Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Prof. Dr. Osman Müftüoğludan; Mevlânâ, Yunus Emre, veya Buda’dan aldığı kısa notlarla 100 maddelik Hayat Anayasası.

SEKİZİNCİ 10 MADDE
DURMA, DÜŞME ÜŞÜTME
1- Öfke, kin ve küskünlük yükünü taşıma.
2- “Az çoktur”u benimse ve her bakımdan hafifle.
3- Evrendeki her şey ve herkese saygılı ol, değerini bil.
4- Geleceği görmek için geçmişe bak.
5- Yaşın elliyi geçmişse “Durma”, “Düşme”, “Üşütme” üçlüsünü unutma.
6- Huzurun en etkili ilaç olduğunu aklından çıkarma.
7- Ruhuna fazla ışık tutma ama onunla sohbeti de unutma.
8- Eşyaya bağlanma, eksilmekten korkma.
9- Yaşlanmayı kabuğu soyup ruha inmek olarak kabul et.

10- Aşırılıktan uzak düzgün bir yaşamın olsun.

Arkası yarın....

Evet çol gittim güzelde kilo verdim canım Doğumdan sonrada bi kere gittim ama devam edemedim haftaya gidicem

23 Eylül

11.00
2 yumurta
Domates
Salatalık
3 yk şakşuka
1 kk peynir
2 tb ekmeği

15.00
1 tane muz
1 avuç çiğ kuruyemiş

18.00
büyük kase tonbalıklı salata
2 tb ekmeği
1 kase yoğurt

su 1 lt
spor yok

Guzel olmus afiyet olsn cnm

Arkadas tost ekmegi diye satilan ekmekleri kast etti sanirim. Cunku cavdar ekmegni ha oyle yemissin ha tosta basmissin kalorisi degismez cnm.

23 Eylül menüm

13.00
2 parça tavuk
1 kase yoğurt

17.00
2 parça tavuk
2 salatalık
10 nar tanesi

Su:2 lt

Spor:1 saat orta tempo yürüyüş= 120 puan Pnrrr-12
Afiyet olsun cnm detoks gibi olmus

Kahvalti oglumdan kalanlardi aslinda esim sabahciyken kahvalti yapamiyorm.
Aksam yemeklerinde hic ekmek aramam cocukluktan kalan alişkanlik hatta esim yaninda yarım ekmek yedi hic istemedi canim :)
Guzel cnm afiyet olsun

Ellerine saglik afiyetle yiyin canim

Kahvalti sayilmaz cnm oglandan kalanlardi. Ama bugun yapicam nasipse :)

Tavsiye ederim canım çünkü asıl önemli olan bedenen incelmek hatta bakarsan kas oranlarına göre insanların kiloları değişiyor daha kilolu biri daha ince görünebiliyor gibi o yüzden tavsiye ederim

Allah yardımcın olsun canım insanlarla uğraşmak zordur ve bırakamıyorsun da o telefonu açman gerekiyo
Afiyet olsun o zaman vanım. Ben tatlıyı hayatımdan tamamen çıkarttığım için öyle didimmm

benim hayatımda da tatlı özel günler harici yok canım sadece %70 bitter yerim ve hurma
Kızım hiç durmadı şey yapamadım canım bu hafta böyle geçecek gibi

Kaç aylık canım kızın?

Yardımcı alabilirsiniz evinize çünkü evdeyken kimse oturamıyor ev işleri bitmez.

İşte bu yanlış insan inceldikçe daha da motivasyonu artıyor tabii siz bilirsiniz.
Bana yeterli canim
protein var sebze var mercimek gayet doyurucu bir besin. 3-4 cesit aksam menuleri sikintili aslinda.
Canım önemli olan az yemek değildir az yemek = sağlık değil dengeli ve kalori sınırını aşmazsan sorun yok yeterli vitamin ve minarelleri de almak zorundasın yoksa güçsüz düşersin ya da diyet bittiğinde hemen kilo alınıyo

Günaydın hanımlar gününüz güzel geçsin

bi görsel paylaşmak istedim bende gördüğümde çok şaşırmıştım vücüdumuzdaki yağ oranı fazlaysa daha düşük kiloda daha şişman görünüyoruz sporun ve kasın ne kadar önemli olduğunu anlatıyor bence bu görsel

burada kadın 56,5 kilo

Eklentiler

• 4909D3A8-5048-4599-B74F-475B34E5FCFD.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 19
2 aylık kızım canım. Bende çok çok nadir oda özel günümde felan yoksa yemem tatlı. Senin kaç çocuk var kaç yaşında

baya yapmişin cnm, saglikla yiyin insallah
en tatli zamanlari ilerde bu yaşlari cok araniyor cnm :))

Artik havalar serinliyor, boynuna sicak biseyler koysaydin iyi gelirdi
Tüm gün ev temizliği yaptım bende . Kırdığım saksılar çiçekler topraklarla boğuştum. Şimdi de belim nasıl ağrıyor.
surekli eğil kalk zorlamistir cnm
Bugün dinlenmeye çalış
Sen de baya iş yapmışsın abla nasıl geçti yemeğiniz
iyiydi cnm, aksam yorgunluktan mutfagi tam toparliyamadim bile
Eşime Bisey demedim ama dünde cok sıktım kendimi
Bu kadar işimin arasinda bide balik cikardi basima diye :)
Muhteşem degisim
Baya sıkı spor yapmis heralde

canım sağlıksız bir akşam menüm olduğunu düşünmüyorum açıkçası hani düşünüyorum yetersiz dedin diye ne ekleyebilirdim protein ve salata var karbonhidrat olarak da mercimek içinde 2 yk erişte ile pişti. daha fazla ekleyecek bişey bulamadım ben. kendi kafama göre kurgulamıyorum zaten menüleri diyetisyenimle karar veriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…