- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.641
Sağll balım ama ben naptın o kader ütüyü bırakıp gezmeye çıktım hava alıp dönücemmlanettt gelsin ütüyeeeeeee
kırışmayan ütü istemeyen kıyafetleri ne zaman çıkaracaklar yaavf:)
sana da kolay gelsin gülüüümmm
Canım listeye göre yarıştayız biliyorsun dimiSelam verip kaciyim eşim evde dışarı gönderdim kızla evleri supurmem lazım heryeri mısır yaptı cadıgelmeden hallediyim
Kurutma makinası iyi mi o kadar ya bende kurutmalı çamaşır makinası almayı düşünüyorumKurutma makinası alma zamanın gelmişte geçiyor bile
Hahaha bana da evine pat afiyet Başbakan gelse napacaksın derdiBen öyle otursam annem köyün imamı mı gelip yapacak işleri derdi kalk kız
ne sen sor ne ben söyleyim yazdım ama hiç hoş değil menü annem sırf karbon çalıştine yedin kız görmedim bazen öyle 9luy9r boşver dinlen
Evet var bı kaç şey bizzat eşimle alakalı o yüzden tadım yokeşini goresin yoksa birşeylere sinir olmuşsun demektir acısı ondan çıkar hep
burasida iyi degil cnm bem yagmur hem ruzgarKolay gelsin abla hayırlı olsun dolabın ben de tüm evi sil süpür yapacağım bugün hava kapalı pek bir şey yapası da gelmiyor insanın
olmadi cnm yaaKolay gelsin abla kapak çıksa sığar. İnstadan bazı yurt dışından bayanları takip ediyorum mutfakları küçük olduğu için bodrum katları çok güzel kiler oluyor. Raflar dondurucular sende mi öyle yapacaksın
ssgol cnmAlıntıları ekle tusum yok kayıp olmuş
Mefkurem kolay gelsin
Handandandan elleme yesin @Beyazkugu87 o kadar iş uapacak yakar o yakar
sığmadı cnm, kizin odasında kaldikolay gelsin mefkuşum bu gün biter herhalde aşağı odanın işi buzluğun kapağını sökmeyi iyi düşünmüşsünüz onu da odaya koydular mı senin iş azalır buzluğunu güle güle kullan bacım
keşke sen arasaydin nerdesin, merak ettim, ozledim diye :))bendede hata var direk sinirli konustum tabi oda daha cok sinirlendi zaten sinirli biri
sende, bizede lazim deseydin :))kıyamamak değil tırsıyorum iki laf desem bir kamyon laf azar işitiyorum ondann
benim adam az önce netten annesine 9 kiloluk çamaşır makinesi aldı darısı banaaaa :))) arabasını yıkatmaya gidecekmiş bir çıksa 2 saat sonra gelir ayy bana bir enerji neşe geldi nedenseeeee
ne güzel manzara, hava sicakmiEki Görüntüle 2696847 gelin kahve içelim , kızım uyuyor oğlum kendini yollara attı kuzenleri ve babaannesi ile bunlar disinda geriye kalan herkes çay alıyor :)
Hepsinin suyuna kibrit çöpüEvet var bı kaç şey bizzat eşimle alakalı o yüzden tadım yok
Sabahki yufka ekmeği daha az olabilirmiş.Kahvaltıda yumurta yesen de daha iyi olur25 Eylül Cuma
09:30=== 3 çatal yağda yumurta
2 kase salata
2 el büyüklüğünde yufka ekmeği
1 yk lor peyniri
14:30=== 2 adet fırında baget but
2 kase salata
17:00=== 1 dilim sade kek
1 fincan kabak çekirdeği
Su=== 2 lt
Güzel menü bence . Sadece pilav 2 kaşık olsaymış25 Eylül Cuma
Saat 11
Domatesli pastırmalı yumurta
Çökelek
Bir avuç badem ceviz fındık
Saat 14
75 Gr glutensiz ekmeğe sucuklu kaşarlı tost
Çay
Acıbiber
Saat 16.3
5kaşık Kuru fasülye
Üç kaşık pirinç pilavı
Su 2 lt
1 saat tempolu yürüyüş
Birazdan kahve içeçeğim
Çok iyi menün25eylül menusu
Sabah 11:00
2 haşlanmış yumurta bi dilim peynir 5zeytin bi domates bi salatalık tb ekmegi bir dilim yeşil çay
16:00 2 Kepce mercimek çorbası bi kase bol acılı kapuska, 1kasik yogurt
20:30 sade kahve
22:00 3kasik yogurt tarçınlı
3lt şu
Spor 15dk yürüyüş 30pn
30dk kondisyon bisiklet 60pn
Toplam 90pnPnrrr-12
Bugün dengelediysen iyi25 eylül cuma
Kahvaltı 11.30
1 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
1 parça kaşar peyniri
2 adet yeşil zeytin
1 tane altınçörek
öğlen : yok
akşamüstü : balık restorantına gittik ve bir şeyler yedik
bugün doğum günüm olduğu için eşimle yemeğe çıktık kalori sınırımı aştım bugün doğum günümde bir şey olmaz inşallahaslında sağlıksız yemedim ama daha fazla kalori aldım tabii kaçamak günü var mıydı bilmiyorum ama yarından itibaren istikrara devam
2 lt su
3,6 km yürüyüş yaptık 30 dk tempolu=60p
6 dk basen eritme+5 dk iç bacak=33p toplam :99p
Pizzayı erken yemişsin hem ödül olmuş fena değil bence25 eylul cuma
11.30
2dlm ekmek
5 zeytin
1bucuk yumurtadan peynirli omlet
yesillik
10 tane findik
1tk yag
15.30
1.5dlm pizza
domates salatalik
18.30
1 hurma
su cok az oldu 2 lt ye tamamlarim
spor 70dk yuruyus
210 puanPnrrr-12
Akşam yediklerinle sabahı dengelemişsin fena değilKahvaltı 11.00
6,7 tane patates kızartması
1 dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
2,3 parça kaşar peyniri
5 zeytin
Domates salatalık
Haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı cokokrem
Arada neskafe 10 çiğ fındık 2 tane bisküvi
Akşam 19.00
1 kepçe Mercimek çorbası
3 kaşık yumurtalı ıspanak
4 kaşık Cevizli erişte.
Salata cacık
2,5 lt su
Güzel bence menün25 Eylül Cuma
kalhvaltı 11.00
3 çatal sucuklu yumurta
Yarım domates
Bir biber
Şekersiz çay
ara öğün 14.00
2 incir
Bir kupa rezene
Bir fincan süt
akşam yemeği 18.00
Bir kase avakadolu salata
6 K bulgur pilavı
Bir kase yoğurt
3 kaşık nohut
su :3 litre
Spor: yok
Evde yatılı misafir vardı bide çocukların doktor kontrolü vardı spor yapamadım
İki öğün bulgur yemişsin emzirdiğin için biley demiyorum25 Eylül cuma
Sabah (9:00)
1 lokma ballı ekmek (planım muhlamali ballı yağlı bir kahvaltıydi ama kız çıldırdı durmadı kv de )
14:00
4 YK bulgur pilavı
Büyük bir kase cacık
16:00
3yk pilav
5yk kurufasulye
17:00
1 çikolata gömeyim dedim
19:00
1 kase çorba
1 kupa sütlü kahve
2 tane üzüm draje kahve dünyasınin minikler
Su: 2lt burası serin onun için galiba su az içiyorum gidip içeyim bari
Cumaya göre bir menü olmuşMENUM:
10:00 kahve yanına 3 parca sütlu cikolata
12:00 2 dilim cavdar ekmegi, 1.5 dilim peynir, 1tk salca, 1tk labne, 1 hasl yumurta, 1tk surme cikolata, domates salatalik
16:00 soda, yarım muz, 10 badem
18:00 1 tabak sebzeli bulgur pilavı (yaklasik 8-9 yk kadar), Ayran
20:00 (civari) sütlu turk kahvesi
2.5 lt Su
50dk tempolu yuruyus 150puan
Günü erken kapatmışsın canım. Alışmışım senin dengeli düzenli menülerine25 Eylül 2020
7.40
2 yk otlu cokelek
domates salatalık semziotu
2 ceviz
1 dilim tam bugd. ekmeği
12.20
1 grissini
yarım avuç leblebi
1 kuru incir
15.30
5 yk kavurma
1 biberli ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 çatal reçel
19.00
1 salatalık
su: 2 lt
spor 30 dk leslie 15 dk duruş egzersizi 20 dk yoga 175 puanPnrrr-12
(karmakarışık bir gün ama dengelemeye çalıştım görev günü diye)
Makarna 4 kaşık olsa yanında da salata süper olurmuşUyuyakalmışımm hemen menumu yazıyorum bugun kacamaklı oldu
25.09.2020
14:00
1 haslanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Ustune labne
5 zeytın
18:30
7 8 kasık azcık yag katılmış peynırlı makarna
Su 2.5lt
Spor yarım saat yuruyus 120 puanPnrrr-12
Hem öğle hem akşam fazla karbon olmuş . Dengelersin ama sen25 Eylül menüm
Kahvaltı 9:30
2 dilim tam buğday ekmeği
1 büyük parça peynir
Yarım kibrit kutusu helva
3-4 kasık patlıcan köz
Çay
Öğle 14:30
3 kaşık kısır
1 küçük sigara böreği şeklinde etli börek
1 kaşık muhallebi
Çay
Akşam 18:30
1 kepçe mercimek çorbası
2 avuç içi kadar etli ekmek
Su 3.5 lt
Spor
30 dk tempolu yürüyüş
2 mil leslie
8 dk tabata (öldüm o ne öyle)
204 puanPnrrr-12
Kurutmalı çamaşır makinaları çok fazla arıza veriyormuş, ayrı ayrı tavsiye ediyor servislerKurutma makinası iyi mi o kadar ya bende kurutmalı çamaşır makinası almayı düşünüyorum
Hem kurutma hem makina Oda çok yer kaplıyor canım ya.Kurutmalı çamaşır makinaları çok fazla arıza veriyormuş, ayrı ayrı tavsiye ediyor servisler
kizlar kusura bakmayin esimin teli kirikti zaten hepten kirilmis.benim teli verdik.telefon siparisi verdik on sipariste o da 1 hafta daha gecikcekmis Turkiyeye gelmesi.eski telefonlardan birini actm evdeki ama google dahi girmiyor.bekliyoruz bakalim...listeye giremedim ama tabiki devam ediyorum spora ve diyete bu sabah 68.2 ydim.kilo veren arkadaslarimi tebrik ederim.
Aslinda ust uste konulabiliyorlar cnm yer tasarruf amaclıHem kurutma hem makina Oda çok yer kaplıyor canım ya.
Ay limonlu su diyecektim yaaaaa çok özür dilerim dün çok yorgundum kafam gitmiş iyide
Kolay gelsin cnmBenimde bugün çok işim var. Rutin işler dışında oyuncakları gruplamam dolaplarına yerleştirmem lazım. Kızların küçük gelen kıyafetlerini ayırıp iki sepet çamaşır katlayacağım. Bize kolay gelsin
Herkese iyi hafta sonları bizim çayda sali biter sonra bir hafta gezmece nasıl olacaksa artık ben Kuzey le heryeri gezerdim şimdi bu kız zirlak diye ona boyun mu egecegim asla . Karadeniz bebesiyse alışacak
cidden mi 24ağustos pazartesi başladık benim kilo 82.2 senin ki 73.4 dü
dün ben 81.6 sen 71.1 din fark kocaman işte kıızzzz:)
Evet canım söylediler. Ay gülmekten bi hal olBugun bende sorun sanırım derdimi anlatamıyorumvirüs için kullandığımız maskedn bahsediyorum :)
Kız Sivas’ta ne sıcakSivilce değil isilik, sıcaktan çıkar o, havalar biraz soğusun birşey kalmaz
Kıyafetlerde tüy çokça kalıyormuş öyle canım benim yok ama öyle duydumKurutma makinası iyi mi o kadar ya bende kurutmalı çamaşır makinası almayı düşünüyorum
Üst üste koydur canımHem kurutma hem makina Oda çok yer kaplıyor canım ya.
Çok motive ilerliyordun hepimiz çok şaşırdık bir anda ortadan kaybolunca telefonuna kavuşur kavuşmaz hemen dön aramıza canımkizlar kusura bakmayin esimin teli kirikti zaten hepten kirilmis.benim teli verdik.telefon siparisi verdik on sipariste o da 1 hafta daha gecikcekmis Turkiyeye gelmesi.eski telefonlardan birini actm evdeki ama google dahi girmiyor.bekliyoruz bakalim...listeye giremedim ama tabiki devam ediyorum spora ve diyete bu sabah 68.2 ydim.kilo veren arkadaslarimi tebrik ederim.gorusmek uzere
kurutma makinasında mi tuy kalıyormuş ikili olanda mi sadece kurutmada hiç kalmıyor çıkan tüyü pisliği görsen hemen alirsinKız Sivas’ta ne sıcak
Kıyafetlerde tüy çokça kalıyormuş öyle canım benim yok ama öyle duydum
Üst üste koydur canım
Çok motive ilerliyordun hepimiz çok şaşırdık bir anda ortadan kaybolunca telefonuna kavuşur kavuşmaz hemen dön aramıza canım
canım iyice hava alamaz ama hava alamadığı için oluyor terleme ilePoni Bon kumaş maske üzerine cerrahi maske Taksan canım pamuklu kumaştan kendin de yapabilirsin aslında
Değişik bir kocan var.senin de ihtiyacın varsa öncelik sen olmalıydın. Sen de aldırkıyamamak değil tırsıyorum iki laf desem bir kamyon laf azar işitiyorum ondann
benim adam az önce netten annesine 9 kiloluk çamaşır makinesi aldı darısı banaaaa :))) arabasını yıkatmaya gidecekmiş bir çıksa 2 saat sonra gelir ayy bana bir enerji neşe geldi nedenseeeee
Bir erkekler çok bilen Kadın sevmiyor zÖyle deme
Benim adamda "bir şeyi de bilme, bir şeyi de becerme" diye şikayetçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?