- 7 Mart 2019
- 554
- 2.324
- 113
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.321
Canim 84.5 ile 2015 ikinci atamada atandim. Vakiflar Genel Müdürlüğü canim. Sanat eserleri birimKaç puanla atandın canım. Vakıf sanatları hiç duymadım canım. Ama hayırlı olsunsiyasi yerler zor kurtulmuşsun
senmi yemiyonliyodm yani yoksa birakicam diyeti artk bu ne yayeme yeme kilolar gene gitmesin cok moral bozucu
gaz da olabilir cnm, o da siskinlik sanci yaparBilemiyorum ki cnm karnım gergin ve kasılıyor sürekli arada sancilaniyor. İdrar yolu gibi değil ama yine de bilmiyorum
İnşallah cnm artık cumaya kadar inşallah duzelirim ödedim gider
Eşinin gelememesine üzüldüm cnmSelam kızlar kusura bakmayın uzun zamandan beri giremedim eve geldim esim gelemedi hala ne zaman geleceği meçhul moralim sıfır diyet moduna da giremedim sizden uzakta da biraz zormuş ya kendimi yine burda buldum
Tatlim sayfanin üstünde menü sayfasinin etiketi var,
Ayrıca menü sayfasinda ilk mesajda spor puanlari var
Baktım sağol kaptanım
Handandandan
22 Eylül Menü;
Kahvaltı↙ 11: 13
2 haşlanmış yumurta
1 orta dilim beyaz peynir
3 adet zeytin
5 tam ceviz içi
1 çorba kaşığı kadar kuru üzüm
2 çengel salatalık
1 küçük domates
Bolca Dereotu
Ara öğün Rezene çayı.
Akşam↙ 17:15
1 kase mercimek çorbası
1 tabak az zeytinyağlı pırasa
1 kase yoğurt
1 çay bardağı kadar taze üzüm
Ara öğün Rezene çayı.
Su 3.5 litreye tamamlanacak
İlk sayfa ilk mesajlarda tüm kurallar var demiştim canım
Sağol canim
Bize transfer olmak isteyen epey fazlaSağol canim6.takim giderken yanlislikla 9.basmisim pardon hemende gördün etiket yaptin
Takimimdan memnunum canim sagolBize transfer olmak isteyen epey fazla
Bende sende göz gezdiriyorsun diye düşündüm
Mezuniyet belgemEki Görüntüle 2694799
Yasamakguzel123 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (682. Etap) : 65,80
Bitiş Kilosu (692. Etap) : 56,80
Verilen Toplam Kilo : 9,00
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 13,68%
Toplam Süre : 9 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,52%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.000
Sevgili Yasamakguzel123 7 Temmuz 2020 (682. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 684. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 18 Eylül 2020 (692. etap) tarihinde toplamda 9 kilo vermiş olarak ve 56 kilo olan hedefini 92% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 687-689. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
Yok canim direk ayiklayip koydum.Öyle göründüğü kadar kolay değil canım hamurunun kıvamı inceliği şekli hiç riske atma
Eksiyle dönmüşsün süpersin
Bu yaz İzmir’e gitmedik ya benden mutlusu yok
Sefan olsun yaparsın sonra canım eltim güneşte yumuşatıyormuş yanlış hatırlamıyorsam fazla yer kaplamasın diye sen de öyle mi yapıyorsun geçen yıl kurutayım dedim burada gece gündüz sıcaklığı baya fark ettiği için çürüdü biberlerim ben de belki dondurucuya koyarım senin gibi
Mezuniyetin hayırlı olsun canım benim ❤Mezuniyet belgem
Darısı en kısa zamanda sizlerin olsun inşaallah ☺
Kaptanim gözündende hiç bir şey kaçmıyorBize transfer olmak isteyen epey fazla
Bende sende göz gezdiriyorsun diye düşündümdavet ettim
Teşekkür ederim canım. Darısı senin başınaMezuniyetin hayırlı olsun canım benim ❤
Günde 3 saat canım, 5 gün, 2'ser sınıf oluyor her derste.Günde kaç saat canım ?
Kolaylıklar diliyorum online da ayrı zor sınıf atmosferi farklı oluyordur
Gidip yazayım mademIyi akşamlar kızlar
Menü tablosuna bakacağım eksik varmı diye
3 ay mi bulsiciymis aman yarabbimSağol canım hepsi oldu 1 ay önce ama biri demiski 3 ay bulaşıcıdır hepsi panik maske mesafe devam uzaktan slmlastik evdekilerle
Hnm anladım canım hayırlı olsun. Orda mimar çalıştığını bilmiyordumCanim 84.5 ile 2015 ikinci atamada atandim. Vakiflar Genel Müdürlüğü canim. Sanat eserleri birim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?