Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hisgeldin canim ben hatice.
Hedef kilona burada sohbet muhabbet derken ulasiverirsin bile haberin dahi olmaz. 4 kilocuk neki verirsin hemecik.
Yazın sıcağında üstümüzü örtmüyoruz kikışın zaten lahana gibi kat kat örtünüyoruz
oda dogru ama ben ortunmeye basladim su aralar uyaninca gece usumus oluyorum
kolay gelsin yazacaktim ama kurmussundur bile tursulari
cocuklar hafif geciriyor canim.
Kronik bir rahatsizliklari yoksa eger bunyelei saglam cocuklarin
Günaydin kızlar insanin evi gibisi yok cok sukur. Kilo bildirimimi yapaym direk:

Gecen cuma: 72.3
Bugun: 72.1
Fark - 200gr

Ama bence daha cok cnku yol ödemi ve wc sorunu var dünden insllah cumaya cok guzel olucak
vayyy eksiyle gelmissin.
Sonucta kv evi degilmi bi anne evini tutmaz
Sabahtan beri bilgisayar tablet ve telefonlar arasında mekik dokumaktan başıma, gözlerime ağrılar girdi.

Benim, eşimin, çocukların dersleri hep aynı saatte, ne yapacağımızı şaşırdık.
ayyy bende vallahi. En son kucugun 1 dersine giremedik artik buyugunkini daha onemli gordum. Su ara dersleri cogalti ogretmenlerimiz iyi de oldu

ins oyledir canim.

Sagol cnm salata yazcaktm salafa yazmisim
bende yoresel bir yemek herhalde dedim
Merhaba kızlar
Canlı dersim var birazdan
Sabah sistem çöktü inşallah sıkıntı olmaz yine
evet baya zor girdik. Am girdik. Yine iyi gecen sene daha sikintiliydi
Bulgur şişlik yapar canım
İçli köftenin yapımı kolay değil ki, nasıl yapacaksınız.
Yıllarca yapıp deneyim sahibi olmak lazım
bizde yapabildigimz kadar yapariz nolmus yani.
Lezzeti guzel olsun yeter.
Cumaya hazirlik benimkide
Selam kızlar kusura bakmayın uzun zamandan beri giremedim eve geldim esim gelemedi hala ne zaman geleceği meçhul moralim sıfır diyet moduna da giremedim sizden uzakta da biraz zormuş ya kendimi yine burda buldum
hisgeldin canim.
Kızım baktım duracak açtım bi 30 dakkalık leslie patlattım ardından bi akşama nohut yemeği oh hiç pişman değilim
Spor sahane bol yag yanmistir ins.
Nohutuda cok kacirma ki sislik olmasin

Ay az önce yedim biraz acıktım emziriyorum kahvaltı da kızım durmadı doğru düzgün yememiştim ama fırsat olursa akşama tekrar yapıcam

Bulgur şişlik yapar canım
İçli köftenin yapımı kolay değil ki, nasıl yapacaksınız.
Yıllarca yapıp deneyim sahibi olmak lazım
Hiç yapmdım araştırdım nefis yemek tariflerinde tam yapacaktım bi gaza geldim ilk yapanların yorumları iyiydi ama vazgeçtim kızartma yaparım oda kalori şurda 3 gün sonra tartı var

Gözümde büyüyen salona saat 11 de giriştim
Başbelası camları bitti, kapısı tozu silmesi derken bu saat oldu. Eşimde evin kalanını süpürüp sildi. En son banyoyu temizleyip çıktım, şimdi bir çay içeceğiz goncamla inşallah, yoruldum ama en azından evin kalanını da eşim elden geçirince iyi oldu. Ara öğün falan yapamadım, akşama da yemek yok

Hosbulduk canim

İyi cesaret edip gittiniz canım
Canım cesaret etmesek ne olacak artık komşular filan patır patır döküldü binadan bulasmasindansa açık havada bulassin dedik . En azından Ankara'ya göre burda ilgileniyorlar karantina olursada kapının onu orman bize ödül gibi olur burada olmak Ankara fena. Bide önden kaynimlae geldi bir haftadır hurdalar bulaş olmadı bizde geldik

Ankara da kafanı çıkaetsan bulaşır zaten bende evden çıkmıyoeum valla korkudan

çok değil zaten sen kafana takma kiloyu Rabbim nasip ederse insAllah daha da alırsın yine verirsn beraber burda
İnşallah canım...

biz yuvarlanmaya devam cnm :)) sen nasilsin hersey yolundami
Bence şu surecte kiloyu takma kafana
İnşallah mefkuremcim. Herşeyi koyvermiş vaziyetteyim.
Tek derdim, hayatımda bazı şeylerin düzene girmesi şu an. Olursa olur olmazsa artık hayırlısı deyip salcam gitsin.
Hoş şimdiden saldım ya ayrı...
Dikkat ediyorum etmesine ama asla gün filan saymıyorum.
Sürekli dizi peşindeyim ya da program.

Bu ara modum düştü canım, pek gelemiyorum.
Sen nasılsın, test bu hafta mı olacak
Bana hiç selam vermeyince küsüz zannettim inan ki :)
Neden modun düşük? Diyetten mi başka bişey mi?
Ben iyiyim çok, biraz maddi sıkışıklıklar var ama idare ediyoruz ya. Allah can sağlığı versin.
Test pazar günü. Ama şimdiden 0 stresle yaşıyorum zerre umurumda değil birşey.
Eskiden ne heyecanlarım olurdu. Şu an gün dahi saymıyorum.

Kızlar içimde bi yumruk var sanki içim daraldı. Kötü bişeyde olmadı. Gerçi eşimn yengesi aradı baya dertlerini döktü. Artık dert tasa istemiyor bünyem son zamanlarda diyetime etki etmez umarım
İnsanız etkileniyoruz ve Cidden negatif enerji çok kötü etkiliyor beni de en hafif etkisi baş ve boyun ağrısı oluyor genelde

Günlerdir sadece etiketlere cevap veriyordum canım, ilk defa bugün yazdım doğru düzgün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…