Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

slm kızlarrr

Ahhh basıma neler geldı sormayın.Laptopum bozuldu dunden berı ugrastırıyor sımdı tamırde kendısı bayada masrafı var malesef butun ıs dosyaları ve kk lıstelerı ıcındeydı sımdı pc acılmadıgından hıc bırıne ulasamıyorum.Masa ustu pcden gızlı saklı gırıyorum.Gene gelmeye calsııcam.BU SURE ICINDE TAKIM SIZLERE MEANET KIZLAR...Öptüm bolcana

evvetttt günaydın tombikler nagi geri döndü ama dönüşü mühteşem olmadı
hem ben kg aldım hemde siz bıraktığım yerdesiniz katılım aynı,paylaşım yine az,motive yine düşük vs vs adaptasyon zorluğu çekmicem anlaşılan

sabah
1 kepekli roll ekmek arası peynir
4 zeytin
1 bardak şekersiz form çay

şimdiiii hazır olun bombayı patlatıyorum murccum kaptanımın affına sığınarak bugün itibariyle mesajlarınıza sayı koymanızı istiyorum haftaya cumaya kadar sayıcam ve günlük minimum 5 mesajı olmayanı GURUPTAN AYRILDI yazmayı öneriyorum artık acımasız dönem başlıyo geçen yaz,geçen kış,bu yaz ve bu kış değişen hiçbişey yok katı kurallar bize göre değil,biz böyle iyiyiz dersenizde bu topikte olmamızın bir anlamı kalmıyo
ayrıcada bu kural bütün gurupların uyguladığı bir kural neden biz yapamayalım ki

hoşgeldin nagiş nasılsın

Kızlar selamlar...

nagiş hoşgeldin, tatil nasıl geçti bi güzel dinlenmişsindir. sanırım çoktan geldin ama ben tabii anca yazabiliyorum tatilde 66'ya çımıştın yanlış hatırlamıyorsam.

Benim dyet yine 1 gün iyi 2 gün kötü kendimle başım belada kendime engel olamıyorum napıcam bilmiyorumm.

hoşgeldin nagiş nasılsın

hoşbuldum ablacım iyiyim sizler nasılsınız

dinlendimmmm,eğlendimmm,iş yerim değişti ohhh şükür
bugün yeni girebildim cnm yeni işyerinde pc,oda vs ancak ayarlandı
bu hafta ortasında başladığım için bildirimde olmucam galiba haftaya inş :)

mesaj sayım listesini yapıcam ama gurupta kim var kim yok artık ondan bile emin değilim
betüş nerelerde onun koyduğu kurallarda süperdi olmuyo böyle
betüşşşşş sana görev sende spor, su ,yeşil çay listesini takip edeceksin bu bir emirdir
ben msj sayıcam + menüleri takip edicem listelicem her hafta cumada kaptanımız listeleri yayınlıcak bizde bu ekstra listeleri anlamayan el kaldırsın

aaa unuttum yaklaşık 45 dk sonra işten çıkıcam bu yeni işyeri eve biraz ters olduğu için direksiyon dersine başlıyorum hocam gelip beni işten alıcak başlıcaz başarmalıyım kızçeler herkes yapıyo ben neden yapamayayım değil mi ama :18:
ya bu direksiyon dersi ne pahalı saati 50 tl hatır gönül ancak 40 düştüler kendi aracımlada 30 tl yani araya bir 400/500 tl sıkışmış eşim acayip destek yaparsın diyo bakalım kismet
unutmadan yeni işyerim şehrin dışında sayılır bakkal çakkal yok,öğle yemeğide düzenli yani bu işime gelir sıkıldıkça bişeyler yemem dolaplarımı form çayı yeşil çay,şekersiz kahve ve çok çok acıkırsam diye light ürünlerle doldurdum bu sefer azimliyim bu kış son 5 kg gidecek başka yolu yok

inşallah ehliyetini alırsın kazasız günler geçirirsin

merhaba hanımlar=)) ben yeni geldim takımınıza nasl başlıorz napiorz bana biri anlatsın günlük listemizi mi paylaşacağz brilikte mi karar wereceğiz çok cahilim bu konuda daha önce hiç girmemiştim böle bişeye =))

Merhaba hanımlar...

Bu gün ihtibariye lahana çorbamı yapmış bulunuyorum. Yarın da diyete başlayacağım. Gelişmeleri yazarım...

hai bakalım bir gayret

inşallah ehliyetini alırsın kazasız günler geçirirsin

ehliyet 8 yıllık be abla cüzdan bekliyo

dene bakalım işe yararsa bende yapayım yoksa kilolar yapıştı gitmiyor

heyyyy msj sayılarını yazın bacılar menüleride kızarım bak

hoşgeldin cnm bol kgvermeler kendinden kilondan vs bahset tanışalım önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…