Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sadece çorba olsaydı yapamazdım herhalde... Çorbanın tadından ziyade çorbadan başka bir şey yememek sıkar insanı. İyi dileklerin için de teşekkür ederim :)

Bu arada hoşgeldin :)

kesinlikle öyle ya hani tek besin diyetleri warya onlar çok sağlıksız bence kioluyuz die kendimizi öldürmeninde bi anlamı yok rica ederim hoşbuldukkkkkk ))

Mrb arkadaslar bende yeni katilmistim 10 gun kadar oldu bilgisayarimda sikinti oldu ancak girebiliyorum. Bundan sonra hergun burdayim insallah.....

ohh gelin kızlar gelin verelim kiloları

Bu arada menümün devamını paylaşayım:

arada 15 tane siyah üzüm yedim.

Şimdi 400 gr çorba ve 1 büyük elma yiyeceğim...

olmaz magnumum olmazzzz :)menülerimizi tek parça halinde tutalım ki baginin işi kolaylaşsın

tatlışlar yarın yokum benim pcnin remi düşükmüş yükseltilsin diye bilgi işleme gitti pazartesi falan gelir sanırım malum haftasonuda pek gelemiyorum hatta hiç gelemiyorum malum çamaşır ütü ev çocuk vs vs
takipteyim ama msjları sayınnnnn menüleri yazınnnn

Günaydınlarrrr !!!!!!!!!!!!!!!

Herkese günaydınlar hayırlı cumalarrrr !

Dunku menum basarıyla gerceklesmıstır.Herkese sevgiler Kilo bildirimlerini alayımmm !

İşlerim gene youn olacak toparlayıp ogleden sonra gelıcem canlarrr

günadınlarrrr arkadaşın pcden kaçak girdim hemen sayım yaptım dünki mesaj sayıları
nagi 5+
handeek 5+
magnum 5
murc 3
erenefe 1 başkada kimselerr yoktu
kilomuda bildirip kaçayım 65,3

*** 9. Takım 275. Etap Sonuçları ***

Fadime0295/96/-1,0/%-1,05)
Mursh: (84,8/84,5/0,3/%0,35)
Nora (69,9/69,9/0,0/%0,00)
Nagieymen(64,1/65,3/-0,4/%-0,62) İzinli üye geri döndü kilosu 3 e bölündü
buk@ (108,7/108,7/0,0/%0,00)
magnum_opus(86,9/86,6/0,3 /%0,35)

9.Takım Toplam % -0,16

tüh ya yine eksilerdeyiz... Hadi hep beraber lahana çorbası diyeti yapalım. Hem beni yalnız bırakmamış olursunuzzzz...

benim dünkü menüm

sabah:
2 dilim ekmek
peynir zeytin
taze nane 7-8 tanede zeytin

ara öğün:2 diyet bisküvi

öğle:
patlıcan 6 yemek kaşığı
yoğurt
1 dilim ekmek

akşam:
kuru fasulye
2 dilim ekmek bu da yenmiyor ki ekmeksiz=((

su:1.2 litre iyi demi yinede alıştırıyorum
spor: yapmadım

menü çok güzel.. Keşke bir mutfak tartısı edinip ölçüyle yesen porsiyonları aşmamak için...

menü çok güzel.. Keşke bir mutfak tartısı edinip ölçüyle yesen porsiyonları aşmamak için...

amannn salla be magnum o kadar da uğraşamam ya baktım weremiorm 5 4 3 diye giderim bide bugün sitede karbonhidrat diyetini okudum çok mantıklı geldi çok aşırı sıkı yapmamakla beraber onu uygulamayı düşünüyorum bakalım ne olacak =)

duymuştum o diyeti. Ben de mi yapsam acaba. Lahana çorbası içmekten 2 günde usandım. Kokusuna bile tahammül edemiyorum artık...

duymuştum o diyeti. Ben de mi yapsam acaba. Lahana çorbası içmekten 2 günde usandım. Kokusuna bile tahammül edemiyorum artık...

öyledir yaaaa cidden yap yap acayip iyi bi diyet protein ağırlıklı beslenip yağları yakmaya dayanıyo mantığı birlikte yapalım istersen ama çok katı yapmayacağım diye düşünüyorum zararlı yani sadece kahwaltıda 2 dilim ekmek :)

ben de bir araştırayım bu diyeti. Aklıma yatarsa yapalım. Ben bir kaç diyet arasında gidip geliyorum. Bakalım artık hangisinde karar kılacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…