- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.141
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm şimdi. Ama doğru benim kuzenime de yeni teşhis kondu maalesef o da yıllardır o haplardan kullanıyordu.Canım sen takıma geldikten sonra konusu hiç geçmedi diye hatırlıyorum.
30 yaşında Meme kanserine yakalandım ve atlattım, tek sebep olarak kullandığım doğum kontrol haplarını gördü gittiğim doktorlar.
Bakma bu ilaçların ekmek gibi su gibi tüketildiğine, en zararlı ilaç grubu hormon içeren ilaçlardır.
Yerinde olsam kullanmam, zaten 10-15 kilo kadar verdiğinde kendi kendine adet olmaya başlayacaksın, bir süre olmasan problem olmaz.
Adet olmamanın verdiği rahatsızlığı yaşamak istemiyorsan 3 ayda bir kan verebilirsin.
Yada adet olmak için kullanılan bitkileri araştırıp onların çayını tüketebilirsin.
Ben 120 kilolardaykende hic sorun yasamamistimiyi geceler arkadaşlar aklıma bişey takıldı sizden de fikir alayım
bende pcos olduğu için ilaçsız regl olamıyorum. ilaçlar da malum doğum kontrol ilaçları ve yan etkisi çok fazla
2 ay önce ilaç kullanarak oldum en son şimdi kilo veriyorum ya içimde bir umut sesi belki ila.sız olursun diyor bir yanım da kullanman lazım diyor :/
sizce ne yapmalıyım kadın doğum doktorları fix aynı ilacı veriyor zaten elimde de var. bilemedim kararsızım
Düzenlemek için süreyi aşmışım ama yeniden yükledim
canım pcos var 16 yaşımdan beri. hep düzensizdi ama 100 üstünde hiç olmuyorum 85-86 iken 2 ayda bir falan oluyorduBen 120 kilolardaykende hic sorun yasamamistim
Senin normal olabilmen icin kaç kilolara inmen lazim ki cnm
Yılbaşından sonra olmaya baslarsin o zamancanım pcos var 16 yaşımdan beri. hep düzensizdi ama 100 üstünde hiç olmuyorum 85-86 iken 2 ayda bir falan oluyordu
Sende boy var canım, kilo aynı olsa bile BKİ farklı olduğu için vücuda etkisi farklıBen 120 kilolardaykende hic sorun yasamamistim
Senin normal olabilmen icin kaç kilolara inmen lazim ki cnm
inşallah canım kilo vermek çok istiyorum ama bu sorunun çözülmesi beni en cok mutlu eden şey olur heralde :)Yılbaşından sonra olmaya baslarsin o zaman
haklısın canım inşallah.Canım sabırlı ol Allah’ın izniyle kilo verdikçe insülin direnci de pcos da geçecek adetlerin düzene girecek bence kullanma tabi yine de senin kararın
Bende en çok hamileliğin son zamanları olurdu mahvetmişti beni ödem her tarafım uyuşuktuKizlar sabahlari ellerim ayaklarim sis uyaniyorum niye oyle oluyor acab. Ayakkabi bile basta sikmisti yurudukce acildi gece 12 de yattim gecde degil uykumuda aldim.
Sizde oylemi oluyorsunuz merak ettim
Hoş geldin Zeynep şu anki kilonu yazmayı unuttun mu tartılmadın mı ?Handandandan
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:zeynep
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:1.60
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evliyim
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuğum var 3 yaş & 6 aylık
EMZİRİYOR MUSUNUZ: evet
MESLEĞİNİZ:ANNEYİM EVİMİN HANIMIYIM
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:7/24 annelik yapıyorum
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: evet 3.takımda bulundum hamile kaldığım için gruba devam edemeyeceğim için kendim ayrıldım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hastalığa dönüşmek üzere olduğu için
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: hamilelik ve doğum sonrası bilinçsiz beslenme
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: normal bi insanım
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: takım arkadaşlarıma destek olmak için elimden geleni yapmaya çalışırım vaktim olduğu sürece
hoş geldin canım hemen verirsin kız 4 kilo ne ki ?ADINIZ: zübeyde
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 1,66
KİLONUZ: 61,5
HEDEF KİLONUZ: 57
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 1 kızım var 1,5 yaşında
EMZİRİYOR MUSUNUZ: evet
MESLEĞİNİZ: insan kaynakları
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha fit olmak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: hamilelik
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: 1,5 yıldır uykusuz bir anne diyebilirim
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: pozitif biriyimdir elimden geldiği kadar destek olurum herkese
Yazın sıcağında üstümüzü örtmüyoruz kiBu sicakta usutuyorsak kisin ne yapacagiz.
Su aralar geceleri serinledi ortuyorum ustumu ama corap giyemiyorum ya
Kilo olunca emboli riski daha da artıyor zaten.Çok geçmiş olsun canım üzüldüm şimdi. Ama doğru benim kuzenime de yeni teşhis kondu maalesef o da yıllardır o haplardan kullanıyordu.
ben de sigara var kilo var o hapları alsam emboli riski falan çok oluyormuş. kan da veriyorum arada zaten.
dediğin gibi kilo veriyorum zaten elbet düzelir inşallah.
teşekkür ederim canım.
ben hic kilolu hamile kalmadigim icin oncesini bilemiyorum tabi :) bide kuvvetli bi bunyem varmış heralde o zaman bile şeker tansiyon kolestrol sorunum yoktuSende boy var canım, kilo aynı olsa bile BKİ farklı olduğu için vücuda etkisi farklı
Birde gebelik ve doğum yapmış olmanın olumlu etkisi var
önceden vermismiydin cnm hatirliyamadiminşallah canım kilo vermek çok istiyorum ama bu sorunun çözülmesi beni en cok mutlu eden şey olur heralde :)
Gunaydinn tatli cadimizGünaydın Kızlar
Günaydın ablaGunaydinn tatli cadimiz
Hangi lesliyi yapiyorsun cnmKahvaltımı yulaf kepeginden kreple yaptim 20dk önce
Evi toplayıp 11gibi de lesliemi yaparsam süper olacak
Hangi lesliyi yapiyorsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?