- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.461
süperrrrr bence hele akşam yemeği çok iyiymiş :) gün boyu çok az yemişsin zaten rakınında kalorisi çok fazla olmasa gerek afiyet olsun:)
Merhaba
dün takımınıza çağırılmıştım, acaba kayıt edildim mi
neleri bildirmem gerekiyor
kayıtları kim yapıyor
bilgisini rica ediyorum
kolay gelsin herkese
KIZLAR TEKRARDAN SLMLARR...
bu ralar ugrayamıyorum bu hafta sanıyorum bole gececek devletımızın yaptıgı ötv zammı nedenıyle sıgaralarda zamlanacak sarım bu younluk onun ısaretı olmalı....Haftaya pzartesıye kadar yokum sonra bomba gıbı donuyorum herkesın bılgısıne...Cuma gelır lıstelerı yapar zaman gecırrım gene burlarda ama ole gelıp gecmısı okuyup muhabet edecek kadar zamanım yok malesef.Hepınızı opuyorum bolcana....
HENDEKKKK cnm bu cuma gecen haftakı kılon bu haftakı kılon ve hedef kılon seklınde bıuldırım yaparsan senı lısteye eklerım....
Betulll faceden goruyorum yaptıklarını ayagını denk alburalarıda ıhmal etme olurmu ?
Hadı canlar takımı sahıpsız bırakmayın optum anacımmmm...
günaydınnn tam 6 gündür gelmedim ama bir arpa boyu gitmemişsiniz sizde bende diyet modunda falan değilim zaten akşamları eve tok gidiyorum ama kaynanam yapıyo zorlada yediriyo azıcık ucundan derken bir bakıyorum ki oooooo zaten bilgi işlem takipr eder diyede çekiniyorum o sebepten pek gelmedim eee guruptada hareket bereket yok zaten beni bir süre
DÖNMEK ÜZERE AYRILDI YAZARMISIN MURCCUM
bu yazıyı yazdım ama fikrimi değiştirdim gün sonunda neden bunu yazdığımı acımasızca açıklıcam
vee ekleyeyim takım kapatılmasın demiştim ama yavaş yavaş murccuma hak vermeye başladım butakım toparlanmıcak sanırım
kilomda 64,8
bencede takım kapansın bizi başka yerlere dagıtsınlar böyle hiç olmuyor
bende istemiyerek yazıyorum hiç neşesi kalmadı takımın hep 90 artılarda takılıyorum orda sohbet akıp gidiyor
kilom malesef 98
sporum 600 dakika
Günaydın kızlar, sanırım 1 haftadır gelemedim buralara1 haftadır bir yoğunluk var ki anlatamam, ama bu sebep ile gelmedim diyemem canım da sıkkın, diyet modunda mıyım açıkcası iştahım pek olmadığı için pazartesiden beri dikkat ediyorum şimdilik bir sorun yok diyet ile ilgili. en son 72-73'lere çıkmıştım yarın 69'u ucundan da olsa göreceğim.
Bugünkü kilomu bildireyim.70
murshumm ben 1 haftalık izin isticemm kafamı toparlamam lazım, bu 1 haftada diyete dikkat edicem tabii. Beni 1 haftalık izinli yaz lütfen inşallah dönüşte daha iyi daha toparlanmış bir şekilde geleceğim..
bu haftaki son kilo bildirimini yapıyoruz kızlar.takımın toprlanacağı yok haybeye zaman kaybediyoruz.6. Takımda bizim durumumuzda olduğundan dolayı bana bir birleşme teklifi gönderdiler.isteyen boş olan herhangi bir takıma isteyende 6. Takıma geçebilir.en kısa zamanda durumunuzu netleştirip bana bilgi verirsiniz.
Hepinize çıktığımız bu yolda başarı irade ve güzel yarınlar diliyorum .kocaman öpüldünüz
öneri:
[sıze=3]
yarışmacının izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır.
Izne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üyeler diskalifiye edilir.[/sıze]
oylama:
1.takım: evet
2.takım: Evet / hayır
3.takım: evet
4.takım: Evet / hayır
5.takım: evet
6.takım: Evet / hayır
7.takım: Evet / hayır
8.takım: evet
9.takım: evet
13.takım: evet
[ı]açıklama: Her izin dönemi 15 gün süreceğine göre, yılda 6 kez izin kullanan yarışmacı toplamda 90 gün izinli sayılır. Bu da 3 ay demektir. Daha fazlasını, diyet yapmanın öncelikle disiplin gerektirmesi inancıyla yersiz buluyorum.[/ı]
kaptancım 6.takıma geçebilirsiniz demişsinde orası gayet dolu zaten 10 kişiler anlayacağın onlar toparlanmış gözüküyo
cnm aydogdu bana msj attı bu hafta zaten normal sekılde bıldırım yapıcaz onumuzdekı hafta ıcınde baska bı takımdada yer bulabılırız.ama 6. Takım 4 kısıye kadar alacak die bılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?