Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

buralarda sogudu.dun aksam cok usudum kat kat giydim.
cok usuyorum bende nedense 2 ser kat kalin giyip oyle yatiyorum kisin
Stresden, canini siktin tabi öyle yatinca baş agrisi kacinilmaz
Hayirdir cnm ne oldu
erkenden cikip cok gec geldi.gun icinde arayip sormadi hic.sinirlendim bende
Ögleden sonra kizkardesime geçeceğim
38haftalik hamile annem,teyzem,kuzen,ben dip köşe evini temizleyeceğiz
Bana mutfak dolabı temizligi düştü payıma
masallah cok az kalmis doguma
allah bi avazda kurtarsin

Ayy abla parmaginda oynatıyor bizi bilmiş bilmiş konuşmaları bitiriyor beni
Hergün evi temizliyormusum onunla hergün evcilik oynamıyormuşum
ayy cok tatlii yaa
Biz de şimdi anneyle bi carsi pazar gezicez ben cok sevmem ama annem seviyo carsilari
Zaten yogun calisinca evde sikilmasin dedim eslik edeyim
turkiyede hangi sehirdesin canim

Ne güzel Canım annenle kardeşinle yakınsınız ha deyince gidebiliyorsunuz birbirinizin yardımına koşuyorsunuz gerçekten büyük lütuf kolay gelsin şimdiden
Sağol canım
Artıları var tabiki yakın olunca
Azda olsa eksileri de oluyor

canım aslında devamı vardı ama alıntılarda sorun var sana abla mı demeliyim yazmıştım ama demeliyim sonuçta
nasil istersen öyle hitap edebilirsin cnm, farketmez
Günaydın abla Erzurum’dan çok da farkı yok ben de ekim sonu gibi yakıp mayısın ortasında kapatmıştım
kışın sizin orasi kadar soguk degil tabi :)) ama yinede yaz gec gelip, erken bitince uzun süre yakmış oluyoruz

Millet yazliga gidiyir ya... Keşke bizimde imkanimiz olsada kişin sicak yerlerde oturabilsek soğuğu hic sevmiyorum
Ayy abla parmaginda oynatıyor bizi bilmiş bilmiş konuşmaları bitiriyor beni
Hergün evi temizliyormusum onunla hergün evcilik oynamıyormuşum
cok tatlilar yaaa buyudukleri icin uzuluyorum
Bizimkilerde oynamaktan hic yorulmazlar
Biz de şimdi anneyle bi carsi pazar gezicez ben cok sevmem ama annem seviyo carsilari
Zaten yogun calisinca evde sikilmasin dedim eslik edeyim
Ben eskiden severdim çarşı gezmeyi artik sevmiyorum. Cok mecburiyet yoksa, gezmek icin gitmem
Hele biriyle asla

senin annen gezmeye gelmiş, mecbur gideceksiniz

Bende hirkayla yattim

Keşke cikismadan once iyilikle konuşsaydin

Sağol canım
Artıları var tabiki yakın olunca
Azda olsa eksileri de oluyor
Olsun o kadar canım ben her iki aildeden uzakta artıları çok fazla ama benim için en büyük eksisi çocuk konusunda çok çaresiz kalıyorum geçen yıl hasta kusuyor acile gidip kusma engelleyici iğne vurdurup kreşe bırakma durumunda kaldım okulda hem nöbetçiyim hem dersim var çok kötü bir gündü benim için
Ay evet abla ya yazın bizim bura harika eşimle uyuşmuyor izinlerimiz 15 tatilde hava soğukken İzmir’e (Annesigile) gidelim diyorum yaz tatilinde gittiğimizde boğuluyorum resmen orada

Bugünkü planlar neler kizlar

Ben asagi odaya devam edecem :)) baya toparladim, bugünde kitapligi elden gecirecem

Ben buzluk büyük olsun istedim ama bizim merdiveni, kapilari hesap etmedim
Bizim merdiven döner
Ordan sığmadı... Arka terasdan asagi indirdiler
Bizim asagi kapilar biraz dar
Buzluk 70 cm, kapilar 69
Kapagini açıp yan sokmaya calisacaz
Önce odayi toplayip öyle koyalim dedik
Bugün digerini bosaltip, yerlestiririm

Yemek icinde evde biraz taze fasulye , kabak var. Onlardan birini yaparim

Kolay gelsin abla hayırlı olsun dolabın ben de tüm evi sil süpür yapacağım bugün hava kapalı pek bir şey yapası da gelmiyor insanın

Sabah aç karnına limonlu çay içince metabolizma daha iyi çalışır canım
Bildigim siyah caymi limonlu

Hadiya oylemi ben takip edemedim farkı
gunaydin kizlar
bas agrisiyla uyandim migren tuttu yine sagdan sagdan
Gecmis olsun canım

4.5 yasinda aksam erken uyudugu için bizide o saatte uyuyo saniyor
Maşallah
Ögleden sonra kizkardesime geçeceğim
38haftalik hamile annem,teyzem,kuzen,ben dip köşe evini temizleyeceğiz
Bana mutfak dolabı temizligi düştü payıma

Cok şanslı, senin iş de guzel bence cam silmekten yada wc temizlemekten falan iyidir kolay gelsin simdiden
Kolay gelsin abla benm koca gece ise gitcek uyuyor gece gec yatmis zatn kalkmaz muhtemelen bende cocuk uyuyor smdi uyansn corba icirip parka cikarm belki yan komsuda gelir.
Yemek olark dunden bulgur pilavı taze fasulye var yanına bisi eklmem gerekik ama ikiside az belki kabak soteler yogurtlarim yada bi corba salata cacık da yeter

Ay limonlu su diyecektim yaaaaa çok özür dilerim dün çok yorgundum kafam gitmiş iyide

Kolay gelsin abla kapak çıksa sığar. İnstadan bazı yurt dışından bayanları takip ediyorum mutfakları küçük olduğu için bodrum katları çok güzel kiler oluyor. Raflar dondurucular sende mi öyle yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…