- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.621
Sivilce değil isilik, sıcaktan çıkar o, havalar biraz soğusun birşey kalmazKızlar size bişey sorucam. Benm cildim hassas alerjik bi yapım var. Maskeden dolayı çenemlde bir sürü sivilce çıkıyor bunun ne için ne yapmalı
gercektende.sandeleyede otur otur hicmi toton agrimiyo diyorumkahve kültürü olanlar zamanı unutuyor sanki evdekiler aklına gelmiyor , bu gün güzelce konuşursunuz sen meramını sakince anlatırsın gülüm eşin de sinirlenmeden anlar inşallah
insaalh en kisa zamanda diner agrilarinHatırlı haftasonları olsun inşbitmiyor yine geçmiş
Yine ağrılarım artık lanet olası şey sırt bel.. isyan edecem artık..
@UcanSupurge kendime not alıyorum canım kilomu.. şükür bu hafta güzel gecti.. 55 olim yazarım
kim cikartti bu utuyu yaaalanettt gelsin ütüyeeeeeee
kırışmayan ütü istemeyen kıyafetleri ne zaman çıkaracaklar yaavf:)
sana da kolay gelsin gülüüümmm
hic utuye gerek kalmiyomu abla kurutma makinasiymaKurutma makinası alma zamanın gelmişte geçiyor bile
2 3 arkadasim var ama artik gorusmuyoruz pek.kimse kimseye gitmiyo artik virusden dolayi4-5 saat çok uzun hergünse eğer kızmakta haklısın. Köyde virüs yoksa çevre edin bence arkadaşlarınla filan görüş o kahvedeyken canm üzme kendini de
Yok canm sivilce. Günlük pd kullanınca da çıkıyor çenemdeSivilce değil isilik, sıcaktan çıkar o, havalar biraz soğusun birşey kalmaz
Bende yok, kızkardeşim çoğu kıyafet ütü istemez oldu diyor.hic utuye gerek kalmiyomu abla kurutma makinasiyma
tasindigimizda ben de almayi dusunuyorum
Günlük pedi nerende kullanıyorsun kiYok canm sivilce. Günlük pd kullanınca da çıkıyor çenemde
Allahta seni güldürsün özelden yazıymGünlük pedi nerende kullanıyorsun ki
Demek ki cildine gelmiyor cnim. Yüz temizleme jeli kullansan maskeden iyi olmaz miKızlar size bişey sorucam. Benm cildim hassas alerjik bi yapım var. Maskeden dolayı çenemlde bir sürü sivilce çıkıyor bunun ne için ne yapmalı
Cilt maskesi değil bence oDemek ki cildine gelmiyor cnim. Yüz temizleme jeli kullansan maskeden iyi olmaz mi
YaAA öylemi yanlış anlamışımCilt maskesi değil bence o
Salgından korunma maskesi
Alıntıları bırakıp su msja guluyorumGünlük pedi nerende kullanıyorsun ki
Herkes uçmuşDemek ki cildine gelmiyor cnim. Yüz temizleme jeli kullansan maskeden iyi olmaz mi
Bugun bende sorun sanırım derdimi anlatamıyorumDemek ki cildine gelmiyor cnim. Yüz temizleme jeli kullansan maskeden iyi olmaz mi
ne yedin kız görmedim bazen öyle 9luy9r boşver dinlenSlmlar kızlar bugün hiç bişey canım istemiyor nedense 12ye kadar yattım demin kahvaltı yaptım yaparsam bı ev işi yapcam bklm şimdi oğlanı emziriyorum dunki menüm tamamen felaket bugün ve yarıni çok hafif geçirmek istiyorumpazartesiye eksi gelirim insAllah
alışsın abla ya zaten benim bebeler atarlı oluyor bide evden çıkmazsam yerim kafayı korona zaten aylarca hapsettisüpersin baharımmmm gezdir kızı da alışsın tabi
ah canım inşallah kocan kahveciye küser diyorum . Babam biz küçükken hep evde olurdu annemde bezer bi kahveye git derdi sonra alışınca gidip gelmemeye başladı bu defada annem eve gelmiyor diye kızardı sonunda kahveciye kustu babam yıllardir hiç gitmedi darısı sizebendede hata var direk sinirli konustum tabi oda daha cok sinirlendi zaten sinirli biri
kolay gelsin abla.dun heryeri supurup silmistim.bugunde temiz bisey yapmiycam sadece yemek.pirasa yemegim var yanina biseyler yaparim
malesef kahve kulturu var .4 5 saat hic eve gelmeden oturdugu oluyoburasi kucuk koy zaten gidilecek baska biyer yok
eşini goresin yoksa birşeylere sinir olmuşsun demektir acısı ondan çıkar hepBilmiyorum ki ya garip bı agresiflik var üzerimde sabah sabah eşimi de göresim yoktu kahvaltısını hazırlayıp yattım geri adet öncesi bel sırt ağrım çok olurdu hamilelikten öncede simdide bı kaç gündür hele çok felaketim geçmiyor bklm toparlarjm insAllah akşam üzerine doğru yürüyüşe çıkarız
abla seninkiler de arsizlik ama artık aynı babamla kardeşim gibi şuan annemin başında . Anneme de diyorum çok yüz veriyorsunuz onlar gelecek onlar gidecek onlara göre yaşıyor resmencidden yaaa çok yerin de bir soru bu lusim
bende bebe mi var oğlan 19 babası 50 yaşın da , eşim gece 2 den sonra beni uyandırdı karnı ağrıyormuş ağrı kesici ve bal şerbeti istedi ağrı kesici hemen baş ucundaki çekmece mutfakla banyo arası 4 metre wc ye gidiyor ama balı bardağa koyup suyla karıştıramıyor sabah da saat 10 olmadan hadi kalk saat 11 oldu diyor
lanettt gelsin ütüyeeeeeee
kırışmayan ütü istemeyen kıyafetleri ne zaman çıkaracaklar yaavf:)
sana da kolay gelsin gülüüümmm
abla valla hiç kizmiyormusun bravo diyorum ne deyimkıyamamak değil tırsıyorum iki laf desem bir kamyon laf azar işitiyorum ondann
benim adam az önce netten annesine 9 kiloluk çamaşır makinesi aldı darısı banaaaa :))) arabasını yıkatmaya gidecekmiş bir çıksa 2 saat sonra gelir ayy bana bir enerji neşe geldi nedenseeeee
kesinlikle büyük kolaylık gele bebek kıyafetlerini ben güneşte kurutsam bile bı tür atıp yumuşacık yapıyorum minik minik ütü işi çok yorucuKurutma makinası alma zamanın gelmişte geçiyor bile
inşallah ablayer sıkıntısı var eşim geçen seneden beri kurutma makinesi olsa iyi olur diyor çamaşırı küçük odaya seriyorum 2 çamaşırlığa boşta yer kalmadığı gibi evi de nem yapıyor benim kocaya dokunuyor :) taşınırsak alırız büyük ihtimal
benimki konuşuyor sandımÖyle deme
Benim adamda "bir şeyi de bilme, bir şeyi de becerme" diye şikayetçi
malesef bende de oldu bol bol temizle bakım yap bende yağ bezesi bile oldu minik minikKızlar size bişey sorucam. Benm cildim hassas alerjik bi yapım var. Maskeden dolayı çenemlde bir sürü sivilce çıkıyor bunun ne için ne yapmalı
Yok yok sorun onlarda hafta sonu ucmuslarBugun bende sorun sanırım derdimi anlatamıyorumvirüs için kullandığımız maskedn bahsediyorum :)
Dün beni kınamıştınBugun bende sorun sanırım derdimi anlatamıyorum
Neresi burası canımEki Görüntüle 2696847 gelin kahve içelim , kızım uyuyor oğlum kendini yollara attı kuzenleri ve babaannesi ile bunlar disinda geriye kalan herkes çay alıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?