Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar ben döndüm

Buraya uğramazken neler mi yaptım? Dünyayı yedim, sonunda 4.5 kg aldım. 61.5tum 66 ya çıktım

Şiştikçe şiştim....

Bugün acilen diyete başladım kararlı bir şekilde.. İnşallah 61e geri inicem bir an önce

SABAH: YOK

ÖĞLE 12:30 : 1 mürdüm eriği + 500 ml su

14:45 1 elma + 1 litre su

Son düzenleme:

Öncelikle merhaba ben 13.takım kaptanıyım.Grupla ilgili sıkıntı yaşadığınıza üzüldüm.Öncelikle kurallarınız ne bilmiyorum ama günlük 5 mesaj zorunluluğu var.Bu zorunluluğu yerine getirmeyenleri listede ayrıldı olarak gösterebilirsin.Mesaj sayısı düzene girerse tekrar listeye alırsın.Takımdaki kişi sayısı azalırsa yeni üyeler çağırman yararınıza olabilir.Yardım etmemizi istediğin birşey olursa grubumuza bekleriz.İnşallah gurup kapanmaz ve toparlanırsınız.

Ohhh yarasdın yaramısta zaten .Hosgeldın cnmm sen meyve dıyetıyle verırsın onları hemencık stres yapma

Cnmm bız butun kurallarımızı koyduk bı sure uyguladıkta fakat genel gıdıste son aylarda ramazan ayı oncesıde dahıl toparlanamama sorunu var.Bende artık yeterınce vakıt ayıramıyorum.Yanı tkdır edersın kı burası onlıne sanal bı ortm herkesı kontrol etmek pekte zor kolay deıl.Nsıl olur bılmıyorum bende hıc kapanması taraftarı deılım ama 3 gunde 2 sayfa yazısma olmadı boylede devam etmesının bı anlamı olmadıgını dusunuyorum.

Öncelikle kaptan olarak daha çok vakit ayırmamız gerekiyor.Onun dışına 3 günde 2 sayfa yazılmış diyorsun.Mesaj sayısı olmayanları veya az olanları bu hafta ayrıldı olarak gösterebilirsin.O arkadaşlar daha çok paylaşıma bulunmaya çalışsın.Açıkçası buraya ne kadar yazarsak paylaşımda bulunursak kaçamaklarımız o kadar az oluyor.Arkadaşların menülerini gördükçe biz kendi menümüzü düzene koyuyoruz.Bu şekilde zayıflayabiliriz.Burasının aktifleşmesi için yeni üye de çağırıp biraz daha deneyin.Kapanmasını istemem.

Merhaba mursh listenize baktım yardımcı kaptan olarak edda1985 gözüküyor ama sanırım hamilelik sebebiyle ayrılmış. Önce aktif üyelerden bir yardımcı kaptan seçsek. Bizim takımda her gün menü yazmak ve 5 mesajı tamamlamak ilk kural. Mesela sen menü takibi yapsan yardımcı kaptan da mesaj takibi yapsa senin yükün hafiflemiş olur. Yeni üyeler çağırıp, biraz uğraşılsa toparlanır. Sen istersen ben yardıma hazırım. Kaptan yardımcısı seçene kadar mesaj takibi yapabilirim. Her üye akşam çıkmadan kaç mesaj yazdığını sayıp son mesajında bildirsin. Ben ertesi günü liste oluştururum. Aktif olmayan üyeleri listeden çıkarırız, zamanla düzelir bence.

Selamlar kızlar ben de geldim çok geç oldu çok ihmal ettim farkıdnayım ama kaç gündür o kadar yoğundum ki eve gider gitmez uyuyorum. Diyette yalan oldu zaten, biraz daha dikkat etmezsem sanırım eski kiloma çıkıcam

13.takım toparlanmamız için sanırım elinden geleni yapmaya hazır, mesaj takibi konusunda ben yardımcı olabilirim hem böylelikle kendime de çeki düzen veririm. Ya da belki betüş de kaptan yardımcılığı konusunda yardımcı olabilir.

Cnmm biz bunların hepsını denedık ama bı ıse yarmadı bılmıyorum son bı kez daha deneyelım bakalım.Bide sanırım bendende kaynaklanıyor ben ınsanlar uzerınde cok etkılı olamıyorum sanırım.Yanı fazla yumsagım bu konuda kımse atılsın yda dıskalıfıye olsun ıstemıyorum.Çünkü herkezin buranın dısında bır hayatı var anlayabılıyorum.Offf bılmıyom yaa .Ok deneyelım ama pek ıse yarayacagını sanmıyorum

Noracım hosgeldınnn

Walla evt kımse takım kapansın ıstemıyor bende dahıl ama bu sekılde devam edıceksede bı espırısı yok.Daha oncede bı cok kez denedık bılıyosunuz malesef sureklılık olmuyor.Yanı kaptanlıgı bırısı devralsa aslında sadece gunluk otarıte ıcın ben gene lıstelerı felan yaparım taze kan lazım bıze tazee

gelmişken bende menümü yazayım hiç örnek bir menü değil kızlar çünkü 1 haftadır yetiştirmem gereken okul ödevim var o yüzden mazur görün
Menüm
sabah: 1 dilim ekmek, peynir, kahvaltılık sos
ara: 1 nescafe
öğle: kepek ekmekli sandviç peynir ve salamlı
ara: 1 top kek
akşam: 1 kepçe çorba, 3 dolu kaşık bulgur pilavı, 2 salatalık turşusu

kaptanlık konusunda yardımcı olmayı çok ama çok isterdim. Hatta yapabilir miyim diye düşündüm. Ancak bu sene okulla ilgili çok fazla sorumluluğum ve sorunum var. Alttan almam gereken onca dersim var. ( hatta tam tamına 10 tane çünkü 2. Dönem okula hiç devam etmedim. Babama aklım sıra tepki vermek istedim ama olan yine bana oluyor. Hatta yeniden sınava girip babama bağlı olmadan üniversitede olmak istedim. Ancak babam kabul etmedi. Ben okulunun parasını bir şekilde ödemeye çalışacağım dedi ve beni incitecek şeyler söyledi.) bu yüzden çok fazla çalışıp bu sene okulumu düzene koyup hem de sınava tekrar girip ona laflarını yutturmak için ant içtim. Yoksa bu görevi üstlenmeyi çok isterdim...

Sırf grubun bu durumu yüzünden benim de menü paylaşımı bile yapasım gelmiyor. Kendimi deli kız gibi hissediyorum. Zaten gruptaki çoğu kişi de diyet yapmıyor. Menülerde jelibonlar, bisküviler falan... Bakalım nasıl olacak...

Edit: Bu ara da ben de derdimi kimseye anlatamadığım için yazmaya yer arıyormuşum, bunu farkettim :)

selamlar canlarım şimdiii tatil +2 kg ile devam etmekte :((
yanlız görev değişikliğim yapıldı pazartesi itibariyle eğitmenlik yapıcam ama gideceğim birimde hemen pc vs olmayabilir beni ya 2 hafta daha izinli yazın yada dönmek üzere ayrıldı ama gelecem bak ona göre

hadi hayırlısı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…