Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cocuklar cabuk kaynasir cnm
Insallah daha iyi olursunuz

Merhaba arkadaşlar. Oglen icin eve geldim menumu hazirladim bu ogle aralari 1 dk gibi geliyo bana
Hazirlanip ise geceyim yogunluk bitmedi bir santiye görevi olsa da disari ciksam diyorum kurumda cok durunca sıkılıyorum
İş yeri eve yakinmi cnm
Öğle arasi ne kadar

Hosgeldinnn takimin yeni mezun çitiri

rakibem nerede kilo bildirimini de takip edemedim neredeeeeeesinnnn kaç kg verdin de bakiyim
Buradayım canm +1.5 um 3 gündür regl den dolayı karın ağrım var. Hiç bişey yapamıyorum sanırım enfeksiyon kapmışım karnım sürekli kasılıyor doğru düzgün bişey de yemedim. Ama çok sisim Dr a gitmek istemiyorum bakalım ne olacak cumaya kadar inşallah duzelirim
Ptesi sanırım sabittin senin de ödem in vardır simdi memlekete mi gittin cnm. Ne kadar kalacaksın tartı var mı orada

Merhaba arkadaşlar. Oglen icin eve geldim menumu hazirladim bu ogle aralari 1 dk gibi geliyo bana
Hazirlanip ise geceyim yogunluk bitmedi bir santiye görevi olsa da disari ciksam diyorum kurumda cok durunca sıkılıyorum
Allah kolaylık versin canım inşaat mühendisimisin

Çok geçmiş olsun canım inşallah covid degildir

6-7 si gibi döneceğim canım tartimi getirdim ama daha açmadım valizleri birde böyle yolculuk yapan tartilarin biraz dinlenmesi gerekiyormuş benimde biraz vücudum dinlenir öyle tartilirim. Senin idrar yollarında mi enfeksiyon öyleyse sıcak sirkeli su ile yika genetikal bölgeyi ben hamile iken önermişti doktor çok işe yarıyor doktora gidene kadar çare olur birde karbonatlı su icmekte ise yarıyor ve adaçayı . Cumaya kadar ödemin iner büyük ihtimalle

Burda yazmadığım epey vukuatı da var üstelik
Allah kolaylık versin cnm inşallah yaş aldıkca durulur uykuyuda sever

cok uzuldm cnm artık mesafeler olsada telefonla gorusursunuz enazından tamamen kopmamiş olursunuz

Ohh ne guzel kotu enerjileri atmiasinizdir topraga. Kokusu yeter bize

Yok bukadar konusulmazdı kilo aslında veyatta bana direk hic kilo almıssın dememislerdi o yuzdn alındım biraz :/

Sagol cnm salata yazcaktm salafa yazmisim
Sagol cnm

Bence icme cok yan etkileri var ki bazisi kilo bile aldiriyor istah acıyor, evlendigimde 3 ay kullandm 3 ayda 5-6 almistm sonra biraktm bidhada tovbe mecbur kalmadikca kullanmam

Vayyy pinarr arti olmadan dönmüşsün cnm

Aynen abla ama gecn haftada arti olmamdan bekliyodm yani yoksa birakicam diyeti artk bu ne ya yeme yeme kilolar gene gitmesin cok moral bozucu

Bende de wc sorunu canım zaten ondan veremiyoruz

Bende normalde yok ama duzenm şaşınca hemen oluyor malesef sende wc hepmi sorunlu cnm

İş yeri eve yakinmi cnm
Öğle arasi ne kadar
yakın canım yan yana sayılır öğle arası 1 saat yetmiyor :/
Allah kolaylık versin canım inşaat mühendisimisin
sağol canım Allah razı olsun yok mimarım
Bence icme cok yan etkileri var ki bazisi kilo bile aldiriyor istah acıyor, evlendigimde 3 ay kullandm 3 ayda 5-6 almistm sonra biraktm bidhada tovbe mecbur kalmadikca kullanmam
evet canım çok yan etkisi var içmemeye karar verdim.

Doğumdan sonra başladı canım önceden hiç problem yoktu kızım 2 aylık. Sabahları ayran yapıp içine kepek koyuyorum biraz işe yaradı gibi

Bilemiyorum ki cnm karnım gergin ve kasılıyor sürekli arada sancilaniyor. İdrar yolu gibi değil ama yine de bilmiyorum
İnşallah cnm artık cumaya kadar inşallah duzelirim ödedim gider

Canım herkesin bünyesi, metabolizma hızı farklı. Mesela ben pkoluyum metom çok yavaş 1400 kalori civarı yesem eksiye geçemiyorum 1000 kalori alırsam spor da yaparsam eksiye geçebiliyorum. Bu arada hoşgeldin ben Poni

Günaydın kızlar dün içli köfteyi bende izledim hayatta bi ısırıktan başka yemediğim şeyi canım çekti bugün eşimle deniycez çok mu kalorilidir o ve bulgur kilo yapıyomu sizde
Bulgur şişlik yapar canım
İçli köftenin yapımı kolay değil ki, nasıl yapacaksınız.
Yıllarca yapıp deneyim sahibi olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…