Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydınnn bugün 12ye kadar yoğunum gitmeden hemen yazayım dedim
dünki msj sayısı
fadime 5
nagi 6
nora 2
magnum opus 2
handeeek 1

gerisinden ses seda yok ben sayıyorum bilesiniz haftaya cumada eleme var kimseye illaki yazın demiyorum ama gelmeyeni ayrıldı yazıcaz diyorum menüleride ihmal etmeyin onunda listesini tutucam

dünki menüm
sabah

1 bardak su 1saat sonra
1 minik kepekli roll ekmek arası peynir
1 kupa 5i 1 yerde çay

öğle

1 kase şehriye çorbası
1 porsiyon pilav üstü tavuk döner
1 bardak ayran

ara
3-4 tane light bisküvi

akşam
4-5 göfret yedim

unutmadan bildirimide yapayım reglimin ilk günü kilom 65,1
* DİKKAT KİLO BİLDİRİMİ İÇİN GELDİĞİNİZDE GEÇMİŞ 2 SAYFAYI OKUMANIZI RİCA EDİYORUM *

Kendimce bir karar verdim ve sizlere sormadan uygulamaya koydum bile bunlar daha önceki kararlarımız olduğu için reddedilmeyeceğini düşündüm inş kaptancığım kızmaz

Son düzenleme:
hoşgeldin cnm bol kgvermeler kendinden kilondan vs bahset tanışalım önce

hoşbuldukkk:) teşekkürler hep birlikte kilolarımızdan bi an önce kurtulalım inşallah=) ben yeni mezun oldum balıkesirde kimya okudum 57 kiloyla gittim 4 sene önce(ne güzel günlermiş) okul bittiğinde ne yazık ki 73 kiloyla geldim hemen bi diyete girdim sabah akşam yürüdüm baya azalttım yemeği filan baktım 1 ay da 68e düştüm tabii şok oldum nasıl bu kadar çabuk gitti die korktum açıkçası öle hemen kilo wermek ii deil çünkü sonra normal yedim yada midem küçüldü bilmiorm 68.5im şimdi 2 hafta sonra abimin nişanı war ben hala çok kiloluyum abiye almak lazım nasıl gireceğim içine hiç bilmiorm =( ama çok istiorum kilo wermek çünkü insanların yüzün çok güzel sana kilo yakışıo demesi bile batıyo artık çünkü öle bişe yok sanki wucudun berbat diyolarmış gibi gelio we çewremdekilerde istiyo eminm erkek arkadaşm özellkle sölüo yani kilo wer die o da haklı tabiiki inşallah wermeyi çok istiyorum we yapabildiğimi göstermek istiyorum herkese ister 1 sene sürsün ister 2 sene hiç önmli deil burada benm gibi kilo wermek için hırslı insanları görmek beni daha da motiwe edecek inşallah kader ortağı olalım bi bakalm Allahhh 36 bedenizz

bu arada bende dün yediklerimi yazayım kötü bi liste oldu yani çok düzensiz bugün toparlayacağm inşallah=)
sabah10:00)
3 dilim ekmek
peynir
5-6 zeytin
domates
öğle yemeği yok unuttum yemeyi
akşam(17:00)
1 kase çorba
5-6 yemek kaşığı patlıcan yemeği
yoğurt

1 saat sonra 2 tane light bisküvi

su çok kötü yarım litre ancak içmişimdir =( bana kalsa böle beslenirim ben unuturum su içmeyi yemek yemeyi filan bugün düzgün programa geçiorm ama ara öğün filan alarm kuracağım bide suyu hatrlatsn die elime kurdele bağlayacağm

kurtulucaz hep beraber :) umut dünyası işte :)
bende 65,1im şuan kilon bana yakınmış beraber veririz,bir çocuk annesi çalışan anneyim bizde de durum böyle

Saat 12:45 hala gelen giden yok sanırım murcun pc bozuk olduğu için gelemedi bende bugün cuma sanıp bildirim yaptım kafa gitti idare edin artık
ama böyle olmuyo nerdesiniz yaaa
HANDEEK başlık kısmına her attığın msj sayısını yaz cnm ben sayıyorum günlük minimum 5 msj

İyi günler kızlar....

Bu gün lahana diyetime başladım. Çorbanın tadı hiç fena değil, şu anda içmekteyim. Tabiki tadını et bulyon, tavuk baharatı, sarmısak ve limona borçluyum.

300 gr çorba içiyorum. Ardından 1 büyük elma yiyeceğim...

kurtulucaz hep beraber :) umut dünyası işte :)
bende 65,1im şuan kilon bana yakınmış beraber veririz,bir çocuk annesi çalışan anneyim bizde de durum böyle

ewet ewet umut deil yapabiliriz gerçekten neden olmasın yani yapanlarda bizim gibi iradeli insanlar demi eet yakın 3 kilocuk fazlayım ben hihihih=) yanlış yaptığımda beni istediğiniz gibi eleştirebilirsinz idealimiz war yani ideal kilon ne peki bakalm ondada aynımıyız ben 55 oliyim offff offff offfffff mutluluktan herşei yerim diomşm

hmm bu cuma benim sayılmaz demi kilo bildirimi daha yeniyim ben herkes gelse konşup gaza gelsek demitamam yazıorm canm bu da etti 4

Ohh hosgeldın cnm benım ozlemısım valla ... Şu msj sayma ısı super oldu destekcınım say bana her cuma kılo bıldırımınle beraber msj sayılarınıda yaz ona gore uyaralım yada devamlılık halıne getırenı cıkaralım.Ben gecen hafta lısteyı baya temızledım bu hafta net lıste cıkar takıpte kal cnmm

Cnmm betus bı gaz bıgaz verdı sonra hıc bısey soylemeden kayboldu gıttı bende nlamadım ıyı gıdıyorduk halbuksem ama Belkıde ben kacırmısımdır cıklamasını bılemedım sımdı

Hosgeldın cnmmm...Öncelıkle 1 hafta yanı hafta ya cumaya kadar senın takım ıcındekı uyumuna bakıcaz daha sonra senı genel lısteye alırız.Takım ıcı genel kurallarımız bol bol paylasımda bulunmak takımı motıve etmek ve menulerını paylasmak

Slm kızlarrrr ...

Pc ım şimdi geldı ve gene eskı duzenıme kavustum...Allahım yaa bılgısayarsız kalmak ne zormusss aslına bakarsanız masamda lapytop harıcınde 2 tane daha masa pcsı var ama onlardan nete gırmek bıraz sorunlu neyse sonuc ıtıbarıyle duzeldı ve artık burdayımmm...

Dünkü menumden bahsetmıycem hıc cunku eve bı gıttım aksam yemegı yerıne pogaca kurabıye kısır çay yapmıslar onu yedık yanı karbonhıdrat patması yasadım dun.Neyse bız buhune bakalım dun dunde kaldı

Sabah;

1 bardak nescafelı sut

Öğle;

kepeklı ekmekten peynırlı sand.
1 domates
1 salatalık

Ara;

1 Pikolata
yeşil çay 2 kupa

Akşam;

2 kase tarhana corbası
taze yourt

Hosgeldın cnmmm...Öncelıkle 1 hafta yanı hafta ya cumaya kadar senın takım ıcındekı uyumuna bakıcaz daha sonra senı genel lısteye alırız.Takım ıcı genel kurallarımız bol bol paylasımda bulunmak takımı motıve etmek ve menulerını paylasmak[/QUOTE]

Hoşbuldumm:)tamam o zamansa canmm bakalm inşallah uyuşuruz cümbür cemaat

hmm o zamn gayet mantıklı tek o sandım tebrik edecektim dayanma gücünü bu çok iyi inşallah ideallerine ulaşırsın:)

sadece çorba olsaydı yapamazdım herhalde... Çorbanın tadından ziyade çorbadan başka bir şey yememek sıkar insanı. İyi dileklerin için de teşekkür ederim :)

Bu arada hoşgeldin :)

Mrb arkadaslar bende yeni katilmistim 10 gun kadar oldu bilgisayarimda sikinti oldu ancak girebiliyorum. Bundan sonra hergun burdayim insallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…