- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.221
Cocuklar cabuk kaynasir cnmIyiyiz Allah a şükür Zuhal ablacim. Bir düzene oturtmaya çalışıyoruz. Cocuklar bir hafta kaybetti. Dün başladılar okula. Küçük 5. Sinifa geçip,okul değiştirdiği ve sınıfında tanıdığı kimse olmayınca endiselendim ama dün çok mutlu geldi. Arkadaş da bulmuş. Endişelerimiz teker teker azalıyor çok şükür. Birkaç güne eski düzenimize döneriz
İş yeri eve yakinmi cnmMerhaba arkadaşlar. Oglen icin eve geldim menumu hazirladim bu ogle aralari 1 dk gibi geliyo bana
Hazirlanip ise geceyim yogunluk bitmedi bir santiye görevi olsa da disari ciksam diyorum kurumda cok durunca sıkılıyorum
Hosgeldinnn takimin yeni mezun çitiriHerkese günaydınlarrrr ben sonunda kocişi ikna ederek (başının etini güzel yedim) net paketimi artırdım. Nasılsınız ? Yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz. Burda pişman olmazsınız güzel kilo verirsiniz çünkü Handandandan gibi disiplinli bir kraliçe ve cariyeleri var
Buradayım canm +1.5 um 3 gündür regl den dolayı karın ağrım var. Hiç bişey yapamıyorum sanırım enfeksiyon kapmışım karnım sürekli kasılıyor doğru düzgün bişey de yemedim. Ama çok sisim Dr a gitmek istemiyorum bakalım ne olacak cumaya kadar inşallah duzelirimrakibem neredekilo bildirimini de takip edemedim neredeeeeeesinnnn kaç kg verdin de bakiyim
Allah kolaylık versin canım inşaat mühendisimisinMerhaba arkadaşlar. Oglen icin eve geldim menumu hazirladim bu ogle aralari 1 dk gibi geliyo bana
Hazirlanip ise geceyim yogunluk bitmedi bir santiye görevi olsa da disari ciksam diyorum kurumda cok durunca sıkılıyorum
Heellööööög takım mutlu salılar
Ben sabitim sabah bi tartıldım cumaya eksi görürüm inşallah
Oğluşum daha iyi gibiydi gece kısmen daha rahat yattı biz de ya da kızım da belirti yok henüz. Boğaz enfeksiyonu mu acaba diyoruz. Evdeyiz bekliyoruz bakalım.
6-7 si gibi döneceğim canım tartimi getirdim ama daha açmadım valizleri birde böyle yolculuk yapan tartilarin biraz dinlenmesi gerekiyormuş benimde biraz vücudum dinlenir öyle tartilirim. Senin idrar yollarında mi enfeksiyon öyleyse sıcak sirkeli su ile yika genetikal bölgeyi ben hamile iken önermişti doktor çok işe yarıyor doktora gidene kadar çare olur birde karbonatlı su icmekte ise yarıyor ve adaçayı . Cumaya kadar ödemin iner büyük ihtimalleBuradayım canm +1.5 um 3 gündür regl den dolayı karın ağrım var. Hiç bişey yapamıyorum sanırım enfeksiyon kapmışım karnım sürekli kasılıyor doğru düzgün bişey de yemedim. Ama çok sisim Dr a gitmek istemiyorum bakalım ne olacak cumaya kadar inşallah duzelirim
Ptesi sanırım sabittin senin de ödem in vardır simdi memlekete mi gittin cnm. Ne kadar kalacaksın tartı var mı orada
Allah kolaylık versin cnm inşallah yaş aldıkca durulur uykuyuda severBurda yazmadığım epey vukuatı da var üstelik
Bugün arkadaşıma gittim kızlar.
Arkadaştan öte dost hatta anne yanında gibi kendimi yanında güvende hissettiğim biriydi.
Tam 20 yıldır süren bir dostluk artık ebediyete kaldı.
20 yıl evvel eşiyle evlendiği için geldiği bu şehirden, bugün boşandığı için gitmek zorunda kaldı.
Eşinin hainliği, vefasızlığı, kıymet bilmezliğinden kurtulduğuna sevinirken, bir daha göremeyecek olduğum için çok üzüldüm
Selam herkese öğleden sonra bahçeye gittik sulama işi yaptık, çim ekeceğimiz yerde tırmık yaptık minik taşları topladık, domatesleri mısırları toplayıp orda pişirdiğim yemeği yedik geldik. Gelince banyo, çamaşır vs. cok yorulduk. Şu an evdekiler patlamış mısır yiyor bende kokluyorum
hay allahim onlara neyse.
Genelde boylelermisyi simdi tuttu bu tavirlari her zaman boylelerse aliskinsindir takilma
bu fikre bayildim bittim. En kisa zamanda deneyecegim
tebrikler arkadasim cok guzel
ayyy abla okurken agzim acik kaldi .
Rabbim korumus.
Allah iyi insanlarla karsilastirsin bundan sonra
cymaya direk 82 yi gisterecek demekki
zehra sahalara donmus
ayy hakikaten nasil insanlarmis
ben yagli sirkeli yaptiklarimi buzdolbinda sakliyorum abla bozulmuyor aklimda olsun.
Kornisonlar da once bulanik olup sonra berreklasiyor benim tursular guzel olmustur eminim
baya az uyumussun abla bence ondandir arti
niye arti oldugunu biliyorsundur kaptanim halledersin cumaya
1 gunde bu eksi super
yok yok canim bu kilo degildir odemdir sisliktir sen sikma canini
acil plan yapip bu artiyi yok edip cumaya eksi olman lazim canim. Halledersin sen
ins abla cocuklar cok erken uyanmadiklari surece her sabah yuruyecegim ins amiiiiiiiin
masallah canim .
harika bu nasil eksidir boyle. Cumaya nasil bir eksi eksi bekliyorum.
artin cok degil canim halledersin
tebrikler canim masallah
benimki saka borek bahane.
Goruselimde
masallah canim
karantina bittide benim psikoljik karantinam bitemedi. Acaba ne zaman bulasicilik gecerki
zaten sebebini sen soylemissin.
Cumaya eksiye gecerain ins canim
tebrikler canim
sen tartiyi bosver canim nasilsa hallolur
ayyyyy yok canim tedbir falan yok kalmadi.
Kaleme de cok sasirdim ya agza ne alaka.
Gecmis olsun bu arada ins sonuclarin temiz gelir
pankekler kucukse sikinti.olmamistir. patates salatasi da olabilir ama gunduz olsa daha iyi sanki en azindan yakarsin yatana kadar
az olmus canim bence. Spor sahane
neyseki cok abartmamissin canim. Ekmekleri yakmak icon yatmadan spor yap olmazsa
guzelenu bence canim.
Spor da var
son arayi bilemedim saati acisindan. Gec yatiyorsa Genel olarak guzel canim.
guzel bence canim. Salafa ne olaki
erken yatmaktan baska sansin yok gibi bu menuyle acliktan miden kazinmaya baslamadimi
guzel menu canim
aksam ogununde evindemiydin baya hafif olmus
Anne evi candir
baya hafif.guzel.menu canim
goruntulu konusursunuz canim. Yillarin dostlugu her daim devam eder .
Mesafede olsa siz kendinizi biliyorsunuz
seninde soyledigin gibi abur.cubur yok canim. Yarin telafi edersin
Sagol cnmgofretler ve gazoz sporunu yemiş sanki☹
menüyü goremiyince şaşırdım
kahvaltı neden yok cnm bilinclimi yemedin
on numara beş yıldız
afiyet olsun canım
kahvenin yanına salam yenirmiafiyet olsun canım
koz bamyayi ilk defa duydum ..Bir kare bitter yetermis cnm bence
afiyet olsun canım
yürüyüşe bayıldım
iyi geceler arkadaşlar aklıma bişey takıldı sizden de fikir alayım
bende pcos olduğu için ilaçsız regl olamıyorum. ilaçlar da malum doğum kontrol ilaçları ve yan etkisi çok fazla
2 ay önce ilaç kullanarak oldum en son şimdi kilo veriyorum ya içimde bir umut sesi belki ila.sız olursun diyor bir yanım da kullanman lazım diyor :/
sizce ne yapmalıyım kadın doğum doktorları fix aynı ilacı veriyor zaten elimde de var. bilemedim kararsızım
Vayyy pinarr arti olmadan dönmüşsün cnm
Bende de wc sorunu canım zaten ondan veremiyoruz
yakın canım yan yana sayılır öğle arası 1 saat yetmiyor :/İş yeri eve yakinmi cnm
Öğle arasi ne kadar
sağol canım Allah razı olsun yok mimarımAllah kolaylık versin canım inşaat mühendisimisin
evet canım çok yan etkisi var içmemeye karar verdim.Bence icme cok yan etkileri var ki bazisi kilo bile aldiriyor istah acıyor, evlendigimde 3 ay kullandm 3 ayda 5-6 almistm sonra biraktm bidhada tovbe mecbur kalmadikca kullanmam
Doğumdan sonra başladı canım önceden hiç problem yoktu kızım 2 aylık. Sabahları ayran yapıp içine kepek koyuyorum biraz işe yaradı gibiAllah kolaylık versin cnm inşallah yaş aldıkca durulur uykuyuda sever
cok uzuldm cnm artık mesafeler olsada telefonla gorusursunuz enazından tamamen kopmamiş olursunuz
Ohh ne guzel kotu enerjileri atmiasinizdir topraga. Kokusu yeter bize
Yok bukadar konusulmazdı kilo aslında veyatta bana direk hic kilo almıssın dememislerdi o yuzdn alındım biraz :/
Sagol cnm salata yazcaktm salafa yazmisim
Sagol cnm
Bence icme cok yan etkileri var ki bazisi kilo bile aldiriyor istah acıyor, evlendigimde 3 ay kullandm 3 ayda 5-6 almistm sonra biraktm bidhada tovbe mecbur kalmadikca kullanmam
Aynen abla ama gecn haftada arti olmamdan bekliyodm yani yoksa birakicam diyeti artk bu ne yayeme yeme kilolar gene gitmesin cok moral bozucu
Bende normalde yok ama duzenm şaşınca hemen oluyor malesef sende wc hepmi sorunlu cnm
Bende belediye imar da memurum. Hangi şehirdesinyakın canım yan yana sayılır öğle arası 1 saat yetmiyor :/
sağol canım Allah razı olsun yok mimarım
evet canım çok yan etkisi var içmemeye karar verdim.
Bilemiyorum ki cnm karnım gergin ve kasılıyor sürekli arada sancilaniyor. İdrar yolu gibi değil ama yine de bilmiyorum6-7 si gibi döneceğim canım tartimi getirdim ama daha açmadım valizleri birde böyle yolculuk yapan tartilarin biraz dinlenmesi gerekiyormuş benimde biraz vücudum dinlenir öyle tartilirim. Senin idrar yollarında mi enfeksiyon öyleyse sıcak sirkeli su ile yika genetikal bölgeyi ben hamile iken önermişti doktor çok işe yarıyor doktora gidene kadar çare olur birde karbonatlı su icmekte ise yarıyor ve adaçayı . Cumaya kadar ödemin iner büyük ihtimalle
Canım herkesin bünyesi, metabolizma hızı farklı. Mesela ben pkoluyum metom çok yavaş 1400 kalori civarı yesem eksiye geçemiyorum 1000 kalori alırsam spor da yaparsam eksiye geçebiliyorum. Bu arada hoşgeldin ben PoniArkadaşlar kızım uyurken biraz menulerinizi inceledim de bana çok az geldiben yazıo uygulaması indirdim orada şuanki kilon ve olmak istediğin kilo hedefin var ve senin özelliklerine göre alman gereken kalori miktarını hesaplıyor benimkisi 1400 kalori günlük...
Bazılarınızın menüsünde kahvaltı da az olmuş öğlende genelde yenilmemiş akşamda ıspanak çorba ( çok yağlı olmadığını düşünürsek) kalorisi zaten az bu şekilde birden inerse bence kilo almak da bir o kadar hızlı olur.
nacizane düşüncelerimi paylaşmak istedim eleştirme anlamında söylemedim
Bulgur şişlik yapar canımGünaydın kızlar dün içli köfteyi bende izledim hayatta bi ısırıktan başka yemediğim şeyi canım çekti bugün eşimle deniycez çok mu kalorilidir o ve bulgur kilo yapıyomu sizde
Bu defa göreceksin inşallah.canım ara ara verdim geri aldım hep uzun zamandır 90 ın altını görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?