Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

açıkçası bende senin gibi düşünüyorum bir süre hiçbir takıma girmeden rolantidemi kalsam diye düşünüyorum yeni işim daha rahat kitap vs okuyorum bide açık öğretimden lisansmı tamamlasam diyorum araba kullanma işini çözdüm ya sıra başka hedeflerde buarada murccum 2 gündür işe arabayla gidip geliyorum
ama şöylede düşünüyorum sıkı bir takımda son 5 kgyi verebilirim sonuçta iyide olabilir ama buranın rahatından sonra yeni takım çok disiolinli gelirmi diye korkmuyoda değilim

yukarıda da anlaşıldığı gibi epey karışmış durumdayım

yukarıda da anlaşıldığı gibi epey karışmış durumdayım

araba işini çözmene sevindim cnm bi araba alabılrısem bende bı dıreksıyon kursuna yazılmak ıstıyorum.Aslında senın cokta bıseyın yok bence sıkı bıyere gırsen kalan kılolarınıda versen kafan rahat devam etsen daha ıyı olur ama ruh hlıde onemlı tabıkı

Bu haftaki son kilo bildirimini yapıyoruz kızlar.takımın toprlanacağı yok haybeye zaman kaybediyoruz.6. Takımda bizim durumumuzda olduğundan dolayı bana bir birleşme teklifi gönderdiler.isteyen boş olan herhangi bir takıma isteyende 6. Takıma geçebilir.Gittiğinizde 9. tkımdan geldiğinizi belirtiniz lütfenEn kısa zamanda durumunuzu netleştirip bana bilgi verirsiniz.

Hepinize çıktığımız bu yolda başarı irade ve güzel yarınlar diliyorum .kocaman öpüldünüz

*** 9. Takım 276. Etap Sonuçları ***

Fadime0296/98/-2,0/%-2,08)
Mursh84,5/84/0,5/%0,59)
Nora(69,9/70/-0,1 /%-0,14)
Nagieymen(65,3/64,8/0,5/%0,77)
buk@(108,7) kendi isteği ile ayrıldı
magnum_opus(86,6/86/0,6/%0,69)

9.Takım Toplam % -0,03

tekrar merhaba
yeni aday olduğum takımın kapanmasına üzüldüm
sanırım yeni takım arayacağız
ben yine de bilgi vereyim
sabah: 2 dilim ekmek, domates, salatalık, biber, beyaz peynir ve çay klasik kahvaltısından sonra
öğlen: yarım simit ve bir ayran içtim.
şu an karnım acıkmaya başladı sanırım yarım saate kadar bir meyve yiyeceğim
herkese kolay gelsin

cnm sanada bı hosgeldın dıyemedık.HOSGELDIN

Cnm senle zaman gecırmeyı ısterdık ama takımı toplayamıyoruz bole bı karar aldık senıde hıc bosu bosuna lısteye eklemeyeyım sımdıden kendıne bı takım ara ıstersen...

vaay takım kapandı haa (( zaten katılamıyordum ama okuyordum bari... motivasyonum sıfıra indi benimde... hem işler hem özel sorunlar.... neysee.... hayırlısı olsun bakalım....

umarım hayırlısı olur takımdaki üyeler için.. Ben de 8. takıma transfer oldum şimdi. Gelmek isteyenler olursa yer varmış sanırım.

amin canm bileydim bende senle gelirdm sabah yazdım kimseden ses çkmadı 6. takımda yer war demiş mursh oraya transfer oldum takip ederiz birbirimizi tüm takım olarak canm 9. takım we siz benm ilk gözağrılarımsınız inş. yapacağz

Evet efendiiiim işe topiği ön sayfaya almakla başlasam iyi olacak. Inşallah hayırlara vesile oluruz. :)

Merhaba :) beni de bu gruba davet ettiginiz icin tesekkur ederim ben bu sene sinava hazirlaniyorum ve internete haftada en fazla 3 kez girebilirim bu sizin icin bi sorun olusturur mu? Bi de grup kurallari var mi?

Merhaba :) beni de bu gruba davet ettiginiz icin tesekkur ederim ben bu sene sinava hazirlaniyorum ve internete haftada en fazla 3 kez girebilirim bu sizin icin bi sorun olusturur mu? Bi de grup kurallari var mi?

canım yazdım yazdım site hata verdi :) öncelikle şunu söyliyeyim mesajlari son yazdığın mesajdan itibaren takip et ki kaçırma sohbeti. Özel mesajda da bildirmiştim takımı yeniden açıyoruz ilk gelen üyesin. Ama bu senin için avantaj olabilir. Çünkü yoğun paylasımda bulunmasan da takıma alarak başlangıç yapmak durumundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…