- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.261
Tülay KÖK 'ün deyimiyle duygusal çöplerini bir başkasına dökmekEşimin ailesinde değer verdiğim iki kişiden biri ama artık dertlerini açınca konuyu değiştirmem lazım dediğin gibi zaten kafam kaldırmıyor artık
Kaç oldun ki canımHandandandan kaptanım su benim liste isini nolur biran önce yapalım 55 olmak istiyorum çok kararlıyım lütfen bana sıkıcı verin yoksa alıp başımı gidicem 70lere yine
Bu sene sivasta bile çok terliyoruz çok sıcak. Orayı düşünemiyorumBurda hava hafiften döndür diye artık içeri geçeyim yatmaya dedim.
Evin içi hala serinlememiş maalesef
Terlemekten boynum tutulmuş.
Hayırlısı ile soğuklar başlasaydı
61 oldum galiba tok karinla 61.15 geldimKaç oldun ki canım
İlk defa memleketimi bırakıp gitme isteği oluştu bende, sen düşün sıcakların derecesini.Bu sene sivasta bile çok terliyoruz çok sıcak. Orayı düşünemiyorum
Fazla almamışsın.61 oldum galiba tok karinla 61.15 geldim
Anneme ve kızkardeşlerime "bana birşey anlatmayın, kafam kaldırmıyor, delirtip elinize düşürmeyin" diyorum, korkudan birşey anlatmıyorlarBenim anne ve kardeşini daha çok sağlığımı bozuyor
Bi de KV beni Adana'ya çağırıyor vayy zalım kadın hayın planları var zaarİlk defa memleketimi bırakıp gitme isteği oluştu bende, sen düşün sıcakların derecesini.
Sen Zehra burda bir gün bile yaşayamazsınız
Free listede devam etsem olur mu o zaman 57 ye kadar o zaman kaptanim çünkü menulerim yorumlansin istiyorumFazla almamışsın.
Mezuniyet kilona in, hedefini düşürüp yeniden listeye alalım seni
Abla olmakta zorAnneme ve kızkardeşlerime "bana birşey anlatmayın, kafam kaldırmıyor, delirtip elinize düşürmeyin" diyorum, korkudan birşey anlatmıyorlar
inşallah canım 80 altında oluyordum gecikmeli de olsa ama baya bir uzun zaman olduBu defa göreceksin inşallah.
Kaç kiloda iken kendi kendine adet görüyordun canım
Tabiki olur.Free listede devam etsem olur mu o zaman 57 ye kadar o zaman kaptanim çünkü menulerim yorumlansin istiyorum
hatayda görev yapıyorum canım daha önce belediyede de ruhsat ve denetim bölümünde sözleşmeli çalışmıştım.Bende belediye imar da memurum. Hangi şehirdesin
Dertleri yok canım, dert üretiyorlar, olsa dinleyecem zaten.Abla olmakta zor
Ben Ankara’dayım işbitirme iskan bölümün de. Arazi felan deyince tanıdık geldihatayda görev yapıyorum canım daha önce belediyede de ruhsat ve denetim bölümünde sözleşmeli çalışmıştım.
sen nerdesin?
Aynen benimde kotam dolu son kalan sabrım kızlarıma ait. Allah dermansız dert vermesin ama saçma sapan şeyleri bende dinleyemem artıkDertleri yok canım, dert üretiyorlar, olsa dinleyecem zaten.
Dert üretilmesine tahammülüm yok
yok hataya kadrolu atandım kpss ye girerek. ben de vakıflar sanat eserleri şubedeyim canımBen Ankara’dayım işbitirme iskan bölümün de. Arazi felan deyince tanıdık geldişimdi özeldemisin
Kaç puanla atandın canım. Vakıf sanatları hiç duymadım canım. Ama hayırlı olsunyok hataya kadrolu atandım kpss ye girerek. ben de vakıflar sanat eserleri şubedeyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?