Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay olabilir kaptanım yaaa belki bazı sayfaları kaçırmış olabilirim. Misafir vardı çocukları doktora götürdüm şimdide annemdeyim çok pardon
Ay Poni Bon diye seni alıntılamışım ama seninde mesajları okumadığın ortaya çıktı
Listeye girmek için takımı sıkı takip gerekiyor, mesajları okuyup okumadığını mesajlara beğeni atıp atmadığından anlıyoruz, okudum anlamı taşıyor bizim için..

Sıra geldi Poni Bon a, sen bana kolay lokma mı dedin canımbana rekabet teklif etmişsin ama ben senden önce sana %2 için yarışalım demiştim, ama görüyorum ki mesajımı okumamışsın bile

Odasini kendi topluyor cnm
Sorun... Okadar gereksiz seyler aliyorki
Ona sorsan hep işe yarayan seyler :))
Odasinda kalabalik olmasin diye küçük odaya atiyor
vay uyanıkkkk :)) bu çocuklara ne desek cevapları var hepsi lazım zaten

Teşekkür ederim zaten istisnai bir durum olduğu için paylaşmak istemedim bundan sonra detaylarıyla yazmaya devam

bayıldımm bu lakaba ne güzel cuk oturtmuşlar :)

Yok kız sadece ekmek poğaça simit vs o olaylar sizin oralarda oluyor galiba
Biz burda kasabı, tavukçuyu, balıkçıyı yada fırını ararız, yemek siparişi veririz canım, "burda kadın olmak kolay" der millet..

Eskiden yoğun çalışırken bende yapardım ama şimdi bıraktım o işleri.

Bu memleketi niye bırakıp gidemiyorum sanıyorsunuz

tebrikler kizlar yinede derecedeyiz Namaria tebrikler bireysel derecen icin
O kadar yorgunluga ragmen yilmadim geldim spor yaptim
Dus alip gelip menumu yazacagim insallah
oh lasallah sporda sikistirmissin araya
@Lusi takım içi sıralamada da birinci hatta
100 g le 1.lik kacmis
ama haftaya benim.olcak o koltukk
çok yavaş yürümek bel ağrısı yapar çoğu insan da bende de baya yapıyor :)
hadis okulustum
yorulunca hizli yurumek gerekiyomus

allahım çok şükür poniye attığın mesajı bana atmamışsınnnnn yüzde 2 abowwwww
bak niranım mesajı okudum her ne kadar hain pc donup dursa da(kurufasulye ekim )

Çok zalımlarmış
Sen zalım olma

allahım çok şükür poniye attığın mesajı bana atmamışsınnnnn yüzde 2 abowwwww
bak niranım mesajı okudum her ne kadar hain pc donup dursa da(kurufasulye ekim )
Kızlarım kek yapmıştı, "burnuma koktu, 1 dilim yiyebilir miyim" dedim.

"%2 gelseydin ye derdim" dedi
Bende "kolaysa birlikte yapalım" dedim

Görmezden geldi hain

Tebrikler kızlarr bu hafta 3. Cu olmusuz ama haftaya 1.ci belli ona gore yapsın herkez planini
Eline saglik cnm ne guzelmis 6 sirada olmak
Sen eskiden görseydin :)) rekabet daha fazlaydi
Yuzde 1.5 la 1.olunamiyordu çoğu zaman :)

Ahh o eskiler diyorsun sanki abla
Sagol ablam sukur geldi gecti ama annem cok kızdı hep kızıyor 2 dk ayirma gozunu diyor oda haklı hem uzak bisi yapamiyor o oylr diyince daha cok uzuldm ama ben hep yanindada olsam olcagi varsa oluyor tabi

Anladım abla sen iyi niyetli oldugu iicin kırmak istemiyorsn. Enazından soylesen negatif seyler konusmasak vs diye etkileniyorm diye madem bukadar yakınsınız alınmaz bence ama genelde insanın aklında ne varsa gene donup dolasip o konular acilir muhtemelen :/

Katılıyorm instagram vs onca sey goruyorz yemek tarifleri onu gec reklamlar yeter hamburger vs reklami cikiyor arada yani bu bi bahane olmamali ozmn bende disarda yedigimde yazmiycam istedigm kadar da yerm kocaya soliym yarn beni disari yemege gotursn hemen acilen
ciko ciko ama abarmadan yemişsin güzel menü
herkes çikolata günü yapmış güzel menü canım
Zayıf noktam persembe koydm onlari sabah kahveyle yiycem umuduyla tuttum kendmi uyudum

Katılıyorum

Sabah aç karnına limonlu çay içince metabolizma daha iyi çalışır canım

Geldim yamacına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…