- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.341
Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar herkese.
Kendimi bugün hiç iyi hissetmiyorum, hiç çalışmak gelmiyor içimden..
Zaten diyette sürekli yalan oluyor. Önceden en azından 2-3 günden sonra kaçamak yapardım şimdi 1 gün bile sürmüyor çok kötü bir istikrarsızlık var, bu durum canımı çok sıkıyor...
Dün akşama kadar gayet iyiydim akşam annem dolma yapmıştı yedim ee onu yiyince tabii devamı da geldi, bugün tekrardan başladım bakalım ne zamana kadar devam edecek o da..
bir tek sen böyle değilsin..Kendini sıkıntıya sokma..Ben mesela dün arkadaşım geldi hamur almış gelmiş e gel de kızartma bende makarna salatası yaptım bir demlik çay ohhh yedim gitti valla
Günaydın kızçelerr!
Hayırlı mutlu neşeli CUMAlar herkese...
Dün Ki Menüm ;
Sabah;
2 bardak süt
Öğle;
peynırlı sand
2 kasıl yourt
Akşam;
2 kase tarhana çorbası
Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar herkese.
Kendimi bugün hiç iyi hissetmiyorum, hiç çalışmak gelmiyor içimden..
Zaten diyette sürekli yalan oluyor. Önceden en azından 2-3 günden sonra kaçamak yapardım şimdi 1 gün bile sürmüyor çok kötü bir istikrarsızlık var, bu durum canımı çok sıkıyor...
Dün akşama kadar gayet iyiydim akşam annem dolma yapmıştı yedim ee onu yiyince tabii devamı da geldi, bugün tekrardan başladım bakalım ne zamana kadar devam edecek o da..
gerçekten ya ne büyük değişimler var... Ben bu hafta pek kilo veremedim 2 gün içkiyi, mezeyi biraz fazla kaçırdım ama biz de yapacağız...
İnş cnm yaa bu kadar buyuk olmasada olur walla sole az bıseyde yeter bana:44:
Selam kızlar ben 8.takımdan Naz, kardeş takım oluyoruz sanırım biz.Bizim takımda konuşucak biri olmadığında buralarda gezinmem sorun olurmu
Ben muhtemelen yarın yada 2 gün sonra lahana çorbası diyetine başlamayı düşünüyorum. 1 haftada 5-6 kiloyu çok rahat verdiriyormuş. Annem gençliğinde bu diyeti yapmış. 4 günde 3 kilo vermiş. Çorba ne kadar içilirse o kadar kilo verdiriyormuş. Siz bu diyet hakkında ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?