Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kimisi seviyor benim kardeşim herşeyi yer mesela denizden çıkması yeter bende balığa bile yıllar sonra alıştım
Yok yaaa cok igrenc görünüyor
Ben şu beyaz seyler varya yarim ay gibi :) onuda yiyemem
Tavuk kalbi bobregide yemem

karmaşık ama ciss yok tebrikler yemeği nerde yiyorsunuz var mı Suriye'de öyle imkanlar burdan mi götürüyorsunuz
evet canım burda biberli ekmek yaptırmışlar et falan götürmüşler müfettişler var diye Suriyede hazırladılar sadece normalde bu kadar bulunmuyor :)

Görsel paylaşmıyoruz bu nedenle.
Can çekecek olduktan sonra dışarda yenen değil evde pişen yemeği de çekiyor.
Misal; baklanın seveni nadir bulunur, geçen aylarda 2-3 hafta üst üste menümde olunca canı çekenler olmuştu.
O zaman menü yazmak saçma olur.
Çok ince düşünüyorsun ama buna gerek yok canım.
Yediklerimizin resmini paylaşmayalım yeter

evet canım burda biberli ekmek yaptırmışlar et falan götürmüşler müfettişler var diye Suriyede hazırladılar sadece normalde bu kadar bulunmuyor :)
Hazir bulmuşsun biberli ekmegi, niye daha fazla yemedin
Aksam da yemek yok
Cik, begenmedim menünü

@Furha63 sen kazandın canım verilen kg aynı ama kilon düşük olduğu için yuzdenle dovdun beni
[/QUOTE]
Buradayım hafta acayip sislik ve karın ağrım vardı. İstediğim gibi veremedim. Ama bunu da beklemiyordum tabi seninde ödem vardı canim hayırlısı bakalım.
Yok cnm estağfurullah aynı gramı verdik. ❤

güzel canım tebrikler :)
mutlu yaşlar canım :)
menün güzel canım afiyet olsun
güzel canım
canım 3 parca sütlü cıkolata fazla geldi sadece gerisi cok güzel.
karpuz, reçel ekmek, cikolata :)) bol karbonhidrat olmuş ama olsun miktarlar az

ooovv senin günün de harika eğlenceli geçmiş mefkuşum :)
oğlandan maaşının yarısını iste ya verirsin yada eşyalarını ortalığa saçma de en fazla 1 kerelik işe yarıyor ama olsun sen dene istersen :)))
şehriye ve cam kırığı ayyhhh baya uğraştırmıştır seni canoom iyi ki sana bir şey olmamış

Hazir bulmuşsun biberli ekmegi, niye daha fazla yemedin
Aksam da yemek yok
Cik, begenmedim menünü
Biberli ekmek diyince annemler yarın yayladan inecekler, babam da biberli ekmek istedi, sabahın nurunda kalkıp hazırlamam lazım
Yatmadan hazırlayaydım iyi olurdu
Ah bu tembellik

allah senden de razı olsun gülüm rabbim işini gücünü rast getirsin

Tebrik ederim canım, diyet yapmadan %1 gibi eksin var
Teşekkür ediyorum kizceler

benim de canım hiç bir şey çekmiyor. bence sorun yok
emzirenler ve küçük çocuktan zamanı olmayanlar için yapması zaman isteyen şeyleri pek yazmıyorum ne olur ne olmaz zaman bulup el oyalanacağı için yapamazlarsa anneleri yada iyi kalpli becerikli komşuları yoksa diye
(ne kadar ince düşünceliyim demi mefkuşum menü yazmadığımdan değil yaniii)

Çaktırma öz dilimde sana anlatayım
Allah gorğunun evini yığsın (Allah korkunun evini yıksın) zoppa geliyor zopa ne edeyim
Biberli ekmek diyince annemler yarın yayladan inecekler, babam da biberli ekmek istedi, sabahın nurunda kalkıp hazırlamam lazım
Ah bu tembellik
Biberli ekmek mi onun da tarifini at bi ara canım çok merak ediyorum hiç yapmadım

Ah bu tembellik
gülüm bari erken yat ki erken kalkıp yapabilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…