- 7 Mart 2011
- 7.397
- 8.068
- 398
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.681
Çok geçmiş olsun canım. Spor yaparken sana zarar vermeyecek sporlar tercih etBugün spor sonrası belimde ağrı başladı ani bi hareket yaptım galiba fitik olan tarafım bide
Yatıyorum uyumadan esime agri kesici krem surdurcem
Kolay gelsin canımİyi geceler kızlar sabah kahvaltı yaptık kızımı anneme bıraktık çarşıya gittik aylar sonra ehliyetimi almaya gittik işlemler için bklm bı kaç güne elimde olur artık şükür oran çıkınca annemlerde aksamladik evde geldik marketten alınan ufak tefek vardı yerleştirdim yarına annemlerle yengemler gelecek yaş pasta yapiordum oğlum durmadı şimdi onu emziriyorum menümü de iyice geç olmadan yazayım alintılarımi müsait olunca yanıtlarım artık sizler nasılsınız
Neyse ki halletmişsin. Şimdi de bir güzel dinlenYine bizim gece kuslari ayakta
Bugün gidip şişe aldim
Öğlen cocuklar geldi
Kalan domatesleri hallrttim
Aksamda gorumcemler kv gil, cocuklar yemekte burdalardi
Yoruldum baya
Bu kiloda almayı hiç düşünmüyorum ama zayıflarsam alırımArkadaşlar hiç vucut ölçülerinizi alıyor musunuz? Benim hamile kalmadan ve hamilelik sürecim boyunca ve sonrası da dahil 3 yıllık süreçte hepsini kaydediyorum bence bu çok önemli tartıda bazen artıları görebiliriz ama bu gerçeği yansıtmayabilir ama ölçü yalan söylemez size şiddetle tavsiye ediyorum.
Okurken yoruldumÖğleden sonra pazara gittim 4 kilo kornişon,1kilo cin biber, 3 kilo yağlı kapya biber , 1 kilo kıl biberden domatesli turşu olmak üzere 4 çeşit turşu yaptım Yarına ayıklanacak 4 kilo dolmalık biber var onu da güneşte yumuşatıp dondurucuya koyarım 2 buçuk kilo kadar da mürdüm eriği almıştım ondan da şerbet deneyeceğimyorgunum dostlarım yorgunum yorgun
Gel bacımBeni de yanına eklesenize
TurşuNe yaptin cnm, temizlikmi
İste belimi bükende bu statüm maasim sirketim iyi e emeklilik hayali epeyde sigortam var kariyer planlarim var. Donup dolasip 150 lira yardimciya vermedin diye istenmi cikilir yorumlarinda kitleniyorum.Bi yerde insan balataları sıyırıyor dikkatli ol çok abartma.5 binin altında çalışıyorsan ve çok ihtiyacın yoksa kendini bu kadar yıpratmaya değmez
Dinlen canım şimdiŞuraya yorgunluktan bitmiş beni ekleyeyim
Ben de geleyim miGel bacımBeraber bayılmış ikimizi bırakıyorum buraya
Ellerine sağlık canım afiyetle yersiniz inşallahTurşu4 çeşit
Sağol canımKolay gelsin canım
Allah razı olsun canım teşekkür ediyorumEllerine sağlık canım afiyetle yersiniz inşallah
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin dikkat et sen de kendinehayirli gunler herkese
dun kotu bi haber aldik
gelinimizin dedesi vefat etmis
kovide yakalanmisti ama atlatmisti
virus yuzunden organlari zarar gormus kalbi durmus
cenaze evine gidip geliyorul
Birçok özelliğimizi benzetiyorum biliyor musun ? 1 buçuk yaşında kızım kreşe gitti 6 aylıkken işe başladım o yıl üniversite okuyan kızkarfeşim ve kayınvalidem idare etti o gelmese 6 aylıkken de kreşe gönderecektimKorona olmasaydı da Kv olmasa izne ayrılırdım canım. Aklım kalırdı. Güvenemiyorum bakıcılara açıkçası
Canım eğer aldığın maaş borca vs gitmiyorsa ben senin yerinde olsam günlük işler için yemek temizlik toplama için Yardımcı tutarım çocukların büyük zaten onlarla annen ilgileniyor annen de başında olur hem canının kıymetini bil bizim bi yakınımız karı koca muhasebe büroları var kızkardeşimin görümcesi Yardımcı olarak çalışıyordu yanlarında kızkardeşime akşam yarım kalmış kavunu bile tezgahtan alıp dolaba koymadıklarını söylemiş sabah Kadın geldiğinde bozulmamışsa kaldırıyormuşSelam kizlar servisteyim sizinleyim.
Derdimi dokup rahatliyayim biraz. Calisan arkadaslar nasil yetisiyosunuz herseye. Ben artik cok yoruldum. Evde cani daralan ben isten cikip aksama kadar yattigimi hayal eder oldum. 6 bucukta kalk kahvaltiyi hazirla anneme sadece cocuklar yumurtami ister kizartmami o isi birakiyorum. 7 bucukta servise yetis 8 de mesai baslar 6 ya kadar cilginlar gibi hesap yapip 6 bucukta evde oluyorum. Kafam bi dunya stres yorgunluk ne ararsan var. Basliyor aksam yemegi telasesi. Annem arada nohut kuru filan taze fasulye gibi kolay yemekler varsa yapar onun bende yanina pilav vs. Onun disinda 2 saatte yemek cikartiyorum. Camasir bulasik bide her aksam supururum evi iyi bi sarzli supurge aldimda kablo derdim yok. Simdi bide uzaktan egitimcicuklarin odevlerini takip edip cikti alip getirme bende odevleri yaptirma babamizda allahtan. Yatmadan her aksam bilgisayarlarini tabletlerini ders programina gore kitaplarini defterlerinj hazirliyoruz cocuklarla. Giyecekleri kiyafete kadar hazir birakiyorum yeterki derslerini aksatmasinlar. Hersey mukemmel olsun istiyorum olmayinca geriliyorum. Ve cok yorgunum kendime bir dakika ayiramaz oldum. Bi arkadasla kahve icmeyeli epey oldu. Bide annemin kaynanamin kis hazirliklari bitti cok sukur ama bende bitmisim bu arada. İsyerinde klasik giyinmek zorundayim topuklular filan artik pijama terlik takilmak istiyorum. Arada yardima birini alayim diyorum ama cocuklar oyle aktiflerki evde her aksam arka toplamam gerekiyor. Yardimciyi bekleyecek gibi degil yani. Bana bi akil verin kizlar cok tez canliyim yapilacak bisey varsa aninda yapilacak.
Hayrolsun canım inşallah ciddi bi durum yokturİyi aksamlar arkadaslar is yerinde tatsiz bir gündü puruzler sorunlar toplantilar vs.
Yemek hazırlıyorum simdi yiyim dinlenip spor yapip stres atacagim insallah
Çok şükür canım iyiyim sen niye gelmiyorsun bakalımayyy kizzzne bileyim ismini değiştirmişsin uzun zamandan beri girmiyorum yaa nasılsın nasil gidiyor
Beni sorma pazara gidince kendimi kaybediyorumKizlar iyi aksamlar. Bugun hic mesaj birikmiyor. Sayfayi gectim mesaj yok.
Nazarmi degdirdik yetisemiyoruz derken
Bugun 2 odanin camlarini sildim ev supur sil yaptim. Tabi aksama kadar surdu aralarda kuzlarla canli ders arti odevleri tekrarlari ve hazirliklari . cocuklar kolay kolay anlayamiyorlar destek cikmazsan.
Sizler neler yaptiniz. Menumude yaziyim unutmadan
Of of geçmiş olsun canım nasılsın şimdi ?Bugün spor sonrası belimde ağrı başladı ani bi hareket yaptım galiba fitik olan tarafım bide
Yatıyorum uyumadan esime agri kesici krem surdurcem
Sen de baya iş yapmışsın abla nasıl geçti yemeğiniz?Yine bizim gece kuslari ayakta
Bugün gidip şişe aldim
Öğlen cocuklar geldi
Kalan domatesleri hallrttim
Aksamda gorumcemler kv gil, cocuklar yemekte burdalardi
Yoruldum baya
Genel Mudurluge gonderdigimiz bir calisma rakamsal hatalar nedeniyle reddoldu benim isim degil arkadasimin isi ama mudur uzun bir toplanti yapip uyardi hepimizi canimHayrolsun canım inşallah ciddi bi durum yoktur
Sagol canim yarin da yemek zorundayim cunku diyetisyenle menumuzu haftalik belirliyoruz ona gore yemek yapiyorum canim.Guzel afiyet olsn yarn mercimek yeme cnm siskinlik yapmasn tartiya
Bana yeterli canimakşam çok yetersiz.
Canim 1 bardak mercimek ve 2yk eriste ile yap dedi diyetisyenim yaklasik 2 ogunluk cikiyor. Yesil mercimegi isladim oglen aksam da sogan salca kavurup baharat mercimek 1 limon ve su ile pisirdim canimguzel olmus bence canim.
Mercimek yemegini.nasil yapiyorsunki
İnş bakalım nolucak Cuma’yaMotivasyonunu düşürme canım, dedim ya ben de geçenlerde sabah kalktım 65.3 geldim şok oldumertesi gün baktım tekrar 63’üm. Yorgunluk, uykusuzluk, stres gerçekten çok etkiliyor
Allah yardımcın olsun canım. Yine de dikkat et. O 10 dak lara az az yay yemekleri. Mideni bozarsınikinize toptan cevap verıyım yavruslarım cıceksepetı musterı temsılcılıgı yapıyorum destek ekıbındeyım 9 saat pc bsındayım 10 ar dakıka molalarım 25-30 dk(yogunluga gore) yemek molam var gndeortalama 120 cagrı alıyorum bu da en az 7 saat telefonda konusmama denk gelıyor yanı su ıcebılırsem sukredıyorum kenardan koseden bırsey yıyebılme sansın yok zaten sureklı konusuyorsun ve agzın dolu konusamazsın durum bu destek suresının bıtmesını beklıyorum ben cok yoruldum cıkıcam dıyemıyorum cunku boyle arada benı cagırsınlar ıstıyorum homeoffıce iş buyuk bır artı bu donemde her ne kadar zor olsa da dayanıyorum bu yuzden
Ah bilsem perişan oldu yavrumGeçmiş olsun cnm. Bu çocuklara ne oluyor benim kızımda dün gece kustu. Ateşi var ve ishal. Şimdi zor uyuttum. İnşallah gece rahat rahat uyur
Aklıma başka bir şey gelmiyorBenimde aynı çok az uyuyorum hiç dinletemiyorum sürekli kucağımda ağlıyor Omu yapıyor acaba
Ah inş ama ben de beklemiyordum bunu. Az da olsa giderdi. İbre yukarda sürekliSenin metona guveniyordum benyarini sifir karbon yapmaya calis cnm
Yardımcı çok büyük kolaylık. Ben koronadan dolayı çağırmıyorum bi süredir ama cidden ihtiyaç. Geç bi insana ekmek kapısı oluyorsun hem işini hafifletiyorsunİste belimi bükende bu statüm maasim sirketim iyi e emeklilik hayali epeyde sigortam var kariyer planlarim var. Donup dolasip 150 lira yardimciya vermedin diye istenmi cikilir yorumlarinda kitleniyorum.
Bana benzeyenlere üzülüyorum. Çünkü kendi kendilerini yok yere aşırı üzen insanlar oluyorlarBirçok özelliğimizi benzetiyorum biliyor musun ? 1 buçuk yaşında kızım kreşe gitti 6 aylıkken işe başladım o yıl üniversite okuyan kızkarfeşim ve kayınvalidem idare etti o gelmese 6 aylıkken de kreşe gönderecektim
Ben de ben deBana benzeyenlere üzülüyorum. Çünkü kendi kendilerini yok yere aşırı üzen insanlar oluyorlar
17.40 taki beslenmeye gerek yokmuş canım22 Eylül menüm
Kahvaltı 11:40
Domates
Salatalık
1 kk Beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Çay
Ara 16:00
1.5 çay bardağı süt+2 kaşık yulaf+1 şeftali+2 ceviz+tarçın
17:40
1 kepçe bamya çorbası
1 dilim ekmek
Akşam 20:00
1 kase brokoli haşlama (üzerinde sarımsaklı yoğurt+azıcık eritilmiş tereyağı)
2 kepçe mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2.5 lt
Spor 15 dk Leslie (1 mil)
Kahvalti 11.00
2 tane haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1dilim ekmek
5,6 tane közlenmiş köy biberi
Zeytin
Domates salatalık maydonoz dere otu
1 t.k labne peynir
1t.k reçel
Arada ikisi bir arada
Akşam 19.30
1 kepçe şehriye çorbası
2 kaşık kadar pilav
Yarım tabak etli nohut yemeği
Salata
Közlenmiş kırmızı biber salatası
Arada türk kahvesi 1 kare çikolata
Neyazikki biyere gidince suyu düzenli içemiyorum 2 lt vardır ama
Güzel menü23.09.20
9.30
3 yumurtali omletin yarisi
1 dilim tam tahil ekmek
Ara 12.30
1 armut
15.30
1 avuç kavrulmuş misir
19.00
1 tabak patesi az tavuklu tava
1 bardak ayran
Su 2 L
100 ip atlama
Menün güzel canım23 eylul carsamba
10.00
Biberli baharatli 2 yumurtadan omlet
2 dlm ekmek
2 dlm peynir
15 tane uzum
14.00
1 elme
1 fincan yesil cay
16.30
Sade kahve
18.30
5 yk yesil fasulye
1 servis kasigi patates salatasi
1 parmak kadar acur tursusu
Su 3litre
Spor 60dk tempolu yuruyus 180 @Pnrrr-20
Sabah yumurta, yeşillik olsa daha güzel olurmuş23 eylül menüm
12.00
1 mandalina
1 d ekmek
2 d süzme peynir
14.00
2 yk kadar leblebi
16.30
1 kase taze fasulye
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 yk tavuk
Su 1.5
Spor 30 dk yürüyüş.2= 60p @Pnrrr-20
Sporlada çok güzel olmuş23 eylül menüm
09:00
2haslanmis yumurta bi dilim peynir 4 Zeytin
3ceri domates 2kil biber
13:00 sade kahve 4cig findik
18:00 bi kase haşlanmış tavuk,bi kase salata
20:00 sade kahve
Su 1lt detoks şu +2lt şu
45dk leslie 135pn
30dk kondisyon bisiklet 60pn
Toplam 195pn @Pnrrr-20
Güzel olmuş menün23.09.2020
kahvaltı 11.30
1 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
1 parça eski kaşar
Salatalık
2 adet yeşil zeytin
1 dilim light ekmek
1 parça bitter çikolata
Öğlen 16.00
Kabak spagetti
1 kupa sade kahve
Akşam 19.00
4 yk top köfte ( susuz)
4 yk bulgur pilavı
3 yk ev yapımı yoğurt
Bol limonlu göbek salata
akşam yemeği sonrası çayın yanına 1 parça bitter çikolata sınırsız şekersiz çay
2lt su
@Pnrrr-20 bölgesel hareketler 16 dk 48 p
Menün güzel23 Eylül 2020
Kahvaltı 08:00
1ad sahanda yumurta+1 dilim peynir+1 dilim ekmek
Öğlen 13:30
3 kaşık kuymak+domates+salatalık
Akşam 19:00
8 kaşık kapuska etsiz
20:00
Çay
Su 1,5 lt yatana kadar içerim
Spor yok
Akşam çok sade geldi bana canım23 Eylül Çarşamba
Sabah (8:30)
3 yumurta küçüklerdi tavuk arkadaslar genç oldukları için minnak yapıyorlar
3 parmak kadar beyaz peynir
1 lokma ekmek 1 çay kaşığı reçel
Ara(11:00)
2 erik 1 kase yoğurt
Öğle(14:30)
1 kase yayla çorbası
6yk güveç
Ara (18:00)
Nescafe
Akşam(19:30)
Yayla çorbası bir kase
Su: 3 lt spor: 20 dk yürüyüş @Pnrrr-20
Akşam lokum yerine yeşillik yeseydin23.09.2020
12.30
1 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
1 kk peynir
2 cherry domates-1 salatalık
2 hurma
1 dilim tb ekmeği
17.30
150 gram kadar tavuk
3 yk makarna
1 küçük lokum (ne alakaysa)
su : 2,5 litre
Spor : 30 dk orta tempo yürüyüş
Güzel dengeli bir menü olmuş23 Eylül
7.50
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 salatalık
1.5 grissini
12.30
5 yk fırın sebze
4 yk yoğurt
16.00
1 hurma
1 kayısı
19.00
6 yk mercimek yemeği
6 yk salata
su 2 lt
spor 30 dk leslie 20 dk yoga 130 puan @Pnrrr-20
Detoks gibi olmuş ama günü hep çok erken kapatıyorsun23 Eylül Çarşamba
10:00=== 3 çatal yumurta yağda
2 yk lor peyniri
2 kase salata
El kadar ekmek
10 adet köz bamya
2 adet köz kırmızı biber
15:00=== 3 kepçe maydanozlu yoğurt
Su=== 2 lt
Bugünkü güzel ama önceki çok az olmuş22.09.2020
14:00
yumurtalı tost
19:00
turk kahvesı
su:2lt
23.09.2020
12:00
peynırlı tost (tostlar cavdar eppeklı)
16:00
3 yk pırınc pılavı
6yk taze fasulye (etli)
su 2lt
Biraz dengesiz bir menü olmuş22 Eylül
Saat 11
Peynirli omlet
Domates - yeşillik
Süt
Saat 15
Bir avuç badem fındık
Saat 18
Bi kase bol ekşili salata
5 kanat
Su 2lt
23 Eylül
Saat 10
Türk kahvesi
Saat 13
Yarım yumurta
Saat 15
1,5 hamburger köftesi+ marul + domates
1 avuç leblebi
Saat 18
4 kaşık yoğurt+ 1 kaşık chia+ 1 kaşık keten tohumu+ çeyrek şeftali
2 haşlanmış bol baharatlı yumurta
Su 2 lt
Kahvaltıya yeşillik olsaymış daha güzel olurmuş23 Eylül menüm
Kahvaltı 12.00
1 yumurta omlet
1 dilim ekmek
Yarım Kk peynir
ara öğün 14.30
Tük kahvesi
Rezene
akşam 18.30
Yarım kepçe mercimek çorbası
5 K bulgur pilavı
6 K türlü
Bir kase cacık
Salata
su 2 litre daha da içerim
Spor; 15 dakika Leslie puan 45 @Pnrrr-20
Kahvaltını çeşitlendirsen daha iyi olurMENUM:
10:30 yarım yumurta, 2 lokma ekmek
11:30 kahve yanına 1parca bitter
13:30 1 bardak sut ileyulaf, 10 badem
16:30 kahve
18:30 1 palamut, yarım sogam, 1 turşu, bol Salata
2.5 lt Su
Spor yok
Bence yarım muz yeterliymiş onun dışında güzel23 Eylül
11.00
2 yumurta
Domates
Salatalık
3 yk şakşuka
1 kk peynir
2 tb ekmeği
15.00
1 tane muz
1 avuç çiğ kuruyemiş
18.00
büyük kase tonbalıklı salata
2 tb ekmeği
1 kase yoğurt
su 1 lt
spor yok
15 teki öğünü pek sevemedim canım23 Eylül menüm
Kahvaltı 08:00
1 yumurtadan omlet
1 parça peynir
5 zeytin
Yarım çay bardağı yoğurt
1 adet ceviz
Domates
Salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 13:30
1 büyük elma
2 kare fıstıklı çikolata
Öğle 15:00
1 kepçe buğday üzerine azıcık genevir ve ceviz vardı
1 tane kurabiye
Akşam 19:00
2 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık semizotu yemeği
5 kaşık melemen
1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2.5 lt anca olmuştur bugün içermedjm
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?