- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.641
Al kediden de o kadarsabiti eksiyi bırak artıdan düşemiyorum günlerdir. Niye böyle oldu anlamıyorum. Uykusuzluktan mi acabainsanın siniri bozuluyor. 1 hafta artı görmek otomatik olarak 2 hafta geri götürüyor seni
Öyle yaparım artık daha fazla ağrı artarsa kotu benim için tek çare fizik tedavi 15 seanslik oluyorYarin yapma canim dinlenfitik dendimi artik fitik oluyorum
Sağol canım eşime ağrı kesici krem sürdürdüm hafifledi gibi yarina gecer inşharika bir menu bence. Sadece kahvaltiyi cesitlendirebilirdin canim
guzel bence canim. Sporda gayet guzel
ameliyat icin yasin genc canim.
İns hareketlerin faydasi olur..
aksamki bittere gerek yokmus sanki canim. ama guzel menu
yemegini severim.canim. ama yagsiz tuzsuz kavurup yiyemedim pek severek
tartiya yaklasiyoruz lahana sislik yapmazsa gerisi guzel canim
guzel bence canim
yorgunluk fena birsey. O bendede oluyor ki benimko eziyetli bir.cocuk.degil gayipten sesler duyuyorum
alakasini bilemiycem ama lokum kucukse sikinti degil canim guzel menu
gecmis olsun canim. Terliyorsundur bide usutmuste olabilirsin
guzel olmus bence canim.
Mercimek yemegini.nasil yapiyorsunki
3 teki ogunune biseyler daha ekleseynissin keske zaten gunu erken kapatmissin canim
arkadasim bisey yemiyorsun diyecektimki mide bulantin geldi aklima.
Ama gercekten cok az ve yetersiz besleniyorsun bence
Omlet doyurdu daha bisey yiyesim gelmedi canim. Yesillikte yoktu evde pazara gitmem laxim
Sağol canım sanada geçmis olsunGeçmiş olsun canım bende de fıtık var dün bende sporda zorladım sanırım bugün çok ağrıdı belim
Çok canın çekiyorsa gündüz erken saatte ye canım fazla zorlama kendini ufak tefek şeyler içinDireniyorumtamda gözümün önünde
Uykusuz olduğum sabahlar artı 2yi bile gördüm olabilir yorgunluktan uykusuzluktansabiti eksiyi bırak artıdan düşemiyorum günlerdir. Niye böyle oldu anlamıyorum. Uykusuzluktan mi acabainsanın siniri bozuluyor. 1 hafta artı görmek otomatik olarak 2 hafta geri götürüyor seni
Evet ya artı görmek gerilemekten baska bi sey değilsabiti eksiyi bırak artıdan düşemiyorum günlerdir. Niye böyle oldu anlamıyorum. Uykusuzluktan mi acabainsanın siniri bozuluyor. 1 hafta artı görmek otomatik olarak 2 hafta geri götürüyor seni
Kahveyi normalde öğlen içiyorduk da bebem durmadı bugün akşama kaldı yoksa dediğin gibi olacaktıLokumu öğlen kahveyle göm diyeceğim ama koruma seninki demiyorum
Sen kesin görürsün canm ben 79.7yim. Bu hafta Hafizeyi yeneyimde haftaya senle kapışalım ne dersinAfiyet olsun canım bitter çikolata fazla değil mi
Afiyet olsun canım gayet güzel bende erken yiyebilsem böyle yapardım
Afiyet olsun kahve yanındadır o lokum. Benimde hep gözüm takılıyor şeytan kış kış diyorum
Afiyet olsun canım gayet güzel
Akşam yemeği yemedin mi canım
Pirinç pilavı olmasa daha iyimiş afiyet olsun
Afiyet olsun canım
79.2 umutla bekliyorum basıl olduysa bugün +geldi normalde düşerim diye bekliyordum. Sen kaçsın canım
Siyah üzüm çok faydalı çekirdekleriyle birlikte ve kalorisi az bence yiyebilirisinsanada gecmis olsun canim. Kas yapalim derken goz cikarmamak lazim dikkat edin aman
Elma yesildi canim.
Ama uzum siyah kizlar yemiyorlar cekirdekli diye pek almiyorum. Ama daha dikkat ediyim miktari azaltirim en azindan
Değil canım hatta kalori açığım bile varAfiyet olsun canım bitter çikolata fazla değil mi
Afiyet olsun canım gayet güzel bende erken yiyebilsem böyle yapardım
Afiyet olsun kahve yanındadır o lokum. Benimde hep gözüm takılıyor şeytan kış kış diyorum
Afiyet olsun canım gayet güzel
Akşam yemeği yemedin mi canım
Pirinç pilavı olmasa daha iyimiş afiyet olsun
Afiyet olsun canım
79.2 umutla bekliyorum basıl olduysa bugün +geldi normalde düşerim diye bekliyordum. Sen kaçsın canım
Bence miktar gayet yeterli emziriyorum canım 1,5 yaşında kızım var günlük 1400 kalori mantığıyla gidiyorum kalori açığım bile oluyorSagol cnm aynen 2 saniyelik bi olaydı 3 borcam da ici gider insanın ya supur supur bitmemisdir
Bence kendini bukadar yorma cnm hersey mukemmel olmak zorunda degilki basta bende oyleydim bekarken herseye yetisiyordm tabi smdi bebekle calismasam bile bazen oyuncaklarni toplamiyorm yarina birakiyorm nolcak sanki veyatta evi hergun asla supurmedim biraz kirlenmdikten sonra supurmenin amaci ne ki. Stress butun hastaliklarin başı biraz sal kendini rahatla bence. Yemek konusunda annen yardım ediyormus zaten esinlede konusup enazindan isten sonra 1 saat cocuklarla o ilgilense sen kendine zaman ayirsan bunu rituel haline getirseniz ne guzel olur senin icin.
Afiyet olsm cnm kahvaltida 2 yumurta ve 2 dlm ekmek cokmu bilemedm
Afiyet olsun gayet hafif
Guzel cnm afiyet olsn
Aksam 4 yk bulgur pilavi miktari cok sanki haftasonu olabillr ama haftaici 2 yk yeterli, bu arada bebegn varmi emziriyorsan falan durum degisebilr
Guzel hafif olmus, lahana sislik yapmaz umarm yarn yeme bence kapuska kaldiysa
Afiyet olsn cnm guzel olmus aksam cok az nedn emziriyoran sutunu etkilemesn salata bari ekleseydin
Benimkide cok aglak bebekti hep kuckta gezmek isterdi istedigi olmayinca aglardi hep smdide ayni oyun oynarken bile biseyi yapamasn hemen bi aglama gelir
Guzel afiyet olsn koruma menusu olark hele super
Guzel afiyet olsn yarn mercimek yeme cnm siskinlik yapmasn tartiya
Aksam neden bisey yok oglende bos bide gece yatiyorsun nasıl yaşıyorsun
Bulgur pilavi miktari cok cnm onun disinda guzel afiyet olsun
Canım iş ortamını bilemiyorum ama ben çalışırken kendime tabak yapardım şimdi çok güzel bölmeli kutular da var, yiyebileceğin bir ortamın varsa şipşak yersin 1 dilimle gayet güzel olurben normalde 2 dılım cavdar ekmegı haslanmıs yumurta peynır faln yıyorum calıstıgım ıcın hızlı yıyeyım dıye yumurtayı ya da peynırı o ıkı ekmegın arasına koyuyorum ekmegı makınada ısıtıyorum nıye kalorısı yukseldı kı bunun ben zaten bırsey yıyemıyorum ne yıcem ben
Aşkımsın çikolata demek istiyorumZipor menü şahane
Çikoçiko lala çikoçikotata çikola çikola çikolata diye bir şarkı dilimde peydah oldu
Çok beğendim kuymağı ekseksekstra beğendim
Çok güzel
Lokumu öğlen kahveyle göm diyeceğim ama koruma seninki demiyorum
Züper züper
Köz bamya ve maydanozlu yoğurt nedir ?
Taş gibisin yeter artık
Çok iyi
Çok iyi
Kucağımdan hiç inmiyor hiçbir şey yemiyor. Çok huzursuzEvet ya artı görmek gerilemekten baska bi sey değil
Kizcen nasıl oldu annesi ❤
Kahvaltın yetersiz olmuş canım.22 Eylül
Saat 11
Peynirli omlet
Domates - yeşillik
Süt
Saat 15
Bir avuç badem fındık
Saat 18
Bi kase bol ekşili salata
5 kanat
Su 2lt
23 Eylül
Saat 10
Türk kahvesi
Saat 13
Yarım yumurta
Saat 15
1,5 hamburger köftesi+ marul + domates
1 avuç leblebi
Saat 18
4 kaşık yoğurt+ 1 kaşık chia+ 1 kaşık keten tohumu+ çeyrek şeftali
2 haşlanmış bol baharatlı yumurta
Su 2 lt
23 Eylül menüm
Kahvaltı 12.00
1 yumurta omlet
1 dilim ekmek
Yarım Kk peynir
ara öğün 14.30
Tük kahvesi
Rezene
akşam 18.30
Yarım kepçe mercimek çorbası
5 K bulgur pilavı
6 K türlü
Bir kase cacık
Salata
su 2 litre daha da içerim
Spor; 15 dakika Leslie puan 45 @Pnrrr-20
MENUM:
10:30 yarım yumurta, 2 lokma ekmek
11:30 kahve yanına 1parca bitter
13:30 1 bardak sut ileyulaf, 10 badem
16:30 kahve
18:30 1 palamut, yarım sogam, 1 turşu, bol Salata
2.5 lt Su
Spor yok
Ekmeklerini azaltabilirsen çok iyi olur canım özellikle de akşamları23 Eylül
11.00
2 yumurta
Domates
Salatalık
3 yk şakşuka
1 kk peynir
2 tb ekmeği
15.00
1 tane muz
1 avuç çiğ kuruyemiş
18.00
büyük kase tonbalıklı salata
2 tb ekmeği
1 kase yoğurt
su 1 lt
spor yok
Ne güzel tutturmuş gidiyorduk yaAl kediden de o kadar
Bilmiyorum aklıma başka bi şey gelmiyor. Aşırı bi şey yediğim de yok kaç gündür.dün artı 2 gördümUykusuz olduğum sabahlar artı 2yi bile gördüm olabilir yorgunluktan uykusuzluktan
Hayırlı geceler cnm. Aynı şekilde artık okullar başladı. Eba ya girmeye çalışıyoruz. Ödevler yapılıyor saatlerce. Dersleri takip ediyorum. Bi yandan hala kiralık ev arıyorum bi yandan da kışlık hazırlıklarına uğraşıyorum artı misafirlerim oluyor. Öyle cnm yoğunluk bitmiyorKizlar iyi aksamlar. Bugun hic mesaj birikmiyor. Sayfayi gectim mesaj yok.
Nazarmi degdirdik yetisemiyoruz derken
Bugun 2 odanin camlarini sildim ev supur sil yaptim. Tabi aksama kadar surdu aralarda kuzlarla canli ders arti odevleri tekrarlari ve hazirliklari . cocuklar kolay kolay anlayamiyorlar destek cikmazsan.
Sizler neler yaptiniz. Menumude yaziyim unutmadan
Cnm nasılsın?tami tamina torpil iste icerde adami olanlari almissinizadamin yoksa yerin de yok
ahretligimLusi de satti beni sonradan onu yenecegimi dusununce zaar
takilirim ben buralarda kimsenin yerinde gozum yok
Bende öyleydim bu hafta regl den dolayıdır benim. +2 kiloydum ya bi türlü inmedi. Öyle diyet modunda da geçirdim eksi gelmedi bi türlü.Ne güzel tutturmuş gidiyorduk ya
Bilmiyorum aklıma başka bi şey gelmiyor. Aşırı bi şey yediğim de yok kaç gündür.dün artı 2 gördüm
Bende onu düşünüyorum bu hafta hiç kaçamak yapmadım spor yapmaya çalıştım emziriyorum bide neden düşmüyor düşmediği gibi sabah kalktığımda +509 gelmiş anlamadım sinirlerim bozuluyor iyice yasabiti eksiyi bırak artıdan düşemiyorum günlerdir. Niye böyle oldu anlamıyorum. Uykusuzluktan mi acabainsanın siniri bozuluyor. 1 hafta artı görmek otomatik olarak 2 hafta geri götürüyor seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?