- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.561
buralarda sogudu.dun aksam cok usudum kat kat giydim.Gunaydinnnn
Gönlümüzce bi haftasonu olsun insallah :))
Burasi yagmurlu, serin
Benim adam, ev cok soguk demeye basladi
Ona kalsa kaloriferi acacak :)
Bende üşüyorum, battaniyeyle duruyom da
Simdiden kalorifer acilmaz diyorum
Zaten 5.ayda kapatmistik
erkenden cikip cok gec geldi.gun icinde arayip sormadi hic.sinirlendim bendeStresden, canini siktin tabiöyle yatinca baş agrisi kacinilmaz
Hayirdir cnm ne oldu
masallah cok az kalmis dogumaÖgleden sonra kizkardesime geçeceğim
38haftalik hamileannem,teyzem,kuzen,ben dip köşe evini temizleyeceğiz
Bana mutfak dolabı temizligi düştü payıma
Hadi iyi gezmeler canımBiz de şimdi anneyle bi carsi pazar gezicez ben cok sevmem ama annem seviyo carsilari
Zaten yogun calisinca evde sikilmasin dedim eslik edeyim
ayy cok tatlii yaaAyy abla parmaginda oynatıyor bizi bilmiş bilmiş konuşmaları bitiriyor beni
Hergün evi temizliyormusum onunla hergün evcilik oynamıyormuşum
turkiyede hangi sehirdesin canimBiz de şimdi anneyle bi carsi pazar gezicez ben cok sevmem ama annem seviyo carsilari
Sağol canımNe güzel Canım annenle kardeşinle yakınsınız ha deyince gidebiliyorsunuz birbirinizin yardımına koşuyorsunuz gerçekten büyük lütuf kolay gelsin şimdiden
nasil istersen öyle hitap edebilirsin cnm, farketmezcanım aslında devamı vardı ama alıntılarda sorun varsana abla mı demeliyim yazmıştım ama demeliyim sonuçta
kışın sizin orasi kadar soguk degil tabi :)) ama yinede yaz gec gelip, erken bitince uzun süre yakmış oluyoruzGünaydın abla Erzurum’dan çok da farkı yok ben de ekim sonu gibi yakıp mayısın ortasında kapatmıştım
cok tatlilar yaaaAyy abla parmaginda oynatıyor bizi bilmiş bilmiş konuşmaları bitiriyor beni
Hergün evi temizliyormusum onunla hergün evcilik oynamıyormuşum
Ben eskiden severdim çarşı gezmeyi artik sevmiyorum. Cok mecburiyet yoksa, gezmek icin gitmemBiz de şimdi anneyle bi carsi pazar gezicez ben cok sevmem ama annem seviyo carsilari
Bende hirkayla yattimburalarda sogudu.dun aksam cok usudum kat kat giydim.
cok usuyorum bende nedense 2 ser kat kalin giyip oyle yatiyorum kisin
erkenden cikip cok gec geldi.gun icinde arayip sormadi hic.sinirlendim bende
masallah cok az kalmis doguma
allah bi avazda kurtarsin
Oooo gecmis olsun, onlar kahvalti yapmislardir coktanHandandandan
Kizzz dokunma biberli ekmeklere
Gerci sen azimli istikrarlı bi hatunsun agzina sürmezsin
Olsun o kadar canım ben her iki aildeden uzakta artıları çok fazla ama benim için en büyük eksisi çocuk konusunda çok çaresiz kalıyorum geçen yıl hasta kusuyor acile gidip kusma engelleyici iğne vurdurup kreşe bırakma durumunda kaldım okulda hem nöbetçiyim hem dersim var çok kötü bir gündü benim içinSağol canım
Artıları var tabiki yakın olunca
Azda olsa eksileri de oluyor
Ay evet abla ya yazın bizim bura harika eşimle uyuşmuyor izinlerimiz 15 tatilde hava soğukken İzmir’e (Annesigile) gidelim diyorum yaz tatilinde gittiğimizde boğuluyorum resmen oradakışın sizin orasi kadar soguk degil tabi :)) ama yinede yaz gec gelip, erken bitince uzun süre yakmış oluyoruz
Millet yazliga gidiyir ya... Keşke bizimde imkanimiz olsada kişin sicak yerlerde oturabilseksoğuğu hic sevmiyorum
Aynen hiç sesi çıkmadı 5te ayaktadır oysaOooo gecmis olsun, onlar kahvalti yapmislardir coktan
Kolay gelsin abla hayırlı olsun dolabın ben de tüm evi sil süpür yapacağım bugün hava kapalı pek bir şey yapası da gelmiyor insanınBugünkü planlar neler kizlar
Ben asagi odaya devam edecem :)) baya toparladim, bugünde kitapligi elden gecirecem
Ben buzluk büyük olsun istedim ama bizim merdiveni, kapilari hesap etmedim
Bizim merdiven döner
Ordan sığmadı... Arka terasdan asagi indirdiler
Bizim asagi kapilar biraz dar
Buzluk 70 cm, kapilar 69
Kapagini açıp yan sokmaya calisacaz
Önce odayi toplayip öyle koyalim dedik
Bugün digerini bosaltip, yerlestiririm
Yemek icinde evde biraz taze fasulye , kabak var. Onlardan birini yaparim
Bildigim siyah caymi limonluSabah aç karnına limonlu çay içince metabolizma daha iyi çalışır canım
vallahi çok iyi bildin pınarım bazen diyorum allahını seversen anlatma bu gün psikolojim kaldırmayacak diye , senin dediğin gibi dönüp dolaşıp yine anlatıyor işte
bu arada bana baya fark attın maşallah sana
Gecmis olsun canımgunaydin kizlar
bas agrisiyla uyandim migren tuttu yine sagdan sagdan
Maşallah4.5 yasinda aksam erken uyudugu için bizide o saatte uyuyo saniyor
Ögleden sonra kizkardesime geçeceğim
38haftalik hamileannem,teyzem,kuzen,ben dip köşe evini temizleyeceğiz
Bana mutfak dolabı temizligi düştü payıma
Kolay gelsin abla benm koca gece ise gitcek uyuyor gece gec yatmis zatn kalkmaz muhtemelen bende cocuk uyuyor smdi uyansn corba icirip parka cikarm belki yan komsuda gelir.Bugünkü planlar neler kizlar
Ben asagi odaya devam edecem :)) baya toparladim, bugünde kitapligi elden gecirecem
Bizim merdiven döner
Buzluk 70 cm, kapilar 69
Ay limonlu su diyecektim yaaaaa çok özür dilerim dün çok yorgundum kafam gitmiş iyideBildigim siyah caymi limonlu
Hadiya oylemi ben takip edemedim farkı
Gecmis olsun canım
Maşallah
Cok şanslı, senin iş de guzel bence cam silmekten yada wc temizlemekten falan iyidirkolay gelsin simdiden
Kolay gelsin abla benm koca gece ise gitcek uyuyor gece gec yatmis zatn kalkmaz muhtemelen bende cocuk uyuyor smdi uyansn corba icirip parka cikarm belki yan komsuda gelir.
Yemek olark dunden bulgur pilavı taze fasulye var yanına bisi eklmem gerekik ama ikiside az belki kabak soteler yogurtlarim yada bi corba salata cacık da yeter
Sagol canimHadi iyi gezmeler canım
Hataydayim canim :)turkiyede hangi sehirdesin canim
Ben de sevmem canim ama mecbur ciktikBen eskiden severdim çarşı gezmeyi artik sevmiyorum. Cok mecburiyet yoksa, gezmek icin gitmem
Hele biriyle asla
senin annen gezmeye gelmiş, mecbur gideceksiniz
Elleme yesinHandandandan
Kizzz dokunma biberli ekmeklere
Gerci sen azimli istikrarlı bi hatunsun agzina sürmezsin
Kolay gelsin abla kapak çıksa sığar. İnstadan bazı yurt dışından bayanları takip ediyorum mutfakları küçük olduğu için bodrum katları çok güzel kiler oluyor. Raflar dondurucular sende mi öyle yapacaksınBugünkü planlar neler kizlar
Bizim merdiven döner
Buzluk 70 cm, kapilar 69
Hiç heveslenmeElleme yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?