- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.021
Burda yazmadığım epey vukuatı da var üstelikHandandandan Handandandan kaptanim senin kucuk cok zormus hem oglen uyumuyor hemde sabahn korunde kalkiyor Allah kolaylik versin valla :) bide 4cu cocuk diyorsun helal sana
amnınnn yeni arkideşş
hoş geldin gülüm
Yarın düzenli menulerle gelicem inşallahcanım iki dolu dolu öğün olmuş :) toparlarsın yarın
canım 3 gofret cok değil mi yani boyut olarak markette satılanlar boyutunda ise çok geldi bana
hoşgeldin canım :) öğünlerinin saatini yazarsan yorumlarken bize faydası olur. bir de yediklerini alt alta yazarsan okuması daha kolay olur canım örneğin
kahvaltı
5 zeytin
1 yumurta gibi
Menün güzel canım gece öğününün saati önemli tabi çok geç olmamalı
canım nerdeyse tek öğün olmuş kilon için fazla zorladığını düşünüyorum. tabi acıkmıyorsan sıkıntı yok ama yoksunluk krizi gelebilir dikkat et canım
2 dilim ekmekten bişey olmaz canım ben de 8-9 dilimlerden 2-3 e düşürdüm gunde :))
Tuylerim diken diken oldu okurkenBugün arkadaşıma gittim kızlar.
Arkadaştan öte dost hatta anne yanında gibi kendimi yanında güvende hissettiğim biriydi.
Tam 20 yıldır süren bir dostluk artık ebediyete kaldı.
20 yıl evvel eşiyle evlendiği için geldiği bu şehirden, bugün boşandığı için gitmek zorunda kaldı.
Eşinin hainliği, vefasızlığı, kıymet bilmezliğinden kurtulduğuna sevinirken, bir daha göremeyecek olduğum için çok üzüldüm
20.09.2020
Sabah:1haşlanmış yumurta,kk peynir,2pankek,roka,salatalık,yeşil biber,dereotu.
Ara:türk kahvesi,havuç
Öğle:fırında kabak,1kase yoğurt
Ara:2mandalina
Akşamatates salatası 6-7çatal
Gece:tarçınlı süt
1elma
Kızlar menü sayfasının ilk mesajında menünün nasıl yazılması gerekektiği örneği var...21 eylül menüm
11:00 yulaflı ayran
kahvaltı:
13:30 bir dilim ekmek kk peynir
ara öğün
14:30 bir fincan kahve ve bir fincan rezene
17:00 bir kase çorba
akşam
18:30 patlıcan salatası
bir tabak türlü
bir kase yoğurt
su:3 lt
spor: Kızım durursa yapmaya çalışıcam
Koliklik hat safhada bu kadar yiyebildim anca
Ah detayları bilsen, vefaya ve insanlığa inancın kalmazTuylerim diken diken oldu okurkenAllah'ın izniyle gorusursunuz o sizi ziyarete gelir, nasip olur siz görmeye gidersiniz kaptancigim
Sakin artı ile gelme Cuma günü, istersen 3 günde telafi edersin.Yarın düzenli menulerle gelicem inşallah ❤
İlk menülerini hatırlıyorum canım çok iyi gidiyorsun şu an2 dilim ekmekten bişey olmaz canım ben de 8-9 dilimlerden 2-3 e düşürdüm gunde :))
Rabbim bundan sonra hayırlı insanlar çıkarsın karşına.. kimbilir belki yaşamadığı mutlulugu yasayacak bundan sonraAh detayları bilsen, vefaya ve insanlığa inancın kalmaz
Aksamustu geldim annemden tartilmadim regl oldum zaten artiyimdir ama cumaya atarım ödemi ..Allah'ın izniyle kendime ve fucuduma güveniyorum artı gelmem kaptancigimSakin artı ile gelme Cuma günü, istersen 3 günde telafi edersin.
Tartıldın mı bugün
bu ne kızKahvalti 10.30
1 haşlanmış yumurta
biraz sucuklu yumurtadqn
5,6 çatal patates kızartması
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
domates salatalık
Şekersiz fıstık ezmesi 2 t.k kadsr.
3,4 parça kaşar
1t.k çilek reçeli
arada çay 3 tane tuzlu kurabiye
aksam 19.00
2 tane etli ekmej
5 tane pancar sarması
visne suyu ev yapımı
domates salatalık söğüş
arada 1,2 avuç çekirdek çay
suyu sayamadim
olmayan bir menü ama telafisi yapilacaktir
gofretle gazoz olamamış cnm20 eylul pazar
9.30
2 yagda yumurta
2dlm ekmek
Domates biber
1 dlm peynir
13.00
Sade kahve
3kare bitter
16.00
3 cikolatali gofret
1bardak gazoz
18.30
Koz patlican yemegi 5ksk
3ksk bulgur pilavi
Domates ve sogan salatasi
3ucgen dlm kavun.
3litre su
60dk tempolu yuruyus 180 @Pnrrr-20
afiyet olsun cnm öğünler arasında boşluk bırakırsan daha okunaklı olur cnm güzel menü olmuş bence20.09.2020
Sabah:1haşlanmış yumurta,kk peynir,2pankek,roka,salatalık,yeşil biber,dereotu.
Ara:türk kahvesi,havuç
Öğle:fırında kabak,1kase yoğurt
Ara:2mandalina
Akşamatates salatası 6-7çatal
Gece:tarçınlı süt
1elma
cokkk az menjn yetersiz geldi bana cnm afiyet olsun21 Eylül menüm
12.00
2 salatalık
15.00
2 servis kaşığı etli kuru fasülye
1 kase yoğurt
Su:2-2,5 olur
Spor:40 dk tempolu yürüyüş= 120 puan @Pnrrr-20
güzel bence cıs yok afiyet olsun21.09.2020
12.00
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 tk labne
Domates-salatalık
1 incir
14.00
1 fincan nescafe
2 kare bitter çikolata
17.30
2 dilim ekmek arası 2 dilim peynir-acı sos
su : 3 litre
acil tadilat oldu evde ustalar daha gitmedi, o yüzden elime ne geçtiyse yedim akşam çok saçma bir menü oldu. Aylar sonra ekmek yedim
iyi oyunlar cnmIyi akşamlar kızlar temuzlikti yemekti aksam oldu simdide kizcemle evcilik oynuyoruztelefonu bırakmalıymışım
geçmiş olsun cnm şimdi nasılsınmenümü yazayım bayılıp kalmış uyumuşum :)
uyuyup uyanınca başım ağrımaya başladı
afiyet olsun güzel menü bence21 Eylül Pazartesi
7.50
2 kaşık çökelek
5 zeytin
domates salatalık
1 dilim tam bugd. ekmeği
12.30
5 yk ıspanak yemeği
5 yk yoğurt
1 dilim tam bugd. ekmeği
15.50
3 kuru kaysı
10 badem
19.30
7 yk tavuk sote
domates salatalık
su: 2 lt
spor: 30 dk yoga 20 dk bölgesel 120 puan @Pnrrr-20
Mefkusum kaç yıldır tanimadinmi beniSen ye ye... Sonra arti gelince regliyim ödem var
Kaptanim 1 bardak süt 2 ceviz yada salata ayran yada 1 kase yulaf ezmesi yemek kuru meyveli felan hem doyurur hemde seni eksiye çevirirMecburiyetten tek öğün yaptım ama midem kazınıyor şimdi.
Bulaşıkları makinaya yerleştirmek için bile mutfağa girmeyi tehlikeli görüyorum
Uyumaya çalışıyorum canım, sabaha artıkKaptanim 1 bardak süt 2 ceviz yada salata ayran yada 1 kase yulaf ezmesi yemek kuru meyveli felan hem doyurur hemde seni eksiye çevirir
Anamdaydim menüsü bu ancabu ne kızgözlerimi alamadm
gofretle gazoz olamamış cnmafiyet olsun onun dışında güzel
afiyet olsun cnm öğünler arasında boşluk bırakırsan daha okunaklı olur cnm güzel menü olmuş bence
cokkk az menjn yetersiz geldi bana cnm afiyet olsun
güzel bence cıs yok afiyet olsun
iyi oyunlar cnm
geçmiş olsun cnm şimdi nasılsın
afiyet olsun güzel menü bence
hay allahim onlara neyse.Kızlar aksam üzeri gorumcemler geldi kilo konusu tekrar acldi acayip uyuz oldm. Bide kışın daha cok alınır hareket azaliyor vs muhabbeti yaptılar
Biraz kilomu aldın diyor gorumce kayinvaldede almış almış baya falan dedi acaba giydigim beyazdi fazlami gosterdi anlamadim yoksa oyle acayip bi kilo almadim 4 kg bukadar farkedermiki.
bu fikre bayildim bittim. En kisa zamanda deneyecegimEti pişiriyorum abla evet karton bardaklara koyuyorum yemeklerde kullanmak için
tebrikler arkadasim cok guzelgünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar olsun inşallah
kilo bildirimi
cuma 105.4
pazartesi 105
ayyy abla okurken agzim acik kaldi .Bi gün oglanla kiz kavga ediyor arabada
Kiz kufrediyor, (hep ediyormuş haberimiz yok, oglan bize soylemedi, hep uyariyormus)
Benimki elinin tersiyle agzina vuruyor (tabiki onaylamadik)
Kiz, araba surerken benimkine saldiriyor tekmeliyor cirmikliyor, kendini arabadan atmaya kalkiyor
Bi yerde durduyor arabayi, kizi evine goturecek
Binmiyor arabaya, aksam, orda bar gibi bisey varmis, ordaki erkeklerle s... Diyor
Oglan arabayla bikac sefer gidip geliyor, yine binmiyor
Benimki babasini aradi arabaya binmiyor diye
Benim adam gitti, aldi geldi bunlari
Tam ne oldugunu kizin ne dedigini bilmiyoruz
Konustuk şöyle böyle vs. Diye nasihat ettik
Biraz kendinize zaman verin, konuşmayın iyice düşünün sonra kararinizi verin diye
Eşim kizi götürdü, ablasina gitmek istrdi
Ertesi gün 2 ablasi işde oglani ariyolar, küfür kiyamet o biçim
Hem konusmak icin kiz cagiriyor
Bizde dedik buyuklerle iyilikle konusup ayrilsinlar,
Oglan İş den gelince ciktik, yolda enistesi aradi, geliyoruz dedi, eşim ben oglan..
Ablasigildelermis
Girdik hepsi toplanmis bikac erkek akrabada var
Girmemizle Ablalari laf atmaya basladi
Oglan, annemle öyle konusamazsin dedi vs.
2.ci dk abisi kosarak iceri girdi benim oglana saldirdi, koltuga devrildiler (elinde bicak varmis) o sira 2 ablasi beni saclarimdan tutup yere attilar
Ne oldugunu şaşırdım, agza alinmicak kufurler kizlarda
Benim onlara dedigim, siz nasil insanlarsiniz, Allaha şükür gercek yüzünüzü gorduk :))
Babasi abisi 2 enistesi 1 akrabalari... esim oglan onlarla mucadele ediyor
Bende kizlarla, gücüm yetmedi zaten
Saclarimi yoldular, yüzüme yumruklar
Oglanin bicaklandim polis cagiracam dedigini duydum(ilk saldirdiginda karnina, bacagina sokmus)
Bi hengamede disari ciktik
Hepsi yine disarda
Oglan polisi aramaya calisiyor, bunlar teli almaya calisiyolar
Bi sekilde arabaya binmeyi basardik
Diger sokkakta polis cagirdik
Polis ambulans geldi
Oglani bi yere bizi baska hastaneye götürdüler
Savastan cikmis gibiydik
Sonrasi bi sürü yalanlar
Yok biz onlara saldirmisiz, ben kizlari dovmusum, benim oglan bicak götürüp kendini bicaklamis :)) kizi zorla almaya calismis :) vs.
Hepsi cikti tabi ortaya, çünkü hrrbiri farkli farkli biseyler soylemisler
Bunlara hayvan demek bile, hayvanlara hakaret olur
Bu yaşımda agzimdan bikere bile cikmayan kufurleri o kizlarda duydum
Allaha bep sukrettikki, boyle bisey yasanmasa o ailenin icine girmiş olacaktik, oglan yanacakti
cymaya direk 82 yi gisterecek demekkiKızlar bildirim yapıp kaçayım işler bekler annem gelmişken
Cuma:84.1
Ptesi:84.1 bı 83.7 gösterip sonra vazgeçti pislik tartiiii
zehra sahalara donmusEvet canım buraya
Cuma:67.6
Bugün:67.0
Fark: 600 gram
Gibi
Bu Arada bildirimimi de yapmış bulundum
ayy hakikaten nasil insanlarmisA
Aynen oyle cnm
O kadar karekterlilermiski, tr den bi zavallli bulup evleniyor kiz, düğününde benim oglanin aldigi gelinlikle kinaligi giyiyor :))
ben yagli sirkeli yaptiklarimi buzdolbinda sakliyorum abla bozulmuyor aklimda olsun.köz biberden yağlı sirkeli yaptıklarım , kornişonların da 2 kavanozu bulanıklaşmış açtım az daha tuz koydum buzdolabına kaldırdım kornişonları közlenim biberden olanların hepsi çöpe gitti
baya az uyumussun abla bence ondandir artiben artıdayım yaaa hem de baya baya nerdeyse 1 kilo fark çıktı cumartesi akşam 7-8 arası yemek yedim(normal ölçüde) gün boyu mide bulantısı vardı yememiştim dün de ekmeksiz kahvaltı , akşam olmadan da 2 tane z.yağlı biber dolması yedim, biraz da siyah üzüm başka da bir şey yemedim eksi olması gerekirken artı çıktım yavfff , gerçi cumartesi 2 saat dün de toplam 4 saat uyudum da uykusuzluk bu kadar artı yapmaz neyse gider eni sonu cumaya
cuma 81.7
p.tesi 82.6
fark .. nur topu gibi +900 gr
niye arti oldugunu biliyorsundur kaptanim halledersin cumayaBende bildirimi yapıp, kahvaltı hazırlamaya geçeyim.
Cuma 75.5
Bugün 76.0
Fark +0.5
1 gunde bu eksi superKilo bildirimi
Pazartesi : 65.0
Pazar(başladığım için) 65.5
Aradaki fark 500 gr diyorum ve startı veriyorum gitsin kilolar gelsin özgüven
yok yok canim bu kilo degildir odemdir sisliktir sen sikma caniniKızlar kilo bildirimi yapıyorum hazır mısınız
Cuma:68.2
Bugün:69.8
Fark:+1.6
Eğer bunun en az 1 kilosu uykusuzluktan vs kaynaklı ödem falan değilse kendimi vurucam
acil plan yapip bu artiyi yok edip cumaya eksi olman lazim canim. Halledersin senGünaydın
Cuma 77.8
Bugün 78.8
Bulgur pilavini aylardir yemiyordum cumartesi de lahmacun yenince nur topu gibi 1kilo geldi
ins abla cocuklar cok erken uyanmadiklari surece her sabah yuruyecegim ins amiiiiiiiinvayyy haftaya bomba gibi başlanmış
masallah canim .Günaydıııııınnnnnnnn kızlaaaaaaar
Hepimizin bol bol eksi göreceği mutlu huzurlu sağlıklı çok güzel bi hafta olsun inşAllah acıktım baya kahvaltımı hazrladim kilomu da bildireyim dedim
Cuma: 91.8
Pazartesi: 91.2
Fark: -600 şimdilik spor bı gün yapıp bı gün dinlenicem ilerleyen zamanlarda cogalticam tabi 80lere bı an önce geçiş yaparım insAllah 90lar canımı sıkıyor
harika bu nasil eksidir boyle. Cumaya nasil bir eksi eksi bekliyorum.gunaydin kizlar
bi turlu yetisemiyorum sayfalara
tam sona yaklasiyorum alintilari cevapliycam bisey oluyo birakiyorum teli elimden
bildirimide yapiyim.kizimi okula biraktim kosu bandinda yuruyorum
cuma 65.9
pazartesi 64.3
fark 1.600
artin cok degil canim halledersinCuma 71.7
Bugun 71.9
tebrikler canim masallahBildirimim
Cuma 80.3
Bugün 79.7
Fark -600 gr
benimki saka borek bahane.Habersiz gittik teyzeme yemek yapmış götürmüşler senle de yerik insAllah onu da yakmak için spor yaptım
masallah canimBende bildirim yapayım
Cuma:81.9
Pazartesi:79.2
Tatik dönüşü hızlı gitti
karantina bittide benim psikoljik karantinam bitemedi. Acaba ne zaman bulasicilik gecerkiiyi MaşAllah cnm yok uzak değilizde karantina bitmedi daha görüşemiyoruz
Hay maşAllah cnm
zaten sebebini sen soylemissin.Selam kızlar bildirimim
Cuma:103.5
Bugün:104.0
Fark:+500
Demek ki lahmacun yemeyecekmişim. Zaten karbon bana hiç yaramıyor.
tebrikler canimcuma 68.1
bugun 67.8
fark 300 gr
sen tartiyi bosver canim nasilsa hallolurBu arada bildirimim de gelsin.
Cuma: 63,9
Pazartesi: 64,5
Bir artı bir eksi şeklinde devam edeceğim galiba :)
ayyyyy yok canim tedbir falan yok kalmadi.Hastanede herkes salmış artık, bende çok şaşırdım, en çok dikkat edilen yer, çıplak ayakla yere basmayayım diye galoş giydim güldüler, milletin ayakkabı ile bastığı yere mi basaydım. Kız askıdan bir önlük verdi üstünüzü örtün diye dedim dalga mı geçiyorsun kullanılmış önlüğü mü örteceğim, altım açık zaten üstümde olsun zararı yok dedim, gözlerini devirdi resmenhastane böyle ise dışarılara şaşırmamak lazım, eve gelip bir saat yıkandım resmen, orada bir sürü hamile kadın vardı, kimse ses etmedi. Bu salgından ötürü çok mu detay görüyorum bilmiyorum, bankoda imza aldılar geri verdiğim kalemi on saniye sonra ağzına soktu kız, eşimde diyor ki manyağa bağladın herşeyi inceliyorsun, fazla mı takıntı yaptım anlamadım
İşten hiç ses çıkmadı, pek umudum yok açıkçası
iyi eğlenceler size deKolay gelsin canım biz de bebek puzzle yapacağız telefonu kapat emri bana da geldi
hayırlı yolculuklar canımKızlar iyi aksamlar bizde yola ciktik oglan uyudu az once bi gecmis yapaym dedm oglenden alintilarimda duruyor sanirim
haklısın canım şikayet etmiyorum elimden geldikçe vakit geçiriyorum bebeklik halleri çabuk geçiyorFit mutlu anne Fit mutlu anne cnm bi iş yaptirmadi demissin bazen nazlı oluyorlar kokunu istiyorlar ama ben o zamanlarini bile ozledm saatlerce otururdm emerdi ozaman yakinirdm hep ama gecip gidiyor ya :)
hakkında hayırlısı olsun canımBugün arkadaşıma gittim kızlar.
Arkadaştan öte dost hatta anne yanında gibi kendimi yanında güvende hissettiğim biriydi.
Tam 20 yıldır süren bir dostluk artık ebediyete kaldı.
20 yıl evvel eşiyle evlendiği için geldiği bu şehirden, bugün boşandığı için gitmek zorunda kaldı.
Eşinin hainliği, vefasızlığı, kıymet bilmezliğinden kurtulduğuna sevinirken, bir daha göremeyecek olduğum için çok üzüldüm
baya iş yapmışsınız canım kokusu da yeterSelam herkese öğleden sonra bahçeye gittik sulama işi yaptık, çim ekeceğimiz yerde tırmık yaptık minik taşları topladık, domatesleri mısırları toplayıp orda pişirdiğim yemeği yedik geldik. Gelince banyo, çamaşır vs. cok yorulduk. Şu an evdekiler patlamış mısır yiyor bende kokluyorum
Mecburiyet niyeydi kaptanımMecburiyetten tek öğün yaptım ama midem kazınıyor şimdi.
Bulaşıkları makinaya yerleştirmek için bile mutfağa girmeyi tehlikeli görüyorum
Geçmiş olsun canım benimSelam bebişim şükür iyiyiz biz gece ateşlenmezse tadından yenmez
Geçen hafta bi arkadaşları boğaz enfeksiyonu geçirmiş öyle bir şey de olabilir deniyor öğretmenleri şimdi belirti gösterdiyse henüz bulaştırmamış ya da çocuklarda belirti göstermesi için erken olabilir deniyor. Çocuklar için bi tedavi de yokmuş ateş düşürücü vs işte. Görevliler aramasını bekliyoruz bakalım cnm teşekkürler sorduğun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?