- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.001
Ben de bugün oturma odasını dip köşe hallettim canım ütüm vardı onu da yaptım yeni oturuyorum kolay gelsin , afiyet olsunMerhaba arkadaşlar eve geldim simdi. Yogun ve yorucuydu iş kendimi yataga attim
Biraz uzanip yemek isitip yarinin yemegini yapcam insallah.
Sizler nasılsınız
Ellerine sağlık güle güle kirlen canımBen de bugün oturma odasını dip köşe hallettim canım ütüm vardı onu da yaptım yeni oturuyorum kolay gelsin , afiyet olsun
Selam bebişim şükür iyiyiz biz gece ateşlenmezse tadından yenmez
Sağ ol canım. Bizimki yavaş yavaş kendine gelip bi
Teşekkür ederim canım. Ağzı dili olmayan küçücük şeyler. Derdini anlatamıyor ki nesi var bilesinLusi gecmis olsun canim. İns bulasmamistir . cocuklarda bir tedavi yokmus ilac falan malesef bizede dediler. Ama cocuklar olursa bile cooooook hafif geciriyorlarmis ins.benimkiler hafif gecirdi en azindan garanto verebilirim.
denizbenimadim canim senin bebeginde daha iyiymis sevindim cocuklar hic hasta olmasin ya
İnsallah senin de cabucak biter isin canim :)ohhhh gunun bıtmıs sayılır ben de iş bıtımı için gerı sayıyorum bıtsın atıcam kendımı yataga
Ohh miss gibi olmustur eline sağlık canim :)Ben de bugün oturma odasını dip köşe hallettim canım ütüm vardı onu da yaptım yeni oturuyorum kolay gelsin , afiyet olsun
Ellerine sağlık güle güle kirlen canım
teşekkür ediyorum KızlarOhh miss gibi olmustur eline sağlık canim :)
Selam bebişim şükür iyiyiz biz gece ateşlenmezse tadından yenmez
Geçen hafta bi arkadaşları boğaz enfeksiyonu geçirmiş öyle bir şey de olabilir deniyor öğretmenleri şimdi belirti gösterdiyse henüz bulaştırmamış ya da çocuklarda belirti göstermesi için erken olabilir deniyor. Çocuklar için bi tedavi de yokmuş ateş düşürücü vs işte. Görevliler aramasını bekliyoruz bakalım cnm teşekkürler sorduğun için
Oh sevindim ikinizin adına çabucak toparlanırlar inşallahSağ ol canım. Bizimki yavaş yavaş kendine gelip bi
Şeyler yemeye başladı çok şükür
Evet kokunu istiyorlaraleyküm selam abla ohh teras balkon sefası çok severim
vala mercimek çorbası yaptım bı brokoli yapacaktım güya ama kalacak herhalde bulaşık makinesini boşalttım kirlileri koydum bı de çöp attım geldim yine oğlan uyandı dün pişirdigiim taze fasulye vardı onu yeriz herhalde gerçi kocam öğlen de onu yedi ama napalim yaptırmadi bugün sıpa hiç bişey
canım zaten içinden kağıdı çıkıyor nerelere vidalanacagi belli merak ettim nasılmış diye yaptım vidaları sıkarken biraz ellerim acıdı ama
saol abla
denemek lazım mantıklı kokuyu istiyorlar sanırım
Hg canım afiyet olsun kolay gelsin bı gün önceden yarının yemeğini yapmak büyük rahatlık olur senin için bende en işi çocuk yemek debeleniyorum
Artı olmaktan iyidir tebriklerKizlar sabah tartildim ama yazmak nasip olmadi
Sabitim ben 75.5
Kizlarin canli dersi ev isiydi tursuydu derken esim geldide sofraya oturmak icin totom yer gordu nihayet.
Alintilarima donecegim ins
Kolay gelsin canım biz de bebek puzzle yapacağız telefonu kapat emri bana da geldiIyi akşamlar kızlar temuzlikti yemekti aksam oldu simdide kizcemle evcilik oynuyoruztelefonu bırakmalıymışım
canım iki dolu dolu öğün olmuş :) toparlarsın yarınKahvalti 10.30
1 haşlanmış yumurta
biraz sucuklu yumurtadqn
5,6 çatal patates kızartması
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
domates salatalık
Şekersiz fıstık ezmesi 2 t.k kadsr.
3,4 parça kaşar
1t.k çilek reçeli
arada çay 3 tane tuzlu kurabiye
aksam 19.00
2 tane etli ekmej
5 tane pancar sarması
visne suyu ev yapımı
domates salatalık söğüş
arada 1,2 avuç çekirdek çay
suyu sayamadim
olmayan bir menü ama telafisi yapilacaktir
canım 3 gofret cok değil mi yani boyut olarak markette satılanlar boyutunda ise çok geldi bana20 eylul pazar
9.30
2 yagda yumurta
2dlm ekmek
Domates biber
1 dlm peynir
13.00
Sade kahve
3kare bitter
16.00
3 cikolatali gofret
1bardak gazoz
18.30
Koz patlican yemegi 5ksk
3ksk bulgur pilavi
Domates ve sogan salatasi
3ucgen dlm kavun.
3litre su
60dk tempolu yuruyus 180Pnrrr-12
hoşgeldin canım :) öğünlerinin saatini yazarsan yorumlarken bize faydası olur. bir de yediklerini alt alta yazarsan okuması daha kolay olur canım örneğin20.09.2020
Sabah:1haşlanmış yumurta,kk peynir,2pankek,roka,salatalık,yeşil biber,dereotu.
Ara:türk kahvesi,havuç
Öğle:fırında kabak,1kase yoğurt
Ara:2mandalina
Akşamatates salatası 6-7çatal
Gece:tarçınlı süt
1elma
canım nerdeyse tek öğün olmuş kilon için fazla zorladığını düşünüyorum. tabi acıkmıyorsan sıkıntı yok ama yoksunluk krizi gelebilir dikkat et canım21 Eylül menüm
12.00
2 salatalık
15.00
2 servis kaşığı etli kuru fasülye
1 kase yoğurt
Su:2-2,5 olur
Spor:40 dk tempolu yürüyüş= 120 puanPnrrr-12
2 dilim ekmekten bişey olmaz canım ben de 8-9 dilimlerden 2-3 e düşürdüm gunde :))21.09.2020
12.00
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 tk labne
Domates-salatalık
1 incir
14.00
1 fincan nescafe
2 kare bitter çikolata
17.30
2 dilim ekmek arası 2 dilim peynir-acı sos
su : 3 litre
acil tadilat oldu evde ustalar daha gitmedi, o yüzden elime ne geçtiyse yedim akşam çok saçma bir menü oldu. Aylar sonra ekmek yedim
Allah kolaylik versin cnmCanlı ders arası verdim. Bi bakayım neler yapıyorsunuz dedim. Uzaktan eğitim cidden yüzyüzeden daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?