- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.301
Hoş geldin canım inşallah tez zamanda kavuşursunuz? Nasılsın?Selam kızlar kusura bakmayın uzun zamandan beri giremedim eve geldim esim gelemedi hala ne zaman geleceği meçhul moralim sıfır diyet moduna da giremedim sizden uzakta da biraz zormuş ya kendimi yine burda buldum
Öyle göründüğü kadar kolay değil canım hamurunun kıvamı inceliği şekli hiç riske atmaGünaydın kızlar dün içli köfteyi bende izledim hayatta bi ısırıktan başka yemediğim şeyi canım çekti bugün eşimle deniycez çok mu kalorilidir o ve bulgur kilo yapıyomu sizde
Eksiyle dönmüşsün süpersinGünaydin kızlar insanin evi gibisi yok cok sukur. Kilo bildirimimi yapaym direk:
Gecen cuma: 72.3
Bugun: 72.1
Fark - 200gr
Ama bence daha cok cnku yol ödemi ve wc sorunu var dünden insllah cumaya cok guzel olucak
Bu yaz İzmir’e gitmedik ya benden mutlusu yokİlk defa memleketimi bırakıp gitme isteği oluştu bende, sen düşün sıcakların derecesini.
Sen Zehra burda bir gün bile yaşayamazsınız
Sefan olsun yaparsın sonra canım eltim güneşte yumuşatıyormuş yanlış hatırlamıyorsam fazla yer kaplamasın diye sen de öyle mi yapıyorsun geçen yıl kurutayım dedim burada gece gündüz sıcaklığı baya fark ettiği için çürüdü biberlerim ben de belki dondurucuya koyarım senin gibiKizlarr ben geldim.
Buyuk kizin okuluna gittim destek kitap aldirdi turkce ogretmeni onu aldim, des kitaplari biz karantinayken dagitilmisti alamamistik onlari aldim geldim bebek arabasina da minnakimi koydum oda dolanmis oldu.
Tabi 40dk tempolu bir yuruyus daha yapmi oldum evle okulun arasi var biraz.
Aksama yemek yapilacak dunku tursular kalkacak falan hala bir suru is var. Ve ben gelirken duramadim dolmalik biber aldim 4 kilo buzluga atmak icin dayaklik insanim ne dersimeyse
Ama ben su an ne yapiyorum oturmus hic isim yok gibi kahve iciyorum
Ben de seni görüyordum ama hiç öyle dikkatli bakmamıştım sadece etiketlere baktığına.Günlerdir sadece etiketlere cevap veriyordum canım, ilk defa bugün yazdım doğru düzgün...
Yok ya :) ne bir buçuğu bacım daha 6 aylık yavrucakCanım onun bebeği küçük daha seninki tahminimce 1 buçuğa yaklaşıyor ek gıda da alıyordur
Bugün itibarıyle de düzenli canlı derslerimiz başladı.Ben de seni görüyordum ama hiç öyle dikkatli bakmamıştım sadece etiketlere baktığına.
Öpüyorum herşey gönlünce olsun
Aynen aslında süt işi psikolojik bişeynasılmış minigin gelişimi
afiyet olsun canım kazasız belasız gitmişsnz ya şükür
hadi hyrlisi cnm çabucak iyileşir insAllah oğlun hiç birinize bulaşmamış olarak atlatırsnz insAllah
Degisiyor cnm diyet yapmazken de bazen sütüm az gelebiliyordu şu anlık şükür yetiyor zaten çok az beslenmiyorum salata ve su çok tüketiyorum
Çok zor ya hem çocuklara hem velilere. Böyle bir dünyaya çocuk doğurmak da işte ben gibi delilerin isteği galiba.Bugün itibarıyle de düzenli canlı derslerimiz başladı.
Bana Salıdan Cumartesiye kadar ders vermişler.
Yoğunluğumuz arttı.
Okulda ders anlatmak daha kolay idi
Bu sayfa ve menü sayfamızın ilk mesajlarında detaylar var canım, tekrar bakar mısınKızlar menü, spor, su bildirimi toplu olarak gün sonundamı bildirilecel??
"Olmasa bir dert, olsa bin dert" derler...Çok zor ya hem çocuklara hem velilere. Böyle bir dünyaya çocuk doğurmak da işte ben gibi delilerin isteği galiba.
Olsa dert olmasa dert...
Hepinizin Allah yardımcısı olsun.
Baktım sağol kaptanımBu sayfa ve menü sayfamızın ilk mesajlarında detaylar var canım, tekrar bakar mısın
Hoşbuldum haticecim umarım öyle olurhisgeldin canim ben hatice.
Hedef kilona burada sohbet muhabbet derken ulasiverirsin bile haberin dahi olmaz. 4 kilocuk neki verirsin hemecik.
oda dogru ama ben ortunmeye basladim su aralar uyaninca gece usumus oluyorum
kolay gelsin yazacaktim ama kurmussundur bile tursulari
cocuklar hafif geciriyor canim.
Kronik bir rahatsizliklari yoksa eger bunyelei saglam cocuklarin
vayyy eksiyle gelmissin.
Sonucta kv evi degilmi bi anne evini tutmaz
ayyy bende vallahi. En son kucugun 1 dersine giremedik artik buyugunkini daha onemli gordum. Su ara dersleri cogalti ogretmenlerimiz iyi de oldu
ins oyledir canim.
bende yoresel bir yemek herhalde dedim
evet baya zor girdik. Am girdik. Yine iyi gecen sene daha sikintiliydi
bizde yapabildigimz kadar yapariz nolmus yani.
Lezzeti guzel olsun yeter.
Cumaya hazirlik benimkide
hisgeldin canim.
Spor sahane bol yag yanmistir ins.
Nohutuda cok kacirma ki sislik olmasin
Alistim degisik bi durum. Sabah aksam mama gibi shenk iciyorum oglen isyerinden aldigim yemeklerin fotosunu atiyorum. Sundan ye bunu yeme bundan biraz daha al filan diyo ona gore yiyorum. Gun boyunca 2 litre kadar caylariyla su hazirlayip iciyorum. Tok tutuyor acikcasi. Ac hissetmiyorum motivasyondanmidir bilmem ama cok surdurulebilir bir sey degil. Bir ayda 8 kilo dedi. Bakalim sadece aksamlari icicem dedim ama sabah zaten kahvaltiya firsat olmadigindan sabahta iciyorum.hatırladım geçen aldığın gıda takviyesi gurubunu diyorsun , nasıl gidiyor alışabildin mi o tarz beslenmeye
Hosbuldum Amin canım sen de hosgeldin takima yeni görüyorum iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyorHoş geldin canım inşallah tez zamanda kavuşursunuz? Nasılsın?
U UcanSupurge eski üye canım seninle birlikte listedeydi aylarca..Hosbuldum Amin canım sen de hosgeldin takima yeni görüyorum iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor
Bende temizledikten sonra güneşte yumuşatıp atıyorum buzluğa, 1 gün yetiyor zatenSefan olsun yaparsın sonra canım eltim güneşte yumuşatıyormuş yanlış hatırlamıyorsam fazla yer kaplamasın diye
Günde kaç saat canım ?Bugün itibarıyle de düzenli canlı derslerimiz başladı.
Bana Salıdan Cumartesiye kadar ders vermişler.
Yoğunluğumuz arttı.
Okulda ders anlatmak daha kolay idi
Gelen yeni arkadaslar cok ya canim ondanTopikte mesleğin merak konusu, her gün 1 kez mutlaka soruluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?