Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

KIZLAR TEKRARDAN SLMLARR...

bu ralar ugrayamıyorum bu hafta sanıyorum bole gececek devletımızın yaptıgı ötv zammı nedenıyle sıgaralarda zamlanacak sarım bu younluk onun ısaretı olmalı....Haftaya pzartesıye kadar yokum sonra bomba gıbı donuyorum herkesın bılgısıne...Cuma gelır lıstelerı yapar zaman gecırrım gene burlarda ama ole gelıp gecmısı okuyup muhabet edecek kadar zamanım yok malesef.Hepınızı opuyorum bolcana....

HENDEKKKK cnm bu cuma gecen haftakı kılon bu haftakı kılon ve hedef kılon seklınde bıuldırım yaparsan senı lısteye eklerım....

Betulll faceden goruyorum yaptıklarını ayagını denk al buralarıda ıhmal etme olurmu ?

Hadı canlar takımı sahıpsız bırakmayın optum anacımmmm...

günaydınnn tam 6 gündür gelmedim ama bir arpa boyu gitmemişsiniz sizde bende diyet modunda falan değilim zaten akşamları eve tok gidiyorum ama kaynanam yapıyo zorlada yediriyo azıcık ucundan derken bir bakıyorum ki oooooo zaten bilgi işlem takipr eder diyede çekiniyorum o sebepten pek gelmedim eee guruptada hareket bereket yok zaten beni bir süre
DÖNMEK ÜZERE AYRILDI YAZARMISIN MURCCUM

Merhaba
dün takımınıza çağırılmıştım, acaba kayıt edildim mi
neleri bildirmem gerekiyor
kayıtları kim yapıyor
bilgisini rica ediyorum
kolay gelsin herkese

Merhaba
dün takımınıza çağırılmıştım, acaba kayıt edildim mi
neleri bildirmem gerekiyor
kayıtları kim yapıyor
bilgisini rica ediyorum
kolay gelsin herkese

hoşgeldinizzz...

Yaklaşık 1 hafta denenme süreniz olacak. Takım başkanı paylaşımlarınızı takip edecek. Onaylanırsanız listeye alınacaksınız. Alındıktan sonra her cuma kilo bildirimi yapmanız lazım.
Şimdi hergün menü paylaşımı yapmalısınız.
Günlük 5 mesaj yazmanız gerekiyor..

günaydın
bu sabaha 84.2 kilo ile başladım
listemi sonra bildireceğim
herhese kolay gelsin

murc devlet zammı yapmadan bane 3-5 karton nikotin göndersene yawww

bu yazıyı yazdım ama fikrimi değiştirdim gün sonunda neden bunu yazdığımı acımasızca açıklıcam
vee ekleyeyim takım kapatılmasın demiştim ama yavaş yavaş murccuma hak vermeye başladım butakım toparlanmıcak sanırım

kilomda 64,8

bencede takım kapansın bizi başka yerlere dagıtsınlar böyle hiç olmuyor
bende istemiyerek yazıyorum hiç neşesi kalmadı takımın hep 90 artılarda takılıyorum orda sohbet akıp gidiyor

kilom malesef 98
sporum 600 dakika

Günaydın kızlar, sanırım 1 haftadır gelemedim buralara 1 haftadır bir yoğunluk var ki anlatamam, ama bu sebep ile gelmedim diyemem canım da sıkkın, diyet modunda mıyım açıkcası iştahım pek olmadığı için pazartesiden beri dikkat ediyorum şimdilik bir sorun yok diyet ile ilgili. en son 72-73'lere çıkmıştım yarın 69'u ucundan da olsa göreceğim.

Bugünkü kilomu bildireyim.70

murshumm ben 1 haftalık izin isticemm kafamı toparlamam lazım, bu 1 haftada diyete dikkat edicem tabii. Beni 1 haftalık izinli yaz lütfen inşallah dönüşte daha iyi daha toparlanmış bir şekilde geleceğim..

işte sorun tamda burda gurupta paylaşım az olunca benim gibi fadime abla gibi gelenler bakıyo paylaşım yok çıkıyo
sonra birde buranın işleyişi takım elemanları tarafından tam algılanmıyo sanırım yani sadece gel cumadan cumaya bildirim yap değil kural bizim takımda diyet miyet yapan yok nasıl diyet topiği burası eksilen yok hep artılardayız
bir mezun verdik büşrayı oda kız kendisi azimliydi takım ona bişey katmadı
bizler takıma dolayısı ile takımda bize bişey katmıyo o zamanda burda olmamamızın anlamı kalmıyo ya
yeni elemanlar çağırıyoruz geliyolar onlarda da paylaşım yok ama yine söylüyorum bakıyoruz sayfa ilerlememiş bizde yazmıyoruz ciddi anlamda değişiklik lazım
bizim takımda kimler var kaç kişiyiz kim kimdir bilmiyorum bide sürekli buralardayım
fulya,hopiş dönmek üzere gittiler giden gelmiyo gelsede takımdan umutsuz
inanın bende işyerinden korkarak giriyorum ama giriyorum böyle gidersede kendimi riske atıp burda olmamın anlamı kalmıyo

bu haftaki son kilo bildirimini yapıyoruz kızlar.takımın toprlanacağı yok haybeye zaman kaybediyoruz.6. Takımda bizim durumumuzda olduğundan dolayı bana bir birleşme teklifi gönderdiler.isteyen boş olan herhangi bir takıma isteyende 6. Takıma geçebilir.en kısa zamanda durumunuzu netleştirip bana bilgi verirsiniz.

Hepinize çıktığımız bu yolda başarı irade ve güzel yarınlar diliyorum .kocaman öpüldünüz

katti sonucu geciktirdik sadece toparlanırmıyız diye umud ettik olmadı herkesin yolu açık olsun hepinizi öpüyorum

genel kurallarla ilgili son değişiklik oylmada kızlar hepinizin bilgisi olsun...

kaptancım 6.takıma geçebilirsiniz demişsinde orası gayet dolu zaten 10 kişiler anlayacağın onlar toparlanmış gözüküyo

cnm aydogdu bana msj attı bu hafta zaten normal sekılde bıldırım yapıcaz onumuzdekı hafta ıcınde baska bı takımdada yer bulabılırız.ama 6. Takım 4 kısıye kadar alacak die bılıyorum

Bu haftaki son kilo bildirimini yapıyoruz kızlar.takımın toprlanacağı yok haybeye zaman kaybediyoruz.6. Takımda bizim durumumuzda olduğundan dolayı bana bir birleşme teklifi gönderdiler.isteyen boş olan herhangi bir takıma isteyende 6. Takıma geçebilir.Gittiğinizde 9. tkımdan geldiğinizi belirtiniz lütfenEn kısa zamanda durumunuzu netleştirip bana bilgi verirsiniz.

Hepinize çıktığımız bu yolda başarı irade ve güzel yarınlar diliyorum .kocaman öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…