Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar herkese.

Kendimi bugün hiç iyi hissetmiyorum, hiç çalışmak gelmiyor içimden..

Zaten diyette sürekli yalan oluyor. Önceden en azından 2-3 günden sonra kaçamak yapardım şimdi 1 gün bile sürmüyor çok kötü bir istikrarsızlık var, bu durum canımı çok sıkıyor...

Dün akşama kadar gayet iyiydim akşam annem dolma yapmıştı yedim ee onu yiyince tabii devamı da geldi, bugün tekrardan başladım bakalım ne zamana kadar devam edecek o da..

bir tek sen böyle değilsin..Kendini sıkıntıya sokma..Ben mesela dün arkadaşım geldi hamur almış gelmiş e gel de kızartma bende makarna salatası yaptım bir demlik çay ohhh yedim gitti valla

Günaydın kızçelerr!

Hayırlı mutlu neşeli CUMAlar herkese...

Dün Ki Menüm ;

Sabah;

2 bardak süt

Öğle;

peynırlı sand
2 kasıl yourt

Akşam;

2 kase tarhana çorbası

bir tek sen böyle değilsin..Kendini sıkıntıya sokma..Ben mesela dün arkadaşım geldi hamur almış gelmiş e gel de kızartma bende makarna salatası yaptım bir demlik çay ohhh yedim gitti valla

Diyete başladığım gün çok kararlı oluyorum ama akşam vakitlerinde çok çabuk pes ediyorum dün sabah öğle menüm çok iyiydi akşam eve gittim dayanamadım yaa, böyle giderse eski kiloma çıkacağımmm

Günaydın kızçelerr!

Hayırlı mutlu neşeli CUMAlar herkese...

Dün Ki Menüm ;

Sabah;

2 bardak süt

Öğle;

peynırlı sand
2 kasıl yourt

Akşam;

2 kase tarhana çorbası

mursh sen bu menülerle nasıl kilo vermiyorsun menülerin çok güzel, ben kaçamak yapınca doysam bile gözüm aç sanki evdeki herşeyi silip süpürmek istiyorum içimde bir canavar var gibi

*** 9. Takım 273. Etap Sonuçları ***

Fadime0295,5/95/ 0,5/%0,52)
Mursh85/84,8/0,2 /%0,24)
Nora69,9/69,9/0,0/%0,00)
antsibel65) geri dönmek üzere ayrıldı
taçsızprenses78,6/78,3/0,3/%0,38)
buk@108,7/108,7/0,0/%0,00)
rdlpstck (54,8) geri dönmek üzere ayrıldı
magnum_opus(87,2 /86,9/0,3 /%0,34)

9.Takım Toplam % 0,16

Ahh cnmm keske kılo bıldırımınıde yapsaydın goremedım ben senın kılonu aynı gectım artık.Bendede ynı durum var bı gun cok ıyı bı gun rezaletım onun ıcınce kılo veremıyorum malesef

İnş cnm yaa bu kadar buyuk olmasada olur walla sole az bıseyde yeter bana:44:

sanırım senin benim kadar çok fazlan yok... Kolayca verirsin umarım yani veririz :)

benim de öyle 36 beden olma hayallerim yok. Kilolu kadın ne kadar çekici değilse, çiroz gibi zayıflar da bana bir o kadar itici geliyor. Bence biraz balık etli olmak lazım. Ben şu anda 46-48 bedenim. 40 beden olsam yeterde artar bana... Olmadı 42 de olur :)

Hepimizin çok yüksek hedefleri yok ama yine de veremiyoruz ne kadar doğru bilmiyorum ama Özgü Namal detoks diyetiyle 1 hafatada 5 kilo vermiş, ben de bi 5 kilo versem yeter bana ama o 5 kilo nerdeyse 2-3 aydır veremedim bir türlü sorun nerde anlamadım önceden spor yapardım ama şimdi cnmm hiç istemiyor..Sadece 5 kilocuk ama olmuyor 1-2 gün sonra yine yemeklere çikolata gofrete saldırıyorum.

murshum kusura bakma ya unutmusum tamamen kilo bildirmeyi heves meves kalmayınca unutuyorum ama zaten bir değişiklik yok aynı yerimde sayıyorum maalesef.

Ben muhtemelen yarın yada 2 gün sonra lahana çorbası diyetine başlamayı düşünüyorum. 1 haftada 5-6 kiloyu çok rahat verdiriyormuş. Annem gençliğinde bu diyeti yapmış. 4 günde 3 kilo vermiş. Çorba ne kadar içilirse o kadar kilo verdiriyormuş. Siz bu diyet hakkında ne düşünüyorsunuz?

Selam kızlar ben 8.takımdan Naz, kardeş takım oluyoruz sanırım biz.Bizim takımda konuşucak biri olmadığında buralarda gezinmem sorun olurmu

Bu günkü menüm;

sabah: 30 gr peynir, domates, 75 gr ekmek

ara: 70 gr üzüm

öğle: 200 gr dilme fasulye yemeği, 200 gr yoğurt 75 gr ekmek

ara: 1 küçücük elma

akşam: 1 yemek tabağı yayla çorbası, 25 gr ekmek

ara: 100 gr muz

Canım beraber yapalım mı ne dersin, böyle birşeylere ihtiyacım var benim, bu diyetle en azından 3-4 kilo bile versem sanırım gerisi gelir... Bir araştırayım netten bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…