- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.461
Aman kuzum parasini biriktirsin, biran once evlenip gitsinde hayirlisiyla ben para falan istemem :)))ooovv senin günün de harika eğlenceli geçmiş mefkuşum :)
oğlandan maaşının yarısını iste ya verirsin yada eşyalarını ortalığa saçma de en fazla 1 kerelik işe yarıyor ama olsun sen dene istersen :)))
şehriye ve cam kırığı ayyhhh baya uğraştırmıştır seni canoom iyi ki sana bir şey olmamış
Bende bisey yok cnmbenim pc donup duruyor kk sayfasın da oluyor sadece benim pc de mi kk de mi sorun var anlamadım
ölmeden alacam o çoraplardaaannnnnnnn@Cuttingcorners nice yaşlara saglikla
kek olmasa Perşembe günü sanacaktim
afiyet olsun canım bu hafta hızlı basladin
ooo Haftaya hızlı giriş sporda yapılmış
kacamak günü değilde öğünü var kaçamağı tüm güne yaymiyoruz ve ne olursa olsun yazıyoruz canım o birşeyler neydi
kacamak erken saatte olmuş sporda var bence sıkıntı yok
afiyet olsun sen sabitmiydin bu hafta nasıl olur
güzel menu canım
hi hi gördüm menüyü regl filan olursun inşallah , hadi yarışalımmenü listesinde bı güzellik yap kimse görmeden sil kartımı o zaman
içimizde hain var tissssss
hiç yani bide yarışalım diyor dur kız şart kosayim
ekim2009 abla geliyorum kaç çabuk ne oldu bizim vucutttt çorapları
Sabah erkenden zor olur cnmBiberli ekmek diyince annemler yarın yayladan inecekler, babam da biberli ekmek istedi, sabahın nurunda kalkıp hazırlamam lazım
Yatmadan hazırlayaydım iyi olurdu
Ah bu tembellik
korkutup düzenli olsun diye zaten vermezler verse de sen almazsın gerçi ben geçen sene oğlanın harçlığından 10 tl kesmiştim 1 hafta düzenli oldu sonra aynı 10 tl nin kaç katını da ekmek parası üstüne yatmıştı zibil oğlan :)))Aman kuzum parasini biriktirsin, biran once evlenip gitsinde hayirlisiyla ben para falan istemem :)))
Bide diyorki... Baslangicta küçük ev tutup para biriktirceklermis
Odasi, esyalari böyle kalcakmis
Ben denedimde pek sevmedim, evdekilerde sevmediÇaktırmaöz dilimde sana anlatayım
Allah gorğunun evini yığsın (Allah korkunun evini yıksın) zoppa geliyor zopa ne edeyim
Biberli ekmek mi onun da tarifini at bi ara canım çok merak ediyorum hiç yapmadım
Sıcak sıcak gelecek, burnuma kokacak ama nasıl yemeyeyim, görmesem olurdaSabah erkenden zor olur cnm
Keske icini bari hazirlasaydin
Gerci sen erken kalkiyorsun
Sen yeme ama
Bi odanın eşyasını eksik alıp sendeki eşyalarını götürsün o zamanAman kuzum parasini biriktirsin, biran once evlenip gitsinde hayirlisiyla ben para falan istemem :)))
Bide diyorki... Baslangicta küçük ev tutup para biriktirceklermis
Odasi, esyalari böyle kalcakmis
totoşu yataktan kim kaldırsın zaten saat 8 e doğru başlıyor araçlar siteden çıkmaya 9 a kadar boyuna işe gidenler , ben geceleri karanlığı seviyorum kimseyle durup lak lak etmeden gezmeyi:)Sabahtan çık abla kimseler kalkmadan sakın miss gibi
Odasini kendi topluyor cnmkorkutup düzenli olsun diye zaten vermezler verse de sen almazsın gerçi ben geçen sene oğlanın harçlığından 10 tl kesmiştim 1 hafta düzenli oldu sonra aynı 10 tl nin kaç katını da ekmek parası üstüne yatmıştı zibil oğlan :)))
ayy ne güzel hiç evden ayrılmamış gibi odasını aynı bırakacak (iyi tarafını düşünmeye bakalım bacım) :)))
Ay olabilir kaptanım yaaa belki bazı sayfaları kaçırmış olabilirim. Misafir vardı çocukları doktora götürdüm şimdide annemdeyim çok pardonGeçmiş yapmadığın ortaya çıktı
Senden önce sana yazmıştım ben
Dön bak
Tamam kaptanımEvet canım, listeye girdiğin zaman derecelere girebilirsin
Simdiki dusunceleri... 2 odali ev tutmakBi odanın eşyasını eksik alıp sendeki eşyalarını götürsün o zaman
Hafta ici yiyip hakkini kullanmadinmiSıcak sıcak gelecek, burnuma kokacak ama nasıl yemeyeyim, görmesem olurda
Kv gil gittimi :)Ay olabilir kaptanım yaaa belki bazı sayfaları kaçırmış olabilirim. Misafir vardı çocukları doktora götürdüm şimdide annemdeyim çok pardon
Hava tam karanlamadan cik yürü cnmtotoşu yataktan kim kaldırsın zaten saat 8 e doğru başlıyor araçlar siteden çıkmaya 9 a kadar boyuna işe gidenler , ben geceleri karanlığı seviyorum kimseyle durup lak lak etmeden gezmeyi:)
Bak bizim orda bi ilçe var Karakoyunlu 3 buçuk yıl görev yaptım orada onlar cimrilikleriyle meşhurdur lakapları (pişik gözü bağlayandır) pişik=kedi yemek pişirince kedinin göz hakkı olmasın nefsi çekmesin ona bi iki lokma vermemek için gözünü bağlarlarmış tabi rivayetSıcak sıcak gelecek, burnuma kokacak ama nasıl yemeyeyim, görmesem olurda
Yok kız sadece ekmek poğaça simit vs o olaylar sizin oralarda oluyor galibaFırınlar lahmacun yapar mı sizin orda yada çok ince pide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?