlar diycem sağlık çalışanı bilmezler mii hayretler içindeyim resmen , tabi için içini yer
yarın arayacaklar değil mi iş görüşmesi sonucu için hadi hayırlısı heyecanla bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelirsin
Aklı başında olan insan böyle yapar canımHastanede herkes salmış artık, bende çok şaşırdım, en çok dikkat edilen yer, çıplak ayakla yere basmayayım diye galoş giydim güldüler, milletin ayakkabı ile bastığı yere mi basaydım. Kız askıdan bir önlük verdi üstünüzü örtün diye dedim dalga mı geçiyorsun kullanılmış önlüğü mü örteceğim, altım açık zaten üstümde olsun zararı yok dedim, gözlerini devirdi resmenhastane böyle ise dışarılara şaşırmamak lazım, eve gelip bir saat yıkandım resmen, orada bir sürü hamile kadın vardı, kimse ses etmedi. Bu salgından ötürü çok mu detay görüyorum bilmiyorum, bankoda imza aldılar geri verdiğim kalemi on saniye sonra ağzına soktu kız, eşimde diyor ki manyağa bağladın herşeyi inceliyorsun, fazla mı takıntı yaptım anlamadım
İşten hiç ses çıkmadı, pek umudum yok açıkçası
Aklı başında olan insan böyle yapar canımbence tedbir almayanlarda sorun kalemi ağıza sokmakta nedir ya
Hayırlı günler dreamcim.Herkese hayırlı günler
ben de seneler seneler önce ayrı zamanlarda 2 kere denemiştim çöpe gitmişti bu sene benim koca heveslendi yaptırdı:)
Geçmiş olsun canım. Hastaneler doktorlar dikkat etmezse nasıl kendilerini koruyup bu hastalıkla başia çıkacağız bilinmez.Önlükten sonra çok gelmedi gözüme töbe yarabbimiçime doğdu sanki giderken galoş sıkıştırdım çantama demekki tek kullanımlık hastane örtüsü falan almak lazım artık. Çok basit ucuz bir hastanede değil aslında, niye böyle oldu anlamadım, bir daha tövbe gitmem bu konularda zaten huyluyum sanırım ondan ne zaman başka bir doktora gitsem böyle oluyor
Süpürgeli cadı demek istemişNe güzel olmuş yeni ismin
yazık yaaa eşin ortamı görünce nasıl üzülmüş ki şimdi somurtuyor , kız bu adam seni düşünüp seviyor al gönlünü sen kıyamıyorsun ama bak o da neleri düşünüyor :)
Geçmiş olsun canım. Hastaneler doktorlar dikkat etmezse nasıl kendilerini koruyup bu hastalıkla başia çıkacağız bilinmez.
Tek bildiğim artık dünyaca herkesin saldığı...
Haklısın... Diyecek kelime bulamıyorum.Sağol canım
Dışarıda gördüklerime alıştım da hastane de böyle olunca afalladım, kadın doğum zaten temizliğin maksimum olması gereken bir bölüm bu rahatlık nereden geliyor anlamadım
Gida takviyeleriyle ac birakan kuluplerden canimyeni katildigun kulüp ne kulübü kız uzaklaşma aman gruptan yoksa mod düşüyor
Çok değil artin telafi edersin insAllah
Kalbi güzel insan belli ediyor kendiniSüpürgeli cadı demek istemiş
Bilmiyor ki bizim Zehra'mız kanatsız bir melek
Yani orada maddi kaygilari var bu yuzden ilgilendiklerini biliyorum. Tabiki sizin yerinizi tutamazlar. Buradayim sadece free takilmak istiyorum. Gida takviyeleri satan abla her gun aradi sagolsun. Menulerimi gormeden yemege baslayamiyorum filan. Hatta is yerine verdigi cayi goturmedim bugun icemiycem diye firca bile atti bana. Ki hic sevmem boyle iliskileri. Bakalim tanir bebi yakinda. Burdayim ablacim benden kurtulus yok. Listesiz incelicem sadece.hangi guruba girdin ne yapıyorlar orası daha mı eğlenceli ayy bak merak dedektörüm tavan yaptı gülüm :)
zorlamya herek yok abla olmuyosa olmuyoben de seneler seneler önce ayrı zamanlarda 2 kere denemiştim çöpe gitmişti bu sene benim koca heveslendi yaptırdı:)
hep beraber yiyip icelim diye dusunuyodurKızlar oglan uyudu bende gecmis yaptm alintilara sonra donucem bi kahve icicem smdi. Kaynana da hamur yapiyorhem kilo almissin diyip bunu yapmak hak mı bana sanki sanami yapiyor desenize ogluna yapiyodur ayy iyice kadini kotu yaptm yazik dur gideyimde soraym yardm edeyimmi diye
hayirli olsunArkadaşlar merhaba iyi haftalar, Umarım güzel bir haftaya başlangıç yapmışızdır.
İşe başladım bugün itibariyle. Sizler nasılsınız?
bende onlukten cok geri verdigin kalemi agzina sokmasi sasirtti beniHastanede herkes salmış artık, bende çok şaşırdım, en çok dikkat edilen yer, çıplak ayakla yere basmayayım diye galoş giydim güldüler, milletin ayakkabı ile bastığı yere mi basaydım. Kız askıdan bir önlük verdi üstünüzü örtün diye dedim dalga mı geçiyorsun kullanılmış önlüğü mü örteceğim, altım açık zaten üstümde olsun zararı yok dedim, gözlerini devirdi resmenhastane böyle ise dışarılara şaşırmamak lazım, eve gelip bir saat yıkandım resmen, orada bir sürü hamile kadın vardı, kimse ses etmedi. Bu salgından ötürü çok mu detay görüyorum bilmiyorum, bankoda imza aldılar geri verdiğim kalemi on saniye sonra ağzına soktu kız, eşimde diyor ki manyağa bağladın herşeyi inceliyorsun, fazla mı takıntı yaptım anlamadım
İşten hiç ses çıkmadı, pek umudum yok açıkçası
Aman yarabbim nasıl insanlarmış bunlar. Şükür Rabbim korumuş sizleriBi gün oglanla kiz kavga ediyor arabada
Kiz kufrediyor, (hep ediyormuş haberimiz yok, oglan bize soylemedi, hep uyariyormus)
Benimki elinin tersiyle agzina vuruyor (tabiki onaylamadik)
Kiz, araba surerken benimkine saldiriyor tekmeliyor cirmikliyor, kendini arabadan atmaya kalkiyor
Bi yerde durduyor arabayi, kizi evine goturecek
Binmiyor arabaya, aksam, orda bar gibi bisey varmis, ordaki erkeklerle s... Diyor
Oglan arabayla bikac sefer gidip geliyor, yine binmiyor
Benimki babasini aradi arabaya binmiyor diye
Benim adam gitti, aldi geldi bunlari
Tam ne oldugunu kizin ne dedigini bilmiyoruz
Konustuk şöyle böyle vs. Diye nasihat ettik
Biraz kendinize zaman verin, konuşmayın iyice düşünün sonra kararinizi verin diye
Eşim kizi götürdü, ablasina gitmek istrdi
Ertesi gün 2 ablasi işde oglani ariyolar, küfür kiyamet o biçim
Hem konusmak icin kiz cagiriyor
Bizde dedik buyuklerle iyilikle konusup ayrilsinlar,
Oglan İş den gelince ciktik, yolda enistesi aradi, geliyoruz dedi, eşim ben oglan..
Ablasigildelermis
Girdik hepsi toplanmis bikac erkek akrabada var
Girmemizle Ablalari laf atmaya basladi
Oglan, annemle öyle konusamazsin dedi vs.
2.ci dk abisi kosarak iceri girdi benim oglana saldirdi, koltuga devrildiler (elinde bicak varmis) o sira 2 ablasi beni saclarimdan tutup yere attilar
Ne oldugunu şaşırdım, agza alinmicak kufurler kizlarda
Benim onlara dedigim, siz nasil insanlarsiniz, Allaha şükür gercek yüzünüzü gorduk :))
Babasi abisi 2 enistesi 1 akrabalari... esim oglan onlarla mucadele ediyor
Bende kizlarla, gücüm yetmedi zaten
Saclarimi yoldular, yüzüme yumruklar
Oglanin bicaklandim polis cagiracam dedigini duydum(ilk saldirdiginda karnina, bacagina sokmus)
Bi hengamede disari ciktik
Hepsi yine disarda
Oglan polisi aramaya calisiyor, bunlar teli almaya calisiyolar
Bi sekilde arabaya binmeyi basardik
Diger sokkakta polis cagirdik
Polis ambulans geldi
Oglani bi yere bizi baska hastaneye götürdüler
Savastan cikmis gibiydik
Sonrasi bi sürü yalanlar
Yok biz onlara saldirmisiz, ben kizlari dovmusum, benim oglan bicak götürüp kendini bicaklamis :)) kizi zorla almaya calismis :) vs.
Hepsi cikti tabi ortaya, çünkü hrrbiri farkli farkli biseyler soylemisler
Bunlara hayvan demek bile, hayvanlara hakaret olur
Bu yaşımda agzimdan bikere bile cikmayan kufurleri o kizlarda duydum
Allaha bep sukrettikki, boyle bisey yasanmasa o ailenin icine girmiş olacaktik, oglan yanacakti
Verilmiş sadakanız varmış abla allah kurtarmış sizi ve oğlunuzuBi gün oglanla kiz kavga ediyor arabada
Kiz kufrediyor, (hep ediyormuş haberimiz yok, oglan bize soylemedi, hep uyariyormus)
Benimki elinin tersiyle agzina vuruyor (tabiki onaylamadik)
Kiz, araba surerken benimkine saldiriyor tekmeliyor cirmikliyor, kendini arabadan atmaya kalkiyor
Bi yerde durduyor arabayi, kizi evine goturecek
Binmiyor arabaya, aksam, orda bar gibi bisey varmis, ordaki erkeklerle s... Diyor
Oglan arabayla bikac sefer gidip geliyor, yine binmiyor
Benimki babasini aradi arabaya binmiyor diye
Benim adam gitti, aldi geldi bunlari
Tam ne oldugunu kizin ne dedigini bilmiyoruz
Konustuk şöyle böyle vs. Diye nasihat ettik
Biraz kendinize zaman verin, konuşmayın iyice düşünün sonra kararinizi verin diye
Eşim kizi götürdü, ablasina gitmek istrdi
Ertesi gün 2 ablasi işde oglani ariyolar, küfür kiyamet o biçim
Hem konusmak icin kiz cagiriyor
Bizde dedik buyuklerle iyilikle konusup ayrilsinlar,
Oglan İş den gelince ciktik, yolda enistesi aradi, geliyoruz dedi, eşim ben oglan..
Ablasigildelermis
Girdik hepsi toplanmis bikac erkek akrabada var
Girmemizle Ablalari laf atmaya basladi
Oglan, annemle öyle konusamazsin dedi vs.
2.ci dk abisi kosarak iceri girdi benim oglana saldirdi, koltuga devrildiler (elinde bicak varmis) o sira 2 ablasi beni saclarimdan tutup yere attilar
Ne oldugunu şaşırdım, agza alinmicak kufurler kizlarda
Benim onlara dedigim, siz nasil insanlarsiniz, Allaha şükür gercek yüzünüzü gorduk :))
Babasi abisi 2 enistesi 1 akrabalari... esim oglan onlarla mucadele ediyor
Bende kizlarla, gücüm yetmedi zaten
Saclarimi yoldular, yüzüme yumruklar
Oglanin bicaklandim polis cagiracam dedigini duydum(ilk saldirdiginda karnina, bacagina sokmus)
Bi hengamede disari ciktik
Hepsi yine disarda
Oglan polisi aramaya calisiyor, bunlar teli almaya calisiyolar
Bi sekilde arabaya binmeyi basardik
Diger sokkakta polis cagirdik
Polis ambulans geldi
Oglani bi yere bizi baska hastaneye götürdüler
Savastan cikmis gibiydik
Sonrasi bi sürü yalanlar
Yok biz onlara saldirmisiz, ben kizlari dovmusum, benim oglan bicak götürüp kendini bicaklamis :)) kizi zorla almaya calismis :) vs.
Hepsi cikti tabi ortaya, çünkü hrrbiri farkli farkli biseyler soylemisler
Bunlara hayvan demek bile, hayvanlara hakaret olur
Bu yaşımda agzimdan bikere bile cikmayan kufurleri o kizlarda duydum
Allaha bep sukrettikki, boyle bisey yasanmasa o ailenin icine girmiş olacaktik, oglan yanacakti
bende aynı şekil düşünüyorum ablabiliyorsun benim düşünceme göre, nadiren olan şeylere hele de canın çekiyorsa hayır diyerek nefsinle savaşa girip enerji tüketmek gereksiz , yiyin afiyet şifa olsun gülüm
mutlu mutlu aileyle yenen ne olursa olsun kilo yapmazzzzzzz :)
afiyet olsun canım ay diyetteyken illa olur o menüler zatenKızlar oglan uyudu bende gecmis yaptm alintilara sonra donucem bi kahve icicem smdi. Kaynana da hamur yapiyorhem kilo almissin diyip bunu yapmak hak mı bana sanki sanami yapiyor desenize ogluna yapiyodur ayy iyice kadini kotu yaptm yazik dur gideyimde soraym yardm edeyimmi diye
insAllah güzel haberler de alırız canım sendenArkadaşlar merhaba iyi haftalar, Umarım güzel bir haftaya başlangıç yapmışızdır.
İşe başladım bugün itibariyle. Sizler nasılsınız?
çok değil zaten sen kafana takma kiloyu Rabbim nasip ederse insAllah daha da alırsın yine verirsn beraber burdaBu arada bildirimim de gelsin.
Cuma: 63,9
Pazartesi: 64,5
Bir artı bir eksi şeklinde devam edeceğim galiba :)
ha anladım canım hayırlısı bklmGida takviyeleriyle ac birakan kuluplerden canimfoto atmayi beceremiyorum yoksa suan masami gostermeyi cok isterdim. Cok yogun cok. Yoksa cok seviyorum burada olmayi. Yine buradayim ama 10 mesaj menu yazma filan yetisemiyorum.
Dikkat et kendine canımçalıstıgımda boyle oluyor canım benım yemek yapabılme şansım olmuyor calısmadıgımda kahvaltım aksam yemegım duzenlı oluyor bılıyorsunuz destek ekıbındeyım ben 2 gune bıtıcek ınsallah iş duzene gırerım yıne
Allahin izniyle bisey olmaz ins. Cnm sonucunda temiz cikar9 yıl önce rahim ağzım alındı, ilk beş yıl üç ayda bir kontrol, sonra 6 ayda bir devam etti. Pandemi başlayınca boşver dedim ama artık 11 ay oldu bu kontrolü yaptırmak zorundayım yani. 20 yıl sonra ilk kez başka bir doktora gittim, kendi doktorumun muayenehanesine gidiyorum inanılmaz temiz, steril bir ortamı var ama çok artmış ücreti şimdi çalışmıyorum ya eşime kıyamadığımdan buna gittim, maskemi hiç çıkarmadım, çatala çıkmak için ayakkabılarımı çıkarınca yere basmamak için yanımda götürdüğüm galoşları giydim doktorun yardımcısı güldü bana bi asabım oynadı, bir de baktım maske falan hiç dikkat etmiyorlar sinirlerimi laçkaya çevirdiler, birde burada bayağı meşhur özel bir hastane, zaten tedirginim salgından dolayı iyice gerildim. Eşim izinliydi bugün birlikte gittik bir dünya da o söylendi, bir doktorunu karşılayamayacak mıyım, beni adam yerine koymuyor musun niye buraya geldik diye, hala somurtuyor şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?