Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar size bişey sorucam. Benm cildim hassas alerjik bi yapım var. Maskeden dolayı çenemlde bir sürü sivilce çıkıyor bunun ne için ne yapmalı
Sivilce değil isilik, sıcaktan çıkar o, havalar biraz soğusun birşey kalmaz

kahve kültürü olanlar zamanı unutuyor sanki evdekiler aklına gelmiyor , bu gün güzelce konuşursunuz sen meramını sakince anlatırsın gülüm eşin de sinirlenmeden anlar inşallah
gercektende.sandeleyede otur otur hicmi toton agrimiyo diyorum
ayni sandalyede oturmuyorum yer degistiriyorum diyo
artik bende biraktim ne hali varsa gorsun
insaalh en kisa zamanda diner agrilarin
allah sifani versin canim
lanettt gelsin ütüyeeeeeee
kırışmayan ütü istemeyen kıyafetleri ne zaman çıkaracaklar yaavf:)
sana da kolay gelsin gülüüümmm
kim cikartti bu utuyu yaaa
benimde dag gibi birikti.en nefret ettigim seyy
Kurutma makinası alma zamanın gelmişte geçiyor bile
hic utuye gerek kalmiyomu abla kurutma makinasiyma
tasindigimizda ben de almayi dusunuyorum
4-5 saat çok uzun hergünse eğer kızmakta haklısın. Köyde virüs yoksa çevre edin bence arkadaşlarınla filan görüş o kahvedeyken canm üzme kendini de
2 3 arkadasim var ama artik gorusmuyoruz pek.kimse kimseye gitmiyo artik virusden dolayi

ne yedin kız görmedim bazen öyle 9luy9r boşver dinlen
süpersin baharımmmm gezdir kızı da alışsın tabi
alışsın abla ya zaten benim bebeler atarlı oluyor bide evden çıkmazsam yerim kafayı korona zaten aylarca hapsetti
ah canım inşallah kocan kahveciye küser diyorum . Babam biz küçükken hep evde olurdu annemde bezer bi kahveye git derdi sonra alışınca gidip gelmemeye başladı bu defada annem eve gelmiyor diye kızardı sonunda kahveciye kustu babam yıllardir hiç gitmedi darısı size
eşini goresin yoksa birşeylere sinir olmuşsun demektir acısı ondan çıkar hep
abla seninkiler de arsizlik ama artık aynı babamla kardeşim gibi şuan annemin başında . Anneme de diyorum çok yüz veriyorsunuz onlar gelecek onlar gidecek onlara göre yaşıyor resmen
lanettt gelsin ütüyeeeeeee
kırışmayan ütü istemeyen kıyafetleri ne zaman çıkaracaklar yaavf:)
sana da kolay gelsin gülüüümmm

abla valla hiç kizmiyormusun bravo diyorum ne deyim
Kurutma makinası alma zamanın gelmişte geçiyor bile
kesinlikle büyük kolaylık gele bebek kıyafetlerini ben güneşte kurutsam bile bı tür atıp yumuşacık yapıyorum minik minik ütü işi çok yorucu
inşallah abla
Öyle deme
Benim adamda "bir şeyi de bilme, bir şeyi de becerme" diye şikayetçi
benimki konuşuyor sandım
Kızlar size bişey sorucam. Benm cildim hassas alerjik bi yapım var. Maskeden dolayı çenemlde bir sürü sivilce çıkıyor bunun ne için ne yapmalı
malesef bende de oldu bol bol temizle bakım yap bende yağ bezesi bile oldu minik minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…