- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.241
Bnde bugün yapıcam nasipse. Çok iyi yoğurmanız lazım. Haşlama yapacaksan 1 tane yiyebilirsin bence yok kızartma yapacaksan yeme. Ben kendiminkini dondurucuya atıcam cuma yemek için.Günaydın kızlar dün içli köfteyi bende izledim hayatta bi ısırıktan başka yemediğim şeyi canım çekti bugün eşimle deniycez çok mu kalorilidir o ve bulgur kilo yapıyomu sizde
nasılmış minigin gelişimiBiz de sağlık ocağına gittik küçük hanımın 2 buçuk yaş izlemi vardı bi iki yere uğradık yeni geldik eve zalım herüf hala uyuyor
afiyet olsun canım kazasız belasız gitmişsnz ya şükürSlm kızlar ben geldim Rizedeyiz yol ödemim insin tartilacagim hemen yolda sağlıklı yemeye çalıştım zaten korkudan dışardan yiyemezdik evden tam buğday sandvich yapmıştım, yoğurt çorbası, meyve, kuruyemiş kefir koydum abartmadan onları yedim malum uykusuz 14 saat yol birşeyler yemeden olmuyor
hadi hyrlisi cnm çabucak iyileşir insAllah oğlun hiç birinize bulaşmamış olarak atlatırsnz insAllahHeellööööög takım mutlu salılar
Ben sabitim sabah bi tartıldım cumaya eksi görürüm inşallah
Oğluşum daha iyi gibiydi gece kısmen daha rahat yattı biz de ya da kızım da belirti yok henüz. Boğaz enfeksiyonu mu acaba diyoruz. Evdeyiz bekliyoruz bakalım.
Degisiyor cnm diyet yapmazken de bazen sütüm az gelebiliyordu şu anlık şükür yetiyor zaten çok az beslenmiyorum salata ve su çok tüketiyorumPeki diyet yaptığın için sütünde azalma oldumu bebeğin doyuyormuFit mutlu anne
Keşke "bana anlatma, kafam kaldırmıyor" deseydin.Kızlar içimde bi yumruk var sanki içim daraldı. Kötü bişeyde olmadı. Gerçi eşimn yengesi aradı baya dertlerini döktü. Artık dert tasa istemiyor bünyem son zamanlarda diyetime etki etmez umarım
Zühalcim şimdi yeni geldim ya o yüzden temkinli davrandımElestirebilirsinde tatlim, bunun icin menü yazliyor ve buradayiz
Bizim takimin çoğu kahvaltiyi geç yapiyor :)
O günün farkli sartlarina yada iş durumuna gorede degisebiliyor
Bide önceki gun karbonhidrat fazla yenildiyse dengeleme yapiliyor
Bazisi ne kadar soylensede az yiyor :))
Ben kalori hesaplamasini beceremiyorum
Dogru hesap için, yemek yaparken kulladigin herseyi yazmak gerekiyor
Bazende yedigin seyler orda cikmayinca sinir oluyor insan :))
evet canim, sanirim oldu bendede
bence gayet iyi canim ve faydali
bide saclari kazitalim
masallah canim cok güzeller
masallah güzel bi eksi gelecek Belli
gecmis olsun Iyi geceler canim
afiyetle yiyim insallah canim
utanmayin normal olan bu
Oy yavrum Benimesim daha dönmedimi canim? Yazdiysanda görmedim kusura bakma
Selam kızlar kusura bakmayın uzun zamandan beri giremedim eve geldim esim gelemedi hala ne zaman geleceği meçhul moralim sıfır diyet moduna da giremedim sizden uzakta da biraz zormuş ya kendimi yine burda buldumAllah yardımcın olsun canım.
Tez zamanda yeni karar çıkar, kavuşursunuz İnşaallah.
hayır olsun canım cidden insanın modunu düşürüyor dertli insanı dinlemekKızlar içimde bi yumruk var sanki içim daraldı. Kötü bişeyde olmadı. Gerçi eşimn yengesi aradı baya dertlerini döktü. Artık dert tasa istemiyor bünyem son zamanlarda diyetime etki etmez umarım
Aaaa ponim yap içli kofteni canın istemiş bugün ye nolcak kız haşlama da tadı olmaz ki onun kizart benceBnde bugün yapıcam nasipse. Çok iyi yoğurmanız lazım. Haşlama yapacaksan 1 tane yiyebilirsin bence yok kızartma yapacaksan yeme. Ben kendiminkini dondurucuya atıcam cuma yemek için.
Hoşbuldum ponicimCanım herkesin bünyesi, metabolizma hızı farklı. Mesela ben pkoluyum metom çok yavaş 1400 kalori civarı yesem eksiye geçemiyorum 1000 kalori alırsam spor da yaparsam eksiye geçebiliyorum. Bu arada hoşgeldin ben Poni
Hoşgeldin canım, stres olumsuz etkiliyor seni.Selam kızlar kusura bakmayın uzun zamandan beri giremedim eve geldim esim gelemedi hala ne zaman geleceği meçhul moralim sıfır diyet moduna da giremedim sizden uzakta da biraz zormuş ya kendimi yine burda buldum
Bende izledim ve yapmayı düşünüyorum ama haşlamasınıBulgur şişlik yapar canım
İçli köftenin yapımı kolay değil ki, nasıl yapacaksınız.
Yıllarca yapıp deneyim sahibi olmak lazım
Eşimin ailesinde değer verdiğim iki kişiden biri ama artık dertlerini açınca konuyu değiştirmem lazım dediğin gibi zaten kafam kaldırmıyor artıkKeşke "bana anlatma, kafam kaldırmıyor" deseydin.
Anne, kızkardeş yada çok samimi arkadaş olsa anlarım ama herkesin derdini dinlemek sağlığı bozar.
Hosbuldum kaptanim nasılsın. Evet geldiHoşgeldin canım, stres olumsuz etkiliyor seni.
Abin geldi mi yine seninle
Sana birincilik zaferini yaşatmayacağım o kupa benim olacakhayır olsun canım cidden insanın modunu düşürüyor dertli insanı dinlemek
Aaaa ponim yap içli kofteni canın istemiş bugün ye nolcak kız haşlama da tadı olmaz ki onun kizart bence
Ayni burası da oyle bir türlü serinlemek aksi gibi güneş sürekli evin içinde daha çok yanıyor klima gece gündüz açıkBurda hava hafiften döndür diye artık içeri geçeyim yatmaya dedim.
Evin içi hala serinlememiş maalesef
Terlemekten boynum tutulmuş.
Hayırlısı ile soğuklar başlasaydı
İyiyim canım, listeden çıktım 7-8 kilo aldım, tekrar listeye girdim ama bu defa hedefe ulaşmadan bırakmamaya niyet ettimHosbuldum kaptanim nasılsın. Evet geldi
Benim anne ve kardeşini daha çok sağlığımı bozuyorKeşke "bana anlatma, kafam kaldırmıyor" deseydin.
Anne, kızkardeş yada çok samimi arkadaş olsa anlarım ama herkesin derdini dinlemek sağlığı bozar.
Ayni ben de öyle oldum burası benim için bir nimetmis gercekten kim çıkardıysa bu grup isini Allah ondan razı olsun hem motive oluyor insan hem dertleşiyoruz cok iyi yaİyiyim canım, listeden çıktım 7-8 kilo aldım, tekrar listeye girdim ama bu defa hedefe ulaşmadan bırakmamaya niyet ettim
Benim diyet geçmişim çok eski canm bünyemi tanıyorum artık. Direnç yok aslında diyete dikkat edersem. 4 sene önce 23 kilo verdiğimde de 1000 civarı kalori alarak vermiştim kısa sürede de değildi. Ayrıca sporda yaparak. Bünyem yavaş çalışıyor 14 senedirHoşbuldum ponicimama 1000 kalori gerçekten çok az zayıflarken kaslarını kaybetmemelisin eminim ki zamana yayılsa o kaloriyle de çok güzel zayıflarsın zaten bana göre 1400 kaloriyle haftada yarım kilo verdiriyo acaba direncin mi var ? Kan tahlili vermiş miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?