- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.581
1 tane babanın hatrına 1 tane annenin hatrına 1 kocanın 1 de çocukların hatrına yiyeydin ayıp olmuş ☺Hiç heveslenmeyarım tane yedim ama günün kalanını aç geçireceğim
1 tane babanın hatrına 1 tane annenin hatrına 1 kocanın 1 de çocukların hatrına yiyeydin ayıp olmuş ☺
ben son kaldığım sayfayı sık kullanılanlara ekliyorum kk ye geleceğim de direk onu tıklıyorum:)Okunmamis mesaja git deyince, sonraki sayfadan basliyor cnm
Artik, sayfa uzun oldugu için bi sürü mesaji görmemiş oluyoruz
Bende geçmişi hep okudugum halde bazi mesajlari alintida görüyorum
kolay gelsin mefkuşum bu gün biter herhalde aşağı odanın işi buzluğun kapağını sökmeyi iyi düşünmüşsünüz onu da odaya koydular mı senin iş azalır buzluğunu güle güle kullan bacımBugünkü planlar neler kizlar
Ben asagi odaya devam edecem :)) baya toparladim, bugünde kitapligi elden gecirecem
Ben buzluk büyük olsun istedim ama bizim merdiveni, kapilari hesap etmedim
Bizim merdiven döner
Ordan sığmadı... Arka terasdan asagi indirdiler
Bizim asagi kapilar biraz dar
Buzluk 70 cm, kapilar 69
Kapagini açıp yan sokmaya calisacaz
Önce odayi toplayip öyle koyalim dedik
Bugün digerini bosaltip, yerlestiririm
Yemek icinde evde biraz taze fasulye , kabak var. Onlardan birini yaparim
cidden mi 24ağustos pazartesi başladık benim kilo 82.2 senin ki 73.4 düBildigim siyah caymi limonlu
Hadiya oylemi ben takip edemedim farkı
Gecmis olsun canım
Maşallah
Cok şanslı, senin iş de guzel bence cam silmekten yada wc temizlemekten falan iyidirkolay gelsin simdiden
Kolay gelsin abla benm koca gece ise gitcek uyuyor gece gec yatmis zatn kalkmaz muhtemelen bende cocuk uyuyor smdi uyansn corba icirip parka cikarm belki yan komsuda gelir.
Yemek olark dunden bulgur pilavı taze fasulye var yanına bisi eklmem gerekik ama ikiside az belki kabak soteler yogurtlarim yada bi corba salata cacık da yeter
kolay gelsin ponimm ben de gece çok üşüdüm diye bu gün hurçları döküp bir kaç hırka v.s. çıkarıcam rutin işler ve turşu yapımı harici :))Benimde bugün çok işim var. Rutin işler dışında oyuncakları gruplamam dolaplarına yerleştirmem lazım. Kızların küçük gelen kıyafetlerini ayırıp iki sepet çamaşır katlayacağım. Bize kolay gelsin
süpersin baharımmmm gezdir kızı da alışsın tabiHerkese iyi hafta sonları bizim çayda sali biter sonra bir hafta gezmece nasıl olacaksa artık ben Kuzey le heryeri gezerdim şimdi bu kız zirlak diye ona boyun mu egecegim asla . Karadeniz bebesiyse alışacak
bu günü hafif geçirirsen dünün dengesini sağlarsın zaten gülüm , seni de hava değişimi mi çarptı, ondan belki de canın bir şey istemiyorSlmlar kızlar bugün hiç bişey canım istemiyor nedense 12ye kadar yattım demin kahvaltı yaptım yaparsam bı ev işi yapcam bklm şimdi oğlanı emziriyorum dunki menüm tamamen felaket bugün ve yarıni çok hafif geçirmek istiyorumpazartesiye eksi gelirim insAllah
12 ye kadar nasıl uyuyorsun ya uyku saatini nasıl sen belirleyebiliyorsun iki beben yok mu ?Slmlar kızlar bugün hiç bişey canım istemiyor nedense 12ye kadar yattım demin kahvaltı yaptım yaparsam bı ev işi yapcam bklm şimdi oğlanı emziriyorum dunki menüm tamamen felaket bugün ve yarıni çok hafif geçirmek istiyorumpazartesiye eksi gelirim insAllah
bendede hata var direk sinirli konustum tabi oda daha cok sinirlendi zaten sinirli biriBende hirkayla yattim
Keşke cikismadan once iyilikle konuşsaydin
kolay gelsin abla.dun heryeri supurup silmistim.bugunde temiz bisey yapmiycam sadece yemek.pirasa yemegim var yanina biseyler yaparimBugünkü planlar neler kizlar
Ben asagi odaya devam edecem :)) baya toparladim, bugünde kitapligi elden gecirecem
Ben buzluk büyük olsun istedim ama bizim merdiveni, kapilari hesap etmedim
Bizim merdiven döner
Ordan sığmadı... Arka terasdan asagi indirdiler
Bizim asagi kapilar biraz dar
Buzluk 70 cm, kapilar 69
Kapagini açıp yan sokmaya calisacaz
Önce odayi toplayip öyle koyalim dedik
Bugün digerini bosaltip, yerlestiririm
Yemek icinde evde biraz taze fasulye , kabak var. Onlardan birini yaparim
malesef kahve kulturu var .4 5 saat hic eve gelmeden oturdugu oluyo
onlarda uykucu demekki12 ye kadar nasıl uyuyorsun ya uyku saatini nasıl sen belirleyebiliyorsun iki beben yok mu ?
Bilmiyorum ki ya garip bı agresiflik var üzerimde sabah sabah eşimi de göresim yoktu kahvaltısını hazırlayıp yattım geri adet öncesi bel sırt ağrım çok olurdu hamilelikten öncede simdide bı kaç gündür hele çok felaketim geçmiyor bklm toparlarjm insAllah akşam üzerine doğru yürüyüşe çıkarızbu günü hafif geçirirsen dünün dengesini sağlarsın zaten gülüm , seni de hava değişimi mi çarptı, ondan belki de canın bir şey istemiyor
12 ye kadar nasıl uyuyorsun ya uyku saatini nasıl sen belirleyebiliyorsun iki beben yok mu ?
Ay benim işleri saymışsınBenimde bugün çok işim var. Rutin işler dışında oyuncakları gruplamam dolaplarına yerleştirmem lazım. Kızların küçük gelen kıyafetlerini ayırıp iki sepet çamaşır katlayacağım. Bize kolay gelsin
cidden yaaa çok yerin de bir soru bu lusim12 ye kadar nasıl uyuyorsun ya uyku saatini nasıl sen belirleyebiliyorsun iki beben yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?