- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.321
Kızlar ben döndüm
Buraya uğramazken neler mi yaptım? Dünyayı yedim, sonunda 4.5 kg aldım. 61.5tum 66 ya çıktım
Şiştikçe şiştim....
Bugün acilen diyete başladım kararlı bir şekilde.. İnşallah 61e geri inicem bir an önce
SABAH: YOK
ÖĞLE 12:30 : 1 mürdüm eriği + 500 ml su
Kızlar öncelikle herkese slmlar.Mutlu bir perşembe olsun hepiize
9. takım kaptanıyım bilen bilmeyene hatırlatayım.Bizim takım olarak sorunlarımız var kızlar.Devamlılıgı olan uyeler yok takımda benımde ıs yerındekı konumumun degısmesıyle ıs yukumun artması sonucu cok fazla ılgılenemıyorum.Uzun zamandır bole devam eden konu artık benıde pıskolojık olrak rahatsız etmeye başladı.
1. si takımdaki az sayıdaki aktif üyeyi başka takımlar pay edip takımı bırakmak yada kapatmak.
2. si takımla ilgilenip takımı toplayabılecek guvenılır ellere teslım etmek.
Benım kaptan sorumluluklarından kacmak gıbı bı nıyetım yok.ben gene ıstenırse cuma lıstelerını ve genel lıstelerı yaparım.Ama takımı toparlamak acısından kendımı empoze edemıyorum.Hem ıs younlugum hemde takımın cıddıyetsızlıgınden olsa gerek...
Benden daha tecrubelı takım kaptanlarından yardım rica ediyorum .Teşekkürler....
Kızlar ben döndüm
Buraya uğramazken neler mi yaptım? Dünyayı yedim, sonunda 4.5 kg aldım. 61.5tum 66 ya çıktım
Şiştikçe şiştim....
Bugün acilen diyete başladım kararlı bir şekilde.. İnşallah 61e geri inicem bir an önce
SABAH: YOK
ÖĞLE 12:30 : 1 mürdüm eriği + 500 ml su
Öncelikle merhaba ben 13.takım kaptanıyım.Grupla ilgili sıkıntı yaşadığınıza üzüldüm.Öncelikle kurallarınız ne bilmiyorum ama günlük 5 mesaj zorunluluğu var.Bu zorunluluğu yerine getirmeyenleri listede ayrıldı olarak gösterebilirsin.Mesaj sayısı düzene girerse tekrar listeye alırsın.Takımdaki kişi sayısı azalırsa yeni üyeler çağırman yararınıza olabilir.Yardım etmemizi istediğin birşey olursa grubumuza bekleriz.İnşallah gurup kapanmaz ve toparlanırsınız.
Cnmm bız butun kurallarımızı koyduk bı sure uyguladıkta fakat genel gıdıste son aylarda ramazan ayı oncesıde dahıl toparlanamama sorunu var.Bende artık yeterınce vakıt ayıramıyorum.Yanı tkdır edersın kı burası onlıne sanal bı ortm herkesı kontrol etmek pekte zor kolay deıl.Nsıl olur bılmıyorum bende hıc kapanması taraftarı deılım ama 3 gunde 2 sayfa yazısma olmadı boylede devam etmesının bı anlamı olmadıgını dusunuyorum.
Merhaba mursh listenize baktım yardımcı kaptan olarak edda1985 gözüküyor ama sanırım hamilelik sebebiyle ayrılmış. Önce aktif üyelerden bir yardımcı kaptan seçsek. Bizim takımda her gün menü yazmak ve 5 mesajı tamamlamak ilk kural. Mesela sen menü takibi yapsan yardımcı kaptan da mesaj takibi yapsa senin yükün hafiflemiş olur. Yeni üyeler çağırıp, biraz uğraşılsa toparlanır. Sen istersen ben yardıma hazırım. Kaptan yardımcısı seçene kadar mesaj takibi yapabilirim. Her üye akşam çıkmadan kaç mesaj yazdığını sayıp son mesajında bildirsin. Ben ertesi günü liste oluştururum. Aktif olmayan üyeleri listeden çıkarırız, zamanla düzelir bence.
Selamlar kızlar ben de geldim çok geç oldu çok ihmal ettim farkıdnayım ama kaç gündür o kadar yoğundum ki eve gider gitmez uyuyorum. Diyette yalan oldu zaten, biraz daha dikkat etmezsem sanırım eski kiloma çıkıcam
13.takım toparlanmamız için sanırım elinden geleni yapmaya hazır, mesaj takibi konusunda ben yardımcı olabilirim hem böylelikle kendime de çeki düzen veririm. Ya da belki betüş de kaptan yardımcılığı konusunda yardımcı olabilir.
Sabah: yok
öğle: 1 mürdüm eriği + yarım litre su
ara: 1 kırmızı elma + 1 litre su
18:30 gibi : 2 salatalık + 1 domates + yarım biber + 2 çatal lor peyniri + yarım litre su
Annem mantı yapmıştı :S Yarım tabak yedimgitti diyet....
Noracım hosgeldınnn
Walla evt kımse takım kapansın ıstemıyor bende dahıl ama bu sekılde devam edıceksede bı espırısı yok.Daha oncede bı cok kez denedık bılıyosunuz malesef sureklılık olmuyor.Yanı kaptanlıgı bırısı devralsa aslında sadece gunluk otarıte ıcın ben gene lıstelerı felan yaparım taze kan lazım bıze tazee
selamlar canlarım şimdiii tatil +2 kg ile devam etmekte :((
yanlız görev değişikliğim yapıldı pazartesi itibariyle eğitmenlik yapıcam ama gideceğim birimde hemen pc vs olmayabilir beni ya 2 hafta daha izinli yazın yada dönmek üzere ayrıldı ama gelecem bak ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?