- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.121
Sabah inşallah oğlan bir guxellik yaparda geç kalkar yoksa bitmez bugün sanaYeminle tam sopalığım ya bu saatte kadar uyumadım oğlum 1 buçuk gibi anca uykuya daldı bende sonra deli gibi diziye sardımşimdi uyuycam umarım şimdi de oğlum yine uyanmaz su masumlar apartmanı dizisi çok değişikmis ay gerçek hikaye olması daha da merak uyandırıyor Rabbim şifa versin vala temizlik hastalığı da zor
Doğru bir taktikKızlar bugün bilerek az yedim. Hem artıdaydım. Hem de yarın kız kardeşimin doğum günü annem yemeğe gel dedi. Yarına hazırlık yaptım bir nevi. Ama şuan inanılmaz açım
amin canimSagol canim . eylulun basindaydi sen pek gelmiyordun o siralat. Hafif atlattik rabbim kimseye gostermesin
bazen bana da oluyo ama ayakkabi sikacak kadar olmuyoKizlar sabahlari ellerim ayaklarim sis uyaniyorum niye oyle oluyor acab. Ayakkabi bile basta sikmisti yurudukce acildi gece 12 de yattim gecde degil uykumuda aldim.
Sizde oylemi oluyorsunuz merak ettim
Canım sen takıma geldikten sonra konusu hiç geçmedi diye hatırlıyorum.iyi geceler arkadaşlar aklıma bişey takıldı sizden de fikir alayım
bende pcos olduğu için ilaçsız regl olamıyorum. ilaçlar da malum doğum kontrol ilaçları ve yan etkisi çok fazla
2 ay önce ilaç kullanarak oldum en son şimdi kilo veriyorum ya içimde bir umut sesi belki ila.sız olursun diyor bir yanım da kullanman lazım diyor :/
sizce ne yapmalıyım kadın doğum doktorları fix aynı ilacı veriyor zaten elimde de var. bilemedim kararsızım
Geç yatmak karbonhidrat tuzu şekeri kaçırmak az su içmek sebrb oluyor cnmKizlar sabahlari ellerim ayaklarim sis uyaniyorum niye oyle oluyor acab. Ayakkabi bile basta sikmisti yurudukce acildi gece 12 de yattim gecde degil uykumuda aldim.
cnm önceden konusuldumu bilmiyorum form caylsrini sık sık icmek hic doğru degilYarım saat zor bi karin agrisi kramp kitlendim ölüyorum sandımkendimi yataga zor attim soguk terler döktüm cok kötüydü
Eşim özel hastaneye gidelim dedi kabul etmedim 1saat yattım nedeni büyük bi ihtimalle kiraz sapli cay aldim onu ictim mahvetti beni daha icmem
Reglde yakın ama o bu kadar agri yapmaz diye düşünüyorum
Kimilerinde sabah odemi olabiliyor cnmKizlar sabahlari ellerim ayaklarim sis uyaniyorum niye oyle oluyor acab. Ayakkabi bile basta sikmisti yurudukce acildi gece 12 de yattim gecde degil uykumuda aldim.
Umarım olmuştur9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Zübeyde
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 1,66
KİLONUZ: 61,5
HEDEF KİLONUZ: 57
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 1 kızım var 1,5 yaşında
EMZİRİYOR MUSUNUZ: evet
MESLEĞİNİZ: İnsan kaynakları
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha fit olmak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: hamilelik
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Sanırım son 1,5 yılım uykusuz bir anne diyebilirim
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Pozitif biriyimdir
Baştaki ve sondaki ekleri silersen güzel olurUmarım olmuşturtelden yaptığım için bu kadar oldu
Bende senin gibiyim, ayağıma çorap giyip belime korse takarsan olmuyor.Kizlar sabahlari ellerim ayaklarim sis uyaniyorum niye oyle oluyor acab. Ayakkabi bile basta sikmisti yurudukce acildi gece 12 de yattim gecde degil uykumuda aldim.
Hosgeldin ZübeydecimUmarım olmuşturtelden yaptığım için bu kadar oldu
Hosgeldin zeynepHandandandan
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:zeynep
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:1.60
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evliyim
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuğum var 3 yaş & 6 aylık
MESLEĞİNİZ:ANNEYİM EVİMİN HANIMIYIM
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:7/24 annelik yapıyorum
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: evet 3.takımda bulundum hamile kaldığım için gruba devam edemeyeceğim için kendim ayrıldım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hastalığa dönüşmek üzere olduğu için
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: hamilelik ve doğum sonrası bilinçsiz beslenme
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: normal bi insanım
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: takım arkadaşlarıma destek olmak için elimden geleni yapmaya çalışırım vaktim olduğu sürece
olabilir canim. Su 3litree iciyorum ozellikle su 1 haftadir. Tuzu cikaramadim hayatimdan azaltiyim bari biraz.Geç yatmak karbonhidrat tuzu şekeri kaçırmak az su içmek sebrb oluyor cnm
ayaklariminda 3 gundur yuruyuse cikiyorumya ayakkabidan test ettim ablacnm önceden konusuldumu bilmiyorum form caylsrini sık sık icmek hic doğru degil
Cok ihtiyac duyarsan haftada 1 - 2 en fazla
Kimilerinde sabah odemi olabiliyor cnm
Benimde bazen ellerim şişer, teli tutamam :) ayaklarimi test etmedim
hosgeldin zeynep bende hatice.Handandandan
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:zeynep
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:1.60
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evliyim
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuğum var 3 yaş & 6 aylık
MESLEĞİNİZ:ANNEYİM EVİMİN HANIMIYIM
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:7/24 annelik yapıyorum
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: evet 3.takımda bulundum hamile kaldığım için gruba devam edemeyeceğim için kendim ayrıldım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hastalığa dönüşmek üzere olduğu için
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: hamilelik ve doğum sonrası bilinçsiz beslenme
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: normal bi insanım
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: takım arkadaşlarıma destek olmak için elimden geleni yapmaya çalışırım vaktim olduğu sürece
Bu sicakta usutuyorsak kisin ne yapacagiz.Bende senin gibiyim, ayağıma çorap giyip belime korse takarsan olmuyor.
Böbreklerini üşüyorsun canım
İnşallah canım teşekkür ederimHosgeldin Zübeydecim
Zühal bende
Hedefine fazla kilo olmadığı icin listeye girmeden verirsin zaten
Benim iş ayakkabilari biraz büyük, o yüzden bilemiyorum :)))ayaklariminda 3 gundur yuruyuse cikiyorumya ayakkabidan test ettim abla
Uyanir uyanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?