- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.481
sen nerdesin bana onu söyle
walla ben kararsızım cnm.Bı süre kendı kendıme baslayıp sonra belkı 80ler topıgıne gıderım.Bi takımın ıcınde olmak ısteyıp ıstemedıgımden emın degılım.Gercı bundanda pek emın degılım ama neyse
Sen ne yapacaksın ?
açıkçası bende senin gibi düşünüyorum bir süre hiçbir takıma girmeden rolantidemi kalsam diye düşünüyorum yeni işim daha rahat kitap vs okuyorum bide açık öğretimden lisansmı tamamlasam diyorum araba kullanma işini çözdüm ya sıra başka hedeflerde buarada murccum 2 gündür işe arabayla gidip geliyorum
ama şöylede düşünüyorum sıkı bir takımda son 5 kgyi verebilirim sonuçta iyide olabilir ama buranın rahatından sonra yeni takım çok disiolinli gelirmi diye korkmuyoda değilim
açıkçası bende senin gibi düşünüyorum bir süre hiçbir takıma girmeden rolantidemi kalsam diye düşünüyorum yeni işim daha rahat kitap vs okuyorum bide açık öğretimden lisansmı tamamlasam diyorum araba kullanma işini çözdüm ya sıra başka hedeflerde buarada murccum 2 gündür işe arabayla gidip geliyorum
ama şöylede düşünüyorum sıkı bir takımda son 5 kgyi verebilirim sonuçta iyide olabilir ama buranın rahatından sonra yeni takım çok disiolinli gelirmi diye korkmuyoda değilim
yukarıda da anlaşıldığı gibi epey karışmış durumdayım
tekrar merhaba
yeni aday olduğum takımın kapanmasına üzüldüm
sanırım yeni takım arayacağız
ben yine de bilgi vereyim
sabah: 2 dilim ekmek, domates, salatalık, biber, beyaz peynir ve çay klasik kahvaltısından sonra
öğlen: yarım simit ve bir ayran içtim.
şu an karnım acıkmaya başladı sanırım yarım saate kadar bir meyve yiyeceğim
herkese kolay gelsin
çok üzüldüm yaaaa neyse artık napalım inşallah herkes çok güzel kilo werir :)
umarım hayırlısı olur takımdaki üyeler için.. Ben de 8. takıma transfer oldum şimdi. Gelmek isteyenler olursa yer varmış sanırım.
Sengcim hayırlı olsun takımın. :) Umarım kısa zamanda açılışı yaparsın.
Merhaba :) beni de bu gruba davet ettiginiz icin tesekkur ederim ben bu sene sinava hazirlaniyorum ve internete haftada en fazla 3 kez girebilirim bu sizin icin bi sorun olusturur mu? Bi de grup kurallari var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?