- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.421
sadece çorba olsaydı yapamazdım herhalde... Çorbanın tadından ziyade çorbadan başka bir şey yememek sıkar insanı. İyi dileklerin için de teşekkür ederim :)
Bu arada hoşgeldin :)
Ohh hosgeldın cnm benım ozlemısım valla ... Şu msj sayma ısı super oldu destekcınım say bana her cuma kılo bıldırımınle beraber msj sayılarınıda yaz ona gore uyaralım yada devamlılık halıne getırenı cıkaralım.Ben gecen hafta lısteyı baya temızledım bu hafta net lıste cıkar takıpte kal cnmm
tkipteyim canım
Cnmm betus bı gaz bıgaz verdı sonra hıc bısey soylemeden kayboldu gıttı bende nlamadım ıyı gıdıyorduk halbuksem amaBelkıde ben kacırmısımdır cıklamasını bılemedım sımdı
nerdesin betüşşşşş
Hosgeldın cnmmm...Öncelıkle 1 hafta yanı hafta ya cumaya kadar senın takım ıcındekı uyumuna bakıcaz daha sonra senı genel lısteye alırız.Takım ıcı genel kurallarımız bol bol paylasımda bulunmak takımı motıve etmek ve menulerını paylasmak
Mrb arkadaslar bende yeni katilmistim 10 gun kadar oldu bilgisayarimda sikinti oldu ancak girebiliyorum. Bundan sonra hergun burdayim insallah.....
Bu arada menümün devamını paylaşayım:
arada 15 tane siyah üzüm yedim.
Şimdi 400 gr çorba ve 1 büyük elma yiyeceğim...
Mrb arkadaslar bende yeni katilmistim 10 gun kadar oldu bilgisayarimda sikinti oldu ancak girebiliyorum. Bundan sonra hergun burdayim insallah.....
*** 9. Takım 275. Etap Sonuçları ***
Fadime0295/96/-1,0/%-1,05)
Mursh: (84,8/84,5/0,3/%0,35)
Nora (69,9/69,9/0,0/%0,00)
Nagieymen(64,1/65,3/-0,4/%-0,62) İzinli üye geri döndü kilosu 3 e bölündü
buk@ (108,7/108,7/0,0/%0,00)
magnum_opus(86,9/86,6/0,3 /%0,35)
9.Takım Toplam % -0,16
Günaydınlarrrr !!!!!!!!!!!!!!!
Herkese günaydınlar hayırlı cumalarrrr !
Dunku menum basarıyla gerceklesmıstır.Herkese sevgilerKilo bildirimlerini alayımmm !
İşlerim gene youn olacak toparlayıp ogleden sonra gelıcem canlarrr
tüh ya yine eksilerdeyiz... Hadi hep beraber lahana çorbası diyeti yapalım. Hem beni yalnız bırakmamış olursunuzzzz...
benim dünkü menüm
sabah:
2 dilim ekmek
peynir zeytin
taze nane 7-8 tanede zeytin
ara öğün:2 diyet bisküvi
öğle:
patlıcan 6 yemek kaşığı
yoğurt
1 dilim ekmek
akşam:
kuru fasulye
2 dilim ekmekbu da yenmiyor ki ekmeksiz=((
su:1.2 litre iyi demi yinede alıştırıyorum
spor: yapmadım
menü çok güzel.. Keşke bir mutfak tartısı edinip ölçüyle yesen porsiyonları aşmamak için...
amannn salla be magnum o kadar da uğraşamam ya baktım weremiorm 5 4 3 diye giderimbide bugün sitede karbonhidrat diyetini okudum çok mantıklı geldi çok aşırı sıkı yapmamakla beraber onu uygulamayı düşünüyorum bakalım ne olacak =)
duymuştum o diyeti. Ben de mi yapsam acaba. Lahana çorbası içmekten 2 günde usandım. Kokusuna bile tahammül edemiyorum artık...
öyledir yaaaa ciddenyap yap acayip iyi bi diyet protein ağırlıklı beslenip yağları yakmaya dayanıyo mantığı birlikte yapalım istersen ama çok katı yapmayacağım diye düşünüyorum zararlı yani sadece kahwaltıda 2 dilim ekmek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?