Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dünkü menüm:)

biraz da karbonhidrat diyetinden etkilenerek yaptım bakalım beğenecekmisiniz:)

sabah:
2 dilim ekmek
domates
salatalık
peynir
7-8 zeytin

ara öğün:
1 elma

öğle:
kuru fasulye 1 tabak
peynir(ne alaka bende anlamadım)

ara öğün:
1 bardak yağsız tarçınlı süt

akşam yemeği yemedim fena gaza geldim
4 tane domatesle geçiştirdim ama açlıktan zor uyudum:)

su: 1.5 litre
spor :40 dakika kadar roman havası oynadım

slm kızlar kızımın eşyalarını hazırladım ünü ye gidicek akşam eşyalarını alıp yerleştiricez üsküdara
bugün sporada gidemedim sabah biraz geç kalktım
sabah 7 1 b su 1 armut
11 kahvaltı 1 h yumurta peynir 2 şekerli çay 3 d k ekmek domates
ara yeşil çay
ara 1 armut
1 türk kahvesi
ögle yemegimi 4 gibi yicem türlü yayla çorbası
akşam daha belli degil
su 1 lt bitti

hayırlı olsun kızınıza :) evi de yakınmış bize. Çok çooookk başarılar dilerim derslerinde...

İyi akşamlar hanımlar... İşte bu günkü menüm:

sabah: 75 gr ekmek, 30 gr kaşar peynir, domates, 1 tatlı kaşığı incir reçeli...

Ara: 1 orta türk kahvesi

öğle: 1 büyük elma

ara: 3 tane fındık

akşam: 1 acuç ince kırmızı et, 50 gr ekmek, 1 su bardağı ayran

selam arkadaşlar..Salı günü işle başladım net gelemiyorum gün içerisinde..doktor yanı olduğu için net de kullamıyorum orada doktorla yan yana oturunca giremiyorum (

bu sabah tartıldım 78,8

günaydın kızlar...

Cumartesı pazar ızınlı oldugum ıcın buralarda degıldım.Neler var neler yok gecmısede bakamadım.Dun kpss sınavına gırdım pekte umıtlı sayılmam ama cımadık candanda umıt kesılmez derler...

Diyetmı fena sayılmaz valla ama cokta parlak deıl tabı.

siz nasılsınız nasıl gıdıyor durumlar!

selam beybiler....

biliyorum suyunu çıkardım ama nabalım işler yoğun moraller bozuk cart curt.... ama fire vermiyorum... 66 nın altına düşemedim ama üstünede çıkmadım....

size bir şey demeye geldim.... sarelle nin şekersizi çıkmış tatlandırıcılı.... adet dönemleri yaklaştığında basan tatlı krizlerini geçirebilmek için iyi bir yol olabilir. ben aldım denedim fındık tadı yoğun tatlı tadı az yani insanın ağzına dağılan o bariz tatlandırıcı tadı gelmiyor.... nacizane bir öneri.... yok biliyorda benden saklıyorduysanız tüüü size...

kaptan bizde hiç iyi degiliz diyet miyet yok bugün yine annemlerde 2 gofret götürdüm çayın yanına sabah 1 .5 saat yürüdüm

hemen almalıyım zaten bazen tatlı krizim tutuyor

Merhaba hanımlarrrr... Bir kaç gündür yediğime içtiğime dikkat ediyorıum ama sıkı bir diyet uyguladığım yok. Bu gün elma diyetine başlayacaktım ama yarın erkek arkadaşım bize yemeğe gelicek. Haliyle sofrayı donatacağım ama yapıpta yememek olmaz diye düşündüm. O yüzden perşembe günü sıkı bir elma diyetine başlıyorum....

bende tam dikkat ediyorken birden şeytan dürtüyor beni sabahtan beri iyiydim 1 saat önce kete yedim çok pişmanım ama artık yapılcak birşey yok şimdi yeşil çaya saldırcam belki zararını yarıya indiririm çayım demlenmiştir alıp geliyorum saat 6.30 kadar burdayım sonra evdekilere çigköfte yapıcam ama ben yemem bu saatten sonra hele keteden sonra asla

ooo afiyet olsun... Ben de bayılırım keteye... Babannem çok yapardı. Ahhh olsa da yesem diycem de... :) aşırı yağlı olmadığı taktirde aslında yenebilir kete. 1 kare şeklindeki kete 4 dillim ekmeye eşdeğermiş..

Bu gün de kimsecikler yokmuş burda... Menümü yazıp kaçayım o vakit...

Sabah: 3 dilim ekmek, 30 gr peynir, domates

ara: 1 tatlı kaşığı pekmez

öğle: 100 gr kabak, 100 gr yoğurt, 90 gr püre

ara: yok...

akşam: 1 yemek kaşığı deniz börülcesi, 4 parça kalamar, beyaz peynir, 2 dilim kavun, yarım levrek, 4 duble rakı...

kızlarrrrrrr kaç günden beri uğrayamadım abimin nişanı war da elbise aldım 44 bedene anca sığıyorum ne yazıkki kırmızı saten bi elbise aldım çok beğendim ama korse giyeceğim mecburen bakalım nişana kadar 66 olsam ohhhh bu arada üye olduğumdan beri 1 buçuk kilo kadar werdm şimdi 67 kiloyum ama ekmeğe karşı büyük bi savaş açtım:) şimdi pzt. günkü menümü yazayım sizde bana kızın:) gün boyu dışarıdaydım ama onuda dikkate alın

sabah:
2 dilim ekmek
domates
peynir
salata
şekersiz çay

ara öğün: yok

öğle:
bi lokantaya gittik köfteyle cacık yiyim dedim ama yemekleri beğenmedik bide çok erkek wardı içeride rahatsız olduk erkek arkadaşımla çıktık cacığı bitirdim ama

akşam:
tombik döner yedim((((
ayran

bugünü düşünerek moralimi bozmak istemiorm dünkü menümü diğer mesajda yazayım

dünde sabah yürüyüşe çıkacaktım uyuyakaldım

sabah :
2 dilim ekmek
domates
peynir
yumurta
şekersiz çay

öğle:
tawuk eti
3-4 dilim patates haşlama
ayran

akşam:
domates çorbası
birazcık ekmek sadece ucunu çok sewdiğim için:)
tawuk 1 kaşık pilaw

sonrasında 1 elma yedim

40 dk. kadar dans ettim
su:1.250 su içmişimdir die düşünüorm :)

süperrrrr bence hele akşam yemeği çok iyiymiş :) gün boyu çok az yemişsin zaten rakınında kalorisi çok fazla olmasa gerek afiyet olsun:)

bu kadar üzülme be canım olsun haftada 1 ödül olmuş oldu bundan sonra ki günleri ii geçirirsen keteden eser kalmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…