- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.081
Eksiler getirsin bu yürüyüş sana cnmAkşama doğru annem geldi kahve -çay içtik. Sonra yürüyüşe çıktık. Çoktandır bu kadar yürümemiştim. Tabanlarım nasıl sızlıyor. Şimdi oğlumu uyutacağım. Sonra gelip geçmiş yaparım. Çok fazlada sayfa birikmiş
Hadi gofret neyse gazoz olmadi evetNasıl kilo alınır menüsü olmus
Afiyet olsun
Afiyet olsun cok hafif olmuş canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun cok hafif bi menü olmuş ❤
Afiyet olsun cok fazla çeşit var emzuriyorsun gerci yakarsin
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım iyi dayaniyorsun valla
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Bi hafif bi menü dahaacikmadinmi afiyet olsun
Anladım canım kısmet artıkKaptan bilirHandandandan canım aslında üye sayımız çok fazla geçen gün bi müddet yeni üye almama kararı almıştık LoveAndMarriage çok iyi bir referans rüzgar gibi geçti mezun oldu bilemedim şimdi ilk sayfada takım kuralları var okur kabul edersen Yine ilk sayfadaki tanıtım formunu doldurursan tanışalım en azından
Koşturunca da insan acıkıyor yaOlmaz mı canım uçurum var hem de
Karar verdin mi kuzumsen kısa sürede verirsin ipektoşumun peşinde koşturmak yeter
Aa yeni üye alınmıyor mu artık takımaKalabalık olduğumuzu yazan arkadaşlar oldu da, Birkaç gün takip edemedim Sonucu görmedim o yüzden Sayfalar çok hızlı ilerlemeye başladı o yüzden üye alımı durdu herhalde
evet yaa. Nasil cabaliyorlar sunu bunu yapiyim diye demi.Nasilda belli oluyor dimi☹
en azindan kilo olarak kalmamis mi oldu yani.gofretler ve gazoz sporunu yemiş sanki☹
Hepimizin ara ara motivasyonu dusuyor canim. Ben.kac aydir toparlayamdim.Kızlar buraya yazmadım ama aşırı motivasyonum düştü bugün ☹
Düşündüm durdum hep aynı yerde tıkanıp kalıyorum kilo konusunda hedeflerimi insanların kilolarimla ılgili yaptığı konuşmaları hatırlattım obez beynime..
Daha sıkı sıkıya sarilcam 3gunde neler yapabilirim ona bakacağım
O da bi kısır döngü tabii yorulunca acıkıyorsunKoşturunca da insan acıkıyor yabi yerden başladım bakalım seni de tebrik ederim kuzum başarmışsın ❤
Yaa bu bu kadar etkili bir icecekmiymis. Ne iyi gelirki hic anlamam bu islerden.Gene karin agrisida başladı
Açlığın işareticanim gofret hosbesler varya onlarin icinde 3 tane.
Buyuk cikolatali gofretlerden degil yanlis yazmisim
rabbim iyi gunlerde gorusmeyi nasil etsin canim. Cokmu uzak arada gorusursunuz yine.
Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin arkadasini
Ay gunduz kokusu burnuma geldi durup dururken misirin neden acaba.
Bu bir isaretmi
Çok bişey ekmedik abla domates biber salatalık karpuz barbunya azar azar tadımlık oldu. Domates güzel veriyor. Biber hiç olmadı. Çiçeklerde yüksek olmasına rağmen sevdiler seneye tadı çıkacak artık oranın düzenleyebilirsek biraz dahaamin cnm
Allah arkadasina güzel kapilar acsin yüzü gülsün bundan sonra insallah cnm
Sik sık telde görüntülü konusursunuz
Eger samimkyet ictenlik varsa mesafeler araya giremez
baya biseyler ektinizmi cnm
Amin inşallah cnm cumlemizi
Ben de yarın içli köfte yapmaya karar verdimmasterchef izliyorum canım çekti valla yaptıklarından
açmaz olaydım
yok canısı baya şiştim hattaBi hafif bi menü dahaacikmadinmi afiyet olsun
Inş canımevet yaa. Nasil cabaliyorlar sunu bunu yapiyim diye demi.
Neyse sen su uc gunde yakip harika eksiyle gelirsin
en azindan kilo olarak kalmamis mi oldu yani.
Hepimizin ara ara motivasyonu dusuyor canim. Ben.kac aydir toparlayamdim.
Ama sen yarin yeni gunle toparlayacaksin
Aslinda dün akşam yemeği sonrası içmiştim böyle bi sorun olmadıYaa bu bu kadar etkili bir icecekmiymis. Ne iyi gelirki hic anlamam bu islerden.
Geçmiş olsun canım. Yoğurt mu yesen bilemedim kiInş canım
Aslinda dün akşam yemeği sonrası içmiştim böyle bi sorun olmadı
Bugün hem sabah hem aksam icince beter etti beni
Su icsem ağrıyor karnım wc çıkarıyor
son cikolatali sut olmasa supper menuymus. Gec yatiyorsan yakarsin gerci ins21 Eylül
2 yumurta
2 tb ekmeği
15.00
1 avuç çiğ kuruyemiş
Yarım muz
18.30
2 yk pilav
2 yk barbunya
4 ızgara kanat
21:00
1 bardak çikolatalı süt
aksam baya hafif.21.09.2020
12:00
2 d. cavdar ekmegı
haslanmıs yumurta
peynir
18:30
1 kase corba
yarım kase yogurt
su 2lt
bitter cokmu bilemedim ama gerisi guzel canim21eylül menusu
Sabah 10:30
1haslanmis yumurta bi dilim peynir 5zeytin 2ceri domates 1dilim tm buğday ekmeği
14:30(eltimde)
Sade kahve bitter çikolata 3kare
18:00 bi tabak ıspanak yemeği bi kase domates salatası
19:30 2 erik
Şu 2lt
Spor yok
guzel olmus bence21 eylül
10.30
2 wasa
2 dilim süzme peynir
Domates
12.30
1 fincan sütlü kahve
1 hurma
1 incir
2 kare bitter
17.30
1 kase etli kuru fasulye
1 kase yoğurt
Domates salatalık
5 fındık
Su 1.5
Spor
Benim evlenemden ve ilk dpgumu yapmadan once oyle agrili gecerdi. Agri.kesicide almazdim kesilmesin diye. Sicak tutmak ise yarar canim. Ayagina corap giy sicak su koy ayaginin altina. Yani bana fayda ediyordu en azindanHayırlı geceler hanımlar
Regl oldum dun. Denden beridir oyle bi karın agrısı ve sıslık var ki anlatamam kızlar. Sşişkinlikten o kadar cok gerilmiş ki karnım sanki 8 aylık hamileyim. Ve sancı yapıyor.
Kızımdan sonra bu ikinci dönemim ilk regl dönemim de böyle aşırı şiş ve sancılıydı.1seneden sonra regl olduma bagladım ama şimdi çok fena. Bi çözümü olan var mı
Yaparım valladiyet yapmamis olsan bile canin cektigi zaman bu saatden yaparmisin gercekten
ben cok erinirim yaa:)
acliktan olsem bu saatde yapmam bisey
kayisisi cayiyla kiraz sapi cayi benide oyle yapiyo
helede ac oldugum halde ictigim zamn mahvediyo beni
Listede 10 üye var canım liste adayı da 5 üye free ve mezun üyelerin sayısını bilmiyorum takibi menüsü baya kalabalık oluyor dur bakalımAa yeni üye alınmıyor mu artık takımaKalabalık olduğumuzu yazan arkadaşlar oldu da, Birkaç gün takip edemedim Sonucu görmedim o yüzden Sayfalar çok hızlı ilerlemeye başladı o yüzden üye alımı durdu herhalde
Doğru canım, söz kaptanımızdaListede 10 üye var canım liste adayı da 5 üye free ve mezun üyelerin sayısını bilmiyorum takibi menüsü baya kalabalık oluyor dur bakalımHandandandan ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?