- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.381
evvetttt günaydın tombikler nagi geri döndü ama dönüşü mühteşem olmadı
hem ben kg aldım hemde siz bıraktığım yerdesiniz katılım aynı,paylaşım yine az,motive yine düşük vs vsadaptasyon zorluğu çekmicem anlaşılan
sabah
1 kepekli roll ekmek arası peynir
4 zeytin
1 bardak şekersiz form çay
hoşgeldin nagiş nasılsın
Kızlar selamlar...
nagiş hoşgeldin, tatil nasıl geçti bi güzel dinlenmişsindir. sanırım çoktan geldin ama ben tabii anca yazabiliyorumtatilde 66'ya çımıştın yanlış hatırlamıyorsam.
Benim dyet yine 1 gün iyi 2 gün kötü kendimle başım belada kendime engel olamıyorumnapıcam bilmiyorumm.
aaa unuttum yaklaşık 45 dk sonra işten çıkıcam bu yeni işyeri eve biraz ters olduğu için direksiyon dersine başlıyorum hocam gelip beni işten alıcak başlıcaz başarmalıyım kızçeler herkes yapıyo ben neden yapamayayım değil mi ama :18:
ya bu direksiyon dersi ne pahalı saati 50 tl hatır gönül ancak 40 düştüler kendi aracımlada 30 tl yani araya bir 400/500 tl sıkışmışeşim acayip destek yaparsın diyo bakalım kismet
unutmadan yeni işyerim şehrin dışında sayılır bakkal çakkal yok,öğle yemeğide düzenli yani bu işime gelir sıkıldıkça bişeyler yemem dolaplarımı form çayı yeşil çay,şekersiz kahve ve çok çok acıkırsam diye light ürünlerle doldurdum bu sefer azimliyim bu kış son 5 kg gidecek başka yolu yok
Merhaba hanımlar...
Bu gün ihtibariye lahana çorbamı yapmış bulunuyorum. Yarın da diyete başlayacağım. Gelişmeleri yazarım...
dene bakalım işe yararsa bende yapayım yoksa kilolar yapıştı gitmiyor
Merhaba hanımlar...
Bu gün ihtibariye lahana çorbamı yapmış bulunuyorum. Yarın da diyete başlayacağım. Gelişmeleri yazarım...
inşallah ehliyetini alırsın kazasız günler geçirirsin
dene bakalım işe yararsa bende yapayım yoksa kilolar yapıştı gitmiyor
işe yarayacağından eminim. Bir çok sitede bir sürü yorum okudum. Diyeti harfiyen uygulayınca ve çorbadan da bolca içince haftada en az 5 kilo garanti. Ama kas kaybını önlemek için yürüyüş ve egzersizler şart...
merhaba hanımlar=)) ben yeni geldim takımınıza nasl başlıorz napiorz bana biri anlatsın günlük listemizi mi paylaşacağz brilikte mi karar wereceğiz çok cahilim bu konuda daha önce hiç girmemiştim böle bişeye =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?