Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kahve kültürü olanlar zamanı unutuyor sanki evdekiler aklına gelmiyor , bu gün güzelce konuşursunuz sen meramını sakince anlatırsın gülüm eşin de sinirlenmeden anlar inşallah

Seninkiler de fenalar abloşum ama sen de kıyamıyorsun bence vampirler iyice iyice vampirleşiyor

anladım gülüm değişik bir ruh hali oluyor bazen fazla sürmez çabuk geçer sen dediğin gibi bir dışarı çık ortamı değiştir çok çabuk normale dönersin , senin de benim de günlük rutine binmiş hayatımız da ufak da olsa değişiklik yapmamız lazım , ruhumuz kaldırmıyor artık:)

Ay benim işleri saymışsın nasıl gözüme büyüyor bide üstüne dünya kadar ütü var
lanettt gelsin ütüyeeeeeee
kırışmayan ütü istemeyen kıyafetleri ne zaman çıkaracaklar yaavf:)
sana da kolay gelsin gülüüümmm

Seninkiler de fenalar abloşum ama sen de kıyamıyorsun bence vampirler iyice iyice vampirleşiyor
kıyamamak değil tırsıyorum iki laf desem bir kamyon laf azar işitiyorum ondann
benim adam az önce netten annesine 9 kiloluk çamaşır makinesi aldı darısı banaaaa :))) arabasını yıkatmaya gidecekmiş bir çıksa 2 saat sonra gelir ayy bana bir enerji neşe geldi nedenseeeee

Aynen abla haklsn

Sen kötü alıştırmışsın bide kıymet bilen yok.
Benim gibi hatuna düşecekti o kocan

Sen kötü alıştırmışsın bide kıymet bilen yok.
Benim gibi hatuna düşecekti o kocan
senin neyin varmış niranım 3 çocuk doğurup çalışan evini çekip çeviren yardımcı bile almayan ev hanımı gibi aşırıp taşıran çocuklarına gül gibi bakan, üstelik dobra , muhteşem bir kadınsın sana laf söyleyen seni aleştiren sana kurban olsuuunnnn

Kurutma makinası alma zamanın gelmişte geçiyor bile
yer sıkıntısı var eşim geçen seneden beri kurutma makinesi olsa iyi olur diyor çamaşırı küçük odaya seriyorum 2 çamaşırlığa boşta yer kalmadığı gibi evi de nem yapıyor benim kocaya dokunuyor :) taşınırsak alırız büyük ihtimal

Öyle deme
Benim adamda "bir şeyi de bilme, bir şeyi de becerme" diye şikayetçi

kolay gelsin ponimm ben de gece çok üşüdüm diye bu gün hurçları döküp bir kaç hırka v.s. çıkarıcam rutin işler ve turşu yapımı harici :))
Kolay gelsin abla. Turşu konusunda hiç vazgeçmiyosunuz :)
Çamaşırı eşime oyuncakların bi kısmını kızıma yıktım bnde koltuk sildim. Çamaşırlar bana mı zimmetli diye isyan çıkardım

4-5 saat çok uzun hergünse eğer kızmakta haklısın. Köyde virüs yoksa çevre edin bence arkadaşlarınla filan görüş o kahvedeyken canm üzme kendini de

Kalkmadan ayağınla mutfağı işaret etseydin abla bu ne naz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…