- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.501
ertesi gün olmadan kutlayayım iyi ki doğdun gülümmmTeşekkür ederim zaten istisnai bir durum olduğu için paylaşmak istemedim bundan sonra detaylarıyla yazmaya devam☺
haaa kızların kek yaptığını 1 dilim yiyeyim mi dediğini okumuştum poninin mesajı okumamışımKızlarım kek yapmıştı, "burnuma koktu, 1 dilim yiyebilir miyim" dedim.
"%2 gelseydin ye derdim" dedi
Bende "kolaysa birlikte yapalım" dedim
Görmezden geldi hain
Niran bu mevzudan bişey anlamadım vallaAyPoni Bon diye seni alıntılamışım ama seninde mesajları okumadığın ortaya çıktı
Listeye girmek için takımı sıkı takip gerekiyor, mesajları okuyup okumadığını mesajlara beğeni atıp atmadığından anlıyoruz, okudum anlamı taşıyor bizim için..
Sıra geldiPoni Bon a, sen bana kolay lokma mı dedin canım bana rekabet teklif etmişsin ama ben senden önce sana %2 için yarışalım demiştim, ama görüyorum ki mesajımı okumamışsın bile
vallahi çok iyi bildin pınarım bazen diyorum allahını seversen anlatma bu gün psikolojim kaldırmayacak diye , senin dediğin gibi dönüp dolaşıp yine anlatıyor işteTebrikler kızlarr bu hafta 3. Cu olmusuz ama haftaya 1.ci belli ona gore yapsın herkez planini
Eline saglik cnm ne guzelmis 6 sirada olmak
Ahh o eskiler diyorsun sanki abla
Sagol ablam sukur geldi gecti ama annem cok kızdı hep kızıyor 2 dk ayirma gozunu diyor oda haklı hem uzak bisi yapamiyor o oylr diyince daha cok uzuldmama ben hep yanindada olsam olcagi varsa oluyor tabi
Anladım abla sen iyi niyetli oldugu iicin kırmak istemiyorsn. Enazından soylesen negatif seyler konusmasak vs diye etkileniyorm diye madem bukadar yakınsınız alınmaz bence ama genelde insanın aklında ne varsa gene donup dolasip o konular acilir muhtemelen :/
Katılıyorm instagram vs onca sey goruyorz yemek tarifleri onu gec reklamlar yeter hamburger vs reklami cikiyor arada yani bu bi bahane olmamali ozmn bende disarda yedigimde yazmiycam istedigm kadar da yermkocaya soliym yarn beni disari yemege gotursn hemen acilen
Zayıf noktam persembe koydm onlari sabah kahveyle yiycem umuduyla tuttum kendmi uyudum
Katılıyorum
Hepimizi meraktan çatlattınTeşekkür ederim zaten istisnai bir durum olduğu için paylaşmak istemedim bundan sonra detaylarıyla yazmaya devam☺
bayıldımm bu lakaba ne güzel cuk oturtmuşlar :)
Bizim ilçenin lakabı da çay kaşığıymış ortalığı çok karıştırdıları içinÇok zalımlarmış
Sen zalım olma
Oh mis ben fırın yemeklerini daha çok seviyorum sizin orda olsam asla zayıflayamazdımBiz burda kasabı, tavukçuyu, balıkçıyı yada fırını ararız, yemek siparişi veririz canım, "burda kadın olmak kolay" der millet..
Eskiden yoğun çalışırken bende yapardım ama şimdi bıraktım o işleri.
Bu memleketi niye bırakıp gidemiyorum sanıyorsunuz
100 g le 1.lik kacmis
ama haftaya benim.olcak o koltukk
Ne oldu canım gece gece ailesinden sebeptir yine tahminimcegece gece moralim bozulde
esimle tartistil
77yi hedeflediğini biliyorum tutarsa %2 buçuk filan yapmış oluyorsun o yüzden ben seni tutuyorumNiran bu mevzudan bişey anlamadım vallaben geçmişi okuyorm yarışalm dedimdi zati kolay lokma dediğimde
Huuu kimi tutyonuz bakalım kızlarr kaptan bize torpil yapsn diye onu tutmayın ha
Sorun ne canmgece gece moralim bozulde
esimle tartistil
Kız mesajlarımı okumuyo musın okuduklarını da yanlş okuyosn ne oldu bugün sanaKızlarım kek yapmıştı, "burnuma koktu, 1 dilim yiyebilir miyim" dedim.
"%2 gelseydin ye derdim" dedi
Bende "kolaysa birlikte yapalım" dedim
Görmezden geldi hain
Aha bi geçmiş okumayan dahahaaa kızların kek yaptığını 1 dilim yiyeyim mi dediğini okumuştum poninin mesajı okumamışım
ahada ben de şahidim poniye gel de yüzde 2 verelim dediğinePoni Bon
artık görmedim duymadım diyemez yarın saat başı etiketleriz :)))))
iyi insan lafının üstüne gelirmiş ben mantıken niranı ruhen seni tutuyorumNiran bu mevzudan bişey anlamadım vallaben geçmişi okuyorm yarışalm dedimdi zati kolay lokma dediğimde
Huuu kimi tutyonuz bakalım kızlarr kaptan bize torpil yapsn diye onu tutmayın ha
ne eğlenceli senin memleketliler her ilçeye lakap takmışlar yaaa çok şiriiinnnn:)))Bizim ilçenin lakabı da çay kaşığıymış ortalığı çok karıştırdıları için
Oh mis ben fırın yemeklerini daha çok seviyorum sizin orda olsam asla zayıflayamazdım
Lusi duymasın
Ne oldu canım gece gece ailesinden sebeptir yine tahminimce
Vayy kısasa kısas haiyi insan lafının üstüne gelirmiş ben mantıken niranı ruhen seni tutuyorum
kinci değilim ama , sen de pınarla benim için aynını yazmıştın ya ben de sana yazıverem didimmm
çaktırmasana kızzz ))Aha bi geçmiş okumayan daha
ruhumu matığımı her bir şeyimi ele geçir ponimmmmmVayy kısasa kısas hahaftaya Niranı yenince mantığını da ele geçiricem
Küçük bir il ya abla herkes herkesi tanıyor neredeysene eğlenceli senin memleketliler her ilçeye lakap takmışlar yaaa çok şiriiinnnn:)))
Canım bizde her hafta kek pişmiyor ki, kırk yılın başı, o da bugüne denk geldiKız mesajlarımı okumuyo musın okuduklarını da yanlş okuyosn ne oldu bugün sanacumaya yüzde 2 geleceksen ye dedim :) hem yarışalım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?