Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kızlar kusura bakmayın uzun zamandan beri giremedim eve geldim esim gelemedi hala ne zaman geleceği meçhul moralim sıfır diyet moduna da giremedim sizden uzakta da biraz zormuş ya kendimi yine burda buldum
Hoş geldin canım inşallah tez zamanda kavuşursunuz? Nasılsın?

Son düzenleme:
Günaydın kızlar dün içli köfteyi bende izledim hayatta bi ısırıktan başka yemediğim şeyi canım çekti bugün eşimle deniycez çok mu kalorilidir o ve bulgur kilo yapıyomu sizde
Öyle göründüğü kadar kolay değil canım hamurunun kıvamı inceliği şekli hiç riske atma
Günaydin kızlar insanin evi gibisi yok cok sukur. Kilo bildirimimi yapaym direk:

Gecen cuma: 72.3
Bugun: 72.1
Fark - 200gr

Ama bence daha cok cnku yol ödemi ve wc sorunu var dünden insllah cumaya cok guzel olucak
Eksiyle dönmüşsün süpersin
İlk defa memleketimi bırakıp gitme isteği oluştu bende, sen düşün sıcakların derecesini.
Sen Zehra burda bir gün bile yaşayamazsınız
Bu yaz İzmir’e gitmedik ya benden mutlusu yok Sefan olsun yaparsın sonra canım eltim güneşte yumuşatıyormuş yanlış hatırlamıyorsam fazla yer kaplamasın diye sen de öyle mi yapıyorsun geçen yıl kurutayım dedim burada gece gündüz sıcaklığı baya fark ettiği için çürüdü biberlerim ben de belki dondurucuya koyarım senin gibi

Ben de seni görüyordum ama hiç öyle dikkatli bakmamıştım sadece etiketlere baktığına.
Öpüyorum herşey gönlünce olsun
Bugün itibarıyle de düzenli canlı derslerimiz başladı.
Bana Salıdan Cumartesiye kadar ders vermişler.
Yoğunluğumuz arttı.
Okulda ders anlatmak daha kolay idi

Aynen aslında süt işi psikolojik bişey

Yoğunluğumuz arttı.
Çok zor ya hem çocuklara hem velilere. Böyle bir dünyaya çocuk doğurmak da işte ben gibi delilerin isteği galiba.
Olsa dert olmasa dert...
Hepinizin Allah yardımcısı olsun.

Çok zor ya hem çocuklara hem velilere. Böyle bir dünyaya çocuk doğurmak da işte ben gibi delilerin isteği galiba.
Olsa dert olmasa dert...
Hepinizin Allah yardımcısı olsun.
"Olmasa bir dert, olsa bin dert" derler...

Hoşbuldum haticecim umarım öyle olur

hatırladım geçen aldığın gıda takviyesi gurubunu diyorsun , nasıl gidiyor alışabildin mi o tarz beslenmeye
Alistim degisik bi durum. Sabah aksam mama gibi shenk iciyorum oglen isyerinden aldigim yemeklerin fotosunu atiyorum. Sundan ye bunu yeme bundan biraz daha al filan diyo ona gore yiyorum. Gun boyunca 2 litre kadar caylariyla su hazirlayip iciyorum. Tok tutuyor acikcasi. Ac hissetmiyorum motivasyondanmidir bilmem ama cok surdurulebilir bir sey degil. Bir ayda 8 kilo dedi. Bakalim sadece aksamlari icicem dedim ama sabah zaten kahvaltiya firsat olmadigindan sabahta iciyorum.

Yoğunluğumuz arttı.
Günde kaç saat canım ?
Kolaylıklar diliyorum online da ayrı zor sınıf atmosferi farklı oluyordur

Handandandan
22 Eylül Menü;

Kahvaltı 11: 13

2 haşlanmış yumurta
1 orta dilim beyaz peynir
3 adet zeytin
5 tam ceviz içi
1 çorba kaşığı kadar kuru üzüm
2 çengel salatalık
1 küçük domates
Bolca Dereotu

Ara öğün Rezene çayı.

Akşam 17:15

1 kase mercimek çorbası
1 tabak az zeytinyağlı pırasa
1 kase yoğurt
1 çay bardağı kadar taze üzüm

Ara öğün Rezene çayı.

Su 3.5 litreye tamamlanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…