- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.301
Merhaba arkadaşlar,
ben çok kötü hasta oldum ve işe bile gidemedim. Rapor aldım. Eski mesajları okuyamayabilirim. Gerçekten halim yok.
İnterneti açtırdı eşim. Kilo durumuma bile bakmadım ama vermişimdir. Çünkü çorbadan başka birşey yiyemedim.
slm kızlar nasılsınız kulübe geri dondum bir ugrim dedim ama kimse yok görüşmek üzere
*** 9. Takım 27. Etap Sonuçları ***
Fadime02: (95,5/95,5/0,0/%0,00)
Mursh: (85,4/85 /0,4/%0,47)
Nagieymen (64,1) izinli
Nora (70,5/69,9/0,6/%0,85)
antsibel (65/65/0,0/%0,00)
taçsızprenses (78,6/78,6/0,0/%0,00)
buk@ (108,7/108,7/0,0/0,00)
rdlpstck (54,8/54,8/0,0/%0,00)
magnum_opus (88,3/87,2/1,1/%1,25)
9.Takım Toplam % 0,29
canlarım ciğerlerim kuzucklarımmm nasılsınız
napıyonuz ne ediyonuz aklımdasınız sürekli :)
nasıl gidiyo diyetler bakimmm son listeye baktımda bıraktıgım gibisiniz çogunuz az kaldı gelecem yine :))) fadime abla , murchumm , taçsız prenses burdalar bizden nagiş izinliymiş :)
kızlarr biliyonuz tatlı bi bebişim olacak inşallah 20 haftam geride kaldı 5 ay bitti öyle böyle..
cinsiyeti en son kontrolunda doktor bacakları kapalı açmıyo inatçı birşey dedi bebişim için :) bişey göremediğim için kız olabilir dedi ama haftaya kesin belli olacak inşalah.. (Allah biliyo minik kara bi ızım olsa çokta mutlu olurum hani)
kilomda 2 kilo arttı fazla bi artış yok seviniyorum dogrusu bu duruma inşallah çok aşırı kilo almam umuduyla bekliyorum
sizler nasılsınız napıyosunuz
ahh cnmmm hayırlı ugurlu olsun bebısın saglıkla kucagına alırsın ıns. kılo feln dusunme verırısın ama cıdden 5 aya gore cok az almıssın.Allah gonlune gore versın.Biz bıraktıgın gıbıyız valla cnm gordugun gıbı.Takım cok kotu eddacım bende artık eskısı kadr sık gıremıyorum zaten muhabbet olmayınc sarmıyorda.Sanırım takımı kapatıcaz bakalım paylasım alanına yazdım ama sonuc ne olur bılmıyorum.Yanı dondugunde bızı burda bulamaya bılırsın...
İşi naptın aramı verdın cnm ?_
evet burası muhabbet olunca güel sarıyodu.. inş düzelir takım amaa
olsun kapansada bulurum seni ben farklı bi takımdan devam ederiz nolacak :)
ara vermedim çalışıyorum hala canım
ilk aylarda düşük telikesi oldugu için 2 defa rapor almak zorunda kalmıştım ama şimdi iyiyim Allaha şükür.. [/B][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?