- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.161
Handandandan
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:zeynep
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:1.60
KİLONUZ: 87.3
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evliyim
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuğum var 3 yaş & 6 aylık
EMZİRİYOR MUSUNUZ: evet
MESLEĞİNİZ:ANNEYİM EVİMİN HANIMIYIM
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:7/24 annelik yapıyorum
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: evet 3.takımda bulundum hamile kaldığım için gruba devam edemeyeceğim için kendim ayrıldım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hastalığa dönüşmek üzere olduğu için
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: hamilelik ve doğum sonrası bilinçsiz beslenme
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: normal bi insanım
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: takım arkadaşlarıma destek olmak için elimden geleni yapmaya çalışırım vaktim olduğu sürece
hoşgeldin kuzumADINIZ: zübeyde
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 1,66
KİLONUZ: 61,5
HEDEF KİLONUZ: 57
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 1 kızım var 1,5 yaşında
MESLEĞİNİZ: insan kaynakları
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha fit olmak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: hamilelik
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: 1,5 yıldır uykusuz bir anne diyebilirim
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: pozitif biriyimdir elimden geldiği kadar destek olurum herkese
O gün gitme sırası bizdeydi ve saati denk geldiyse evet canımOkuldan mı yapıyorsunuz canlı dersi
afiyet olsun canım güzel menü21 Eylül
2 yumurta
2 tb ekmeği
15.00
1 avuç çiğ kuruyemiş
Yarım muz
18.30
2 yk pilav
2 yk barbunya
4 ızgara kanat
21:00
1 bardak çikolatalı süt
kahvaltı özellikle çeşitlendirebilirsin canım afiyet olsun21.09.2020
12:00
2 d. cavdar ekmegı
haslanmıs yumurta
peynir
18:30
1 kase corba
yarım kase yogurt
su 2lt
aleyküm selam cnm hgSelam herkesebenimde vermek istediğim birkaç kilom var aslında geçen hafta başladım emziren bir anneyim yazıo uygulamasıyla kalori sayıyorum hem canım LoveAndMarriage görünce de çok mutlu oldum ne yapmam gerekiyor?
öyle Umut ediyorum canım bkln bu haftaki duruma göre menü düzenimi yeniden gözden geçircenAfiyet olsun cok fazla çeşit var emzuriyorsun gerci yakarsin
değil canımafiyet olsun canım
geçmiş olsun canım şimdi nasılsınHayırlı geceler hanımlar
Regl oldum dun. Denden beridir oyle bi karın agrısı ve sıslık var ki anlatamam kızlar. Sşişkinlikten o kadar cok gerilmiş ki karnım sanki 8 aylık hamileyim. Ve sancı yapıyor.
Kızımdan sonra bu ikinci dönemim ilk regl dönemim de böyle aşırı şiş ve sancılıydı.1seneden sonra regl olduma bagladım ama şimdi çok fena. Bi çözümü olan var mı
haklısın olmayabilirdi canımAkşam ekmek yemesen daha iyi olurmuş . Çorba da ekmekle eşdeğer çünkü
hay maşAllah bol kalori yakmalarGunaydin canlar ben kalktim limonlu suyumu ictim ve yuruyusume ciktim
Yokmu benle sabah yuruyusu yapacakuyurmusunuz hala
aynen ya şok oldum bendeaksam bende baktim ona cok degisik bi film
hem temizlik hastasi olup hemde evde cop biriktiriyo
bende öyle oluyorum benim uykusuzluk var tabi deKizlar sabahlari ellerim ayaklarim sis uyaniyorum niye oyle oluyor acab. Ayakkabi bile basta sikmisti yurudukce acildi gece 12 de yattim gecde degil uykumuda aldim.
Sizde oylemi oluyorsunuz merak ettim
şükür bı 6-7 de uyanmadiSabah inşallah oğlan bir guxellik yaparda geç kalkar yoksa bitmez bugün sana
hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 2.5 aylık oğlum var ideal kilona sağlıkla kısa zmnda ulaşırsın insAllahHandandandan
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:zeynep
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:1.60
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evliyim
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuğum var 3 yaş & 6 aylık
MESLEĞİNİZ:ANNEYİM EVİMİN HANIMIYIM
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:7/24 annelik yapıyorum
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: evet 3.takımda bulundum hamile kaldığım için gruba devam edemeyeceğim için kendim ayrıldım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hastalığa dönüşmek üzere olduğu için
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: hamilelik ve doğum sonrası bilinçsiz beslenme
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: normal bi insanım
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: takım arkadaşlarıma destek olmak için elimden geleni yapmaya çalışırım vaktim olduğu sürece
hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 2.5 aylık oğlum var ideal kilona sağlıkla kısa sürede ulaşırsın insAllahADINIZ: zübeyde
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: pozitif biriyimdir elimden geldiği kadar destek olurum herkese
Bol kalori yakmalarŞu an leslie başladım
afiyet olsun canım güzel menü sadece kahve yanındaki çikolata çok geldi bana21eylül menusu
Sabah 10:30
1haslanmis yumurta bi dilim peynir 5zeytin 2ceri domates 1dilim tm buğday ekmeği
14:30(eltimde)
Sade kahve bitter çikolata 3kare
18:00 bi tabak ıspanak yemeği bi kase domates salatası
19:30 2 erik
Şu 2lt
Spor yok
Afiyet olsun canım hurma incir çikolata hepsi aynı anda çok olmuş gibi21 eylül
10.30
2 wasa
2 dilim süzme peynir
Domates
12.30
1 fincan sütlü kahve
1 hurma
1 incir
2 kare bitter
17.30
1 kase etli kuru fasulye
1 kase yoğurt
Domates salatalık
5 fındık
Su 1.5
Spor
canım ara ara verdim geri aldım hep uzun zamandır 90 ın altını görmedimönceden vermismiydin cnm hatirliyamadim
Vay anam vay kimler gelmiş hoşgelmişADINIZ: zübeyde
geçmişi tam olarak okuyamadım. Yetiştirmedim. Almanya ya döndük. Temizlikle uğraşıyorum. Geçmiş olsun. Tüm çocuklara test yaptırdılar mı acaba? Çocuklar genellikle semptomsuz atlatiyormuş. Benim oglumda da oyle oldu. Ilaç zaten vermiyorlar. Bağışıklığını güçlendirmeye çalışın. Daha once Covid geçirenler, bir şurup önerdiler, Immun 44 diye. Onu kullandık, ada çayını zencefil, çörek otu tozu ve bal ile karıştırıp içtik, zorla da olsa. Atlattik çok şükür. Bunlarla mı yoksa doğal süreç mi bilmiyorum. 10 gün sonunda test yaptırdık, negatif cikti. Tüm aile olmuştuk. Cok şükür herkes atlattıKızlar inanamıyorum kesin covid olmuş oğlan okuldan mesaj geldi öğretmen covidmiş pozitif çıkmış testti tüm çocuklara bulaştırdı demekki offf alllahımmm
İnşallah kuzum ama acelem yok benimhoşgeldin kuzumhemen gider 4 kilo listeye girmeye bile fırsat kalmaz bence
Hele bakın kim gelmiş 2019 nisan annesi gelmiş
Teşekkürler canım hoşbuldumafiyet olsun canım güzel menü
kahvaltı özellikle çeşitlendirebilirsin canım afiyet olsun
aleyküm selam cnm hg
öyle Umut ediyorum canım bkln bu haftaki duruma göre menü düzenimi yeniden gözden geçircen
değil canım
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
haklısın olmayabilirdi canım
hay maşAllah bol kalori yakmalar
aynen ya şok oldum bende
bende öyle oluyorum benim uykusuzluk var tabi de
şükür bı 6-7 de uyanmadi
hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 2.5 aylık oğlum var ideal kilona sağlıkla kısa zmnda ulaşırsın insAllah
hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 2.5 aylık oğlum var ideal kilona sağlıkla kısa sürede ulaşırsın insAllah
Bol kalori yakmalar
Hoşgeldin canım zaten inceciksin iyice fit ol herkeşleri çatlat orta yerindenHele bakın kim gelmiş 2019 nisan annesi gelmişeee kuzuları büyütüyoruz fit anne olalım dedim kız
3k da baya hareketli diyolardi cnmGenelde bunu yapıyorum zuhal abla
Hosgeldin elifcim, şükür gelmişsinizgeçmişi tam olarak okuyamadım. Yetiştirmedim. Almanya ya döndük. Temizlikle uğraşıyorum. Geçmiş olsun. Tüm çocuklara test yaptırdılar mı acaba? Çocuklar genellikle semptomsuz atlatiyormuş. Benim oglumda da oyle oldu. Ilaç zaten vermiyorlar. Bağışıklığını güçlendirmeye çalışın. Daha once Covid geçirenler, bir şurup önerdiler, Immun 44 diye. Onu kullandık, ada çayını zencefil, çörek otu tozu ve bal ile karıştırıp içtik, zorla da olsa. Atlattik çok şükür. Bunlarla mı yoksa doğal süreç mi bilmiyorum. 10 gün sonunda test yaptırdık, negatif cikti. Tüm aile olmuştuk. Cok şükür herkes atlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?