- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.661
Motivasyonunu düşürme canım, dedim ya ben de geçenlerde sabah kalktım 65.3 geldim şok oldumBilmiyorum aklıma başka bi şey gelmiyor. Aşırı bi şey yediğim de yok kaç gündür.dün artı 2 gördüm
Yoğun bir gün olmuş abla ellerine sağlıkYine bizim gece kuslari ayakta
Bugün gidip şişe aldim
Öğlen cocuklar geldi
Kalan domatesleri hallrttim
Aksamda gorumcemler kv gil, cocuklar yemekte burdalardi
Yoruldum baya
Yapmak gerekiyor aslında hiç almıyorum ölçülerimiArkadaşlar hiç vucut ölçülerinizi alıyor musunuz? Benim hamile kalmadan ve hamilelik sürecim boyunca ve sonrası da dahil 3 yıllık süreçte hepsini kaydediyorum bence bu çok önemli tartıda bazen artıları görebiliriz ama bu gerçeği yansıtmayabilir ama ölçü yalan söylemez size şiddetle tavsiye ediyorum.
sen ye canım. Çok kısmaya başladın yanlış bu.
Ne iş yapıyordun sen
ikinize toptan cevap verıyım yavruslarım cıceksepetı musterı temsılcılıgı yapıyorum destek ekıbındeyım 9 saat pc bsındayım 10 ar dakıka molalarım 25-30 dk(yogunluga gore) yemek molam var gndeortalama 120 cagrı alıyorum bu da en az 7 saat telefonda konusmama denk gelıyor yanı su ıcebılırsem sukredıyorum kenardan koseden bırsey yıyebılme sansın yok zaten sureklı konusuyorsun ve agzın dolu konusamazsın durum bu destek suresının bıtmesını beklıyorum ben cok yoruldum cıkıcam dıyemıyorum cunku boyle arada benı cagırsınlar ıstıyorum homeoffıce iş buyuk bır artı bu donemde her ne kadar zor olsa da dayanıyorum bu yuzdenCanım iş ortamını bilemiyorum ama ben çalışırken kendime tabak yapardım şimdi çok güzel bölmeli kutular da var, yiyebileceğin bir ortamın varsa şipşak yersin 1 dilimle gayet güzel olur
Canım kaçamak yapmadan haftayı tamamlamak istedim bakalım nasıl olacak diye eski olmadığı gibi bide +500 dü sabah şimdi hiç yemem cumaya kadar denicem böyle bakalım nerde yanlış yapıyorum onu bulmaya çalışıyorumÇok canın çekiyorsa gündüz erken saatte ye canım fazla zorlama kendini ufak tefek şeyler içinabartmadığın ve sürekli hale getirmediğin sürece bi şey olmaz
Uykusuz olduğum sabahlar artı 2yi bile gördüm olabilir yorgunluktan uykusuzluktan
Valla bana uyar. Ben bu haftayı kaçamaksıx kapatocam inşallah bakalım ne olacak ama sanmıyorum düşeceğimi şu 78 i kırarsamdevamı gelecek inanıyorumSen kesin görürsün canm ben 79.7yim. Bu hafta Hafizeyi yeneyimde haftaya senle kapışalım ne dersin
Geçmiş olsun cnm. Bu çocuklara ne oluyor benim kızımda dün gece kustu. Ateşi var ve ishal. Şimdi zor uyuttum. İnşallah gece rahat rahat uyurKucağımdan hiç inmiyor hiçbir şey yemiyor. Çok huzursuz
Afiyet olsun o zaman vanım. Ben tatlıyı hayatımdan tamamen çıkarttığım için öyle didimmmDeğil canım hatta kalori açığım bile var
Benimde aynı çok az uyuyorum hiç dinletemiyorum sürekli kucağımda ağlıyor Omu yapıyor acabaKucağımdan hiç inmiyor hiçbir şey yemiyor. Çok huzursuz
mangal degil cnm ama disarda ysptim pizza tavasindaDisarda mangalda falanmi yapacaksiniz abla.
Evdeyse baya batiyor heryer ya.
Kolay gelsin
almanya cnmcanım sen nerede yaşıyorsun yurtdışı mı? Saturn hiç duymadım
kaç senedir ogrenemedinmiyan tarafdakiler kim niye cagiricaksiniz
basiniz sagolsun cnm Allah rahmet eylesinhayirli gunler herkese
dun kotu bi haber aldik
gelinimizin dedesi vefat etmis
kovide yakalanmisti ama atlatmisti
virus yuzunden organlari zarar gormus kalbi durmus
cenaze evine gidip geliyorul
marka degil cnm dükkanın adibir marka hiç duymadım Türkiye abla . Bende porsiyonlik küçük yaparim rahat oluyor
bahceler yan yana olunca mecbur öyle oluyor cnmabla seninde yandakiler herşeyin içinde ya
gorumcemler +kv gil :))Yan taraftakiler kaynanan falan mı
deşelim deşelimDeşmim sağolunher halimize şükür
tatlim son zaman cok yordun kendinibu ara benim enerjim düşüyor , mevsim dönümü çarpması ve ağrılar sağ olsun hele de bu saatlerde hiç gücüm kalmıyor sanki , müzik dinlemeye başlasam iyi olacak o yüzdennnn hadii danssss
maddi mecburiyetin yoksa bu kadar zorlama kendini cnmSelam kizlar servisteyim sizinleyim.
Derdimi dokup rahatliyayim biraz. Calisan arkadaslar nasil yetisiyosunuz herseye. Ben artik cok yoruldum. Evde cani daralan ben isten cikip aksama kadar yattigimi hayal eder oldum. 6 bucukta kalk kahvaltiyi hazirla anneme sadece cocuklar yumurtami ister kizartmami o isi birakiyorum. 7 bucukta servise yetis 8 de mesai baslar 6 ya kadar cilginlar gibi hesap yapip 6 bucukta evde oluyorum. Kafam bi dunya stres yorgunluk ne ararsan var. Basliyor aksam yemegi telasesi. Annem arada nohut kuru filan taze fasulye gibi kolay yemekler varsa yapar onun bende yanina pilav vs. Onun disinda 2 saatte yemek cikartiyorum. Camasir bulasik bide her aksam supururum evi iyi bi sarzli supurge aldimda kablo derdim yok. Simdi bide uzaktan egitimcicuklarin odevlerini takip edip cikti alip getirme bende odevleri yaptirma babamizda allahtan. Yatmadan her aksam bilgisayarlarini tabletlerini ders programina gore kitaplarini defterlerinj hazirliyoruz cocuklarla. Giyecekleri kiyafete kadar hazir birakiyorum yeterki derslerini aksatmasinlar. Hersey mukemmel olsun istiyorum olmayinca geriliyorum. Ve cok yorgunum kendime bir dakika ayiramaz oldum. Bi arkadasla kahve icmeyeli epey oldu. Bide annemin kaynanamin kis hazirliklari bitti cok sukur ama bende bitmisim bu arada. İsyerinde klasik giyinmek zorundayim topuklular filan artik pijama terlik takilmak istiyorum. Arada yardima birini alayim diyorum ama cocuklar oyle aktiflerki evde her aksam arka toplamam gerekiyor. Yardimciyi bekleyecek gibi degil yani. Bana bi akil verin kizlar cok tez canliyim yapilacak bisey varsa aninda yapilacak.
erkek cocuklari 12 yasindan sonra cabuk gelisiyolar cnmkızlar neden daha alımlı ya Kuzey le kuzeni yanyana gelse bizimki daha çocuk kuzeni bildiğin genç kizliga gider gibi halbuki Kuzeyden 8 ay küçük
senden sonra takimin kapisini zincirlerle kilitliceztami tamina torpil iste icerde adami olanlari almissinizadamin yoksa yerin de yok
ahretligim @Lusi de satti beni sonradan onu yenecegimi dusununce zaar
takilirim ben buralarda kimsenin yerinde gozum yok
gecmis olsun cnm yarina gecer insallahBugün spor sonrası belimde ağrı başladı ani bi hareket yaptım galiba fitik olan tarafım bide
Yatıyorum uyumadan esime agri kesici krem surdurcem
yag surmedikten sonra sorun olmaz, ha tost yapip yemişin, yada yumurta peynir 2 dil. Ekmek yemişin... Ayni sey cnmben normalde 2 dılım cavdar ekmegı haslanmıs yumurta peynır faln yıyorum calıstıgım ıcın hızlı yıyeyım dıye yumurtayı ya da peynırı o ıkı ekmegın arasına koyuyorum ekmegı makınada ısıtıyorum nıye kalorısı yukseldı kı bunun ben zaten bırsey yıyemıyorum ne yıcem ben
Senin metona guveniyordum bensabiti eksiyi bırak artıdan düşemiyorum günlerdir. Niye böyle oldu anlamıyorum. Uykusuzluktan mi acabainsanın siniri bozuluyor. 1 hafta artı görmek otomatik olarak 2 hafta geri götürüyor seni
Oyy artı geldiysen yapma tabii canım. Çok fazla sıkınca koruma döneminde her şeye saldırıyor insan o yüzden genel olarak birkaç kaçamağın zararı yok diye düşünüyorum. Ama artı geldiğine göre bi yerlerde yanlışlık var. Lokum cumayı beklesinCanım kaçamak yapmadan haftayı tamamlamak istedim bakalım nasıl olacak diye eski olmadığı gibi bide +500 dü sabah şimdi hiç yemem cumaya kadar denicem böyle bakalım nerde yanlış yapıyorum onu bulmaya çalışıyorum
Geçmiş olsun canım kıyamam kuzucuğaGeçmiş olsun cnm. Bu çocuklara ne oluyor benim kızımda dün gece kustu. Ateşi var ve ishal. Şimdi zor uyuttum. İnşallah gece rahat rahat uyur
Kızım hiç durmadı şey yapamadım canım bu hafta böyle geçecek gibiKahvaltın yetersiz olmuş canım.
Ara öğünde de bir şeyler atıştırabilirsin canım kuruyemiş olabilir akşam yemeğinde de 5 6 kaşık biraz fazla olabilir.
Kahvaltı yetersiz geldi bana. Balığı da ekmeksiz yediysen bravo canım asla yapamadığım şeydir
Ekmeklerini azaltabilirsen çok iyi olur canım özellikle de akşamları
Sağol cnm inşallah. ❤Geçmiş olsun canım kıyamam kuzucuğainşallah rahatça uyur da iyileşir hemen
Haklisin canim bende oyle olsun istiyorum ama o kivama gelemedim. Annem 70 yasinda oturdugu yerde seker tansiyon disinda problemi yok ama ona is yaptirmak pek icime sinmiyor. Cocuklar free ozguven tavan hic takmiyorlar beni biraz acindiriyorum kendimi o da bir gun suruyor. Gizliden is yerinden canli derslerine girdim bugun kontrol icin bi baktim oglan pijamalarla gulermisin aglarmisin. Tabi pijama oldugunu ben biliyorum normal tisort gibi. Bu benim icin buyuk problem mesela boyle seyler yapmamalilar. Yataklarini toplamaya baslamadilar her aksam soyluyorum anneannenize birakmayin diye. Banyolarini bu yaz kendileri yapmaya basladilar buyuk yuk kalkti ustumden. Cocuklarin islerini gormem hayatlarini kolaylastirmam buyuk hata biliyorum. Surekli sen basaramazsin mesaji veriyorum cocuklara farkindayim ama tutamiyorum kendimi. Birini beni tutmasi lazim.rahatlatacagini.dusunursen anlat dinleriz canim.
Fitigin nasil oldu
muzik candir abla patlat bi mezdeke
anladim canim. Ben sistemi bilmiyorum hergun gidiliyor sanmistim
ben bugun kizlarla bi tur dokturdum
Her seye yatismeye calisma canim.
Annen hasta falan degilse en azindan yemek konusunda yardimci olsa sana guzel olur.
Sizinle mi yasiyor yoksa cocuklara bakmayami geliyor annen.
Birak ev 2 yada 3 gun daginik dursun. 4. Gun topla. Cocuklara gorevler ver en azindan kendi dagittiklarini toplasinlar canim. Ben surekli evde oldugum halde yetisemiyorum 3 cocuga. Artik herkes kendi daginikligini topluyor bende 2 yada 3 gunde dipli topluyorum tamam.
Kim gelip aaa ne guzel ev hanimi toplu temiz diye hediye veriyor yada tebrik ediyorki bizi.
Sen beden ve ruh sagligini dusun.
Hele pandemi.doneminde misafir derdi de yok en yakinlarimiz geliyor onlarda kusura bakmayacaklar artik.
Bu gidişle lokum daha çok beklerOyy artı geldiysen yapma tabii canım. Çok fazla sıkınca koruma döneminde her şeye saldırıyor insan o yüzden genel olarak birkaç kaçamağın zararı yok diye düşünüyorum. Ama artı geldiğine göre bi yerlerde yanlışlık var. Lokum cumayı beklesin
Geçmiş olsun canım kıyamam kuzucuğainşallah rahatça uyur da iyileşir hemen
Beni de yanına eklesenizeŞuraya yorgunluktan bitmiş beni ekleyeyim
Öyle oldu :)) sagolasin cnmYoğun bir gün olmuş abla ellerine sağlık
Ne yaptin cnm, temizlikmiŞuraya yorgunluktan bitmiş beni ekleyeyim
Yanlis evet biliyorum ama yapmiyolar iste ben yapmasam kaliyor hersey. Esim yazin cok yogun calisiyor 9 da gelir eve yardimda eder soyledigimi geri cevirmez ama salak ben tam bir karadeniz kadini olarak uy herifime bakmaya kiyamayrum bide sirtina odunmi verecegum kafasindayim.Çalışma saatin uzunmuş gerçekten. Arada yardımcı alırsan iyi olır. Çocuklara sorumluluk vermen lazım sürekli arkalarını toplaman, büyüklerse giyecekleri kıyafetleri senin vermen filan yanlış. Yardımcı tutmazsanda eşin baya baya yardımcı olmalı yani. Kendini fazla yıpratma kimse madalya takmıyo
Kilo vermekte zorlanıyorsun sanırım canım, daha önce denedin mi işe yaradı mı ?Bu gidişle lokum daha çok beklerhaftaya akapuntura gidicem o biraz düzene solar iniallah onu da denicem
1 tane var abla 1,5 yaşındaÖyle oldu :)) sagolasin cnm
Sen nasilsin, neler yapiyorsun
Kac cocuk vardi sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?