- 9 Mayıs 2015
- 1.329
- 5.274
- 358
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.181
eveett mıncık kaldııı cok az yıye yıye yıye sımdı sadece corba ıcıp höff şiştim gobegıme bakınnn dıye dolanıyorumSen naptin mideye iyice kucucuk kalmis doyduguna gore
Bütün zalım nisan analarını 9. Takıma topluyoruz
Evet kuzum koruma için buradayım. Bir süre ayrı kaldım yemeye başladımİnşallah kuzum ama acelem yok benimyaptığım programa göre haftada yarım kilo gitmesi gerekiyor hem sen zayıfladın kuzum koruma amaçlı mı?
Iyiyiz Allah a şükür Zuhal ablacim. Bir düzene oturtmaya çalışıyoruz. Cocuklar bir hafta kaybetti. Dün başladılar okula. Küçük 5. Sinifa geçip,okul değiştirdiği ve sınıfında tanıdığı kimse olmayınca endiselendim ama dün çok mutlu geldi. Arkadaş da bulmuş. Endişelerimiz teker teker azalıyor çok şükür. Birkaç güne eski düzenimize döneriz3k da baya hareketli diyolardi cnm
Hosgeldin elifcim, şükür gelmişsiniz
Daha iyimisiniz simdi
aslın da bunlar virüs olmasa da dikkat edilmesi gereken şeyler ,senin ki takıntı değil gülüm normalHastanede herkes salmış artık, bende çok şaşırdım, en çok dikkat edilen yer, çıplak ayakla yere basmayayım diye galoş giydim güldüler, milletin ayakkabı ile bastığı yere mi basaydım. Kız askıdan bir önlük verdi üstünüzü örtün diye dedim dalga mı geçiyorsun kullanılmış önlüğü mü örteceğim, altım açık zaten üstümde olsun zararı yok dedim, gözlerini devirdi resmenhastane böyle ise dışarılara şaşırmamak lazım, eve gelip bir saat yıkandım resmen, orada bir sürü hamile kadın vardı, kimse ses etmedi. Bu salgından ötürü çok mu detay görüyorum bilmiyorum, bankoda imza aldılar geri verdiğim kalemi on saniye sonra ağzına soktu kız, eşimde diyor ki manyağa bağladın herşeyi inceliyorsun, fazla mı takıntı yaptım anlamadım
İşten hiç ses çıkmadı, pek umudum yok açıkçası
rabbim muhabbettinizi arttırsın , karı koca iyi insanlarsınız rabbim de hep iyilerle karşılaştırsın siziAllah ondan razı olsun, işimi bırakırken çok tereddütüm vardı, korkma asla standartlarını değiştirmeyeceğim demişti, ağzından çıkan söze çok dikkat eder ama bende ona kıyamıyorum işte, 5. Aydan sonra maaşları vergi kesintisine giriyor, zaten kalıyor kuş kadar, stres yapsın istemedim. Bir kafa çayı demledim, biraz çimdirdim iyi şimdi, hiç kıyamam ona
hatırladım geçen aldığın gıda takviyesi gurubunu diyorsun , nasıl gidiyor alışabildin mi o tarz beslenmeyeYani orada maddi kaygilari var bu yuzden ilgilendiklerini biliyorum. Tabiki sizin yerinizi tutamazlar. Buradayim sadece free takilmak istiyorum. Gida takviyeleri satan abla her gun aradi sagolsun. Menulerimi gormeden yemege baslayamiyorum filan. Hatta is yerine verdigi cayi goturmedim bugun icemiycem diye firca bile atti bana. Ki hic sevmem boyle iliskileri. Bakalim tanir bebi yakinda. Burdayim ablacim benden kurtulus yok. Listesiz incelicem sadece.
ayy bu çok hoşmuşşşşşşşş
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım zaten inceciksin iyice fit ol herkeşleri çatlat orta yerinden
Bende o sorumluluğu hissetmek için katıldımBütün zalım nisan analarını 9. Takıma topluyoruz
Evet kuzum koruma için buradayım. Bir süre ayrı kaldım yemeye başladımBurada olunca frenliyorum kendimi
İnşallah kuzumBende o sorumluluğu hissetmek için katıldıminşallah hedeflerimize ulaşırız kuzum❤
Vayyy pinarr arti olmadan dönmüşsün cnmGünaydin kızlar insanin evi gibisi yok cok sukur. Kilo bildirimimi yapaym direk:
Gecen cuma: 72.3
Bugun: 72.1
Fark - 200gr
Ama bence daha cok cnku yol ödemi ve wc sorunu var dünden insllah cumaya cok guzel olucak
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
QUOTE]
Sagol cnm. Hala karın agrım devam ediyor. Sancım gecti ama agrım var. Çok ödem tutmus vücudum yüzüklerim oynamıyor
geçmiş olsun cnm. Şükür hafif atlatmişsınızgeçmişi tam olarak okuyamadım. Yetiştirmedim. Almanya ya döndük. Temizlikle uğraşıyorum. Geçmiş olsun. Tüm çocuklara test yaptırdılar mı acaba? Çocuklar genellikle semptomsuz atlatiyormuş. Benim oglumda da oyle oldu. Ilaç zaten vermiyorlar. Bağışıklığını güçlendirmeye çalışın. Daha once Covid geçirenler, bir şurup önerdiler, Immun 44 diye. Onu kullandık, ada çayını zencefil, çörek otu tozu ve bal ile karıştırıp içtik, zorla da olsa. Atlattik çok şükür. Bunlarla mı yoksa doğal süreç mi bilmiyorum. 10 gün sonunda test yaptırdık, negatif cikti. Tüm aile olmuştuk. Cok şükür herkes atlattı
Biz bugün saatlerdir ugraşıyorduk eba ya girebilmek için. yogunluk varmış sonradan sistem çökmüş diye hiç giremedik. Eba için de erken kalktım bilseydim azcık daha uyurdumŞimdi oğlanın ödevlerini yaptıracağım. Şu uzaktan eğitim en çok biz analara yaradıumarım anneme geçinceye kadar bitirebiliriz
Ne kurabiyesi kız töbe deHoşbuldum canımsen en son kurabiye yarışmalarındaydın keskin bir dönüş olmuş sana da hayırlı olsun canım incecik olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?