Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bilmiyorum aklıma başka bi şey gelmiyor. Aşırı bi şey yediğim de yok kaç gündür.dün artı 2 gördüm
Motivasyonunu düşürme canım, dedim ya ben de geçenlerde sabah kalktım 65.3 geldim şok oldum ertesi gün baktım tekrar 63’üm. Yorgunluk, uykusuzluk, stres gerçekten çok etkiliyor
Yine bizim gece kuslari ayakta

Bugün gidip şişe aldim
Öğlen cocuklar geldi
Kalan domatesleri hallrttim

Aksamda gorumcemler kv gil, cocuklar yemekte burdalardi

Yoruldum baya
Yoğun bir gün olmuş abla ellerine sağlık
Yapmak gerekiyor aslında hiç almıyorum ölçülerimi

sen ye canım. Çok kısmaya başladın yanlış bu.
Ne iş yapıyordun sen
Canım iş ortamını bilemiyorum ama ben çalışırken kendime tabak yapardım şimdi çok güzel bölmeli kutular da var, yiyebileceğin bir ortamın varsa şipşak yersin 1 dilimle gayet güzel olur
ikinize toptan cevap verıyım yavruslarım cıceksepetı musterı temsılcılıgı yapıyorum destek ekıbındeyım 9 saat pc bsındayım 10 ar dakıka molalarım 25-30 dk(yogunluga gore) yemek molam var gndeortalama 120 cagrı alıyorum bu da en az 7 saat telefonda konusmama denk gelıyor yanı su ıcebılırsem sukredıyorum kenardan koseden bırsey yıyebılme sansın yok zaten sureklı konusuyorsun ve agzın dolu konusamazsın durum bu destek suresının bıtmesını beklıyorum ben cok yoruldum cıkıcam dıyemıyorum cunku boyle arada benı cagırsınlar ıstıyorum homeoffıce iş buyuk bır artı bu donemde her ne kadar zor olsa da dayanıyorum bu yuzden

Canım kaçamak yapmadan haftayı tamamlamak istedim bakalım nasıl olacak diye eski olmadığı gibi bide +500 dü sabah şimdi hiç yemem cumaya kadar denicem böyle bakalım nerde yanlış yapıyorum onu bulmaya çalışıyorum

Sen kesin görürsün canm ben 79.7yim. Bu hafta Hafizeyi yeneyimde haftaya senle kapışalım ne dersin
Valla bana uyar. Ben bu haftayı kaçamaksıx kapatocam inşallah bakalım ne olacak ama sanmıyorum düşeceğimi şu 78 i kırarsamdevamı gelecek inanıyorum

Disarda mangalda falanmi yapacaksiniz abla.
Evdeyse baya batiyor heryer ya.
Kolay gelsin
mangal degil cnm ama disarda ysptim pizza tavasinda
canım sen nerede yaşıyorsun yurtdışı mı? Saturn hiç duymadım
almanya cnm

Konyada realin icinde var diye hstirladim, belkide karistirdim :))
yan tarafdakiler kim niye cagiricaksiniz
kaç senedir ogrenemedinmi ortanca gorumcemlerle evlerimiz bitişik, artik kv gilde onlarin üst katinda oturuyolar
hayirli gunler herkese
dun kotu bi haber aldik
gelinimizin dedesi vefat etmis
kovide yakalanmisti ama atlatmisti
virus yuzunden organlari zarar gormus kalbi durmus
cenaze evine gidip geliyorul
basiniz sagolsun cnm Allah rahmet eylesin
bir marka hiç duymadım Türkiye abla . Bende porsiyonlik küçük yaparim rahat oluyor
marka degil cnm dükkanın adi mediamarkt gibi
abla seninde yandakiler herşeyin içinde ya
bahceler yan yana olunca mecbur öyle oluyor cnm
Bide kv gilde var artik
Yan taraftakiler kaynanan falan mı
gorumcemler +kv gil :))
Deşmim sağolun her halimize şükür
deşelim deşelim neyin var tatli nazlim
bu ara benim enerjim düşüyor , mevsim dönümü çarpması ve ağrılar sağ olsun hele de bu saatlerde hiç gücüm kalmıyor sanki , müzik dinlemeye başlasam iyi olacak o yüzdennnn hadii danssss
tatlim son zaman cok yordun kendini
maddi mecburiyetin yoksa bu kadar zorlama kendini cnm
kızlar neden daha alımlı ya Kuzey le kuzeni yanyana gelse bizimki daha çocuk kuzeni bildiğin genç kizliga gider gibi halbuki Kuzeyden 8 ay küçük
erkek cocuklari 12 yasindan sonra cabuk gelisiyolar cnm
Ama esinde uzun boylu degilse, cocuk ne yapsin :)))
tami tamina torpil iste icerde adami olanlari almissiniz adamin yoksa yerin de yok
ahretligim @Lusi de satti beni sonradan onu yenecegimi dusununce zaar
takilirim ben buralarda kimsenin yerinde gozum yok
senden sonra takimin kapisini zincirlerle kilitlicez
Bugün spor sonrası belimde ağrı başladı ani bi hareket yaptım galiba fitik olan tarafım bide
Yatıyorum uyumadan esime agri kesici krem surdurcem
gecmis olsun cnm yarina gecer insallah
yag surmedikten sonra sorun olmaz, ha tost yapip yemişin, yada yumurta peynir 2 dil. Ekmek yemişin... Ayni sey cnm
sabiti eksiyi bırak artıdan düşemiyorum günlerdir. Niye böyle oldu anlamıyorum. Uykusuzluktan mi acaba insanın siniri bozuluyor. 1 hafta artı görmek otomatik olarak 2 hafta geri götürüyor seni
Senin metona guveniyordum ben yarini sifir karbon yapmaya calis cnm

Oyy artı geldiysen yapma tabii canım. Çok fazla sıkınca koruma döneminde her şeye saldırıyor insan o yüzden genel olarak birkaç kaçamağın zararı yok diye düşünüyorum. Ama artı geldiğine göre bi yerlerde yanlışlık var. Lokum cumayı beklesin
Geçmiş olsun cnm. Bu çocuklara ne oluyor benim kızımda dün gece kustu. Ateşi var ve ishal. Şimdi zor uyuttum. İnşallah gece rahat rahat uyur
Geçmiş olsun canım kıyamam kuzucuğa inşallah rahatça uyur da iyileşir hemen

Kızım hiç durmadı şey yapamadım canım bu hafta böyle geçecek gibi

Haklisin canim bende oyle olsun istiyorum ama o kivama gelemedim. Annem 70 yasinda oturdugu yerde seker tansiyon disinda problemi yok ama ona is yaptirmak pek icime sinmiyor. Cocuklar free ozguven tavan hic takmiyorlar beni biraz acindiriyorum kendimi o da bir gun suruyor. Gizliden is yerinden canli derslerine girdim bugun kontrol icin bi baktim oglan pijamalarla gulermisin aglarmisin. Tabi pijama oldugunu ben biliyorum normal tisort gibi. Bu benim icin buyuk problem mesela boyle seyler yapmamalilar. Yataklarini toplamaya baslamadilar her aksam soyluyorum anneannenize birakmayin diye. Banyolarini bu yaz kendileri yapmaya basladilar buyuk yuk kalkti ustumden. Cocuklarin islerini gormem hayatlarini kolaylastirmam buyuk hata biliyorum. Surekli sen basaramazsin mesaji veriyorum cocuklara farkindayim ama tutamiyorum kendimi. Birini beni tutmasi lazim.

Bu gidişle lokum daha çok bekler haftaya akapuntura gidicem o biraz düzene solar iniallah onu da denicem

Öğleden sonra pazara gittim 4 kilo kornişon,1kilo cin biber, 3 kilo yağlı kapya biber , 1 kilo kıl biberden domatesli turşu olmak üzere 4 çeşit turşu yaptım Yarına ayıklanacak 4 kilo dolmalık biber var onu da güneşte yumuşatıp dondurucuya koyarım 2 buçuk kilo kadar da mürdüm eriği almıştım ondan da şerbet deneyeceğim yorgunum dostlarım yorgunum yorgun

Yanlis evet biliyorum ama yapmiyolar iste ben yapmasam kaliyor hersey. Esim yazin cok yogun calisiyor 9 da gelir eve yardimda eder soyledigimi geri cevirmez ama salak ben tam bir karadeniz kadini olarak uy herifime bakmaya kiyamayrum bide sirtina odunmi verecegum kafasindayim.
Arkasini toplamadigim bi kocis var zaten temiz titizdir tuvalet bayo temizligi ondadir dus almadan yikiyayim dedim der yikar. Camasir asar toplar arada yemek yapar kisin ama. Hic utusunu yapmam kendine yaparken benimkileride utuler.
İyidir herifim ama yok anacim beddualimiyim neyim ben evde o tu ra mi yo rum.

Bu gidişle lokum daha çok bekler haftaya akapuntura gidicem o biraz düzene solar iniallah onu da denicem
Kilo vermekte zorlanıyorsun sanırım canım, daha önce denedin mi işe yaradı mı ?
Öyle oldu :)) sagolasin cnm

Sen nasilsin, neler yapiyorsun
Kac cocuk vardi sende
1 tane var abla 1,5 yaşında 1den fazla bebesi olanları ayakta alkışlıyorum, zira benim pertim çıkıyor miniğim iyi olsun da pertim çıksın önemli değil tabii o ayrı
Bugün biraz halsizim ben boynum falan ağrıyor, 2 gece önce çok üşüdüm sabaha karşı ondan mı tutuldum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…