Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

geçmiş olsun canım bu aralar herkes hasta elma sirkesi iç gribe iyi geliyor

selam beybiler...
işler güçler pek bir coştu gelemedim.... bu günde yoğun listemi atıp kaçıcam.... akşam okurum gelmişinizi geçmişinizi ...

bu günkü menüm
sabah
2 parça peynir iki haşlama yumurta
çok normal duruyo dimi

azzz sonraa...
1 paket jelibon
1 jacobs 3in1

Ara yok banaa

Öğlen 14:00 gibi 2 minik haşlama patates
1 kase yoğurt

ara
1 elma

akşam 1 elma 2 erilk -- kurtarma çabaları :)))

Teşekkür ederim arkadaşlar,
bugün işe başladım. Çok kötüydüm gidemedim işe. Pazarda yattım hep. Şükür atlattım galiba..

Haftasonu paso kilomu düşünüp durdum. Çok mutsuzum ya.. Ruhumla bedenim arasında uçurum var L-Cartinin almaya karar verdim. Kesin yürüyüşe de başlayacağım. :44: Dün dizi izliyordum. Bir kıyafeti çok beğendim. Eşime bu benim tarzımı yansıtıyor dedim. Bön bön baktı suratıma. Anlamadım bu mu tarzın dedi tabi hatırlamıyor ki adam.. Hep aynı Buket hap aynı Buket..

Slmm kızlarrr !

Herkese iyi haftalar sendromsuz pazartesıler...

Dun denıze gıttık yuzdum yuzdum yuzdum.ama artık eskısı gıbı uzun uzun yuzemıyorum nefesım kesılıyor kılolardan malesef.Neyse herseye ragmen guzel bır pazardı.Ama ıste hayatın acı gerceklerı bugun sabahın koru kalkıp ıse geldık.Pazartesı sendromu yetmıyormus gıobı bıde dıyet sendromu gırdı ısın ıcıne.Yenıden sahalara dondum ve 3 gunuk kacamakların bedelı odenıyor !

Sabah;

1 bardak su
2 buyuk bardak sut

Öğle;

peynırlı sand
domates salatalık

Aksam;

1 porsıyon sebze yemegı
yourt
1 kase corba

Bol yesıl cay
1 lt elmalı su

Hadı bakalım gazamız mubarek olsunn

Nerde bu devlet nerde bu mıllet yıyıp yııyp sısmıyosunuz umarımm ...

Akşam yegenımın dogum gunusu var 8 yasına gırıyor ! Şimdi çarşıya çıkıyorum ona hedıye bakıcammm opuldunuz cokca yarın buralar dosdolu olur ıns ....

Günaydınlarrrr !

Herkese mutlu neşeli bir salı günü olsun inş Ben şimdi gidiyorum işleri toparlar toparlamaz burdayım

Selam kızlar gelemedim bu hafta oğlum rahatsız başlıyoruz bugün antibyotik kullanmaya inşallah bu sene çok kullanmak zorunda kalmayız..

İş arıyorum kızlar sürekli netten bakıyorum çevreye haber gönderiyorum ondan bu aralar çok uğrayamadım

Günaydın arkadaşlar,
Dün akşam balık sezonunu açtım. Bol salata ile yedim.
Sabah 1 açma yedim :44: Evde yapamadım. Hazırlayamadım da işe.

Günaydınlarrrr ...

Herkese mutlu bir Çarşamba olsunnn...

Dünkü menüm ;

Sabah ;

2 bardak süt

Öğle;

ızgara kofte
1 bardak kola

Akşam;

1 porsıyon taze fasulye
yourt

yesilçay
su

Merhaba kızlar...

Bugün menüm şöyle:

sabah: 30 gr peynir, 1 domates, 60 gr peynir

ara: 1 küçük boy yeşil elma

öğle: 200 gr kabak yemeği, 75 gr yoğurt, 6m gr ekmek

ara: 1 küçük boy yeşil elma

şimdiye kadar 1 litre su içtim. 1 buçuğa tamamlarım yatana kadar.

15 dakikalık kısa bir yürüyüş yaptım.

Günaydın kızlarrr .....

Herkese mutlu neselı bir perşembe dılıyorum.Takımın gıdısatı ıyı deıl ben bu konuyu genel paylasım alanına tasıycam.Şuankı aktıf uyeler yenı takım bulsnlar kendılerıne oraya transfer olsunlar .Yada baskası alsın ele takımı ben sızse genel durumu gene bıldırırım...

canlarım ciğerlerim kuzucklarımmm nasılsınız
napıyonuz ne ediyonuz aklımdasınız sürekli :)
nasıl gidiyo diyetler bakimmm son listeye baktımda bıraktıgım gibisiniz çogunuz az kaldı gelecem yine :))) fadime abla , murchumm , taçsız prenses burdalar bizden nagiş izinliymiş :)
kızlarr biliyonuz tatlı bi bebişim olacak inşallah 20 haftam geride kaldı 5 ay bitti öyle böyle..
cinsiyeti en son kontrolunda doktor bacakları kapalı açmıyo inatçı birşey dedi bebişim için :) bişey göremediğim için kız olabilir dedi ama haftaya kesin belli olacak inşalah.. (Allah biliyo minik kara bi ızım olsa çokta mutlu olurum hani)
kilomda 2 kilo arttı fazla bi artış yok seviniyorum dogrusu bu duruma inşallah çok aşırı kilo almam umuduyla bekliyorum
sizler nasılsınız napıyosunuz

ahh cnmmm hayırlı ugurlu olsun bebısın saglıkla kucagına alırsın ıns. kılo feln dusunme verırısın ama cıdden 5 aya gore cok az almıssın.Allah gonlune gore versın.Biz bıraktıgın gıbıyız valla cnm gordugun gıbı.Takım cok kotu eddacım bende artık eskısı kadr sık gıremıyorum zaten muhabbet olmayınc sarmıyorda.Sanırım takımı kapatıcaz bakalım paylasım alanına yazdım ama sonuc ne olur bılmıyorum.Yanı dondugunde bızı burda bulamaya bılırsın...

İşi naptın aramı verdın cnm ?_

evet burası muhabbet olunca güel sarıyodu.. inş düzelir takım amaa
olsun kapansada bulurum seni ben farklı bi takımdan devam ederiz nolacak :)
ara vermedim çalışıyorum hala canım
ilk aylarda düşük telikesi oldugu için 2 defa rapor almak zorunda kalmıştım ama şimdi iyiyim Allaha şükür..

Tabısı cnmm hbrlesırız bakalım sonuc ne olacak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…