- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.401
hoşgeldin cnm bol kgvermeler kendinden kilondan vs bahset tanışalım önce
hoşbuldukkk:) teşekkürler hep birlikte kilolarımızdan bi an önce kurtulalım inşallah=) ben yeni mezun oldum balıkesirde kimya okudum 57 kiloyla gittim 4 sene önce(ne güzel günlermiş) okul bittiğinde ne yazık ki 73 kiloyla geldim hemen bi diyete girdim sabah akşam yürüdüm baya azalttım yemeği filan baktım 1 ay da 68e düştüm tabii şok oldum nasıl bu kadar çabuk gitti die korktum açıkçası öle hemen kilo wermek ii deil çünkü sonra normal yedim yada midem küçüldü bilmiorm 68.5im şimdi 2 hafta sonra abimin nişanı war ben hala çok kiloluyum abiye almak lazım nasıl gireceğim içine hiç bilmiorm =( ama çok istiorum kilo wermek çünkü insanların yüzün çok güzel sana kilo yakışıo demesi bile batıyo artık çünkü öle bişe yok sanki wucudun berbat diyolarmış gibi geliowe çewremdekilerde istiyo eminm erkek arkadaşm özellkle sölüo yani kilo wer die o da haklı tabiiki inşallah wermeyi çok istiyorum we yapabildiğimi göstermek istiyorum herkese ister 1 sene sürsün ister 2 sene hiç önmli deil burada benm gibi kilo wermek için hırslı insanları görmek beni daha da motiwe edecek inşallah kader ortağı olalım bi bakalm Allahhh 36 bedenizz
kurtulucaz hep beraber :) umut dünyası işte :)
bende 65,1im şuan kilon bana yakınmış beraber veririz,bir çocuk annesi çalışan anneyim bizde de durum böyle
Saat 12:45 hala gelen giden yok sanırım murcun pc bozuk olduğu için gelemedi bende bugün cuma sanıp bildirim yaptım kafa gitti idare edin artık
ama böyle olmuyo nerdesiniz yaaa
HANDEEK başlık kısmına her attığın msj sayısını yaz cnm ben sayıyorum günlük minimum 5 msj
İyi günler kızlar....
Bu gün lahana diyetime başladım. Çorbanın tadı hiç fena değil, şu anda içmekteyim. Tabiki tadını et bulyon, tavuk baharatı, sarmısak ve limona borçluyum.
300 gr çorba içiyorum. Ardından 1 büyük elma yiyeceğim...
gün boyu sadece lahana çorbası mıııııııı?
şimdiiii hazır olun bombayı patlatıyorum murccum kaptanımın affına sığınarak bugün itibariyle mesajlarınıza sayı koymanızı istiyorum haftaya cumaya kadar sayıcam ve günlük minimum 5 mesajı olmayanı GURUPTAN AYRILDI yazmayı öneriyorum artık acımasız dönem başlıyo geçen yaz,geçen kış,bu yaz ve bu kış değişen hiçbişey yok katı kurallar bize göre değil,biz böyle iyiyiz dersenizde bu topikte olmamızın bir anlamı kalmıyo
ayrıcada bu kural bütün gurupların uyguladığı bir kural neden biz yapamayalım ki
mesaj sayım listesini yapıcam ama gurupta kim var kim yok artık ondan bile emin değilim
betüş nerelerde onun koyduğu kurallarda süperdi olmuyo böyle
betüşşşşş sana görev sende spor, su ,yeşil çay listesini takip edeceksin bu bir emirdir
ben msj sayıcam + menüleri takip edicem listelicem her hafta cumada kaptanımız listeleri yayınlıcak bizde bu ekstra listeleri anlamayan el kaldırsın
merhaba hanımlar=)) ben yeni geldim takımınıza nasl başlıorz napiorz bana biri anlatsın günlük listemizi mi paylaşacağz brilikte mi karar wereceğiz çok cahilim bu konuda daha önce hiç girmemiştim böle bişeye =))
her gün çorba var ama bir gün çorba+meyve günü, bir gün çorba+sebze günü, bir gün çorba+et günü....
Ben mesela bu gün 1. gün çorba+meyve günündeyim.
hmm o zamn gayet mantıklı tek o sandım tebrik edecektim dayanma gücünü bu çok iyi inşallah ideallerine ulaşırsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?