- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.881
Benim geçti canım inşallah seninde geçmiştir bence uzatmadan baktır biGeçmiş olsun cnm. Benimde hamileyken troid çıktı. Doğum sonrası geçiyor mu yoksa devam mı ediyor. Ben test yapacaktım pandemiden dolayı gidemiyorum
Benimde öyle bi kaç gündür...Ben bugün niye böyle oldum ya defalarca takıma girdim düşük bi enerjim var nedense galiba ekim abla gibi negatif enerjimi aktarmamak için yazamıyorum aslında negatif olan bir şey de yok
Canım hamak normal platin mü ne diye geçiyor onu aldım. Buhün biraz durdu bakalım ilerde kenarlarına yastık koyarım. Canım bende 50 mg kullandım pamdemibin ilk zamanı gidemem sonra düzeldi ama bir ayda 14 kg aldımhangi hamaktan aldın? Bende aldım ama biraz geç kalmıştım sanırım 1 2 ay yattı sonra dönemedi rahat etmedi bende kaldırdım bir de sallanmayı hiç sevmez memede uyuduğu için sallayarak da uyutamadım yani hamak beşik çöp oldu
çok teşekkürler canım
tek başına kilo yapacağını düşünmüyorum ama yanında kızartma yediysen patates yediysen yapar tabii ama zeytinyağlı enginar ya da fasülye yersen yapmaz yoğurt da aynı şekilde bende çok yedim ondan biliyorum üstüne çıkmadım kilomun.
Benimde troidim vardı hamileyken 25 mg hap kullandım doktorum doğumdan sonra gel dedi ama 18 ay oldu hala gidicem
MENUM:
10:00 kahve yanına 1 parca bitter
12:00 2 dilim cavdar ekmegi, 1.5 dilim peynir, 1tk salca, domates salatalik, 1 hasl yumurta
16:00 1 turk kahvesi
18:30 7yk et sote, yarım sogan ve yarım domates ile salata
1 lt Su
2lt odem suyu
20dk tempolu yuruyus
24 Eylül Perşembe
7.50
2 yk otlu çökelek
5 zeytin
1 dilim tam bugday ekmeği
domates salatalık semizotu
12.30
6 yk mercimek yemeği (2 yk erişte ile pişti)
5 yk salata
15.50
2 kuru kayısı
18.30
5 yk fırın sebze (patlıcan kabak 1 patates 1 biberden)
5 yk yogurt
su: 2 lt
spor: 20 dk bölgesel, 15 dk yoga 90 puan @Pnrrr-20
3lt su cok ıyııı afıyet olsun canım24eylül menüm
Sabah
09:30
Sahanda 1yumurta bi parca peynir 5zeytin 3ceri domates 1dilim tm buğday ekmeği yeşil çay
Sade kahve 2kuru kayisi
17:30 2 sotelenmis kabak ustene yogurt pul biber nane 5catal tavuk
Su 3lt
Spor 20dk yürüyüş 40pn @Pnrrr-20
sabah 12.00
1 haşlanmış yumurta
Salatalık
1 parça beyaz peynir
1 parça kaşar peyniri
2 adet yeşil zeytin
1 dilim light ekmek
1 hurma
öğlen 15.30
Meyveli yoğurt( 3 çk yoğurt, 2 yk yulaf ezmesi, 1 yeşil elma biraz tarçın biraz çörekotu)
1 kupa sade kahve
akşam 19.00
4 yk top köfte (susuz)
4 yk bulgur pilavı
2 yk zeytinyağlı taze fasülye
6 dk basen eritme + iç bacak hareketleri (5dk)= 33p
30 dk tempolu yürüyüş= 60p toplam=99p @Pnrrr-20
24 eylul persembe
11.00
2 dlm ekmek
2 dlm peynir
5 zeytin
1 tatli ksigi bal
1 tatli kasigi kaymak
16.00
1 elma 1 bardak sut
17.30
4 sk semiz otu yemegi yogurtlu
18.00
8 tane uzum
Su 3litre
80dk tempolu yuruyus 240 @Pnrrr-20
24 Eylül Perşembe
10:00=== 2 yk lor peyniri
2 kase salata
15:00=== 2 kase salata
Su=== 2 lt
cuma oncesı bıraz kacamaklı menu olmus canım24 Eylül menüm
Kahvaltı 10:30
3 kaşık salata
Öğle 13:30
1 servis kaşığı bol garnitürlü kuskus salatası
1 dilim ekmek inceliğinde yaş pasta çok küçük dilimdi yani
Ara 16:40
Türk kahvesi
Zeytin kadar kayısı pestili
Akşam 19:00
1 servis kaşığı fırında patlıcan oturtma
Bol salata
4 kaşık yoğurt
Su 2.5 lt geçer
Spor 1 saat tempolu yürüyüş 180 puan @Pnrrr-20
24 eylül
12.30
2 sucuklu yumurta
1 kk petnir
Domates
Salatalık
2 tb ekmeği
17.00
1 bağ üzüm
1 avuç çiğ kuruyemiş
19.30
1 tabak fırında sebezeli et yemeği
2 tb ekmeği
2 lt su
24 Eylül menüm
11.45
2 dlm peynir
4 dlm sucuk
1 köz biber
1 domates
5 badem
15.30
1 tavuk baget
Bol salata
Su:2 lt
Spor:30 dk orta tempo yürüyüş = 60 puan @Pnrrr-20
guzel menu canım afıyet olsunn24.09.2020
12.00
1 adet haşlanmış yumurta
2 cherry domates-1 salatalık
1 incir
2 parça çeçil peyniri
7 adet yeşil zeytin
1 yk acı sos
1 dilim tb ekmeği
15.00
1 fincan sade Türk kahvesi
2 kare bitter
2 tuzlu pastane çubuğu
18.30
ton balıklı salata
4 üçgen şeklinde kavun
su : 3,5 litre
Spor : 30 dk orta tempo yürüyüş
Ay inşallah canım yaaa yaş 30 u geçince kilo vermek çok zormuş onu anladımİnşallah yine verirsin kilo canım, işe yarar Umarım
Kesinlikle öyle kuzum. mesela şu an hamilelik öncesi kilomdayım ama daha zayıf görünüyorum. Sporla verdim çünkü diyetin yanında
Bugün daha iyiyim abla tekrarlarsa öyle yaparım sağol :)
Yok yakp getirmiş değişik bi lokum attım ağzıma
Benim de hamileyken çıkmıştı, doğumdan sonra baktırdım normale dönmüştü canım. Doktorum da eski haline döner demişti zaten
Geçmiş olsun canımIstanbulda deprem oldu
Ben sadece süt yapan şeylere yöneliyorum kaçamak pek yapmamaya çalışıyorum. Bende yapabildiğim kadar yaparım canımBoyum 1.62 canm. Senin 2 aylık bebişin varmış sıkı diyet yapma canm yarışmayalım bence adil olmaz :)
Metabolizma yavaşlamaya başlıyor maalesef yaş ilerledikçeAy inşallah canım yaaa yaş 30 u geçince kilo vermek çok zormuş onu anladım
Ayakta sallamak yerine şimdilik sallıyorum hamakta. Benim evdede yer kalmadı artık canım hepsini aldım ilk kızım hamakta ve sling de durmuştu bu çocuk bi değişik çıktı yaolur mu canım herkes fikrini beyan ediyor ben ilk hafta 8 kg verdim doğumla sonra miss gibi geri alınca başladım oğlumdan tecrübeliyim onda da 10 kg almıştım üstüne geriye onun için erken başladım
okudum sağ salim gelmiş size iyi eğlenceler
ben yataktan kalkar kalmaz acim
bende neyi şuan kafam almıyor abla
bence çokta umut etme (supriz olsun durursa sana :) )hamak , elektronik anakucagi dahil hepsini denedim oğlumdada kızımda da huy diyorum
çok şükür geçmiş olsun
Emsan hiç kullanmadım görümcem kullandı Granitlerini patladı hep alttan iç yüzeyi ama kullanimada bağlı tabi
hayırlısı olsun canım
Canım evde değildim yarın tartı günü bir yerde iyi olduakşam yemeği olmalıydı bence
Olabilir canım . Zaten biz kadınlar 1 hafta öncesi1 hafta sonrası derken neredeyse ayın tamamını gergin ve huzursuz geçiriyoruzAynen geçici bir durum adet dönemim yaklaşıyor belki de ondan genelde mod düşüklüğü yaşıyorum bu zamanlarda
Acıktım ama başka bir seçeneğim yoktuerken kapatmışsın canım günü, acıkmadıysan iyi
Selametle gidip dönersin inşallah canım. Annelerin ellerinden öpmeliiyi geceler arkadaşlar yarın yine Suriye görevim var hep yakın yere gidiyordum bu sefer uzak yere de gideceğiz dönüşüm akşamı bulur. Annem gelince sağolsun menünü söylersin bana ben hazırlarım dedi gelince yemek yapmakla uğraşmamış olurum.
hepimiz inşallah güzel sonuçlar alırız sabaha
Demi demi2 sucuk 4 sucuk ne hallere dustukkk bıızzz afıyet olsun kızlarr
Kilo çok yerleşmeden kışkış demek lazım canım
Hamakta kesmeyecek gibi mızmızlanıyor şimdiden Buda gittiTam sorucaktim almayami niyetlendin abla diye ama yazmissin internetten ismarla olmadi buyuk rahatlık
Kendimi gordum bende durcak diye besik, oyun halisi, kanguru ismarlamistm ama hicbiri oyle fazla oyalamadi 10dk enfazla. Insallah hamakt durur bebegn.
benim ablaminda troidi hamilelikte cikti kizi 7 yasinda hala vardi troiddi smdi hamile degerleri duzekneye baslamis.
Insallah bidha cikmaz sendede
Sagol cnm en mantiklisi kolon yaninami gidiyorsnuz bazisi direk kapidan cikmayi dusunuyor ne yapmak en mantiklisi esim kolon diyor, bende tam bebegmin yanina gittimki durdu sarsinti ama korkusu yetiyor insana gercekten
Sagol cnm
Insallah kaptanim iyi geceler
Bugün de böyle geçsin. Yarın yeni bir gün..Ben bugün niye böyle oldum ya defalarca takıma girdim düşük bi enerjim var nedense galiba ekim abla gibi negatif enerjimi aktarmamak için yazamıyorum aslında negatif olan bir şey de yok
Benimde öyle bi kaç gündür...
Toparlamaya çalışıyorum gel sarılakgitsin bizden negatif denen illet şey
Güldürdün beni Allahta seni güldürsün :) Açlıktansa bu güzel yok üşüttüğün içinse ayaklarını sıcak tut canm malum mevsim geçişi biz hissetmesekte pekKızlar bazen midem bir gurulduyor ama ne guruldamakocam noluyor diye soracak diye korkuyorum zira bomba patlıyor zannedersiniz
İlk kızımda 30 kilo almıştım ve hemen verdim. Bunu da öyle sanıyordum ama kaldım öyle ve çok canım sıkılıyor 60 kilodan şimdi 80 kilo kalınca psikolojim bozuldu. Emzirmesem deli gibi diyet spor yapıcam ama maalesef sütüm gider diye mecbur yiyorum. Zamanla gidecek ama inanıyorum şahsen beni. Psikolojim için gitmesi gerekMetabolizma yavaşlamaya başlıyor maalesef yaş ilerledikçene kadar erken önlem alırsak o kadar iyi o yüzden
Hadi sağ Salim git dön inşallah canım Allah annelerimizin eksikliğini göstermesin inşallahiyi geceler arkadaşlar yarın yine Suriye görevim var hep yakın yere gidiyordum bu sefer uzak yere de gideceğiz dönüşüm akşamı bulur. Annem gelince sağolsun menünü söylersin bana ben hazırlarım dedi gelince yemek yapmakla uğraşmamış olurum.
hepimiz inşallah güzel sonuçlar alırız sabaha
Yaşlandırdın bizi ne alaka canımAy inşallah canım yaaa yaş 30 u geçince kilo vermek çok zormuş onu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?