Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aman kuzum parasini biriktirsin, biran once evlenip gitsinde hayirlisiyla ben para falan istemem :)))
Bide diyorki... Baslangicta küçük ev tutup para biriktirceklermis
Odasi, esyalari böyle kalcakmis

ölmeden alacam o çoraplardaaannnnnnnn

Biberli ekmek diyince annemler yarın yayladan inecekler, babam da biberli ekmek istedi, sabahın nurunda kalkıp hazırlamam lazım
Yatmadan hazırlayaydım iyi olurdu
Ah bu tembellik
Sabah erkenden zor olur cnm
Keske icini bari hazirlasaydin
Gerci sen erken kalkiyorsun

Sen yeme ama

Aman kuzum parasini biriktirsin, biran once evlenip gitsinde hayirlisiyla ben para falan istemem :)))
korkutup düzenli olsun diye zaten vermezler verse de sen almazsın gerçi ben geçen sene oğlanın harçlığından 10 tl kesmiştim 1 hafta düzenli oldu sonra aynı 10 tl nin kaç katını da ekmek parası üstüne yatmıştı zibil oğlan :)))
ayy ne güzel hiç evden ayrılmamış gibi odasını aynı bırakacak (iyi tarafını düşünmeye bakalım bacım) :)))

Çaktırma öz dilimde sana anlatayım
Allah gorğunun evini yığsın (Allah korkunun evini yıksın) zoppa geliyor zopa ne edeyim

Biberli ekmek mi onun da tarifini at bi ara canım çok merak ediyorum hiç yapmadım
Ben denedimde pek sevmedim, evdekilerde sevmedi

Bi odanın eşyasını eksik alıp sendeki eşyalarını götürsün o zaman

Sabahtan çık abla kimseler kalkmadan sakın miss gibi
totoşu yataktan kim kaldırsın zaten saat 8 e doğru başlıyor araçlar siteden çıkmaya 9 a kadar boyuna işe gidenler , ben geceleri karanlığı seviyorum kimseyle durup lak lak etmeden gezmeyi:)

Odasini kendi topluyor cnm
Sorun... Okadar gereksiz seyler aliyorki
Ona sorsan hep işe yarayan seyler :))
Odasinda kalabalik olmasin diye küçük odaya atiyor

totoşu yataktan kim kaldırsın zaten saat 8 e doğru başlıyor araçlar siteden çıkmaya 9 a kadar boyuna işe gidenler , ben geceleri karanlığı seviyorum kimseyle durup lak lak etmeden gezmeyi:)
Hava tam karanlamadan cik yürü cnm
Su kenarinda yürümek ne guzel olur ruhunada cok iyi gelir

Sıcak sıcak gelecek, burnuma kokacak ama nasıl yemeyeyim, görmesem olurda
Bak bizim orda bi ilçe var Karakoyunlu 3 buçuk yıl görev yaptım orada onlar cimrilikleriyle meşhurdur lakapları (pişik gözü bağlayandır) pişik=kedi yemek pişirince kedinin göz hakkı olmasın nefsi çekmesin ona bi iki lokma vermemek için gözünü bağlarlarmış tabi rivayet senin de mi gözünü bağlayalım bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…