Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Vay anam vay kimler gelmiş hoşgelmiş LoveAndMarriage başka zalımlar geliyor haayy maaşallahh
Bütün zalım nisan analarını 9. Takıma topluyoruz
İnşallah kuzum ama acelem yok benim yaptığım programa göre haftada yarım kilo gitmesi gerekiyor hem sen zayıfladın kuzum koruma amaçlı mı?
Evet kuzum koruma için buradayım. Bir süre ayrı kaldım yemeye başladım Burada olunca frenliyorum kendimi

3k da baya hareketli diyolardi cnm

Hosgeldin elifcim, şükür gelmişsiniz
Daha iyimisiniz simdi
Iyiyiz Allah a şükür Zuhal ablacim. Bir düzene oturtmaya çalışıyoruz. Cocuklar bir hafta kaybetti. Dün başladılar okula. Küçük 5. Sinifa geçip,okul değiştirdiği ve sınıfında tanıdığı kimse olmayınca endiselendim ama dün çok mutlu geldi. Arkadaş da bulmuş. Endişelerimiz teker teker azalıyor çok şükür. Birkaç güne eski düzenimize döneriz

aslın da bunlar virüs olmasa da dikkat edilmesi gereken şeyler ,senin ki takıntı değil gülüm normal
iş için de hakkına hayırlısı olsun daha iyisi belki kapını çalacak

rabbim muhabbettinizi arttırsın , karı koca iyi insanlarsınız rabbim de hep iyilerle karşılaştırsın sizi

hatırladım geçen aldığın gıda takviyesi gurubunu diyorsun , nasıl gidiyor alışabildin mi o tarz beslenmeye

Hoşgeldin canım zaten inceciksin iyice fit ol herkeşleri çatlat orta yerinden
Hoşbuldum canım sen en son kurabiye yarışmalarındaydın keskin bir dönüş olmuş sana da hayırlı olsun canım incecik olalım

Bütün zalım nisan analarını 9. Takıma topluyoruz

Evet kuzum koruma için buradayım. Bir süre ayrı kaldım yemeye başladım Burada olunca frenliyorum kendimi
Bende o sorumluluğu hissetmek için katıldım inşallah hedeflerimize ulaşırız kuzum

Günaydin kızlar insanin evi gibisi yok cok sukur. Kilo bildirimimi yapaym direk:

Gecen cuma: 72.3
Bugun: 72.1
Fark - 200gr

Ama bence daha cok cnku yol ödemi ve wc sorunu var dünden insllah cumaya cok guzel olucak
Vayyy pinarr arti olmadan dönmüşsün cnm

Arkadaşlar kızım uyurken biraz menulerinizi inceledim de bana çok az geldi ben yazıo uygulaması indirdim orada şuanki kilon ve olmak istediğin kilo hedefin var ve senin özelliklerine göre alman gereken kalori miktarını hesaplıyor benimkisi 1400 kalori günlük...

Bazılarınızın menüsünde kahvaltı da az olmuş öğlende genelde yenilmemiş akşamda ıspanak çorba ( çok yağlı olmadığını düşünürsek) kalorisi zaten az bu şekilde birden inerse bence kilo almak da bir o kadar hızlı olur.

nacizane düşüncelerimi paylaşmak istedim eleştirme anlamında söylemedim

Şimdi oğlanın ödevlerini yaptıracağım. Şu uzaktan eğitim en çok biz analara yaradı umarım anneme geçinceye kadar bitirebiliriz
Biz bugün saatlerdir ugraşıyorduk eba ya girebilmek için. yogunluk varmış sonradan sistem çökmüş diye hiç giremedik. Eba için de erken kalktım bilseydim azcık daha uyurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…