Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Slmlar kızlar bugün hiç bişey canım istemiyor nedense 12ye kadar yattım demin kahvaltı yaptım yaparsam bı ev işi yapcam bklm şimdi oğlanı emziriyorum dunki menüm tamamen felaket bugün ve yarıni çok hafif geçirmek istiyorum pazartesiye eksi gelirim insAllah

Okunmamis mesaja git deyince, sonraki sayfadan basliyor cnm
Artik, sayfa uzun oldugu için bi sürü mesaji görmemiş oluyoruz
Bende geçmişi hep okudugum halde bazi mesajlari alintida görüyorum
ben son kaldığım sayfayı sık kullanılanlara ekliyorum kk ye geleceğim de direk onu tıklıyorum:)

kolay gelsin mefkuşum bu gün biter herhalde aşağı odanın işi buzluğun kapağını sökmeyi iyi düşünmüşsünüz onu da odaya koydular mı senin iş azalır buzluğunu güle güle kullan bacım

cidden mi 24ağustos pazartesi başladık benim kilo 82.2 senin ki 73.4 dü
dün ben 81.6 sen 71.1 din fark kocaman işte kıızzzz:)

kolay gelsin ponimm ben de gece çok üşüdüm diye bu gün hurçları döküp bir kaç hırka v.s. çıkarıcam rutin işler ve turşu yapımı harici :))

Herkese iyi hafta sonları bizim çayda sali biter sonra bir hafta gezmece nasıl olacaksa artık ben Kuzey le heryeri gezerdim şimdi bu kız zirlak diye ona boyun mu egecegim asla . Karadeniz bebesiyse alışacak
süpersin baharımmmm gezdir kızı da alışsın tabi

bu günü hafif geçirirsen dünün dengesini sağlarsın zaten gülüm , seni de hava değişimi mi çarptı, ondan belki de canın bir şey istemiyor

12 ye kadar nasıl uyuyorsun ya uyku saatini nasıl sen belirleyebiliyorsun iki beben yok mu ?

Bende hirkayla yattim

Keşke cikismadan once iyilikle konuşsaydin
bendede hata var direk sinirli konustum tabi oda daha cok sinirlendi zaten sinirli biri
kolay gelsin abla.dun heryeri supurup silmistim.bugunde temiz bisey yapmiycam sadece yemek.pirasa yemegim var yanina biseyler yaparim
I Ilyusa niye geç geliyo ki kahvehane kültürü mü var canm
malesef kahve kulturu var .4 5 saat hic eve gelmeden oturdugu oluyo burasi kucuk koy zaten gidilecek baska biyer yok

bu günü hafif geçirirsen dünün dengesini sağlarsın zaten gülüm , seni de hava değişimi mi çarptı, ondan belki de canın bir şey istemiyor
Bilmiyorum ki ya garip bı agresiflik var üzerimde sabah sabah eşimi de göresim yoktu kahvaltısını hazırlayıp yattım geri adet öncesi bel sırt ağrım çok olurdu hamilelikten öncede simdide bı kaç gündür hele çok felaketim geçmiyor bklm toparlarjm insAllah akşam üzerine doğru yürüyüşe çıkarız

12 ye kadar nasıl uyuyorsun ya uyku saatini nasıl sen belirleyebiliyorsun iki beben yok mu ?
Kızım uyandı zaten sabah eşimle kahvaltısını yaptı oyuncak oynuyordu minikte yanımdaydı emip uyudu benim yanımda daha uzun süreli uyuyor dün annemlerde zaten sesten çok uyuyamamiati ondan snrm

Ay benim işleri saymışsın nasıl gözüme büyüyor bide üstüne dünya kadar ütü var

cidden yaaa çok yerin de bir soru bu lusim
bende bebe mi var oğlan 19 babası 50 yaşın da , eşim gece 2 den sonra beni uyandırdı karnı ağrıyormuş ağrı kesici ve bal şerbeti istedi ağrı kesici hemen baş ucundaki çekmece mutfakla banyo arası 4 metre wc ye gidiyor ama balı bardağa koyup suyla karıştıramıyor sabah da saat 10 olmadan hadi kalk saat 11 oldu diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…