- 8 Mart 2020
- 5.849
- 28.249
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.541
Gunaydn cnmGünaydın
Yataktan kalkamadim uykum var ama kizcem cok uyudun uyuma anneciğim diyo
hım Rabbim şifa versin insAllah toparlar bı an önceben de bilmiyorum gülüm reglden diyor ama böyle yatak döşek yatıp kafasını bile kaldıramayacak kadar kötü olmazdı , bel fıtığı da azmış ,
bence asıl sorun psikolojik çöküş yaşıyor bu ara bedeni o yüzden çöktü kilosu eksi yerine artı olmuş sinirleri de bozuk
ben de kalkayım sütü ısıttım mayalayıp gözüm keserse çamaşır katlayayım yoksa da azıcık kitap okuyup yatayım yarına huzurla mutlulukla ve sapasağlam nahna kökü gibi uyanalım inşallah
iyi geceler canlar
niye ki sebep ne canımgece gece moralim bozulde
esimle tartistil
günaydın MaşAllah cnmGunaydin musmustlu hafta sonlariniz olsun
Yuruyusumy yaptim geldim. Sade kahvemi iciyorum .
Dun annenlerdeydim gecmisi hiccc okuyamadim.
3. Olmusuz ama dereceler cok yakinmis .
Tebrik ederim emegi gecen kizlarii
Kilo veren ekside olan herkesi tebrik ederim.
Benim gibi arti olan yada sabit olan arkadaslarimda haftaya bomba gibi gelecekler eminim
Günaydın
Yataktan kalkamadim uykum var ama kizcem cok uyudun uyuma anneciğim diyo
Stresden, canini siktin tabigunaydin kizlar
bas agrisiyla uyandim migren tuttu yine sagdan sagdan
4.5 yasinda aksam erken uyudugu için bizide o saatte uyuyo saniyorGunaydn cnm
Cok tatli ya masallah ona bucuruk kac yasinda cnm
Bizim kizla yasitlarmis4.5 yasinda aksam erken uyudugu için bizide o saatte uyuyo saniyor
sabbah 8de evden cikti 10 da geldiNe oldu canım gece gece ailesinden sebeptir yine tahminimce
meydan okuyorum duysun
sabah erkenden cikti gec geldiSorun ne canm
aa bilmiyodum yeni bisey ogrendim sayende:))çaktırmasana kızzz ))
okuyorum genel de , bazen hızlı geçiştiriyorum ondan görmedim sanıyorum sonra alıntıda birinin mesajı görüyorum geçmiş yapıyorum ben de yok bulamıyorum alıntıdaki mesaja tıklıyorum o zaman geçmiş sayfa da görünüyor mesaj
bizim koydede herkes lakabiyla taniniyo:)bizim lakabi yaziyodum sildim geriKüçük bir il ya abla herkes herkesi tanıyor neredeyse
bendim o heraldeEtiketli etiketsiz gıybetlerinizi gördüm zalımlar lakin küçük deccaller bol ekşınlı bir gün yaşattıklarından mütevellit gözüm yatağa bakıyor derim dermanım kesildi buzz gibi yatağa zıbarmak gibisi yok
tartistik gec geldigi icinHayirdir canim onemli bişey yok inşallah?
hay masallah erken kalkan yol alirGunaydin musmustlu hafta sonlariniz olsun
Yuruyusumy yaptim geldim. Sade kahvemi iciyorum .
Dun annenlerdeydim gecmisi hiccc okuyamadim.
3. Olmusuz ama dereceler cok yakinmis .
Tebrik ederim emegi gecen kizlarii
Kilo veren ekside olan herkesi tebrik ederim.
Benim gibi arti olan yada sabit olan arkadaslarimda haftaya bomba gibi gelecekler eminim
gec geldigi icin tartistikniye ki sebep ne canım
Kardesin cok şanslı :))) Allah saglikla kurtarsin insallah cnm fazla kalmamisÖgleden sonra kizkardesime geçeceğim
38haftalik hamileannem,teyzem,kuzen,ben dip köşe evini temizleyeceğiz
Bana mutfak dolabı temizligi düştü payıma
Günaydın abla Erzurum’dan çok da farkı yok ben de ekim sonu gibi yakıp mayısın ortasında kapatmıştımGunaydinnnn
Gönlümüzce bi haftasonu olsun insallah :))
Burasi yagmurlu, serin
Benim adam, ev cok soguk demeye basladi
Ona kalsa kaloriferi acacak :)
Bende üşüyorum, battaniyeyle duruyom da
Simdiden kalorifer acilmaz diyorum
Zaten 5.ayda kapatmistik
Ayy abla parmaginda oynatıyor bizi bilmiş bilmiş konuşmaları bitiriyor beniBizim kizla yasitlarmis
Âmin inş ablaKardesin cok şanslı :))) Allah saglikla kurtarsin insallah cnm fazla kalmamis
Okunmamis mesaja git deyince, sonraki sayfadan basliyor cnmçaktırmasana kızzz ))
okuyorum genel de , bazen hızlı geçiştiriyorum ondan görmedim sanıyorum sonra alıntıda birinin mesajı görüyorum geçmiş yapıyorum ben de yok bulamıyorum alıntıdaki mesaja tıklıyorum o zaman geçmiş sayfa da görünüyor mesaj
Ne güzel Canım annenle kardeşinle yakınsınız ha deyince gidebiliyorsunuz birbirinizin yardımına koşuyorsunuz gerçekten büyük lütuf kolay gelsin şimdidenÖgleden sonra kizkardesime geçeceğim
38haftalik hamileannem,teyzem,kuzen,ben dip köşe evini temizleyeceğiz
Bana mutfak dolabı temizligi düştü payıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?