- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.701
3 teki ogunune biseyler daha ekleseynissin keske zaten gunu erken kapatmissin canim
Akşam yemeği yemedin mi canım
Aksam neden bisey yok oglende bos bide gece yatiyorsun nasıl yaşıyorsun
Maydonuzu doğrayıp üzerine yoğurt ekledim canım.Köz bamya ve maydanozlu yoğurt nedir ?
Evet çol gittim güzelde kilo verdim canım Doğumdan sonrada bi kere gittim ama devam edemedim haftaya gidicemKilo vermekte zorlanıyorsun sanırım canım, daha önce denedin mi işe yaradı mı ?
1 tane var abla 1,5 yaşında1den fazla bebesi olanları ayakta alkışlıyorum, zira benim pertim çıkıyor miniğim iyi olsun da pertim çıksın önemli değil tabii o ayrı
Bugün biraz halsizim ben boynum falan ağrıyor, 2 gece önce çok üşüdüm sabaha karşı ondan mı tutuldum nedir
Vallaha yatağa bayılmışım allah razı olsun kızım da biraz müsade etti sırtıl tutularak uyandım ama bira uyumuş oldum. Şimdi işleri halledicemGel bacımBeraber bayılmış ikimizi bırakıyorum buraya
23 Eylül
11.00
2 yumurta
Domates
Salatalık
3 yk şakşuka
1 kk peynir
2 tb ekmeği
15.00
1 tane muz
1 avuç çiğ kuruyemiş
18.00
büyük kase tonbalıklı salata
2 tb ekmeği
1 kase yoğurt
su 1 lt
spor yok
ben normalde 2 dılım cavdar ekmegı haslanmıs yumurta peynır faln yıyorum calıstıgım ıcın hızlı yıyeyım dıye yumurtayı ya da peynırı o ıkı ekmegın arasına koyuyorum ekmegı makınada ısıtıyorum nıye kalorısı yukseldı kı bunun ben zaten bırsey yıyemıyorum ne yıcem ben
Afiyet olsun cnm detoks gibi olmus23 Eylül menüm
13.00
2 parça tavuk
1 kase yoğurt
17.00
2 parça tavuk
2 salatalık
10 nar tanesi
Su:2 lt
Spor:1 saat orta tempo yürüyüş= 120 puanPnrrr-12
Kahvalti oglumdan kalanlardi aslinda esim sabahciyken kahvalti yapamiyorm.Kahvaltın yetersiz olmuş canım.
Ara öğünde de bir şeyler atıştırabilirsin canım kuruyemiş olabilir akşam yemeğinde de 5 6 kaşık biraz fazla olabilir.
Kahvaltı yetersiz geldi bana. Balığı da ekmeksiz yediysen bravo canım asla yapamadığım şeydir
Ekmeklerini azaltabilirsen çok iyi olur canım özellikle de akşamları
Guzel cnm afiyet olsun23 Eylül menüm
Kahvaltı 08:00
1 yumurtadan omlet
1 parça peynir
5 zeytin
Yarım çay bardağı yoğurt
1 adet ceviz
Domates
Salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 13:30
1 büyük elma
2 kare fıstıklı çikolata
Öğle 15:00
1 kepçe buğday üzerine azıcık genevir ve ceviz vardı
1 tane kurabiye
Akşam 19:00
2 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık semizotu yemeği
5 kaşık melemen
1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2.5 lt anca olmuştur bugün içermedjm
Spor yok
Ellerine saglik afiyetle yiyin canimÖğleden sonra pazara gittim 4 kilo kornişon,1kilo cin biber, 3 kilo yağlı kapya biber , 1 kilo kıl biberden domatesli turşu olmak üzere 4 çeşit turşu yaptım Yarına ayıklanacak 4 kilo dolmalık biber var onu da güneşte yumuşatıp dondurucuya koyarım 2 buçuk kilo kadar da mürdüm eriği almıştım ondan da şerbet deneyeceğimyorgunum dostlarım yorgunum yorgun
17.40 taki beslenmeye gerek yokmuş canım
Pilav olmasaymış daha güzel olurmuş.
Güzel menü
Menün güzel canım
Sabah yumurta, yeşillik olsa daha güzel olurmuş
Sporlada çok güzel olmuş
Güzel olmuş menün
Menün güzel
Akşam çok sade geldi bana canım
Akşam lokum yerine yeşillik yeseydin
Güzel dengeli bir menü olmuş
Detoks gibi olmuş ama günü hep çok erken kapatıyorsun
Bugünkü güzel ama önceki çok az olmuş
Biraz dengesiz bir menü olmuş
Kahvaltıya yeşillik olsaymış daha güzel olurmuş
Kahvaltını çeşitlendirsen daha iyi olur
Bence yarım muz yeterliymiş onun dışında güzel
15 teki öğünü pek sevemedim canım
Tavsiye ederim canım çünkü asıl önemli olan bedenen incelmek hatta bakarsan kas oranlarına göre insanların kiloları değişiyor daha kilolu biri daha ince görünebiliyor gibi o yüzden tavsiye ederimMotivasyonunu düşürme canım, dedim ya ben de geçenlerde sabah kalktım 65.3 geldim şok oldumertesi gün baktım tekrar 63’üm. Yorgunluk, uykusuzluk, stres gerçekten çok etkiliyor
Yoğun bir gün olmuş abla ellerine sağlık
Yapmak gerekiyor aslında hiç almıyorum ölçülerimi ☹
ikinize toptan cevap verıyım yavruslarım cıceksepetı musterı temsılcılıgı yapıyorum destek ekıbındeyım 9 saat pc bsındayım 10 ar dakıka molalarım 25-30 dk(yogunluga gore) yemek molam var gndeortalama 120 cagrı alıyorum bu da en az 7 saat telefonda konusmama denk gelıyor yanı su ıcebılırsem sukredıyorum kenardan koseden bırsey yıyebılme sansın yok zaten sureklı konusuyorsun ve agzın dolu konusamazsın durum bu destek suresının bıtmesını beklıyorum ben cok yoruldum cıkıcam dıyemıyorum cunku boyle arada benı cagırsınlar ıstıyorum homeoffıce iş buyuk bır artı bu donemde her ne kadar zor olsa da dayanıyorum bu yuzden
Afiyet olsun o zaman vanım. Ben tatlıyı hayatımdan tamamen çıkarttığım için öyle didimmm
Kızım hiç durmadı şey yapamadım canım bu hafta böyle geçecek gibi
Yanlis evet biliyorum ama yapmiyolar iste ben yapmasam kaliyor hersey. Esim yazin cok yogun calisiyor 9 da gelir eve yardimda eder soyledigimi geri cevirmez ama salak ben tam bir karadeniz kadini olarak uy herifime bakmaya kiyamayrum bide sirtina odunmi verecegum kafasindayim.
Arkasini toplamadigim bi kocis var zaten temiz titizdir tuvalet bayo temizligi ondadir dus almadan yikiyayim dedim der yikar. Camasir asar toplar arada yemek yapar kisin ama. Hic utusunu yapmam kendine yaparken benimkileride utuler.
İyidir herifim ama yok anacim beddualimiyim neyim ben evde o tu ra mi yo rum.
Çok geçmiş olsun canım. Spor yaparken sana zarar vermeyecek sporlar tercih et
Kolay gelsin canım
Neyse ki halletmişsin. Şimdi de bir güzel dinlen
Bu kiloda almayı hiç düşünmüyorum ama zayıflarsam alırım
Canım önemli olan az yemek değildir az yemek = sağlık değil dengeli ve kalori sınırını aşmazsan sorun yok yeterli vitamin ve minarelleri de almak zorundasın yoksa güçsüz düşersin ya da diyet bittiğinde hemen kilo alınıyoBana yeterli canim
protein var sebze var mercimek gayet doyurucu bir besin. 3-4 cesit aksam menuleri sikintili aslinda.
2 aylık kızım canım. Bende çok çok nadir oda özel günümde felan yoksa yemem tatlı. Senin kaç çocuk var kaç yaşındaTavsiye ederim canım çünkü asıl önemli olan bedenen incelmek hatta bakarsan kas oranlarına göre insanların kiloları değişiyor daha kilolu biri daha ince görünebiliyor gibi o yüzden tavsiye ederim
Allah yardımcın olsun canım insanlarla uğraşmak zordur ve bırakamıyorsun da o telefonu açman gerekiyo
benim hayatımda da tatlı özel günler harici yok canım sadece %70 bitter yerim ve hurma
Kaç aylık canım kızın?
Yardımcı alabilirsiniz evinize çünkü evdeyken kimse oturamıyor ev işleri bitmez.
İşte bu yanlış insan inceldikçe daha da motivasyonu artıyor tabii siz bilirsiniz.
Canım önemli olan az yemek değildir az yemek = sağlık değil dengeli ve kalori sınırını aşmazsan sorun yok yeterli vitamin ve minarelleri de almak zorundasın yoksa güçsüz düşersin ya da diyet bittiğinde hemen kilo alınıyo
baya yapmişin cnm, saglikla yiyin insallahÖğleden sonra pazara gittim 4 kilo kornişon,1kilo cin biber, 3 kilo yağlı kapya biber , 1 kilo kıl biberden domatesli turşu olmak üzere 4 çeşit turşu yaptım Yarına ayıklanacak 4 kilo dolmalık biber var onu da güneşte yumuşatıp dondurucuya koyarım 2 buçuk kilo kadar da mürdüm eriği almıştım ondan da şerbet deneyeceğimyorgunum dostlarım yorgunum yorgun
en tatli zamanlaritane var abla 1,5 yaşında1den fazla bebesi olanları ayakta alkışlıyorum, zira benim pertim çıkıyor miniğim iyi olsun da pertim çıksın önemli değil tabii o ayrı
Bugün biraz halsizim ben boynum falan ağrıyor, 2 gece önce çok üşüdüm sabaha karşı ondan mı tutuldum nedir
surekli eğil kalk zorlamistir cnmTüm gün ev temizliği yaptım bende . Kırdığım saksılar çiçekler topraklarla boğuştum. Şimdi de belim nasıl ağrıyor.
iyiydi cnm, aksam yorgunluktan mutfagi tam toparliyamadim bileSen de baya iş yapmışsın abla nasıl geçti yemeğiniz
Muhteşem degisimGünaydın hanımlar gününüz güzel geçsin
bi görsel paylaşmak istedim bende gördüğümde çok şaşırmıştım vücüdumuzdaki yağ oranı fazlaysa daha düşük kiloda daha şişman görünüyoruz sporun ve kasın ne kadar önemli olduğunu anlatıyor bence bu görsel
burada kadın 56,5 kilo
canım sağlıksız bir akşam menüm olduğunu düşünmüyorum açıkçası hani düşünüyorum yetersiz dedin diye ne ekleyebilirdim protein ve salata var karbonhidrat olarak da mercimek içinde 2 yk erişte ile pişti. daha fazla ekleyecek bişey bulamadım ben. kendi kafama göre kurgulamıyorum zaten menüleri diyetisyenimle karar veriyoruz.Canım önemli olan az yemek değildir az yemek = sağlık değil dengeli ve kalori sınırını aşmazsan sorun yok yeterli vitamin ve minarelleri de almak zorundasın yoksa güçsüz düşersin ya da diyet bittiğinde hemen kilo alınıyo
profil resmi süper olmuş canım :)) günaydınGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?