Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba arkadaşlar eve geldim simdi. Yogun ve yorucuydu iş kendimi yataga attim
Biraz uzanip yemek isitip yarinin yemegini yapcam insallah.
Sizler nasılsınız
Ben de bugün oturma odasını dip köşe hallettim canım ütüm vardı onu da yaptım yeni oturuyorum kolay gelsin , afiyet olsun

Lusi denizbenimadim çocuklar nasıl canlar? Siz nasılsınız?
Selam bebişim şükür iyiyiz biz gece ateşlenmezse tadından yenmez
Geçen hafta bi arkadaşları boğaz enfeksiyonu geçirmiş öyle bir şey de olabilir deniyor öğretmenleri şimdi belirti gösterdiyse henüz bulaştırmamış ya da çocuklarda belirti göstermesi için erken olabilir deniyor. Çocuklar için bi tedavi de yokmuş ateş düşürücü vs işte. Görevliler aramasını bekliyoruz bakalım cnm teşekkürler sorduğun için

Lusi gecmis olsun canim. İns bulasmamistir . cocuklarda bir tedavi yokmus ilac falan malesef bizede dediler. Ama cocuklar olursa bile cooooook hafif geciriyorlarmis ins.benimkiler hafif gecirdi en azindan garanto verebilirim.

denizbenimadim canim senin bebeginde daha iyiymis sevindim cocuklar hic hasta olmasin ya

Teşekkür ederim canım. Ağzı dili olmayan küçücük şeyler. Derdini anlatamıyor ki nesi var bilesin

Ellerine sağlık güle güle kirlen canım
Ohh miss gibi olmustur eline sağlık canim :)
teşekkür ediyorum Kızlar
Sağ ol canım. Bizimki yavaş yavaş kendine gelip bi
Şeyler yemeye başladı çok şükür
Oh sevindim ikinizin adına çabucak toparlanırlar inşallah

Evet kokunu istiyorlar

Kizlar sabah tartildim ama yazmak nasip olmadi
Sabitim ben 75.5

Kizlarin canli dersi ev isiydi tursuydu derken esim geldide sofraya oturmak icin totom yer gordu nihayet.

Alintilarima donecegim ins
Artı olmaktan iyidir tebrikler

Iyi akşamlar kızlar temuzlikti yemekti aksam oldu simdide kizcemle evcilik oynuyoruz telefonu bırakmalıymışım
Kolay gelsin canım biz de bebek puzzle yapacağız telefonu kapat emri bana da geldi

Eklentiler

• E77B66CB-9432-4FE1-8BBE-CAEDE11A070E.webp
    92,1 KB · Görüntüleme: 34
canım iki dolu dolu öğün olmuş :) toparlarsın yarın
canım 3 gofret cok değil mi yani boyut olarak markette satılanlar boyutunda ise çok geldi bana
hoşgeldin canım :) öğünlerinin saatini yazarsan yorumlarken bize faydası olur. bir de yediklerini alt alta yazarsan okuması daha kolay olur canım örneğin
kahvaltı
5 zeytin
1 yumurta gibi
Menün güzel canım gece öğününün saati önemli tabi çok geç olmamalı
21 Eylül menüm

12.00
2 salatalık

15.00
2 servis kaşığı etli kuru fasülye
1 kase yoğurt

Su:2-2,5 olur

Spor:40 dk tempolu yürüyüş= 120 puan Pnrrr-12
canım nerdeyse tek öğün olmuş kilon için fazla zorladığını düşünüyorum. tabi acıkmıyorsan sıkıntı yok ama yoksunluk krizi gelebilir dikkat et canım
2 dilim ekmekten bişey olmaz canım ben de 8-9 dilimlerden 2-3 e düşürdüm gunde :))

Hatırladıklarima yazaym bari alintilar gittiyse boyle olsun bu sefer:

Lusi gecmis olsun cnm insallah covid degildir kotu dusunme iyi olsun

denizbenimadim daha iyimis yavrun sevindm cok gecms olsn tekrardan

U UcanSupurge ohh miss temizligni yapmissin rahatla otur tertemiz

Mefkurem abla hikayeyi az bucuk hatirliyodm. Tekrar okuyunca yine sinir oldm bende ne bicim insanlar ya Allahlarindan bulsunlar inşallah.

ekim2009 canim ya uzuldm konserveler tutmamis kismet deglmis yemek. Bu arada artini gorsm ben bildirim yapamadm bugun yarn yapcm bakalm nekadar fark var aramizda kim onde suan hic takip bile edemedim :)

Fit mutlu anne cnm bi iş yaptirmadi demissin bazen nazlı oluyorlar kokunu istiyorlar ama ben o zamanlarini bile ozledm saatlerce otururdm emerdi ozaman yakinirdm hep ama gecip gidiyor ya :)

Handandandan kaptanim senin kucuk cok zormus hem oglen uyumuyor hemde sabahn korunde kalkiyor Allah kolaylik versin valla :) bide 4cu cocuk diyorsun helal sana

Unuttugm bisi varmı bilmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…