Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar dün içli köfteyi bende izledim hayatta bi ısırıktan başka yemediğim şeyi canım çekti bugün eşimle deniycez çok mu kalorilidir o ve bulgur kilo yapıyomu sizde
fazla yemezsen bence sıkıntı olmaz benimde istedi bak şimdi ama useniyom onu yapmaya yağda kızartma yapma ama o zmn topa tutarlar
geçmiş gecmistir önüne bakacak mecbur abla telafi edersin
Fit mutlu anne teşekkür ederim Allah bağışlasın emziriyomusunuz kaç kilosunuz şu an
saolasin cümlemizinkini insAllah evet emziriyorum cnm 91.2 çıktım dün 99-100le doğuma gittim 93.5 tüm doğumdan sonra
Günaydin kızlar insanin evi gibisi yok cok sukur. Kilo bildirimimi yapaym direk:

Gecen cuma: 72.3
Bugun: 72.1
Fark - 200gr

Ama bence daha cok cnku yol ödemi ve wc sorunu var dünden insllah cumaya cok guzel olucak
MaşAllah cnm artı degilsin ya o bile süper

Slm kızlar ben geldim Rizedeyiz yol ödemim insin tartilacagim hemen yolda sağlıklı yemeye çalıştım zaten korkudan dışardan yiyemezdik evden tam buğday sandvich yapmıştım, yoğurt çorbası, meyve, kuruyemiş kefir koydum abartmadan onları yedim malum uykusuz 14 saat yol birşeyler yemeden olmuyor

Kızlar inanamıyorum kesin covid olmuş oğlan okuldan mesaj geldi öğretmen covidmiş pozitif çıkmış testti tüm çocuklara bulaştırdı demekki offf alllahımmm
Hayda çok geçmiş olsun canım sanırım senin oglanda ateslenmis yalapsap okudum geçmişi

canım pcos var 16 yaşımdan beri. hep düzensizdi ama 100 üstünde hiç olmuyorum 85-86 iken 2 ayda bir falan oluyordu
Canım kilo verdikten sonra düzelir merak etme. Ben 80 olduğumda bayağı düzene giriyorum. Doğum kontrol haplarını kullanma bence ben de bir süre kullandım. Çok pişmanım keşke hiç kullanmasaydım
Biz bugün saatlerdir ugraşıyorduk eba ya girebilmek için. yogunluk varmış sonradan sistem çökmüş diye hiç giremedik. Eba için de erken kalktım bilseydim azcık daha uyurdum
Aynen valla. Ekstra ödevler falan da var. Ne uyku kaldı, ne dinlenme. Evde çocuklar da tam konsantre olamıyorlar

Herkese günaydınlarrrr ben sonunda kocişi ikna ederek (başının etini güzel yedim ) net paketimi artırdım. Nasılsınız ? Yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz. Burda pişman olmazsınız güzel kilo verirsiniz çünkü Handandandan gibi disiplinli bir kraliçe ve cariyeleri var

Günaydin kızlar insanin evi gibisi yok cok sukur. Kilo bildirimimi yapaym direk:

Gecen cuma: 72.3
Bugun: 72.1
Fark - 200gr

Ama bence daha cok cnku yol ödemi ve wc sorunu var dünden insllah cumaya cok guzel olucak
Bende de wc sorunu canım zaten ondan veremiyoruz

Yolunuz acik olsun canım

Tekrar geçmiş olsun canım

Sabahtan beri bilgisayar tablet ve telefonlar arasında mekik dokumaktan başıma, gözlerime ağrılar girdi.

Benim, eşimin, çocukların dersleri hep aynı saatte, ne yapacağımızı şaşırdık.
Allah kolaylık verdin canım sabahtan beri ebada sıkıntı varmış zaten

Elestirebilirsinde tatlim, bunun icin menü yazliyor ve buradayiz

Bizim takimin çoğu kahvaltiyi geç yapiyor :)
O günün farkli sartlarina yada iş durumuna gorede degisebiliyor

Bide önceki gun karbonhidrat fazla yenildiyse dengeleme yapiliyor

Bazisi ne kadar soylensede az yiyor :))

Ben kalori hesaplamasini beceremiyorum
Dogru hesap için, yemek yaparken kulladigin herseyi yazmak gerekiyor
Bazende yedigin seyler orda cikmayinca sinir oluyor insan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…