Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben bugün niye böyle oldum ya defalarca takıma girdim düşük bi enerjim var nedense galiba ekim abla gibi negatif enerjimi aktarmamak için yazamıyorum aslında negatif olan bir şey de yok
Benimde öyle bi kaç gündür...
Toparlamaya çalışıyorum gel sarılak gitsin bizden negatif denen illet şey

Canım hamak normal platin mü ne diye geçiyor onu aldım. Buhün biraz durdu bakalım ilerde kenarlarına yastık koyarım. Canım bende 50 mg kullandım pamdemibin ilk zamanı gidemem sonra düzeldi ama bir ayda 14 kg aldım

afıyet olsun canım

afıyet olsun canımcım

3lt su cok ıyııı afıyet olsun canım

guzel menu canım afıyet olsunn bızım takıma gore baya dolu dolu bır menuu

24 eylul persembe
11.00
2 dlm ekmek
2 dlm peynir
5 zeytin
1 tatli ksigi bal
1 tatli kasigi kaymak

16.00
1 elma 1 bardak sut

17.30
4 sk semiz otu yemegi yogurtlu

18.00
8 tane uzum

Su 3litre
80dk tempolu yuruyus 240 @Pnrrr-20

hafıf persembe olmus afıyet olsun canım

24 Eylül Perşembe

10:00=== 2 yk lor peyniri
2 kase salata

15:00=== 2 kase salata

Su=== 2 lt

benım menumden daha azz

cuma oncesı bıraz kacamaklı menu olmus canım

24 eylül
12.30
2 sucuklu yumurta
1 kk petnir
Domates
Salatalık
2 tb ekmeği

17.00
1 bağ üzüm
1 avuç çiğ kuruyemiş

19.30
1 tabak fırında sebezeli et yemeği
2 tb ekmeği

2 lt su
24 Eylül menüm

11.45

2 dlm peynir
4 dlm sucuk
1 köz biber
1 domates
5 badem

15.30

1 tavuk baget
Bol salata

Su:2 lt
Spor:30 dk orta tempo yürüyüş = 60 puan @Pnrrr-20

2 sucuk 4 sucuk ne hallere dustukkk bıızzz afıyet olsun kızlarr

guzel menu canım afıyet olsunn

Ay inşallah canım yaaa yaş 30 u geçince kilo vermek çok zormuş onu anladım

Ayakta sallamak yerine şimdilik sallıyorum hamakta. Benim evdede yer kalmadı artık canım hepsini aldım ilk kızım hamakta ve sling de durmuştu bu çocuk bi değişik çıktı ya

akşam yemeği olmalıydı bence
Canım evde değildim yarın tartı günü bir yerde iyi oldu
Aynen geçici bir durum adet dönemim yaklaşıyor belki de ondan genelde mod düşüklüğü yaşıyorum bu zamanlarda
Olabilir canım . Zaten biz kadınlar 1 hafta öncesi1 hafta sonrası derken neredeyse ayın tamamını gergin ve huzursuz geçiriyoruz
erken kapatmışsın canım günü, acıkmadıysan iyi
Acıktım ama başka bir seçeneğim yoktu
Selametle gidip dönersin inşallah canım. Annelerin ellerinden öpmeli
2 sucuk 4 sucuk ne hallere dustukkk bıızzz afıyet olsun kızlarr
Demi demiama böyle düşününce yediğin günlere sayarsın diyorum

Hamakta kesmeyecek gibi mızmızlanıyor şimdiden Buda gitti tiroit inşallh anlamında biter benim aklıma en son gelecek şeydi. Ama bu hamileliğim çok kötü geçti çok büyük hastalıklar çıktı buna şükür diyorum

Kızlar bazen midem bir gurulduyor ama ne guruldamakocam noluyor diye soracak diye korkuyorum zira bomba patlıyor zannedersiniz
Güldürdün beni Allahta seni güldürsün :) Açlıktansa bu güzel yok üşüttüğün içinse ayaklarını sıcak tut canm malum mevsim geçişi biz hissetmesekte pek

Metabolizma yavaşlamaya başlıyor maalesef yaş ilerledikçe ne kadar erken önlem alırsak o kadar iyi o yüzden
İlk kızımda 30 kilo almıştım ve hemen verdim. Bunu da öyle sanıyordum ama kaldım öyle ve çok canım sıkılıyor 60 kilodan şimdi 80 kilo kalınca psikolojim bozuldu. Emzirmesem deli gibi diyet spor yapıcam ama maalesef sütüm gider diye mecbur yiyorum. Zamanla gidecek ama inanıyorum şahsen beni. Psikolojim için gitmesi gerek

Hadi sağ Salim git dön inşallah canım Allah annelerimizin eksikliğini göstermesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…