- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.481
şimdide sayfada ki kilo göstergeleri yerine yazı çıkıyor bazı mesajlarda ben de yok sizin alıntılarda görüyorumBende bisey yok cnm
AyAy olabilir kaptanım yaaa belki bazı sayfaları kaçırmış olabilirim. Misafir vardı çocukları doktora götürdüm şimdide annemdeyim çok pardon
vay uyanıkkkk :)) bu çocuklara ne desek cevapları var hepsi lazım zatenOdasini kendi topluyor cnm
Sorun... Okadar gereksiz seyler aliyorki
Ona sorsan hep işe yarayan seyler :))
Odasinda kalabalik olmasin diye küçük odaya atiyor
şu aldığım takviyeleri düzenli kullanıp gücümü bir toparlıyayım çıkıcam mefkuşumHava tam karanlamadan cik yürü cnm
Su kenarinda yürümek ne guzel olurruhunada cok iyi gelir
Teşekkür ederim zaten istisnai bir durum olduğu için paylaşmak istemedim bundan sonra detaylarıyla yazmaya devamGörsel paylaşmıyoruz bu nedenle.
Can çekecek olduktan sonra dışarda yenen değil evde pişen yemeği de çekiyor.
Misal; baklanın seveni nadir bulunur, geçen aylarda 2-3 hafta üst üste menümde olunca canı çekenler olmuştu.
O zaman menü yazmak saçma olur.
Çok ince düşünüyorsun ama buna gerek yok canım.
Yediklerimizin resmini paylaşmayalım yeter
bayıldımm bu lakaba ne güzel cuk oturtmuşlar :)Bak bizim orda bi ilçe var Karakoyunlu 3 buçuk yıl görev yaptım orada onlar cimrilikleriyle meşhurdur lakapları (pişik gözü bağlayandır) pişik=kedi yemek pişirince kedinin göz hakkı olmasın nefsi çekmesin ona bi iki lokma vermemek için gözünü bağlarlarmış tabi rivayetsenin de mi gözünü bağlayalım bacım
Biz burda kasabı, tavukçuyu, balıkçıyı yada fırını ararız, yemek siparişi veririz canım, "burda kadın olmak kolay" der millet..Yok kız sadece ekmek poğaça simit vs o olaylar sizin oralarda oluyor galiba
tebrikler kizlar yinede derecedeyizCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 693. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (4.TAKIM) === % 0,816
2. (5.TAKIM) === % 0,783
3. (9.TAKIM) === % 0.706
BİREYSEL DERECELER
1. @Natsume === % 3.78 === 10. TAKIM
2. @kirmizigitar === % 2,94 === 5. TAKIM
3.Namaria === % 2.18 === 9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@busefit === % -1.07 === 10.TAKIM
oh lasallah sporda sikistirmissin arayaO kadar yorgunluga ragmen yilmadim geldim spor yaptim
Dus alip gelip menumu yazacagim insallah
25 EYLÜL 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) @Lusi (64.6)
- ) I Ilyusa (64.7)
- ) @Furha63 (65)
- ) @strontium (67.8)
- ) @hadikonusalim (68.1)
- )
Pnrrr-12 (71.2) - )
Handandandan (74.8) - ) @Ucmelekannesi (76.5)
- )
Fitt_anne (77.3) - )
papatya_2014 (77.8) - )@Beyazkugu87 (78.2)
- @ATTRAENTE (79.5)
- )
Poni Bon (79.7) - )
ekim2009 (81.6) - ) @nanekekik (83.6)
- ) @bi prenses annesi (90.6)
- ) @88prenses22 (102.3)
- ) @mefkurem (103)
- )
Namaria (103.1)
Liste hergün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
100 g le 1.lik kacmis@Lusi takım içi sıralamada da birinci hatta
hadis okulustumçok yavaş yürümek bel ağrısı yapar çoğu insan da bende de baya yapıyor :)
allahım çok şükür poniye attığın mesajı bana atmamışsınnnnn yüzde 2 abowwwwwAyPoni Bon diye seni alıntılamışım ama seninde mesajları okumadığın ortaya çıktı
Listeye girmek için takımı sıkı takip gerekiyor, mesajları okuyup okumadığını mesajlara beğeni atıp atmadığından anlıyoruz, okudum anlamı taşıyor bizim için..
Sıra geldiPoni Bon a, sen bana kolay lokma mı dedin canım bana rekabet teklif etmişsin ama ben senden önce sana %2 için yarışalım demiştim, ama görüyorum ki mesajımı okumamışsın bile
Çok zalımlarmışBak bizim orda bi ilçe var Karakoyunlu 3 buçuk yıl görev yaptım orada onlar cimrilikleriyle meşhurdur lakapları (pişik gözü bağlayandır) pişik=kedi yemek pişirince kedinin göz hakkı olmasın nefsi çekmesin ona bi iki lokma vermemek için gözünü bağlarlarmış tabi rivayetsenin de mi gözünü bağlayalım bacım
Kızlarım kek yapmıştı, "burnuma koktu, 1 dilim yiyebilir miyim" dedim.allahım çok şükür poniye attığın mesajı bana atmamışsınnnnn yüzde 2 abowwwww
bak niranım mesajı okudum her ne kadar hain pc donup dursa da(kurufasulye ekim )
Her alanda calisip emek harcayipda karşılığını alamayan yoktur herhaldeBireysel dereceler böyle kazaniliyor işte
Cok tebrikler tatlicim
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 693. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (4.TAKIM) === % 0,816
2. (5.TAKIM) === % 0,783
3. (9.TAKIM) === % 0.706
BİREYSEL DERECELER
1. @Natsume === % 3.78 === 10. TAKIM
2. @kirmizigitar === % 2,94 === 5. TAKIM
3.Namaria === % 2.18 === 9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@busefit === % -1.07 === 10.TAKIM
Eline saglik cnm ne guzelmis 6 sirada olmak25 EYLÜL 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) @Lusi (64.6)
- ) I Ilyusa (64.7)
- ) @Furha63 (65)
- ) @strontium (67.8)
- ) @hadikonusalim (68.1)
- )
Pnrrr-12 (71.2) - )
Handandandan (74.8) - ) @Ucmelekannesi (76.5)
- )
Fitt_anne (77.3) - )
papatya_2014 (77.8) - )@Beyazkugu87 (78.2)
- @ATTRAENTE (79.5)
- )
Poni Bon (79.7) - )
ekim2009 (81.6) - ) @nanekekik (83.6)
- ) @bi prenses annesi (90.6)
- ) @88prenses22 (102.3)
- ) @mefkurem (103)
- )
Namaria (103.1)
Liste hergün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
Sen eskiden görseydin :)) rekabet daha fazlaydi
Yuzde 1.5 la 1.olunamiyordu çoğu zaman :)
Sagol ablam sukur geldi gecti ama annem cok kızdı hep kızıyor 2 dk ayirma gozunu diyor oda haklı hem uzak bisi yapamiyor o oylr diyince daha cok uzuldmahh kuzum çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun , tek başına iyi halletmiş doktora götürmüşsün kuzuyu , küçük çocuklar da çok hızlı iyileşiyor allahtan , şükür sadece dıştan yaralanmış.
çok üzülüp kendini paralama boşuna çocuklar düşe kalka büyür dememişler
ben çok iyi biliyorum senin karşı komşunu :)))
işin aslı tontişim saf kalpli hep derim ya diğer hatunlarla görüşünce onu kullanıp üzüyorlar o da hep benimle görüşmek istiyor bazen hafta içi her gün bazen 3-4 gün kesin görüşüyoruz dediğin gibi fazla görüşmek iyi olmuyor , işlerimi de yetiştiremiyorum eşim alerjik 2 güne her yer toz oluyor yatak başından altına kadar silmezsem hapşırıp tıksırıp kızıyor yemek hep saatin de hazır olmalı yetiştiremiyorum tontişim yemeğini sabahtan yapar iş yapmayı sevmez canı sıkılıyor beni arıyor , bu yaza bizim buradan gitme ihtimalimiz yüksek 8 senedir kırmadım kalan zaman da da mesafe koymaya çalışıp kırmaya içim el vermiyor bir tek ona böyleyim geri kalana çok kolay hayır gelmem gitmem diyorum
Katılıyorm instagram vs onca sey goruyorz yemek tarifleri onu gec reklamlar yeter hamburger vs reklami cikiyor arada yani bu bi bahane olmamali ozmn bende disarda yedigimde yazmiycam istedigm kadar da yermAcken hepimizin canı birşey çekiyor ama misal senin yazdığın balığın yada karidesin (ki örnek veriyorum ) ismini görünce emziren biri olarak hiçte etkilenmem akşama kadar türlü türlü neler görüyoruz herşeyden etkilensek zaten çıkamayız bu işten . Söylediğin şeyler icimizde çocuklar olsa haklısın malum çocuğun gözü kalır ama herkes yetişkin burada dediğim gibi oylariz gerçekten etkilenen varsa yazmasın o zaman kimse cis yediğinde
Zayıf noktam persembe koydm onlari sabah kahveyle yiycem umuduyla tuttum kendmi uyudumciko ciko ama abarmadan yemişsin güzel menü
herkes çikolata günü yapmış güzel menü canım
Görsel paylaşmıyoruz bu nedenle.
Can çekecek olduktan sonra dışarda yenen değil evde pişen yemeği de çekiyor.
Misal; baklanın seveni nadir bulunur, geçen aylarda 2-3 hafta üst üste menümde olunca canı çekenler olmuştu.
O zaman menü yazmak saçma olur.
Çok ince düşünüyorsun ama buna gerek yok canım.
Yediklerimizin resmini paylaşmayalım yeter
Sabah aç karnına limonlu çay içince metabolizma daha iyi çalışır canımBence gecer bende iciyo bol bol
Bunu duymamistm. Iciyorm bende ama hic oyle birsey farketmedim
Hahha ay ne guldm dilek
Ayy en iyisini yapmissin ben onu yapamadm sonradn tartistk ama smdi rahatim şükür arıza bir tipti cunku
Sagol cnm
Aynen abla sagol, cook hemde hergun ya bisey dokuyor ya dusuyor zor valla ama cok sukur iyi olsun da
Sagol cnm iyi smdi sukur :)
Sagol kuzum
Sagol cnm iyi sukur şişlik indi bile
Sagolasn cnm iyi smdi sukur
Sagol cnm
Sagol cnm iyi smdi cok sukur
Sagol cnm evet cok sukur
Sagolasin cnm. Evet cok sukur
Ayni fikirdeyim saglıken onemlisi
Eline emegine sağlık canım
Duzensiz insnin arkasini toplamak zor esimde biraz oyledir malesef
Ayy o kirik en kotusu oluyor abla kolay gelsn
Superr 2 ci olmusum haftayada yukarlard olmak dilegiyle
Geldim yamacınabiz yanindayiz bitanem
Allahtan hayirlisi iste cnm
kiz yanaş, sana sürtülenelim biraz
o kadar yazdigimdan bunumu merak ettin
30 yasinda cnm
Oncesinde nisanlilik gecirdi, anlasamadilar
O zaman almistik
Saçımı başımı yolasim geldi
Hic istifimi bozmadim, once sakince kahve icip kiriklari öyle topladim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?