- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.601
kahve kültürü olanlar zamanı unutuyor sanki evdekiler aklına gelmiyor , bu gün güzelce konuşursunuz sen meramını sakince anlatırsın gülüm eşin de sinirlenmeden anlar inşallahbendede hata var direk sinirli konustum tabi oda daha cok sinirlendi zaten sinirli biri
kolay gelsin abla.dun heryeri supurup silmistim.bugunde temiz bisey yapmiycam sadece yemek.pirasa yemegim var yanina biseyler yaparim
malesef kahve kulturu var .4 5 saat hic eve gelmeden oturdugu oluyoburasi kucuk koy zaten gidilecek baska biyer yok
Seninkiler de fenalar abloşum ama sen de kıyamıyorsun bence vampirler iyice iyice vampirleşiyorcidden yaaa çok yerin de bir soru bu lusim
bende bebe mi var oğlan 19 babası 50 yaşın da , eşim gece 2 den sonra beni uyandırdı karnı ağrıyormuş ağrı kesici ve bal şerbeti istedi ağrı kesici hemen baş ucundaki çekmece mutfakla banyo arası 4 metre wc ye gidiyor ama balı bardağa koyup suyla karıştıramıyor sabah da saat 10 olmadan hadi kalk saat 11 oldu diyor
anladım gülüm değişik bir ruh hali oluyor bazen fazla sürmez çabuk geçer sen dediğin gibi bir dışarı çık ortamı değiştir çok çabuk normale dönersin , senin de benim de günlük rutine binmiş hayatımız da ufak da olsa değişiklik yapmamız lazım , ruhumuz kaldırmıyor artık:)Bilmiyorum ki ya garip bı agresiflik var üzerimde sabah sabah eşimi de göresim yoktu kahvaltısını hazırlayıp yattım geri adet öncesi bel sırt ağrım çok olurdu hamilelikten öncede simdide bı kaç gündür hele çok felaketim geçmiyor bklm toparlarjm insAllah akşam üzerine doğru yürüyüşe çıkarız
lanettt gelsin ütüyeeeeeeeAy benim işleri saymışsınnasıl gözüme büyüyor bide üstüne dünya kadar ütü var
kıyamamak değil tırsıyorum iki laf desem bir kamyon laf azar işitiyorum ondannSeninkiler de fenalar abloşum ama sen de kıyamıyorsun bence vampirler iyice iyice vampirleşiyor
Aynen abla haklsnanladım gülüm değişik bir ruh hali oluyor bazen fazla sürmez çabuk geçer sen dediğin gibi bir dışarı çık ortamı değiştir çok çabuk normale dönersin , senin de benim de günlük rutine binmiş hayatımız da ufak da olsa değişiklik yapmamız lazım , ruhumuz kaldırmıyor artık:)
Sen kötü alıştırmışsıncidden yaaa çok yerin de bir soru bu lusim
bende bebe mi var oğlan 19 babası 50 yaşın da , eşim gece 2 den sonra beni uyandırdı karnı ağrıyormuş ağrı kesici ve bal şerbeti istedi ağrı kesici hemen baş ucundaki çekmece mutfakla banyo arası 4 metre wc ye gidiyor ama balı bardağa koyup suyla karıştıramıyor sabah da saat 10 olmadan hadi kalk saat 11 oldu diyor
Kurutma makinası alma zamanın gelmişte geçiyor bilelanettt gelsin ütüyeeeeeee
kırışmayan ütü istemeyen kıyafetleri ne zaman çıkaracaklar yaavf:)
sana da kolay gelsin gülüüümmm
senin neyin varmış niranım 3 çocuk doğurup çalışan evini çekip çeviren yardımcı bile almayan ev hanımı gibi aşırıp taşıran çocuklarına gül gibi bakan, üstelik dobra , muhteşem bir kadınsın sana laf söyleyen seni aleştiren sana kurban olsuuunnnnSen kötü alıştırmışsınbide kıymet bilen yok.
Benim gibi hatuna düşecekti o kocan
Kolay gelsin canımSelam verip kaciyim eşim evde dışarı gönderdim kızla evleri supurmem lazım heryeri mısır yaptı cadıgelmeden hallediyim
yer sıkıntısı var eşim geçen seneden beri kurutma makinesi olsa iyi olur diyor çamaşırı küçük odaya seriyorum 2 çamaşırlığa boşta yer kalmadığı gibi evi de nem yapıyor benim kocaya dokunuyor :) taşınırsak alırız büyük ihtimalKurutma makinası alma zamanın gelmişte geçiyor bile
Öyle demesenin neyin varmış niranım 3 çocuk doğurup çalışan evini çekip çeviren yardımcı bile almayan ev hanımı gibi aşırıp taşıran çocuklarına gül gibi bakan, üstelik dobra , muhteşem bir kadınsın sana laf söyleyen seni aleştiren sana kurban olsuuunnnn
Annemle babamla kahvaltıda ne yedim, haberim yokHandandandan
Kizzz dokunma biberli ekmeklere
Gerci sen azimli istikrarlı bi hatunsun agzina sürmezsin
Kolay gelsin abla. Turşu konusunda hiç vazgeçmiyosunuz :)kolay gelsin ponimm ben de gece çok üşüdüm diye bu gün hurçları döküp bir kaç hırka v.s. çıkarıcam rutin işler ve turşu yapımı harici :))
4-5 saat çok uzun hergünse eğer kızmakta haklısın. Köyde virüs yoksa çevre edin bence arkadaşlarınla filan görüş o kahvedeyken canm üzme kendini debendede hata var direk sinirli konustum tabi oda daha cok sinirlendi zaten sinirli biri
kolay gelsin abla.dun heryeri supurup silmistim.bugunde temiz bisey yapmiycam sadece yemek.pirasa yemegim var yanina biseyler yaparim
malesef kahve kulturu var .4 5 saat hic eve gelmeden oturdugu oluyoburasi kucuk koy zaten gidilecek baska biyer yok
Ben öyle otursam annem köyün imamı mı gelip yapacak işleri derdi kalk kızHerkese kolay gelsin kızlar o kadar iş var ben oturdum kahve içiyorum
Kalkmadan ayağınla mutfağı işaret etseydin abla bu ne naz böylecidden yaaa çok yerin de bir soru bu lusim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?