Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar dün içli köfteyi bende izledim hayatta bi ısırıktan başka yemediğim şeyi canım çekti bugün eşimle deniycez çok mu kalorilidir o ve bulgur kilo yapıyomu sizde
Bnde bugün yapıcam nasipse. Çok iyi yoğurmanız lazım. Haşlama yapacaksan 1 tane yiyebilirsin bence yok kızartma yapacaksan yeme. Ben kendiminkini dondurucuya atıcam cuma yemek için.

Biz de sağlık ocağına gittik küçük hanımın 2 buçuk yaş izlemi vardı bi iki yere uğradık yeni geldik eve zalım herüf hala uyuyor
nasılmış minigin gelişimi
afiyet olsun canım kazasız belasız gitmişsnz ya şükür
hadi hyrlisi cnm çabucak iyileşir insAllah oğlun hiç birinize bulaşmamış olarak atlatırsnz insAllah
Peki diyet yaptığın için sütünde azalma oldumu bebeğin doyuyormu Fit mutlu anne
Degisiyor cnm diyet yapmazken de bazen sütüm az gelebiliyordu şu anlık şükür yetiyor zaten çok az beslenmiyorum salata ve su çok tüketiyorum

Kızlar içimde bi yumruk var sanki içim daraldı. Kötü bişeyde olmadı. Gerçi eşimn yengesi aradı baya dertlerini döktü. Artık dert tasa istemiyor bünyem son zamanlarda diyetime etki etmez umarım
Keşke "bana anlatma, kafam kaldırmıyor" deseydin.
Anne, kızkardeş yada çok samimi arkadaş olsa anlarım ama herkesin derdini dinlemek sağlığı bozar.

Zühalcim şimdi yeni geldim ya o yüzden temkinli davrandım kızım erken uyanıyo ve bu aralar da çok memeci oldu valla içim çekiliyo acıkıyorum ama bende geç yemeye çalışıyorum genelde 11-11.30 arası

Allah yardımcın olsun canım.
Tez zamanda yeni karar çıkar, kavuşursunuz İnşaallah.
Selam kızlar kusura bakmayın uzun zamandan beri giremedim eve geldim esim gelemedi hala ne zaman geleceği meçhul moralim sıfır diyet moduna da giremedim sizden uzakta da biraz zormuş ya kendimi yine burda buldum

Kızlar içimde bi yumruk var sanki içim daraldı. Kötü bişeyde olmadı. Gerçi eşimn yengesi aradı baya dertlerini döktü. Artık dert tasa istemiyor bünyem son zamanlarda diyetime etki etmez umarım
hayır olsun canım cidden insanın modunu düşürüyor dertli insanı dinlemek
Bnde bugün yapıcam nasipse. Çok iyi yoğurmanız lazım. Haşlama yapacaksan 1 tane yiyebilirsin bence yok kızartma yapacaksan yeme. Ben kendiminkini dondurucuya atıcam cuma yemek için.
Aaaa ponim yap içli kofteni canın istemiş bugün ye nolcak kız haşlama da tadı olmaz ki onun kizart bence

Hoşbuldum ponicim ama 1000 kalori gerçekten çok az zayıflarken kaslarını kaybetmemelisin eminim ki zamana yayılsa o kaloriyle de çok güzel zayıflarsın zaten bana göre 1400 kaloriyle haftada yarım kilo verdiriyo acaba direncin mi var ? Kan tahlili vermiş miydin?

Selam kızlar kusura bakmayın uzun zamandan beri giremedim eve geldim esim gelemedi hala ne zaman geleceği meçhul moralim sıfır diyet moduna da giremedim sizden uzakta da biraz zormuş ya kendimi yine burda buldum
Hoşgeldin canım, stres olumsuz etkiliyor seni.
Abin geldi mi yine seninle

Bulgur şişlik yapar canım
İçli köftenin yapımı kolay değil ki, nasıl yapacaksınız.
Yıllarca yapıp deneyim sahibi olmak lazım
Bende izledim ve yapmayı düşünüyorum ama haşlamasını birkaç kez yapmışlığım var

Keşke "bana anlatma, kafam kaldırmıyor" deseydin.
Anne, kızkardeş yada çok samimi arkadaş olsa anlarım ama herkesin derdini dinlemek sağlığı bozar.
Eşimin ailesinde değer verdiğim iki kişiden biri ama artık dertlerini açınca konuyu değiştirmem lazım dediğin gibi zaten kafam kaldırmıyor artık

hayır olsun canım cidden insanın modunu düşürüyor dertli insanı dinlemek

Aaaa ponim yap içli kofteni canın istemiş bugün ye nolcak kız haşlama da tadı olmaz ki onun kizart bence
Sana birincilik zaferini yaşatmayacağım o kupa benim olacak

Burda hava hafiften döndür diye artık içeri geçeyim yatmaya dedim.
Evin içi hala serinlememiş maalesef
Terlemekten boynum tutulmuş.
Hayırlısı ile soğuklar başlasaydı
Ayni burası da oyle bir türlü serinlemek aksi gibi güneş sürekli evin içinde daha çok yanıyor klima gece gündüz açık

İyiyim canım, listeden çıktım 7-8 kilo aldım, tekrar listeye girdim ama bu defa hedefe ulaşmadan bırakmamaya niyet ettim
Ayni ben de öyle oldum burası benim için bir nimetmis gercekten kim çıkardıysa bu grup isini Allah ondan razı olsun hem motive oluyor insan hem dertleşiyoruz cok iyi ya

Benim diyet geçmişim çok eski canm bünyemi tanıyorum artık. Direnç yok aslında diyete dikkat edersem. 4 sene önce 23 kilo verdiğimde de 1000 civarı kalori alarak vermiştim kısa sürede de değildi. Ayrıca sporda yaparak. Bünyem yavaş çalışıyor 14 senedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…