- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.281
hisgeldin canim ben hatice.ADINIZ: zübeyde
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 1,66
KİLONUZ: 61,5
HEDEF KİLONUZ: 57
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 1 kızım var 1,5 yaşında
EMZİRİYOR MUSUNUZ: evet
MESLEĞİNİZ: insan kaynakları
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha fit olmak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: hamilelik
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: 1,5 yıldır uykusuz bir anne diyebilirim
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: pozitif biriyimdir elimden geldiği kadar destek olurum herkese
Hedef kilona burada sohbet muhabbet derken ulasiverirsin bile haberin dahi olmaz. 4 kilocuk neki verirsin hemecik.
oda dogru ama ben ortunmeye basladim su aralar uyaninca gece usumus oluyorumYazın sıcağında üstümüzü örtmüyoruz kikışın zaten lahana gibi kat kat örtünüyoruz
kolay gelsin yazacaktim ama kurmussundur bile tursulariGünaydın
Bakıyorum herkes uyanmış bende eşimi gönderdim sarımsak soydum turşu için bulaşıkları toparladım şimdi oğlanı emziriyorum bklm sonrasında geri uyursa beyfendi turşuyu kurar kahvaltımı yaparım
cocuklar hafif geciriyor canim.geçmişi tam olarak okuyamadım. Yetiştirmedim. Almanya ya döndük. Temizlikle uğraşıyorum. Geçmiş olsun. Tüm çocuklara test yaptırdılar mı acaba? Çocuklar genellikle semptomsuz atlatiyormuş. Benim oglumda da oyle oldu. Ilaç zaten vermiyorlar. Bağışıklığını güçlendirmeye çalışın. Daha once Covid geçirenler, bir şurup önerdiler, Immun 44 diye. Onu kullandık, ada çayını zencefil, çörek otu tozu ve bal ile karıştırıp içtik, zorla da olsa. Atlattik çok şükür. Bunlarla mı yoksa doğal süreç mi bilmiyorum. 10 gün sonunda test yaptırdık, negatif cikti. Tüm aile olmuştuk. Cok şükür herkes atlattı
Kronik bir rahatsizliklari yoksa eger bunyelei saglam cocuklarin
vayyy eksiyle gelmissin.Günaydin kızlar insanin evi gibisi yok cok sukur. Kilo bildirimimi yapaym direk:
Gecen cuma: 72.3
Bugun: 72.1
Fark - 200gr
Ama bence daha cok cnku yol ödemi ve wc sorunu var dünden insllah cumaya cok guzel olucak
Sonucta kv evi degilmi bi anne evini tutmaz
ayyy bende vallahi. En son kucugun 1 dersine giremedik artik buyugunkini daha onemli gordumSabahtan beri bilgisayar tablet ve telefonlar arasında mekik dokumaktan başıma, gözlerime ağrılar girdi.
Benim, eşimin, çocukların dersleri hep aynı saatte, ne yapacağımızı şaşırdık.
ins oyledir canim.Heellööööög takım mutlu salılar
Ben sabitim sabah bi tartıldım cumaya eksi görürüm inşallah
Oğluşum daha iyi gibiydi gece kısmen daha rahat yattı biz de ya da kızım da belirti yok henüz. Boğaz enfeksiyonu mu acaba diyoruz. Evdeyiz bekliyoruz bakalım.
bende yoresel bir yemek herhalde dedimSagol cnm salata yazcaktm salafa yazmisim
evet baya zor girdik. Am girdik. Yine iyi gecen sene daha sikintiliydiMerhaba kızlar
Canlı dersim var birazdan
Sabah sistem çöktü inşallah sıkıntı olmaz yine
bizde yapabildigimz kadar yapariz nolmus yani.Bulgur şişlik yapar canım
İçli köftenin yapımı kolay değil ki, nasıl yapacaksınız.
Yıllarca yapıp deneyim sahibi olmak lazım
Lezzeti guzel olsun yeter.
Cumaya hazirlik benimkide
hisgeldin canim.Selam kızlar kusura bakmayın uzun zamandan beri giremedim eve geldim esim gelemedi hala ne zaman geleceği meçhul moralim sıfır diyet moduna da giremedim sizden uzakta da biraz zormuş ya kendimi yine burda buldum
Spor sahane bol yag yanmistir ins.Kızım baktım duracak açtım bi 30 dakkalık leslie patlattım ardından bi akşama nohut yemeği oh hiç pişman değilim
Nohutuda cok kacirma ki sislik olmasin