Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hastanede herkes salmış artık, bende çok şaşırdım, en çok dikkat edilen yer, çıplak ayakla yere basmayayım diye galoş giydim güldüler, milletin ayakkabı ile bastığı yere mi basaydım. Kız askıdan bir önlük verdi üstünüzü örtün diye dedim dalga mı geçiyorsun kullanılmış önlüğü mü örteceğim, altım açık zaten üstümde olsun zararı yok dedim, gözlerini devirdi resmen hastane böyle ise dışarılara şaşırmamak lazım, eve gelip bir saat yıkandım resmen, orada bir sürü hamile kadın vardı, kimse ses etmedi. Bu salgından ötürü çok mu detay görüyorum bilmiyorum, bankoda imza aldılar geri verdiğim kalemi on saniye sonra ağzına soktu kız, eşimde diyor ki manyağa bağladın herşeyi inceliyorsun, fazla mı takıntı yaptım anlamadım
İşten hiç ses çıkmadı, pek umudum yok açıkçası

Aklı başında olan insan böyle yapar canım bence tedbir almayanlarda sorun kalemi ağıza sokmakta nedir ya

Aklı başında olan insan böyle yapar canım bence tedbir almayanlarda sorun kalemi ağıza sokmakta nedir ya

Önlükten sonra çok gelmedi gözüme töbe yarabbim içime doğdu sanki giderken galoş sıkıştırdım çantama demekki tek kullanımlık hastane örtüsü falan almak lazım artık. Çok basit ucuz bir hastanede değil aslında, niye böyle oldu anlamadım, bir daha tövbe gitmem bu konularda zaten huyluyum sanırım ondan ne zaman başka bir doktora gitsem böyle oluyor

Geçmiş olsun canım. Hastaneler doktorlar dikkat etmezse nasıl kendilerini koruyup bu hastalıkla başia çıkacağız bilinmez.
Tek bildiğim artık dünyaca herkesin saldığı...

yazık yaaa eşin ortamı görünce nasıl üzülmüş ki şimdi somurtuyor , kız bu adam seni düşünüp seviyor al gönlünü sen kıyamıyorsun ama bak o da neleri düşünüyor :)

Allah ondan razı olsun, işimi bırakırken çok tereddütüm vardı, korkma asla standartlarını değiştirmeyeceğim demişti, ağzından çıkan söze çok dikkat eder ama bende ona kıyamıyorum işte, 5. Aydan sonra maaşları vergi kesintisine giriyor, zaten kalıyor kuş kadar, stres yapsın istemedim. Bir kafa çayı demledim, biraz çimdirdim iyi şimdi, hiç kıyamam ona

Geçmiş olsun canım. Hastaneler doktorlar dikkat etmezse nasıl kendilerini koruyup bu hastalıkla başia çıkacağız bilinmez.
Tek bildiğim artık dünyaca herkesin saldığı...

Sağol canım
Dışarıda gördüklerime alıştım da hastane de böyle olunca afalladım, kadın doğum zaten temizliğin maksimum olması gereken bir bölüm bu rahatlık nereden geliyor anlamadım

yeni katildigun kulüp ne kulübü kız uzaklaşma aman gruptan yoksa mod düşüyor

Çok değil artin telafi edersin insAllah
Gida takviyeleriyle ac birakan kuluplerden canim foto atmayi beceremiyorum yoksa suan masami gostermeyi cok isterdim. Cok yogun cok. Yoksa cok seviyorum burada olmayi. Yine buradayim ama 10 mesaj menu yazma filan yetisemiyorum.

hangi guruba girdin ne yapıyorlar orası daha mı eğlenceli ayy bak merak dedektörüm tavan yaptı gülüm :)
Yani orada maddi kaygilari var bu yuzden ilgilendiklerini biliyorum. Tabiki sizin yerinizi tutamazlar. Buradayim sadece free takilmak istiyorum. Gida takviyeleri satan abla her gun aradi sagolsun. Menulerimi gormeden yemege baslayamiyorum filan. Hatta is yerine verdigi cayi goturmedim bugun icemiycem diye firca bile atti bana. Ki hic sevmem boyle iliskileri. Bakalim tanir bebi yakinda. Burdayim ablacim benden kurtulus yok. Listesiz incelicem sadece.

ben de seneler seneler önce ayrı zamanlarda 2 kere denemiştim çöpe gitmişti bu sene benim koca heveslendi yaptırdı:)
zorlamya herek yok abla olmuyosa olmuyo
hep beraber yiyip icelim diye dusunuyodur

Arkadaşlar merhaba iyi haftalar, Umarım güzel bir haftaya başlangıç yapmışızdır.

İşe başladım bugün itibariyle. Sizler nasılsınız?
hayirli olsun
iyyim cok sukur

bende onlukten cok geri verdigin kalemi agzina sokmasi sasirtti beni

Aman yarabbim nasıl insanlarmış bunlar. Şükür Rabbim korumuş sizleri

Verilmiş sadakanız varmış abla allah kurtarmış sizi ve oğlunuzu allah kimseye böyle insanlarla karşılaştırmasın allah islah etsin böylelerini

bende aynı şekil düşünüyorum abla
afiyet olsun canım ay diyetteyken illa olur o menüler zaten
Arkadaşlar merhaba iyi haftalar, Umarım güzel bir haftaya başlangıç yapmışızdır.

İşe başladım bugün itibariyle. Sizler nasılsınız?
insAllah güzel haberler de alırız canım senden
Bu arada bildirimim de gelsin.
Cuma: 63,9
Pazartesi: 64,5
Bir artı bir eksi şeklinde devam edeceğim galiba :)
çok değil zaten sen kafana takma kiloyu Rabbim nasip ederse insAllah daha da alırsın yine verirsn beraber burda
Gida takviyeleriyle ac birakan kuluplerden canim foto atmayi beceremiyorum yoksa suan masami gostermeyi cok isterdim. Cok yogun cok. Yoksa cok seviyorum burada olmayi. Yine buradayim ama 10 mesaj menu yazma filan yetisemiyorum.
ha anladım canım hayırlısı bklm

Dikkat et kendine canım

Allahin izniyle bisey olmaz ins. Cnm sonucunda temiz cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…