- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.521
300 gram eksi canım oysa pazartesi-600 idim arada bi içli köfte hüplettim ama tam diyet modunda da değilim yalanı yok şimdiU UcanSupurge
Zehra sen sabit miydin canm kilpnu yazmiştında geçen hafta kaçtın bilemedim. Senden çok iyi bi eksi bekliyordum
Daha da fenaBizim ilçenin lakabı da çay kaşığıymış ortalığı çok karıştırdıları için
Sözümü geri aldım %2yle gelmeCanım bizde her hafta kek pişmiyor ki, kırk yılın başı, o da bugüne denk geldi
Hadi iyi uykularEtiketli etiketsiz gıybetlerinizi gördüm zalımlar lakin küçük deccaller bol ekşınlı bir gün yaşattıklarından mütevellit gözüm yatağa bakıyor derim dermanım kesildi buzz gibi yatağa zıbarmak gibisi yok
%3 ile bile gelirim ama seni tutanlara üzülürüm sonraSözümü geri aldım %2yle gelme
Senin kilo kaç diyecektim yazamadım. Ay benim bugğn çok yoğun geçti girmeye çalıştım devamlı yarım yamalak yazdımMaşAllah cnm
ne kaç canım evet cumaya kadar
ilk üçe girmişim bari
Yok ya cısss dedim dayandım suya rezeneyeYemeyisini ben yerdim süt çeker diye
Ben yapmadım ya hatta hala evin yolunu bulamadımciko ciko ama abarmadan yemişsin güzel menü
herkes çikolata günü yapmış güzel menü canım
Onlar gitti görümce kaldı bende annemdeyim birazdan gidicem eveKv gil gittimi :)
O iş bende kaptan bugün ara sıra girdim normalde tepenizdeyimAyPoni Bon diye seni alıntılamışım ama seninde mesajları okumadığın ortaya çıktı
Listeye girmek için takımı sıkı takip gerekiyor, mesajları okuyup okumadığını mesajlara beğeni atıp atmadığından anlıyoruz, okudum anlamı taşıyor bizim için..
Sıra geldiPoni Bon a, sen bana kolay lokma mı dedin canım bana rekabet teklif etmişsin ama ben senden önce sana %2 için yarışalım demiştim, ama görüyorum ki mesajımı okumamışsın bile
İyi gecelerİyi geceler kızlar
Hayirdir canim onemli bişey yok inşallah?gece gece moralim bozulde
esimle tartistil
Çok teşekkürlerertesi gün olmadan kutlayayım iyi ki doğdun gülümmm
EvetHepimizi meraktan çatlattınne yedin yahu fok balığı filan mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?