- 8 Mart 2020
- 5.860
- 28.280
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.201
fazla yemezsen bence sıkıntı olmaz benimde istedi bak şimdi ama useniyom onu yapmaya yağda kızartma yapma ama o zmn topa tutarlarGünaydın kızlar dün içli köfteyi bende izledim hayatta bi ısırıktan başka yemediğim şeyi canım çekti bugün eşimle deniycez çok mu kalorilidir o ve bulgur kilo yapıyomu sizde
geçmiş gecmistir önüne bakacak mecbur abla telafi edersinHerkese günaydın :)))
Biraz geç uyandım bu sabah, eşim izinli düzen karıştı yine
Diyet hepten karıştı, suyunu çıkardık dün yemenin
Ben iflah olamayacağım onu anladım , kaldığım yerden devam etmeye çalışacağım bugün bakalım ne olacak :)
saolasin cümlemizinkini insAllah evet emziriyorum cnm 91.2 çıktım dün 99-100le doğuma gittim 93.5 tüm doğumdan sonraFit mutlu anne teşekkür ederim Allah bağışlasın emziriyomusunuz kaç kilosunuz şu an
MaşAllah cnm artı degilsin ya o bile süperGünaydin kızlar insanin evi gibisi yok cok sukur. Kilo bildirimimi yapaym direk:
Gecen cuma: 72.3
Bugun: 72.1
Fark - 200gr
Ama bence daha cok cnku yol ödemi ve wc sorunu var dünden insllah cumaya cok guzel olucak
Oh MaşAllah cnm afiyet olsunEvin işi yeni bitti
Yesil çayimi içiyorum sonra spor
Yaa karıştırdım görüyor musun?Ne kurabiyesi kız töbe de
Hayda çok geçmiş olsun canım sanırım senin oglanda ateslenmis yalapsap okudum geçmişiKızlar inanamıyorum kesin covid olmuş oğlan okuldan mesaj geldi öğretmen covidmiş pozitif çıkmış testti tüm çocuklara bulaştırdı demekki offf alllahımmm
Canım kilo verdikten sonra düzelir merak etme. Ben 80 olduğumda bayağı düzene giriyorum. Doğum kontrol haplarını kullanma bence ben de bir süre kullandım. Çok pişmanım keşke hiç kullanmasaydımcanım pcos var 16 yaşımdan beri. hep düzensizdi ama 100 üstünde hiç olmuyorum 85-86 iken 2 ayda bir falan oluyordu
Aynen valla. Ekstra ödevler falan da var. Ne uyku kaldı, ne dinlenme. Evde çocuklar da tam konsantre olamıyorlarBiz bugün saatlerdir ugraşıyorduk eba ya girebilmek için. yogunluk varmış sonradan sistem çökmüş diye hiç giremedik. Eba için de erken kalktım bilseydim azcık daha uyurdum
Ben de şimdi gördüm inşallah değildir canım. Belirti falan var mı?Kızlar inanamıyorum kesin covid olmuş oğlan okuldan mesaj geldi öğretmen covidmiş pozitif çıkmış testti tüm çocuklara bulaştırdı demekki offf alllahımmm
Bende de wc sorunu canım zaten ondan veremiyoruzGünaydin kızlar insanin evi gibisi yok cok sukur. Kilo bildirimimi yapaym direk:
Gecen cuma: 72.3
Bugun: 72.1
Fark - 200gr
Ama bence daha cok cnku yol ödemi ve wc sorunu var dünden insllah cumaya cok guzel olucak
Yolunuz acik olsun canımSlm kızlar ben geldim Rizedeyiz yol ödemim insin tartilacagim hemen yolda sağlıklı yemeye çalıştım zaten korkudan dışardan yiyemezdik evden tam buğday sandvich yapmıştım, yoğurt çorbası, meyve, kuruyemiş kefir koydum abartmadan onları yedim malum uykusuz 14 saat yol birşeyler yemeden olmuyor
Tekrar geçmiş olsun canımHeellööööög takım mutlu salılar
Ben sabitim sabah bi tartıldım cumaya eksi görürüm inşallah
Oğluşum daha iyi gibiydi gece kısmen daha rahat yattı biz de ya da kızım da belirti yok henüz. Boğaz enfeksiyonu mu acaba diyoruz. Evdeyiz bekliyoruz bakalım.
Allah kolaylık verdin canım sabahtan beri ebada sıkıntı varmış zatenSabahtan beri bilgisayar tablet ve telefonlar arasında mekik dokumaktan başıma, gözlerime ağrılar girdi.
Benim, eşimin, çocukların dersleri hep aynı saatte, ne yapacağımızı şaşırdık.
Elestirebilirsinde tatlim, bunun icin menü yazliyor ve buradayizArkadaşlar kızım uyurken biraz menulerinizi inceledim de bana çok az geldiben yazıo uygulaması indirdim orada şuanki kilon ve olmak istediğin kilo hedefin var ve senin özelliklerine göre alman gereken kalori miktarını hesaplıyor benimkisi 1400 kalori günlük...
Bazılarınızın menüsünde kahvaltı da az olmuş öğlende genelde yenilmemiş akşamda ıspanak çorba ( çok yağlı olmadığını düşünürsek) kalorisi zaten az bu şekilde birden inerse bence kilo almak da bir o kadar hızlı olur.
nacizane düşüncelerimi paylaşmak istedim eleştirme anlamında söylemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?