Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlarım kek yapmıştı, "burnuma koktu, 1 dilim yiyebilir miyim" dedim.

"%2 gelseydin ye derdim" dedi
Bende "kolaysa birlikte yapalım" dedim

Görmezden geldi hain
haaa kızların kek yaptığını 1 dilim yiyeyim mi dediğini okumuştum poninin mesajı okumamışım
ahada ben de şahidim poniye gel de yüzde 2 verelim dediğine Poni Bon
artık görmedim duymadım diyemez yarın saat başı etiketleriz :)))))

Niran bu mevzudan bişey anlamadım valla ben geçmişi okuyorm yarışalm dedimdi zati kolay lokma dediğimde

Huuu kimi tutyonuz bakalım kızlarr kaptan bize torpil yapsn diye onu tutmayın ha

vallahi çok iyi bildin pınarım bazen diyorum allahını seversen anlatma bu gün psikolojim kaldırmayacak diye , senin dediğin gibi dönüp dolaşıp yine anlatıyor işte
bu arada bana baya fark attın maşallah sana

bayıldımm bu lakaba ne güzel cuk oturtmuşlar :)
Çok zalımlarmış
Sen zalım olma
Bizim ilçenin lakabı da çay kaşığıymış ortalığı çok karıştırdıları için

Oh mis ben fırın yemeklerini daha çok seviyorum sizin orda olsam asla zayıflayamazdım
100 g le 1.lik kacmis
ama haftaya benim.olcak o koltukk
Lusi duymasın
gece gece moralim bozulde
esimle tartistil
Ne oldu canım gece gece ailesinden sebeptir yine tahminimce

Niran bu mevzudan bişey anlamadım valla ben geçmişi okuyorm yarışalm dedimdi zati kolay lokma dediğimde

Huuu kimi tutyonuz bakalım kızlarr kaptan bize torpil yapsn diye onu tutmayın ha
77yi hedeflediğini biliyorum tutarsa %2 buçuk filan yapmış oluyorsun o yüzden ben seni tutuyorum

Kızlarım kek yapmıştı, "burnuma koktu, 1 dilim yiyebilir miyim" dedim.

"%2 gelseydin ye derdim" dedi
Bende "kolaysa birlikte yapalım" dedim

Görmezden geldi hain
Kız mesajlarımı okumuyo musın okuduklarını da yanlş okuyosn ne oldu bugün sana cumaya yüzde 2 geleceksen ye dedim :) hem yarışalım dedim :)

Aha bi geçmiş okumayan daha

iyi insan lafının üstüne gelirmiş ben mantıken niranı ruhen seni tutuyorum
kinci değilim ama , sen de pınarla benim için aynını yazmıştın ya ben de sana yazıverem didimmm

ne eğlenceli senin memleketliler her ilçeye lakap takmışlar yaaa çok şiriiinnnn:)))

Aha bi geçmiş okumayan daha
çaktırmasana kızzz ))
okuyorum genel de , bazen hızlı geçiştiriyorum ondan görmedim sanıyorum sonra alıntıda birinin mesajı görüyorum geçmiş yapıyorum ben de yok bulamıyorum alıntıdaki mesaja tıklıyorum o zaman geçmiş sayfa da görünüyor mesaj

Vayy kısasa kısas ha haftaya Niranı yenince mantığını da ele geçiricem
ruhumu matığımı her bir şeyimi ele geçir ponimmmmm
bir koymuyorsun ki sana yetişeyim bari listede senden bir öncekini geç ki arada kalanı yakalayayım daaa yoluna tümsek falan korum sana kıyamıyorum kiiii

Kız mesajlarımı okumuyo musın okuduklarını da yanlş okuyosn ne oldu bugün sana cumaya yüzde 2 geleceksen ye dedim :) hem yarışalım dedim :)
Canım bizde her hafta kek pişmiyor ki, kırk yılın başı, o da bugüne denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…