Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yarin yapma canim dinlen fitik dendimi artik fitik oluyorum
Öyle yaparım artık daha fazla ağrı artarsa kotu benim için tek çare fizik tedavi 15 seanslik oluyor
Sağol canım eşime ağrı kesici krem sürdürdüm hafifledi gibi yarina gecer inş
Geçmiş olsun canım bende de fıtık var dün bende sporda zorladım sanırım bugün çok ağrıdı belim
Sağol canım sanada geçmis olsun

Direniyorum tamda gözümün önünde
Çok canın çekiyorsa gündüz erken saatte ye canım fazla zorlama kendini ufak tefek şeyler için abartmadığın ve sürekli hale getirmediğin sürece bi şey olmaz
sabiti eksiyi bırak artıdan düşemiyorum günlerdir. Niye böyle oldu anlamıyorum. Uykusuzluktan mi acaba insanın siniri bozuluyor. 1 hafta artı görmek otomatik olarak 2 hafta geri götürüyor seni
Uykusuz olduğum sabahlar artı 2yi bile gördüm olabilir yorgunluktan uykusuzluktan

sabiti eksiyi bırak artıdan düşemiyorum günlerdir. Niye böyle oldu anlamıyorum. Uykusuzluktan mi acaba insanın siniri bozuluyor. 1 hafta artı görmek otomatik olarak 2 hafta geri götürüyor seni
Evet ya artı görmek gerilemekten baska bi sey değil

Kizcen nasıl oldu annesi ❤

Sen kesin görürsün canm ben 79.7yim. Bu hafta Hafizeyi yeneyimde haftaya senle kapışalım ne dersin

sanada gecmis olsun canim. Kas yapalim derken goz cikarmamak lazim dikkat edin aman

Elma yesildi canim.
Ama uzum siyah kizlar yemiyorlar cekirdekli diye pek almiyorum. Ama daha dikkat ediyim miktari azaltirim en azindan
Siyah üzüm çok faydalı çekirdekleriyle birlikte ve kalorisi az bence yiyebilirisin

Değil canım hatta kalori açığım bile var

Bence miktar gayet yeterli emziriyorum canım 1,5 yaşında kızım var günlük 1400 kalori mantığıyla gidiyorum kalori açığım bile oluyor

Canım iş ortamını bilemiyorum ama ben çalışırken kendime tabak yapardım şimdi çok güzel bölmeli kutular da var, yiyebileceğin bir ortamın varsa şipşak yersin 1 dilimle gayet güzel olur

Aşkımsın çikolata demek istiyorum onsuz bir ben olamaz

Kahvaltın yetersiz olmuş canım.

Ara öğünde de bir şeyler atıştırabilirsin canım kuruyemiş olabilir akşam yemeğinde de 5 6 kaşık biraz fazla olabilir.

MENUM:

10:30 yarım yumurta, 2 lokma ekmek

11:30 kahve yanına 1parca bitter

13:30 1 bardak sut ileyulaf, 10 badem

16:30 kahve

18:30 1 palamut, yarım sogam, 1 turşu, bol Salata

2.5 lt Su
Spor yok

Kahvaltı yetersiz geldi bana. Balığı da ekmeksiz yediysen bravo canım asla yapamadığım şeydir
23 Eylül

11.00
2 yumurta
Domates
Salatalık
3 yk şakşuka
1 kk peynir
2 tb ekmeği

15.00
1 tane muz
1 avuç çiğ kuruyemiş

18.00
büyük kase tonbalıklı salata
2 tb ekmeği
1 kase yoğurt

su 1 lt
spor yok
Ekmeklerini azaltabilirsen çok iyi olur canım özellikle de akşamları

İyi geceler kızlar sabah kahvaltı yaptık kızımı anneme bıraktık çarşıya gittik aylar sonra ehliyetimi almaya gittik işlemler için bklm bı kaç güne elimde olur artık şükür oran çıkınca annemlerde aksamladik evde geldik marketten alınan ufak tefek vardı yerleştirdim yarına annemlerle yengemler gelecek yaş pasta yapiordum oğlum durmadı şimdi onu emziriyorum menümü de iyice geç olmadan yazayım alintılarımi müsait olunca yanıtlarım artık sizler nasılsınız

Hayırlı geceler hanımlar
Hayırlı geceler cnm. Aynı şekilde artık okullar başladı. Eba ya girmeye çalışıyoruz. Ödevler yapılıyor saatlerce. Dersleri takip ediyorum. Bi yandan hala kiralık ev arıyorum bi yandan da kışlık hazırlıklarına uğraşıyorum artı misafirlerim oluyor. Öyle cnm yoğunluk bitmiyor
tami tamina torpil iste icerde adami olanlari almissiniz adamin yoksa yerin de yok
ahretligim Lusi de satti beni sonradan onu yenecegimi dusununce zaar
takilirim ben buralarda kimsenin yerinde gozum yok
Cnm nasılsın?
Gel sende topigimiz çok aktif ve başarılı maşallahı var.

Arkadaşlar hiç vucut ölçülerinizi alıyor musunuz? Benim hamile kalmadan ve hamilelik sürecim boyunca ve sonrası da dahil 3 yıllık süreçte hepsini kaydediyorum bence bu çok önemli tartıda bazen artıları görebiliriz ama bu gerçeği yansıtmayabilir ama ölçü yalan söylemez size şiddetle tavsiye ediyorum.

Ne güzel tutturmuş gidiyorduk ya

Bilmiyorum aklıma başka bi şey gelmiyor. Aşırı bi şey yediğim de yok kaç gündür.dün artı 2 gördüm
Bende öyleydim bu hafta regl den dolayıdır benim. +2 kiloydum ya bi türlü inmedi. Öyle diyet modunda da geçirdim eksi gelmedi bi türlü.

Aksi gibi North River ile yaristayiz.
Canım senin yol ödemin gitti mi. Nasıl gidiyor diyet. Bu haftanın galibi belli seni şimdiden tebrik edebilirim.

Bende onu düşünüyorum bu hafta hiç kaçamak yapmadım spor yapmaya çalıştım emziriyorum bide neden düşmüyor düşmediği gibi sabah kalktığımda +509 gelmiş anlamadım sinirlerim bozuluyor iyice ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…